Neki su ga uspjeli pokrenuti na AMD-u
Neki su spremni i na veće, grandiozne stvari pa čak i igraju na AMD-only konfi
Neki su spremni i na veće, grandiozne stvari pa čak i igraju na AMD-only konfi
Kako AMD stoji s pokretanjem Bfa?
8320 ili 8300 i Pro3 iz Asrocka će doći
Čemu služe oni battlepackovi? Ima ih gomila, a ja ih samo otvaram.
Čuvaj ih, Kad dođe bf1 onda ih otvori, dobit ćeš sve za bf 1 scopove atačmente i tako..... ja san ih vec 15ak nakupia....
Čemu služe oni battlepackovi? Ima ih gomila, a ja ih samo otvaram.
Čuvaj ih, Kad dođe bf1 onda ih otvori, dobit ćeš sve za bf 1 scopove atačmente i tako..... ja san ih vec 15ak nakupia....
Ne vjerujem da ću igrati Bf1. No ne kužim kako ih odmah mogu otvarati?
Ne vjerujem da ću igrati Bf1. No ne kužim kako ih odmah mogu otvarati?
Pa reka ti je, možeš ih otvorit odma da dobiješ oružja i dodatke za njih u bf4 ili ih čuvat do izlaska bf1 pa dobit oružja iz te igre
A moraš imat ključeve, možeš ih kupit 10€ ti je 20 ključeva, ne isplati se, sačekaj da bude bf1 beta pa ces dobit tamo 50ak keyeva gold edition za te battle packove
Haha Dex! Opet ti u neku temu upadaš ko padobranac
Pa mislim da je jasno čemu služe battlepackovi kad otvoriš prvog. Naravno, uvjet je da imaš IQ veći od 20. A pošto korisiš računalo pretpostavljam da imaš
A sve ostalo su ti dečki objasnili. Uživaj!
A moraš imat ključeve, možeš ih kupit 10€ ti je 20 ključeva, ne isplati se, sačekaj da bude bf1 beta pa ces dobit tamo 50ak keyeva gold edition za te battle packove
O jeben te živote...
O jeben te živote...
A vidiš. Rektalni Vjetar po stoti put objašnjava istu stvar. Ne znam kak mu se više da...
Stvar je u tome da ih mogu odmah otvoriti u meniu(ESC). To me zbunjuje. Jučer sam nabio nekih 24k XP-a u heliću i tensku u onoj mapi gdje se zgrada ruši. Želio bih s vama zaigrati malo.
Stvar je u tome da ih mogu odmah otvoriti u meniu(ESC). To me zbunjuje. Jučer sam nabio nekih 24k XP-a u heliću i tensku u onoj mapi gdje se zgrada ruši. Želio bih s vama zaigrati malo.
Kako misliš odma? Bez ključeva se ne može, osim ako ne koristiš neka ''pomagala''... Čiter si el Dexiću?
Kako misliš odma? Bez ključeva se ne može, osim ako ne koristiš neka ''pomagala''... Čiter si el Dexiću?
Otiđem ESC(gdje imaš opcije i sl.), tamo imam podosta tih battlepackova. Kliknem na njih, dobijem četiri neke karte, idem flip all i to je to. Jučer sam uzeo, nisam lud koristiti pomagala. Jedino može biti od toga što sam igrao Bf4 Game on Time. Imam dva DLC + nočni zahod. Ti battlepackovi su goldovi svi. Sad ću video snimiti.
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/744620974777480320/1053121991/
Evo za mog trofaznog drugara Ivanca...
Uzivo iz Dalja, 20 metara od moje kuce
http://www.24sata.hr/news/kolinda-i-vucic-o-rjesavanju-otvorenih-pitanja-dviju-zemalja-479543
Dex ne vidi se tu na tom linku nist.. daj posalji mi username i password na p.p. pa ti pogledam u cemu je stvar..
Dex ne vidi se tu na tom linku nist.. daj posalji mi username i password na p.p. pa ti pogledam u cemu je stvar..
Neka napise ovdje pa mogu i drugi pogledati. Sto vise ljudi pomaze to bolje.
A i ove sta lajkaju isto nabijem na kurac
horosho
silvio1999
Radite što morate
Evo video -> https://1drv.ms/v/s!Ap4XJ7XS0f4hnqshCeALRq5txRJnDw
Malo sam igrao, nekoliko rudni, i iskreno da vam kažem, Bf3 daje mnogo bolji osječaj. Prvo, ima nekakva frekvencija, 30, 64, 144 Hz. Ne kužim svrhu. Također, imam neku crvenu ikonicu koja je neka greška. Također mi IR flares djeluju recesijski, kao da je netko šibice zapalio. Nije loša igra, al naspram Trice ima nekih dijelova koji su lošiji.
Hmm ne mogu uć kaže da triban uć na mail tvoj s kompa.....
EDIT: DA DA sad se vidi po videu definitivno ti je neko ubacia inifinite key..... morat ces nac nekog strucnijeg da ti to makne.... probaj na reditu.... neznan ima li ko ovdi s buga da moze to???
Pa jer ti nisam dao pravi hehe :P
Uzeo s Origina jučer, iz Meksika preko granice prošverco. Jel možda zbog toga?
Da, igrao sam. Nisam lud da vam da username i pw. I meni izgleda da me Sum trolla
Ak vas netko pita, nitko ništa ne zna
Pa đizs krajst, cak i da je dovoljno glup da podijeli username i pass sa forumom, ti mu kao korisnik imena Rektalni Vjetar sigurno ne ulijevas povjerenje. Cak i da si na forumu 12, a ne 11 dana.
Kad skupis 13 dana, onda se javi, dotad nemas kredibilitet.
Da, igrao sam. Nisam lud da vam da username i pw. I meni izgleda da me Sum trolla
Haha, dobro si skužio. Sum te trola! Takav je od početka teme.. zapravo na svim temama.
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/744620974777480320/1053121991/
Kd 21 a tek počea igrat igru? I onda kažeš da ne koristiš pomagala? Ajde molin te, aimbot ka kuća
Ne, bilo je 7vs7, ja i squad u Viperu letipo i rešetamo. Jedino od pomagala šta sam koristio je zoom na gunneru, ako se to računa.
Rekao mi je frend da se na početku igre dobije puno tih battlepachova. Sad sam odigrao jednu s komanderom, nije loše, al se slabo snalazim. Zapravo, ne znam dal radim dobru stvar što je najgore