Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.625.199
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4

Netko je bacio šaku riže među servere, došli mali kinezi i popravili login.

It's alive!

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Događa li se ikome da mu igra zakuca cpu oko 90%,a gpu vrti između 50-80%??Fps se vrti od 40-70fps-a,probao sam sve postavke i nema nekakve velike razlike u fps.
U svim drugim igrama vrti normalno,znaci i cpu i gpu su na 99%,tako da mislim da nije bottleneck!Kako popravit to? Probao sam i reinstalaciju drajvera i windowsa,oringin in game je iskljucen,vsync isto tako,igra je bila i na ssd-u i na oba 2 hdd sto imam i dalje isto,vise neznam sta da napravim!

Battlelog: BumbleBee_HR"The difference between who you are and who you want to be is what you do!!"
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gamer15 kaže...

Događa li se ikome da mu igra zakuca cpu oko 90%,a gpu vrti između 50-80%??Fps se vrti od 40-70fps-a,probao sam sve postavke i nema nekakve velike razlike u fps.
U svim drugim igrama vrti normalno,znaci i cpu i gpu su na 99%,tako da mislim da nije bottleneck!Kako popravit to? Probao sam i reinstalaciju drajvera i windowsa,oringin in game je iskljucen,vsync isto tako,igra je bila i na ssd-u i na oba 2 hdd sto imam i dalje isto,vise neznam sta da napravim!

Probaj napraviti core unparking.

Twitter: @191x7
14 godina
neaktivan
191x7 kaže...
Gamer15 kaže...

Definitivno je bolje,znade otic do 99%  gpu usage,ali ne stoji tamo,dosta varira,od 50 do 99%!

Battlelog: BumbleBee_HR"The difference between who you are and who you want to be is what you do!!"
16 godina
odjavljen

Defragmentiraj pastu i promijeni SSD.

P.S. - imaš Radeona, računaj na egzibicije. Driveri...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ima još jedna stvar koja s može dešavat, a meni se desila dok sam bio na win 7. Igrica super radila dok nije 3 dana za redom fps pao sa 65 na 20. Spustio sam sve na low, al ništa, fps se digao do 23 i ni makac.

Usage cpu je bio od 80% do 99 %, memory usage je isto bio dosta velik.

Task manager, pronašao sam svchost.exe jedno 3-4 komada, a od svih njih 2 komada koriste cpu i štekaju mi igru. Kad sam ih pogasio onda se sve vratilo natrag i tako opet nakon pola sata.

Bf 4 - Tonyhrv
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Kudi nisi pogodio svchost gdje je onaj RPC pa da ti se komp ugasi

Te stvari se ne gase napamet. Imaju neku svrhu u životu.

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Znam da moe nastat kratko sranje,   Ne diram svchost.exe koji nema high usage cpu-a. Samo onaj jedan ili 2 al nikad više od njih. I nikad nije mi se desilo da mi se ugasi pc. 

Te koje sam ja gasio su bili povezani sa windows update-om.

Bf 4 - Tonyhrv
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.6.2016 17:53 (tonik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
tonik kaže...

Znam da moe nastat kratko sranje,   Ne diram svchost.exe koji nema high usage cpu-a. Samo onaj jedan ili 2 al nikad više od njih. I nikad nije mi se desilo da mi se ugasi pc. 

Te koje sam ja gasio su bili povezani sa windows update-om.

Full format, novi Windowsi. Po mogucnosti original :)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Rješio problem. Prelaskom na win 10.  

Bf 4 - Tonyhrv
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
tonik kaže...

K/D odma gore za 0.5 i skill za 100

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
12 godina
191x7 kaže...
Gamer15 kaže...

na AMD-u???

kaj ima koristi od toga na AMD-u?

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.6.2016 23:30 (SiNkE.Zgb).
14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
tonik kaže...

K/D odma gore za 0.5 i skill za 100

Pa i skoro si pogodio. K/D mi se digao za 0.3, a skill se digao za 100 i kusur. 

Bf 4 - Tonyhrv
17 godina
SiNkE.Zgb kaže...
191x7 kaže...

na AMD-u???

kaj ima koristi od toga na AMD-u?

Ima ako dovoljno jako u to vjeruješ!

Mislim da promjeni pastu i defragmentiraj ssd dvojstvo treba prerasti u promjeni pastu, defragmentiraj ssd i odparkiraj jezgre trojstvo.

16 godina
Battlefield 4
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

Maloprije naiša na neki novi hack, majmun iz aa-a ispaljuje 30 milimetarske po sto puta većem rpm-u nego bi triba biti. Tenk s udaljenosti od par stotina metara samelje doslovno u trenu. Šta je najsmišnije ne krije cheat nego se ruga u chatu...

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/738809229107720512/353371560/

Partiju prije ove je koristia triple shell na tenku.

Skoro 500 sati i smeće još igra pa ga prijavite ko ima volje

1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Volume kaže...

Maloprije naiša na neki novi hack, majmun iz aa-a ispaljuje 30 milimetarske po sto puta većem rpm-u nego bi triba biti. Tenk s udaljenosti od par stotina metara samelje doslovno u trenu. Šta je najsmišnije ne krije cheat nego se ruga u chatu...

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/738809229107720512/353371560/

Imao si veci K/D od njega. Sta su tek ljudi za tebe morali misliti

Freak Show Inc.
14 godina
Friday kaže...

Imao si veci K/D od njega. Sta su tek ljudi za tebe morali misliti

a jbg kad je panj toliko loš da mu ni taj damage mod ne pomaže... bilo je njih par iz hwb-a s menom pa mogu potvrdit da ne kenjam ako ko od njih još prati temu

17 godina
odjavljen
Volume kaže...

a jbg kad je panj toliko loš da mu ni taj damage mod ne pomaže... bilo je njih par iz hwb-a s menom pa mogu potvrdit da ne kenjam ako ko od njih još prati temu

Ljudi koji prate ovu temu stanu svi skupa u moju daciu

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...
Volume kaže...

Ljudi koji prate ovu temu stanu svi skupa u moju daciu

Sva sreca da je Dujo prestao pratiti temu. Osim ako imas prikolicu.

12 godina
neaktivan
Volume kaže...

Debil je popio nekoliko tv-a dok je vozio jet a ja sam tanak sa tv missile. Kasnije je upalio cheat nisi mogao prici AA. S prednje strane kad me opali s tenkom svaka prodje armor i uzme preko 40% damage-a. Gledam danas u battlelogu debil opet prvi na onom Yebaka poljskom serveru gdje nesmetano igra. Treba izbjegavati takve debilne servere i cao. I nabijem na qrc EA i njihov anti cheat sistem.

Xatta6_BIH
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.6.2016 17:23 (SDL1920).
14 godina
Battlefield 4

Aj triba mi mala pomoć dok nisan uzea ovaj kompjuter i bacia ga u tri pm

Sinoć mi je igra radila savršeno

Danas iden igrat i cilo vrime ogromni frame dropovi, nemoguće je igrat. Kad upalim onaj graf unutar igre vidim da svake sekunde skaču oni spikeovi za cpu i gpu

Prominija san 3-4 drivera, temperature su normalne, updatea punkbuster, origin in game ugašen, izbrisa folder iz dokumenata, napravia repair igre, napravia onaj core unparking i ništa od ovog svega ne pomaže

Dok san u igri svako malo se čuje onaj zvuk od windowsa ka kad se uštekava/ištekava usb stick, ne čuje se dok sam u windowsima. Jel to može bit kakav razlog?

Iman još witchera 3 instaliranog i tamo sve normalno radi

Kompjuter od sinoć nije ni upaljen, a sad sve u kurcu... Nemojte me sad jebat s onim defragmatiraj pastu i ta sranja

0 0 hvala 0
17 godina

Ovako. Prvo - chkdsk s parametrom /f na particiji na kojoj su ti WIndowsi i na particiji na kojoj ti je igra. Nakon toga provjera s sfc /scannow. Javi rezultate.

14 godina
191x7 kaže...

Ovako. Prvo - chkdsk s parametrom /f na particiji na kojoj su ti WIndowsi i na particiji na kojoj ti je igra. Nakon toga provjera s sfc /scannow. Javi rezultate.

Leet moj napravit ću ja to rado, al stari ja neman pojma šta si ti sad napisa. Daj neku sliku il nešto, ja san panj za te stvari

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.6.2016 21:01 (Volume).
13 godina
Volume kaže...
Dok san u igri svako malo se čuje onaj zvuk od windowsa ka kad se uštekava/ištekava usb stick, ne čuje se dok sam u windowsima.

Ovaj dio je gadan.

Pogotovo ako se događa samo u BF4. Što nema smilsla, jer taj zuvk označava gubljenje konekcije s nekim hardverom i ponovo spajanje.

Ak nešto ne štima, onda bi se trebalo događati uvjek....

Ček da razmislim....

Bilo je kakvog spremanja ili čiščenja oko PC-a?

Ugasi komp, sve kablove ištekaj i ponovo uštekaj... (i na drugoj strani, ak imaš kakav USB hub, joystick, kontoler, pa čak probaj i kablove na monitoru tipkovnici, mišu..)

Možeš isprobati i u kućištu ako ti ga je lako otvoriti, makar da tamo nešto gubi konekciju ne bi ili frame dropovi, nego bi sustav crko.

Nadajmo se da ti ništa od hardvera ne crkava.

A ako nije hardverski, sve što bi i meni palo na pamet za programe i podešavanje si isprobao....

Jesi snimao kakav novi softver... Windows update, driveri...?

Idem razmišljat, ak se kaj sjetim napišem.

17 godina
Volume kaže...
191x7 kaže...

Leet moj napravit ću ja to rado, al stari ja neman pojma šta si ti sad napisa. Daj neku sliku il nešto, ja san panj za te stvari

Nema slika kod mene, nisam vizualan tip.

Start -> cmd.exe- desni klik i pokreni kao Administrator -> upišeš chkdsk c: /f i lupiš enter -> provjeriš jel ti negdje bilo "errora" ili nečeg sličnog -> ponoviš isto s particijom na kojoj ti je igra.

Za sfc je ista fora, samo umjesto chkdsk žnj: /f upisuješ sfc /scannow.

14 godina
CyberDemonVZ kaže...

Ovaj dio je gadan.

Pogotovo ako se događa samo u BF4. Što nema smilsla, jer taj zuvk označava gubljenje konekcije s nekim hardverom i ponovo spajanje.

Ak nešto ne štima, onda bi se trebalo događati uvjek....

Ček da razmislim....

Bilo je kakvog spremanja ili čiščenja oko PC-a?

Ugasi komp, sve kablove ištekaj i ponovo uštekaj... (i na drugoj strani, ak imaš kakav USB hub, joystick, kontoler, pa čak probaj i kablove na monitoru tipkovnici, mišu..)

Možeš isprobati i u kućištu ako ti ga je lako otvoriti, makar da tamo nešto gubi konekciju ne bi ili frame dropovi, nego bi sustav crko.

Nadajmo se da ti ništa od hardvera ne crkava.

A ako nije hardverski, sve što bi i meni palo na pamet za programe i podešavanje si isprobao....

Jesi snimao kakav novi softver... Windows update, driveri...?

Idem razmišljat, ak se kaj sjetim napišem.

Nikakvog čiščenja ni spremanja...

U komp imam štekano jedino monitor, miš, tipkovnicu i slušalice, sve san ih išteka i gleda konektore al sve je normalno. Unutar kućišta nisan gleda kabela, bacit ću sad oko

Jedino šta je u zadnjih pitaj boha koliko miseci instalirano je update za witcher 3 prije neki dan, al ne virujen da je do toga jer mi je bf4 radia normalno zadnja dva dana

Skenira san sa malwarebytsom i hitman pro, sve je čisto

Govori mi žena da je jutros u ciloj zgradi na uru vrimena nestalo stuje, al je komp bija ionako ugašen. Ne virujen da bi to moglo šta sjebat jer onda ni druge stvari ne bi radile

Proba sam napraviti i system restore na par dana unazad al nije pomoglo

Leet evo napravi san ovo sfc scan, sad ću ono drugo jer piše da ne može dok ne restartam komp

17 godina
Volume kaže...

Leet evo napravi san ovo sfc scan, sad ću ono drugo jer piše da ne može dok ne restartam komp

Nisam UZALUD napisao prvo chkdsk pa onda sfc. Vidiš da ti SFC nije uspio popraviti. Zato se prvo chkdsk radi.

Ništa, nakon restarta uradi chkdsk pa onda ponovi sfc. Ako ti SFC ne riješi, treba se zafrkavati s DISM a to će ti biti kineski pa je bolje da, ako SFC ne uspije, odradiš clean install Windowsa.

14 godina
191x7 kaže...

Nisam UZALUD napisao prvo chkdsk pa onda sfc. Vidiš da ti SFC nije uspio popraviti. Zato se prvo chkdsk radi.

Ništa, nakon restarta uradi chkdsk pa onda ponovi sfc. Ako ti SFC ne riješi, treba se zafrkavati s DISM a to će ti biti kineski pa je bolje da, ako SFC ne uspije, odradiš clean install Windowsa.

Evo napravia san sad tim redom al opet istu poruku izbacuje

Onaj check diska se pokrenia nakon restarta, u sekundi je došlo od 0 do 100% i komp se opet restarta. Proba san par puta i uvik sita stvar

17 godina
Volume kaže...

Evo napravia san sad tim redom al opet istu poruku izbacuje

Onaj check diska se pokrenia nakon restarta, u sekundi je došlo od 0 do 100% i komp se opet restarta. Proba san par puta i uvik sita stvar

Aj probaj samo chkdsk c: bez /f - taj samo provjerava (ne popravlja), ali ne trazi restart.

Nakon toga, na istu foru probaj:

Dism /Online /Cleanup-Image /CheckHealth

Daj sliku toga. Pa onda:

Dism /Online /Cleanup-Image /ScanHealth

Daj sliku toga. Pa onda:

Dism /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth

I onda daj sliku.

Ako to sve prođe dobro, SFC bi u idućem prijelazu trebao popraviti sve.

Ako ne uspije, ne gine reinstall Windowsa.

I svakako provjeri ovo:

http://www.bug.hr/forum/topic/tvrdi-opticki-diskovi/kako-provjeriti-disk-kojem-sumnjate-ispravnost/190794.aspx

Zanima me što ti za diskove kaže Hard Disk Sentinel.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice