Ajme šta ja mrzin kad me neko digne na 20helta da bezveze gubimo tikete, i onda mi još balavac soli pamet.... on će meni govorit a ja natuka priko 200 sati u bfu......
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
otkad nam je pirat potrga igracku tema je down
Ima li itko od vas "provjerenu" informaciju kada stiže Dragon Valley i Holiday patch?
Ima li itko od vas "provjerenu" informaciju kada stiže Dragon Valley i Holiday patch?
Službeno ništa, ali Battle Non Sense kaže sredinom mjeseca. S obzirom da uglavnom utorkom patch-aju to je ili 15-i ili 22-i. A čini mi se da bi moglo biti istina s obzirom da CTE baš ne update-aju više, i negdje sam čuo da je mapa + patch poslana na verifikaciju u Microsoft i Sony zbog konzola.

...u tvom kvartu.
DuJo se druži sa velikim streamerima, nemoj mi ga prcat!
Majko nukla šta napraviše od igre ovo je sprdačina više postala
Majko nukla šta napraviše od igre ovo je sprdačina više postala
Za zajebanciju super,ionak to neće van iz cte...

.
Dečec ide u teretanu pa zato ima samo 200h bf4, ne stigne jel, šta ste ga oterali
Dečec ide u teretanu pa zato ima samo 200h bf4, ne stigne jel, šta ste ga oterali
Jedini krivac je tu onaj doktor iz Vrapča koji ga je pustio vani prije vremena. Treba taj još 20ak godina težih terapija, očito
ej yo
argetinski origin + hola je i dalje najljepši način da se uzme bf4?
nestalo mi onog game timea a meni se svidjelo...

ej yo
argetinski origin + hola je i dalje najljepši način da se uzme bf4?
nestalo mi onog game timea a meni se svidjelo...
Na Originu trenutno na popustu, Premium Edition (bazna igra + svi DLC) po istoj cijeni kao i Premium sam (koji je isto spušten za 50%). Ako radi hola kombinacija i dalje, to je najjeftinije.
Jedino ako dođe s drugim account-om. Malo je "protjeran".
Jedino ako dođe s drugim account-om. Malo je "protjeran".
Dugo je trajao
"The Battlefield 4 Legacy Operations Cinematic Trailer is coming in two days."
Ovo će opet biti prekrasno za vidjeti
Vječiti optimista :)
Vječiti optimista :)
Gle, DICE-ove trailere je uvijek lijepo gledati!
O samoj mapi nisam ništa rekao
Jutro.
Ekipa se pomučila napraviti analizu Conquest Large mapa sa Win/Loss ratiom. Ispada da su neke mape jako nebalansirane.
Najbalansiranija mapa je Operation outbreak. Trebala im je cijela zajednica da to naprave (Aha, i Pearl market).
I jako zanimljiva statistika za Golmud railway. Savršeno balansirana mapa prema broju pobjeda, ali ima čak 46% rundi gdje je jedna strana naveliko prevladala.
Vjerojatno kad se spoji neki bob koji rastura u vozilima. Ili još bolje cijeli klan.
Nego, koliko vas ima CTE?
Sad kad su oni praznični skinovi, mislio sam napraviti jedno CTE fotkanje. Za kalendar, razglednicu.. što već
Naravno, moramo upasti na prazan CTE server, i sve brzo obaviti. Jer kad ljudi vide da se neki server puni, vjerojatno će navaliti gore. Pogotovo CTE. A onda će biti sranja, pogotovo ako skuže da se okupljamo na jednom mjestu.
Jeste za?
Možda čak i danas
8 | Da! |
---|---|
2 | Ne |
18 | Ne mogu/neću instalirati CTE |
Dogovoreno. Ali treba u neko blentavo vrijeme, kad nema baš puno ljudi, da se ne dogodi ovo što i sam kažeš.
Najbalansiranija mapa je Operation outbreak. Trebala im je cijela zajednica da to naprave (Aha, i Pearl market).
I jako zanimljiva statistika za Golmud railway. Savršeno balansirana mapa prema broju pobjeda, ali ima čak 46% rundi gdje je jedna strana naveliko prevladala.
Vjerojatno kad se spoji neki bob koji rastura u vozilima. Ili još bolje cijeli klan.
Nego, koliko vas ima CTE?
Sad kad su oni praznični skinovi, mislio sam napraviti jedno CTE fotkanje. Za kalendar, razglednicu.. što već
Naravno, moramo upasti na prazan CTE server, i sve brzo obaviti. Jer kad ljudi vide da se neki server puni, vjerojatno će navaliti gore. Pogotovo CTE. A onda će biti sranja, pogotovo ako skuže da se okupljamo na jednom mjestu.
Jeste za?
Možda čak i danas
Zašto nema za glasat Jopis noob ???????????
To se ne glasa :)
btw, prekrasno citiranje!
Ali ako sam dobro sad shvatio - voljum ga je otjerao, ne?
Pa di ti je kum?
Ja sve cekam da mu vi uzmete mjeru i natjerate da otvara novi acount.
Kum je u posu preko glave. Sele urede u novu zgradu a privatno se priprema za put u HR.
Dobro jutro ekipica. Danas se selim u novu kuću
Bit ce uzimanja mjere cim nadjem malo vremena ... za sad mene mjere na svakom mogucoj IT fronti ...