Jel to možda radi toga što je hardline relativno svježa igra?
Nije.
A ovaj što nudi tablete. Nisam za tablete.
Jel to možda radi toga što je hardline relativno svježa igra?
Nije.
A ovaj što nudi tablete. Nisam za tablete.
Čitam na forumu na djelu feedback, i vidim da se mnogi žale na mape i dlc, jer to što se plati kroz premium ili delux se ne dobije u potpunosti. Mape se nemogu koristit i mana velika im je, što se ruši igrica valjda kod opterečenog servera.
Izgleda da dragons teeth dlc ću prije kupit, dok se ovo ne rasčisti.
Istina živa! Bilo je slučajeva di je pojedincima i kuća izgorila nakon šta su kupili premium, jadni ostali bez svega radi glupe igrice
Čitam na forumu na djelu feedback, i vidim da se mnogi žale na mape i dlc, jer to što se plati kroz premium ili delux se ne dobije u potpunosti. Mape se nemogu koristit i mana velika im je, što se ruši igrica valjda kod opterečenog servera.
Izgleda da dragons teeth dlc ću prije kupit, dok se ovo ne rasčisti.
Istina živa! Bilo je slučajeva di je pojedincima i kuća izgorila nakon šta su kupili premium, jadni ostali bez svega radi glupe igrice
Hahaha. Bio sam svjedok toga. Mora da su neki opijati u pitanju bili kod te osobe.
Evo ako nekog zanima, koliko je zastupljeno igrača na tim platformama.
Uh, nisam postao na 1991. stranici teme... što ću kad me pitaju di sam bio...
ja takve volim sacekat sa svojim 20 milimetarskim iza ćoše
ja takve volim sacekat sa svojim 20 milimetarskim iza ćoše
Da je UCAV kao što je prije bio bilo bi "e moj ivice, nije tvoj djeda kurca pušio..."
Ma ovakve runde su stvar lucka.Mozes ti bit isus,al protiv srawa/ucava i takvih se ne da.Neki dan igram tdm i vidim lik iza kontejnera neku raketu bacio u zrak,bas se skrio u cover kad sam mu skinuo 50ak healtha.U glavi mi prodje svih gotovo 200 oruzja kojih ima i mislim si pa ne moze me s nicim ubit,iz cega bi opalio ovakvu raketu.Sekunda kasnije "killed by mortar"
V1D15 K4K0 J3 T381 54D4 80L13
Ova dvojica iznad mene su na istim tabletama, ali je obojici najednom jako bolje...
Pozdrav svima!
Šta ima nova u BF4?
Šta ima nova u BF4?
Nema.
Ova dvojica iznad mene su na istim tabletama, ali je obojici najednom jako bolje...
Pozdrav svima!
Šta ima nova u BF4?
Pozdrav!
Nist novo, al ga jos uvijek igra iznenađujuć broj ljudi :)
Što god sam tražio u tražilici, bez problema sam našao nekoliko punih servera.
Zna se vrijeme izlaska Dragon valley-a i patcha?
Ceka se zima, pa da bude "winter patch", il ce upasti random?
Winter patch, bih ja rekao. Neće Dragon Valley prije.
Zasto uopce pricate o mapi kad ionako ne igrate )= (ovo sam napisao samo zato jer stvarno rijetko koga od 100-tinjak prijatelja na originu i vidim da igra... - mozda ste na CTE, ne bih znao, moje ispirke u suprotnom slucaju)
Zasto uopce pricate o mapi kad ionako ne igrate )= (ovo sam napisao samo zato jer stvarno rijetko koga od 100-tinjak prijatelja na originu i vidim da igra... - mozda ste na CTE, ne bih znao, moje ispirke u suprotnom slucaju)
A možda su u šumi, skriveni!
Kupovati dlc-ove a cijeli gejm premium paket dodje 19 eura..
Trebano dati objasnjenje?
Ja pricam o mapi jer sam igrao svaki dan (osim 5 dana prosli tjedan). Pa mislim igrati i tu mapu.
Kupovati dlc-ove a cijeli gejm premium paket dodje 19 eura..
Da, rekli smo im, i svejedno zele kupiti samo DLC. Pa sto ti smeta, njihova lova :)
Ja već imam bf4 digital delux ediciju, u kojem je china rising, i sad ako idem na premium, onda plačam ispočetka ono što već imam. Zar me to onda teoretski više košta? Plus je jedini što dobivam sve dlc uz to još.
Ja već imam bf4 digital delux ediciju, u kojem je china rising, i sad ako idem na premium, onda plačam ispočetka ono što već imam. Zar me to onda teoretski više košta?
Kada kupiš Premium dobijaš sve DLC-ove.
Samostalni DLC-u u prosjeku koštaju 9-11€ pa si računaj.
Ja već imam bf4 digital delux ediciju, u kojem je china rising, i sad ako idem na premium, onda plačam ispočetka ono što već imam. Zar me to onda teoretski više košta? Plus je jedini što dobivam sve dlc uz to još.
Kupi samo premium........ u njemu dobijes dlc-ove, bez main game-a. Jedini duplikat ce ti biti China Rising a to je par dolara. Ustediti ces puno, tako da ti tih 2-3 dolara nece znaciti nista... a u slucaju da ti znaci, kupi svaki posebno pa vidi jel' skuplja pita ili tepsija.
Preko mexica me košta posebno 4,99 dolara. pa zato tu varijantu gledam.
Preko mexica me košta posebno 4,99 dolara. pa zato tu varijantu gledam.
Daj, kad si već u Meksiku, pogledaj mi za FIFA pointse koliko tamo dođu.
Hola muchaco. Evo ti što sam našao.
Hola muchaco. Evo ti što sam našao.
Gracias amigo, al skupo je i u Meksiku.
Cifra je ista, samo je valuta druga.
Tamo su dolari, a ovdje euri tako da je razlika nikakva.
Šteta :(
To sam i ja primjetio kod nekih paketa. Doduše što se tiće bf serijale, tu se osjeti razlika, čak i do 50%.