- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo ga!
Early this year, we revealed the Community Map Project, an initiative where we built a Battlefield 4 map alongside the community, from concept to release. We’ve shared updates throughout the process, taken your feedback, tallied up your votes, and worked with you to make the map that you wanted us to make. And today, we’re happy to formally reveal Battlefield 4 Community Operations, a free* DLC pack coming for all Battlefield 4 players in Fall 2015.
http://battlelog.battlefield.com/bf4/news/view/introducing-battlefield-4-community-operations/
ja ovako kad vidim kad neko u bf3/4 pobije 2-3 iz jednog sanzera, odmah sebi odvrnem jednu dvije partije BC2
ja ovako kad vidim kad neko u bf3/4 pobije 2-3 iz jednog sanzera, odmah sebi odvrnem jednu dvije partije BC2
I tamo ih pobiješ desetak u jednom rafalu
Danny, Pjotr i ja smo bacili sinoc jednu partiju na 60Hz Shangaiju. Odlicno radi. One ikonice okrugle su se tu i tamo pojavile , kockaste za los link nijednom.
Jutro vama
jel se igra sta ili samo zajebancija?
Jutro vama
jel se igra sta ili samo zajebancija?
Evala barba ante, a evo pederi se pribacili na volane pa samo vrte po cile dane, niko ništa ne prč*.....
Jako se smanjila količina levela 140 na serverima.
Ali svi ovi novi nisu "game time" il tak nešto, jer sam baš išao na premium servere. Interesantno
(Il možda jer nejdem na "infantry only", ha? :)
Evo srećonesrećo, samo za tebe od večerašnjih par rundi
Kad ste igrali? Ja sam bio tri sata online i igrao i nigdje nikog... (Na TS nisam mogao, ovi moji vikendima ko za inat ne žele zapati)
Kad ste igrali? Ja sam bio tri sata online i igrao i nigdje nikog... (Na TS nisam mogao, ovo moji vikendima ko za inat ne žele zapati)
21-24h. Čak je bilo i određenih volanaša na bf-u
.
Kad ste igrali? Ja sam bio tri sata online i igrao i nigdje nikog... (Na TS nisam mogao, ovo moji vikendima ko za inat ne žele zapati)
.
Ja igrao do 9 Vidimo se danas online!
.
Ja igrao do 9 Vidimo se danas online!
Mooožda, tj više ne nego da, 99% je večeras Bela party

DESENULAAAAAAAAAAAAAA!!!!
kolko je bilo jug vs kontinent ono
DESENULA?
DESENULA?
nulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatri
Ovo me dočekalo danas