Dobro jutro momci!
Tko sve izvan gerijatrije stiže na okupljanje?
Dobro jutro momci!
Bolje reci da ne želiš nego izmišljati...
Dobro jutro momci!
Jutro petko!
Mene nema jer sam tada vjerovatno u Pekingu.
Ali posaljem vam jedan kineski UCAV na okupljanje
Dobro jutro :)
meni je petak jer sutra ovi dum dum imaju izbore pa je neradni dan
Produljeni vikend...udri po rakiji il šta se već pije tamo di si sad :)
Eh moj jabooka. Da sam je barem ponio mogao sam i kolegicu iz Slovacke pozvati u posjetu.
Zena voli sljivovicu
Ovako ce poziv morati cekati do poslije Bozica.
Ne ja cu Baccardi kolu koju popiti.
Eh moj jabooka. Da sam je barem ponio mogao sam i kolegicu iz Slovacke pozvati u posjetu.
Zena voli sljivovicu
Ovako ce poziv morati cekati do poslije Bozica.
Slavenska krv želi šta slavenska krv želi - rakija ili ništa :)
Koji god alkohol odabereš, odabir je dobar...sam nek je alkohol :)
Btw - uzo sam premium :) Jutros idem na poso i vičem po cesti "Di ste pič*e, prodo sam puževe i uzo premijum, aaaa!"
A svi se klanjahu i pod noge mi bacaše latice vodenih ljiljana...
Iz slavonije (za sada) stižemo Switch i ja!
Iz slavonije (za sada) stižemo Switch i ja!
I bar dve litre rakije?
Gej
hahahahahahahahahahahaha Pr0 i ništa drugo
Ali cyber ima jednog kako baš onako holivudski umire
Bok momci!
Imam jedan problem pa se nadam da mi vi možete pomoći u tome. Naime, svaki put nakon 20min igre igra me izbacuje uz poruku "ERROR game disconnected: client closed down connection" pa sam skinuo neki Smart port forwarding program i vidio da je pomogao većini ljudi dok nekima nije. Na žalost nisam još stigao isprobati pa da vidim je li pomaže meni.
Da li je još tko ovdje susreo s tim problemom? I zanima me postoji li još kakvo rješenje u slučaju da i ja budem jedan od onih nesretnika kojima taj program ne pomaže? Inače, imam bf4 premium edition i spajam se preko žice, ne znam da li to išta pomaže :).
Kupio sam komp samo da mogu igrati battlefield pa sam sad malo tužan zbog ovoga :)
Hvala!
Prte, otvori port(ove) za BF4 u ruteru. I ako nisi, isključi uPnP.
Pogledaj prvi post u temi, ima linkova za to.
Bok momci!
Imam jedan problem pa se nadam da mi vi možete pomoći u tome. Naime, svaki put nakon 20min igre igra me izbacuje uz poruku "ERROR game disconnected: client closed down connection" pa sam skinuo neki Smart port forwarding program i vidio da je pomogao većini ljudi dok nekima nije. Na žalost nisam još stigao isprobati pa da vidim je li pomaže meni.
Da li je još tko ovdje susreo s tim problemom? I zanima me postoji li još kakvo rješenje u slučaju da i ja budem jedan od onih nesretnika kojima taj program ne pomaže? Inače, imam bf4 premium edition i spajam se preko žice, ne znam da li to išta pomaže :).
Kupio sam komp samo da mogu igrati battlefield pa sam sad malo tužan zbog ovoga :)
Hvala!
Snalazis se oko kompova i s Googlom?
Probaj dal ce proraditi s gasenjem UPNP-a na routeru i u Windowsima.
Edit: kasnim :)
Hvala momci! Trenutno sam na poslu pa kad dođem doma ću pokušati ovo sve predloženo. Pa bude li sve u redu možda se i vidimo na bojištu večeras
Pozdrav luda ekipa...nemam naviku hejetat i optuživat kad netko ima bolestan k/d ratio, al nek mi netko kaže jel normalno da u jednom meču lik nabije 117-7 score?! Igrao je tenka, da, al ono, spawnam se na point, napravim dva koraka i dobijem headshot sa AP shellom...ne jednom, nekoliko puta. Ne visim možda koliko neki, al čini mi se da je to nemoguće. Ne sad da lik gađa par puta, pa čujem hice kako lupaju okolo, već svaki me hita... Kad vidim ovakve likove, dobijem volju za šahom, pecanjem i gledanjem Big brothera...
Pozdrav luda ekipa...nemam naviku hejetat i optuživat kad netko ima bolestan k/d ratio, al nek mi netko kaže jel normalno da u jednom meču lik nabije 117-7 score?! Igrao je tenka, da, al ono, spawnam se na point, napravim dva koraka i dobijem headshot sa AP shellom...ne jednom, nekoliko puta. Ne visim možda koliko neki, al čini mi se da je to nemoguće. Ne sad da lik gađa par puta, pa čujem hice kako lupaju okolo, već svaki me hita... Kad vidim ovakve likove, dobijem volju za šahom, pecanjem i gledanjem Big brothera...
LtMoNkk?
jep... zvuci ko Monk... To ti je normalno...
jep... zvuci ko Monk... To ti je normalno...
Nije taj lik, znači moguće... fak me onda, bolesno totalno. Imal BOL takvih?