Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.650.029
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
Re: Battlefield 4
Soldier977 kaže...
Friday kaže...

Di ste curke?

Vozim rally. 

Jesi probao tastaturom. Tj. da li je vozno s istom? Razmišljam kupiti.

13 godina
TomoR kaže...
Soldier977 kaže...
Friday kaže...

Di ste curke?

Vozim rally. 

Jesi probao tastaturom. Tj. da li je vozno s istom? Razmišljam kupiti.

Ma ne.... Nema šanse, moraš imati volan za Dirt rally. 

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
13 godina
Friday kaže...

Di ste curke?

na viberu

12 godina
neaktivan
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Battlefield 4

Ovo je za mog prijatelja Voljuma..... Pogledaj do kraja!!!! I očekujen pogodak pisme iz PRVE!!!!!  

Iman bolji pc od Cybera!
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Spavate?

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

eto ti ga na

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Hmm.... why? 

nema! nema!
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.8.2015 12:28 (mrfloyd).
Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
mrfloyd kaže...

Hmm.... why? 

Antarctica

[G] carapa_junior
17 godina
Battlefield 4

Jel to ona iz Final stand DLCa? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Battlefield 4

Pozdrav

Zelio bih si kupiti BF4, sad je na snizenju.

Stvar koja me muci je to na kojim cu postavkama moci igrati. (nadam se barem med, 1080p monitor)

Hvala

Jel neko kupovao na g2a?

Ima neko neki popust na originu a da mu ne treba? 

Loyalty to country ALWAYS. Loyalty to government, when it deserves it.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
LLAMABOY kaže...

Stvar koja me muci je to na kojim cu postavkama moci igrati. (nadam se barem med, 1080p monitor)

r7 265? Pa ne znam baš, mileni...

Freak Show Inc.
16 godina
Friday kaže...
LLAMABOY kaže...

r7 265? Pa ne znam baš, mileni...

Što će ti mid?? Odmah sve na low, 1080p, mouse movement na 25%, isključiš foliage, isključiš zidove (Veki i Dama će ti objasniti, ili pak mali Silvinjo) i trgaj

Moj Portfolio: http://3docean.net/user/tomislavn -- twitch.tv/Gaapster -- Origin: MrSmith_Cro -- Steam: MRSmith
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.8.2015 21:54 (mrsmith).
11 godina
Battlefield 4

Gledam sad na YT-u i Toms hardwaru i dosta ljudi tera na high pa cak i ultra. Kazem med jer bih iskljucio AA , SSAO i takve bakrace.

Ima kakve prednosti taj low, foliage off i to? Nisam lik koji mora ima 60 (+) fps, dovoljno na 40+ . 

Vrijedi li onda bf3 uzimat. Njega bih trebao na ultra bez problema. (i tu sad dolazim do problema-bf4 na low ili med? ili bf3 na ultra)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LLAMABOY kaže...

Gledam sad na YT-u i Toms hardwaru i dosta ljudi tera na high pa cak i ultra. Kazem med jer bih iskljucio AA , SSAO i takve bakrace.

Ima kakve prednosti taj low, foliage off i to? Nisam lik koji mora ima 60 (+) fps, dovoljno na 40+ . 

Vrijedi li onda bf3 uzimat. Njega bih trebao na ultra bez problema. (i tu sad dolazim do problema-bf4 na low ili med? ili bf3 na ultra)

NHF ali r7 265 je bila low end grafa kad je izasla a danas da ne spominjem ... i ti bi na tome pogonio jednu od najzahtjevnijih igara danasnjice na 1080p na medium detaljima ... ne bih rekao

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
13 godina
protjeran
Battlefield 4

Koje su ono gripove pokvarili zadnjim patchom?

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world

0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Uff više od pola godine nisam zaigrao BF3 i BF4,!!

AUDIOFIL
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
animosity_frenzy kaže...

Hotwire u BF4 temi?

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world
16 godina
LLAMABOY kaže...

Pozdrav

Zelio bih si kupiti BF4, sad je na snizenju.

...

Ja uzeo prije 2 dana za svoj 2. account (da malo odigram na projektoru).

Platio sam preko meksičkog origina oko 45 kn (ovdje se možeš informirati kako to napraviti).

A u vezi s tvojim pitanjem o postavkama, jučer sam probao igrati na HTPC-u (pogledaj specifikacije pod moj PC za multimedijsko računalo) i na 1600x1200 ide bez problema na medium postavkama oko 30 fps-a u MP. Ti imaš osjetno bolji setup nego ja kod HTPC-a i moguće da bi na 1080p mogao igrati na željenim postavkama (zavisi koliko te fps-a zadovoljava). Ali bolje da ti na to pitanje odgovori netko tko ima sličnu konfiguraciju kao ti. Probaj jedino nadograditi RAM kroz neko vrijeme.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.8.2015 8:01 (Micek).
16 godina
Battlefield 4

@Čarapa džunior, evo onaj cirkus od sinoć

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.8.2015 10:01 (jopis).
Moj PC  
5 0 hvala 1
11 godina
Battlefield 4

Hvala decki na pomoci (tj Vasem misljenju) ali ne razumijem upravo ovu stvar: drugi, sa ovom grafom igraju na ultra i high uz playable fps a ja kao ne bi mogao na med (wtf?!? )

http://www.bit-tech.net/hardware/graphics/2014/05/08/amd-radeon-r7-265-review/3

http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-r7-265-review,3748-3.html

http://www.guru3d.com/articles-pages/amd-radeon-r7-265-review,14.html

http://www.anandtech.com/show/7754/the-amd-radeon-r7-265-r7-260-review-feat-sapphire-asus/8

http://www.techspot.com/review/783-geforce-gtx-750-ti-vs-radeon-r7-265/page3.html

@micek hvala sto si me podsjetio na to, vidit cu ima li puno posla (ako ima necu uzimat, nisam snalažljiv u takvim stvarima hehe)

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
LLAMABOY kaže...
@micek hvala sto si me podsjetio na to, vidit cu ima li puno posla (ako ima necu uzimat, nisam snalažljiv u takvim stvarima hehe)

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-4-kupovina-po/193393.aspx?page=35&jumpto=4114744&sort=asc&view=flat

Samo instaliraš Holu i klikćeš Next.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.8.2015 10:18 (CyberDemonVZ).
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Lijepo izgleda, ima neki BC2 vibe:

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
LLAMABOY kaže...

Hvala decki na pomoci (tj Vasem misljenju) ali ne razumijem upravo ovu stvar: drugi, sa ovom grafom igraju na ultra i high uz playable fps a ja kao ne bi mogao na med (wtf?!? )

...

Nema problema. Pokušaj preko Hole kako ti je kolega linkao. Najbitnije ti je da kad dođeš do upisa svojih origin podataka obavezno(!!!) tada isključuješ Holu. Dalje nastaviš logiranje na svoj origin/EA account (sve radiš u browseru, ne na Originu) i zatim plaćanje sa isključenom Holom. U suprotnom ti transakcija neće uspjeti a $ će ti se vratiti na € po našoj cijeni. Pokušaj slobodno, ne gubiš ništa dok ne izvršiš plaćanje Paypalom.

A u vezi fps-a, dio mužjaka u ovom krdu postane privremeno erektivno disfunkcionalan ukoliko im fps u igri padne ispod 80. Ja sam zadovoljan i svojim cm... ovaj i s nižim fps-om :)

Tvoja grafa je po performansama solidna (negdje između 7850 i 7870). 7870 sam imao do sada pa znam da sam mogao sasvim ugodno igrati na 1080p na max. postavkama sa 35-50 fps-a u BF4 MP sa 64 igrača.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Nevjerojatno, prošlo više od 24 sata bez posta...

Nego, evo mene nazad sa GO! Šta se radi?

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
13 godina
Friday kaže...

Nevjerojatno, prošlo više od 24 sata bez posta...

Nego, evo mene nazad sa GO! Šta se radi?

Čekamo tebe!

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

Čekamo tebe!

Jedan forumaš me već dočekao jutros. Pao je crvendać...

Freak Show Inc.
11 godina
protjeran
Battlefield 4

Pozdrav svim pametnim ljudima u bf temi i špelcu..... Ovako imamo dogovor u sridu u 9 i 30 na našem serveru mix modes mix maps...... Gerijatrija inside clan war - Jadran vs Kontinental .... Ko će dobit???? I jel dolazite na spektakl ili ćete gledat na twitcu????

Ko nosi pobjedu?

8 Jadran
12 Kontinental
Iman bolji pc od Cybera!
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice