Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.648.618
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Battlefield 4

Ma odmah s tim AMD-om u smeće. Čak je i Petko, zagriženi ljubitelj posrnulih, prešao na nVidiju.

Moj Portfolio: http://3docean.net/user/tomislavn -- twitch.tv/Gaapster -- Origin: MrSmith_Cro -- Steam: MRSmith
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Poslat ću poruku Nvidiji da ih molim budući da je AMD smeće dal bi bili tolko dobri pa mi poslali neku Gtx 960,750ti ili tako nešto ,a kao zahvalu ja ću ih nahvaliti gdje stignem a AMD popljuvati(kao da nekog zanima mišljenje nekog 17-godišnjeg fana Battlefielda) hahah

Idem sad probati nekakve drivere skinut i reinstalirao sam Battlefield(repair),tko zna možda mi se sreća osmjehne -.-

A kad sam tu na forumu pitao za konfiguraciju da mi poslože svi ono uzmi Amd super su ovo ono,ja onda nisam znao šta je Amd a šta Nvidia,a sada kada znam onda mi je žao. Ali iz greški se uči :P 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Išao je sad neki dan i update Origin-a, pa provjeri za svaki slučaj da je Origin in game, ako i njegov Overlay ugašen. To zna kod nekih kombinacija pojesti puno resursa ako nije ugašeno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
TomoR kaže...

Išao je sad neki dan i update Origin-a, pa provjeri za svaki slučaj da je Origin in game, ako i njegov Overlay ugašen. To zna kod nekih kombinacija pojesti puno resursa ako nije ugašeno.

To je ugašeno.

A i ovaj T-com -.- Susjed 200 metara od mene ima brzinu 4 mbps,ja imam 1,92 i meni tehničar tvrdi da ja ne mogu imati 4?!?!?!? Znači 3 susjeda imaju 1,92 i ovaj 1 ima 4mbps,pa to je za poludit -.- 

12 godina
Karlo.barcelona kaže...
TomoR kaže...

To je ugašeno.

A i ovaj T-com -.- Susjed 200 metara od mene ima brzinu 4 mbps,ja imam 1,92 i meni tehničar tvrdi da ja ne mogu imati 4?!?!?!? Znači 3 susjeda imaju 1,92 i ovaj 1 ima 4mbps,pa to je za poludit -.- 

ja imam 100Mbit/sec to neznaci da i moni susjedi mogu to imat

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
11 godina
protjeran
Battlefield 4

Evo TimeLapse.....

Kad će više taj kompjuter
Moj PC  
8 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Du_Jo_Cro kaže...

Evo TimeLapse.....

njubovski... ni gajba pive nije pala :/

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
11 godina
protjeran
ceco22 kaže...
Du_Jo_Cro kaže...

Evo TimeLapse.....

njubovski... ni gajba pive nije pala :/

Piva je za njubine koji igraju pes (DARIO) Muškarci piju viski....

16 godina
Battlefield 4

Čekaj sve si to snimio a unboxing komponenti ništa??

Moj Portfolio: http://3docean.net/user/tomislavn -- twitch.tv/Gaapster -- Origin: MrSmith_Cro -- Steam: MRSmith
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Ovi su bolji i od Dajsa!

http://prntscr.com/7ygxzf

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.7.2015 20:11 (BDS).

10 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Prešao na Win 10.

Odlično!

Origin se brže učitava.

Alt+tab iz igre u Windows kao da Alt-tabaš z Notepad u Word! :D U dijeliću sekunde.

U samoj igri ne vidim razliku, nisam radio benchmark prije.

Sve programi i igre rade kao prije.

Novi browser Edge pe opako brz!! OPAKO! Al ne podržava Battlelog plugin. A pošto je napravljen da ima čim manje pluginova, tko na dal hoće :(

Uglavnom, što se tiče igranja, 10/10. ;)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
4 0 hvala 2
16 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
Novi browser Edge pe opako brz!! OPAKO! Al ne podržava Battlelog plugin. A pošto je napravljen da ima čim manje pluginova, tko na dal hoće :(

Upalit će addons engine kod jednog updatea. Radi na isti princip ko onaj od chromea tako da će se većina addonsa jako brzo portati.

P.S. - ja vrtim BF na insiderskim buildovima već dosta dugo i mogu reć da mi se normalnije ponaša tu nego na Win8.1 dok sam ga još imao...

My name is Legion... For we are many!
12 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Prešao na Win 10.

Odlično!

Origin se brže učitava.

Alt+tab iz igre u Windows kao da Alt-tabaš z Notepad u Word! :D U dijeliću sekunde.

a kakvo stanje je sa fpsima?

ja sam ocito jedini kojem ne da instalirati update, niti normalno niti forceano; al zanimljiva stvar je u tome kaj na laptopu mi je bez problema instaliralo update a  tu nece da ga je*es

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
11 godina
protjeran
Battlefield 4

Duhovni Vođa, Danny i Jovanka ovo je za vas 

Moj PC  
4 0 hvala 2
16 godina
CyberDemonVZ kaže...

Prešao na Win 10.

Potpisujem :) - također sinoć napravio upgrade, sve radi super.

14 godina
protjeran
Du_Jo_Cro kaže...

Sajber zašto koristiš HE shell ako nije tajna? Inače to ti je najgori izbor

battlelog - Volume_CRO
10 godina
neaktivan
Battlefield 4

Dobro jutro ekipa. Gotov GO, spremn za nove radne pobijede...

Hello...

2 0 hvala 0
13 godina
LeftY_CRO kaže...

Evo, ovo gore. Ne vidim razliku, a nisam napravio bench prije. Koliko čitam da i tamo ima napretka i to vidljiv broj FPS-a!

Nego, nije Win 10 savršen, valjda sam samo ja imao sreće. Vidio sam probleme s aktivacijom, graf. driverima, pokretanjem same instalacije....

Du_Jo_Cro kaže...

Hahaha, nabijem ti spawn no scope!

Nego, jesi ti to čak napravio custom ikonicu za video?? Pro!

Volume kaže...
Du_Jo_Cro kaže...

Sajber zašto koristiš HE shell ako nije tajna? Inače to ti je najgori izbor

Kao prvo jer u opisu piše da radi najveći damage vozilima.

A kao drugo, jer ima ogroman pad pa je jaako težak za igranje, a ja volim izazove

Sum_of_all_fears kaže...

Upalit će addons engine kod jednog updatea. Radi na isti princip ko onaj od chromea tako da će se većina addonsa jako brzo portati.

P.S. - ja vrtim BF na insiderskim buildovima već dosta dugo i mogu reć da mi se normalnije ponaša tu nego na Win8.1 dok sam ga još imao...

Lijepa informacija!

Nego, manje problema nego na Win 8.1? Nice

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.7.2015 9:37 (CyberDemonVZ).
13 godina
Du_Jo_Cro kaže...

Evo TimeLapse.....

Bokte, jesi li ti pozvao cijelo selo na unboxing/slaganje? Osim Dua Pegla, mislim da sam nabrojao 8 (!!!) ljudi od čega dvoje nedonoščadi?

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
17 godina
Battlefield 4

Htio sam snimiti instalaciju Win 10 kao ISO (našao u međuvremenu), no došao do ovog i ne mogu izaći (ako restartam komp automatski će se instalirati, tako bar kaže). Neki savjet da se izvučem od toga?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Sajber istina da radi najveći damage, ali opet ti triba isti broj pogodaka u odnusu na ap i sabot na drugi tenk kad su bok i guzica u pitanju. Ako ga gađaš u prednju stranu triba ti pogodak manje. 

He radi najmanji damage u splashu pješadiji, ima najduži reload, najveći drop i najsporija je. Pa eto da znaš, ali ako voliš izazove uživaj i dalje s njom

battlelog - Volume_CRO

0 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
TomoR kaže...

Neki savjet da se izvučem od toga?

Kupi vremeplov!

Freak Show Inc.
16 godina
TomoR kaže...

Htio sam snimiti instalaciju Win 10 kao ISO (našao u međuvremenu), no došao do ovog i ne mogu izaći (ako restartam komp automatski će se instalirati, tako bar kaže). Neki savjet da se izvučem od toga?

Ne možeš staviti datum na recimo 20.05.2099. za schedule? Kroz 80 godina ćeš valjda upgrejdati

17 godina
mrsmith kaže...
TomoR kaže...

Ne možeš staviti datum na recimo 20.05.2099. za schedule? Kroz 80 godina ćeš valjda upgrejdati

Svejedno, ako ugasim komp radi upgrade...

A i ne da iza 1.8.

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.7.2015 10:51 (TomoR).
16 godina
TomoR kaže...

A i ne da iza 1.8.

Stavi na 1.8. i kad se zatvori prozor restartaj komp i probaj bootati sa Win 8.1 instalacijskim diskom i napraviti system restore par dana unatrag.

11 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...
Du_Jo_Cro kaže...

Cyer oprosti molin te ali jeli bia kill snajperom no scope ??? Tako da .....

E jesi vidia kako san se bacia u profesionalne vode..... Kaže spilberg da mu treba jedan ka ja.....

EDIT:  Jovanka mi imoćani u dalmaciji smo ko vama sjevercima cigani ili rječani..... Uvik se nakotimo kad ima materijala.....

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.7.2015 12:37 (Du_Jo_Cro).
16 godina

Pozdrav, 

prodaje netko možda Battlefield 4 premium, ako ne ; gdje mogu nabaviti jeftinije premium edition.

Hvala i pozdrav. 

17 godina
mrsmith kaže...
TomoR kaže...

A i ne da iza 1.8.

Stavi na 1.8. i kad se zatvori prozor restartaj komp i probaj bootati sa Win 8.1 instalacijskim diskom i napraviti system restore par dana unatrag.

Nisam ni morao restartati, samo sam pokrenuo System Restore drito iz Wndowsa, sve radi!

10-ku budemo kasnije stavili, doduše na komp od klinaca (Core2duo s integriranom grafikom) je bez problema prešlo sa Win 7 na Win 10.

17 godina
LeftY_CRO kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Prešao na Win 10.

Odlično!

Origin se brže učitava.

ja sam ocito jedini kojem ne da instalirati update, niti normalno niti forceano; al zanimljiva stvar je u tome kaj na laptopu mi je bez problema instaliralo update a  tu nece da ga je*es

Nece ti ako ti jezik nije US Engleski.

Twitter: @191x7
16 godina
CyberDemonVZ kaže...
Du_Jo_Cro kaže...

Više vrimena potrošija na tu sliku nego editirane 

Biće valjda nešto od njega, do novog bf-a možda izađe in njub faze, ipak je on preobraćeni konzolaš.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice