Ranit ću se.
Ranit ću se.
Ranit ću se.
A štoš, voljum je dobio inspiraciju...
Inače, ovaj žgoljavi moma je možda ivanec....
Nešto se njih dvojica puno vole.
Ma nije problem što je Voljum zabio. Ostala ekipa onda krenula raditi vlakić.
Mnogi ne znaju da je sklapanje snimano.....
Ajme meni, kolika soba. Kad bi mudo dobio erekciju unutra - morali bi doći vatrogasci da režu sve kako bi ga izbavili...
C64 nebi bas rekao da koriste nesto,pa ja isto imam sa skoro svim oruzjima preko 20% s aekom i vise.
Ti, dama i veki trebate biti tiho kad se priča o čiterima...
C64 nebi bas rekao da koriste nesto,pa ja isto imam sa skoro svim oruzjima preko 20% s aekom i vise.
MOLIN TE NAPRAVI EDIT I UBACI DRUGA REPLAYA
Kempanje nije cit...
Kempanje nije cit...
Kempanje je skill. Vježba strpljenja i samokontrole.
Ja se ne mogu mjeriti s Monkom i Vekijem jer su mlađi i mršaviji. U živo vjerojatno da, ali ovako online nema šanse.
Bok ljudi!
Ima koji novi LVL 140? :)
Kad vidim taj krevet sa daskom na dnu, muka mi dođe. Koliki je? 1.90? Fuj.
Prva GM pobjeda u Shield set-up-u:
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/626002588222245056/199586046/
Evo i vidoje:
Ja koji sam niži od tebe pola metra mrzim te krevete, ne mogu ni zamisliti kako je tek tebi
(a sad smo ih u hotelu imali, mater im...)
Ja koji sam niži od tebe pola metra mrzim te krevete, ne mogu ni zamisliti kako je tek tebi
A Dujo ima preko 1.90 kako je tek njemu spavati na tome?
A zamisli ih tek kad su zajedno legli :/ pa katastrofa, jadni dečki.
A zamisli ih tek kad su zajedno legli :/ pa katastrofa, jadni dečki.
Bar jedan drugom nije imao kamo pobjeći!
Ajde premotaj 72 sata ranije i daj sliku kad ti je draga bila u posjeti. Mislim da bi dobio puno više lajkova
Ajde premotaj 72 sata ranije i daj sliku kad ti je draga bila u posjeti. Mislim da bi dobio puno više lajkova
Samo sliku? Ako nije barem 720p nije ništa napravio!
Samo sliku? Ako nije barem 720p nije ništa napravio!
360 no-scope i tako nekoliko puta?
Ma šta ste se uvatili sobe ovo je samo guest/gaming room ne moja soba.... Tamo di ja odveden replaya ima klima plazma bračni krevet ..... pa neće on bilo di....
EDIT:
Ima san namjeru počastit vas svojim vrelim akcijama ali za obožavatelje pesa NE DOLAZI U OBZIR
El to neki tablet za monitor koristis
Ljudi pomagajte.
Ne znam koji vrag mi se događa s Battlefieldom 4 -.- Prije tjedan dana sam multiplayer igrao na high i imao 34-43 fps-a,a jučer i danas je neigrivo, fps mi je ispod 15 gotovo stalno.
Jel može bit do grafičke,interneta?
Stvarno katastrofa,nerviram se jer me ubijaju i jednostavno sam prisiljen izaći van iz igre.
A za usporedbu world of Tanks igram sa konstantnih 50 fps-a.
Ljudi pomagajte.
Ne znam koji vrag mi se događa s Battlefieldom 4 -.- Prije tjedan dana sam multiplayer igrao na high i imao 34-43 fps-a,a jučer i danas je neigrivo, fps mi je ispod 15 gotovo stalno.
Stvarno katastrofa,nerviram se jer me ubijaju i jednostavno sam prisiljen izaći van iz igre.
Repair igre, friške drivere i gledaj temperature. Ako ne pomogne pričekaj Ivanca da je javi, on je odličan oko tih stvari. Spajanje monitora na kompjuter mu je specijalnost
Ljudi pomagajte.
Repair igre, friške drivere i gledaj temperature. Ako ne pomogne pričekaj Ivanca da je javi, on je odličan oko tih stvari. Spajanje monitora na kompjuter mu je specijalnost
Driveri jesu "friški".
Bilo bi lijepo kad bi grafa otišla,nadoplatim im 500 kn i nek stave gtx 750 ti i ajmo :P
Jel se to desava od kad si instalira friske drivere
Eh sad ako se sjećam točno dana :/
Al moguće jer imam grafu 7770 a na msi afterburneru je gore r7 200 series,mislim da bi moglo biti da je od novih drivera :/
Driveri jesu "friški".
Bilo bi lijepo kad bi grafa otišla,nadoplatim im 500 kn i nek stave gtx 750 ti i ajmo :P
E svaka čast na razmišljanju, odma si mi draži kad vidim da spominješ kupnju nvidie i rješavanje problema kupovinom iste! Ne samo da nećeš imati problema s driverima i fps-om već ćeš s vrimenom postati pr0.
Tužno je to, ali amd ne valja ništa... Eventualno je možeš koristiti kao držač za wc papir
Eh sad ako se sjećam točno dana :/
Al moguće jer imam grafu 7770 a na msi afterburneru je gore r7 200 series,mislim da bi moglo biti da je od novih drivera :/
Amd 7770 ti je rebrandirana kao r7 250X tak da ti afterburner čak i pokazuje dobro tj. nema nikakve greške u pogledu krive grafičke.
Driveri su pak druga priča, sa amd-om ti je to čista lutrija
Meni su na 280x (bivša 7970) najbolje radili Omega driveri, ostalo sve nula bodova, tak da probaj njih ili 14.12, itd, itd