Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.626.383
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
Re: Battlefield 4
Danny_5 kaže...
Friday kaže...

Evo, imamo pare za još mjesec dana najma servera. Uplatio je izvjesni visokoobrazovani gospodin, visoke građe, aristokratskog profila, često prozivan čiterom u ovdašnjim redovima...

Silvinjo?

On ispunjava samo jednu od navedenih osobina.

http://www.youtube.com/user/MsDome007 Battlefiled Series Videos
14 godina
Komunist Izet kaže...
Danny_5 kaže...
Friday kaže...

Evo, imamo pare za još mjesec dana najma servera. Uplatio je izvjesni visokoobrazovani gospodin, visoke građe, aristokratskog profila, često prozivan čiterom u ovdašnjim redovima...

Silvinjo?

Visokoobrazovani gospodin? 

battlelog - Volume_CRO
10 godina
neaktivan
Komunist Izet kaže...

My bed

Hello...
16 godina
Battlefield 4

Istina, ispričavam se :D krivo sam podijelio. Ali da, to je to. S tim da je u prvih 5 godina bilo daleko više onih dana od 10h igranja nego u zadnjih 5 godina.

EDIT: Nije da se ponosim time, ali bilo mi je zanimljivo podijeliti s vama kad sam vidio onih 4200h što je Petko linkao :)

Moj Portfolio: http://3docean.net/user/tomislavn -- twitch.tv/Gaapster -- Origin: MrSmith_Cro -- Steam: MRSmith
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.7.2015 11:09 (mrsmith).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

Zadnjih 5godina imaš ženu/djevojku? 

Battlelog: MUDO_HR
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.7.2015 11:07 (amater_2).
16 godina
amater_2 kaže...

Zadnjih 5godina imaš ženu/djevojku? 

Imao sam i onda, veliku većinu vremena barem :) ali ništa posebno ozbiljno. Sad je druga priča

Moj Portfolio: http://3docean.net/user/tomislavn -- twitch.tv/Gaapster -- Origin: MrSmith_Cro -- Steam: MRSmith
14 godina
Friday kaže...

A što se dogodilo sa kupnjom novog auta? Nije valjda da je odlučio sve spiskati na komp i ina sranja....bmw je ipak bmw

I da, on je čiter za kojeg se samo čeka da padne...onda može krenuti prvi pravi witch hunt ovdje

Piratko, sretan ti rođendan, sve najbolje sa što manje problema i sa što manjim gubitkom kose i nabijanjem kila u nepoželjnim područjima 

Battlelog: [G] pijana_carapa
14 godina
neaktivan
mrsmith kaže...
animosity_frenzy kaže...

Jel ovo neki tipfeler, tipa jedna nula viška? Odbijam vjerovati da je neko u prosjeku godišnje igrao 2300h WoW-a.

Kakva je ovo matematika :D ..kroz 10 godina,23000h played (ili 900 i nešto dana) u TOTALU ti dođe nekih 3h i nešto sitno dnevno recimo, s tim da je bilo dana kad se igralo 1h a bilo ih je i kad se igralo 10h.

Ma gleee, sry što sam te prozvao. Radi što te veseli, ali puno je to brate dragi kako god okreneš. Mene recimo malo znaju brinuti moji sati provedeni na bojnom polju, ali na kraju dana - no remorse, no repent.

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
16 godina
animosity_frenzy kaže...

Ma gleee, sry što sam te prozvao. Radi što te veseli, ali puno je to brate dragi kako god okreneš. Mene recimo malo znaju brinuti moji sati provedeni na bojnom polju, ali na kraju dana - no remorse, no repent.

Kao što rekoh :) bilo pa prošlo. Ne sekiram se previše :)

16 godina
animosity_frenzy kaže...
mrsmith kaže...
animosity_frenzy kaže...

Jel ovo neki tipfeler, tipa jedna nula viška? Odbijam vjerovati da je neko u prosjeku godišnje igrao 2300h WoW-a.

Kakva je ovo matematika :D ..kroz 10 godina,23000h played (ili 900 i nešto dana) u TOTALU ti dođe nekih 3h i nešto sitno dnevno recimo, s tim da je bilo dana kad se igralo 1h a bilo ih je i kad se igralo 10h.

Sad je umisto tih 6h na WoW-u, 4h na ženi.

Dođe mu na isto no lajfer. 

Battlelog: MUDO_HR
17 godina
amater_2 kaže...

Sad je umisto tih 6h na WoW-u, 4h na ženi.

Dođe mu na isto no lajfer. 

3 minute na ženi, ostatak je dovodi u raspoloženje da dobije te 3 minute 

10 godina
neaktivan
Battlefield 4

Iako sam rekao da nećem pisat, ipak moram. Sretan rođendan gusar i da nam budeš što bolje volje online i offline.

potpis
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.7.2015 12:27 (MatoOO13).
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
MatoOO13 kaže...

Iako sam rekao da nećem pisat, ipak moram. Sretan rođendan gusar i da nam budeš što bolje volje online i offline.

Zašto nećeš pisati?

Freak Show Inc.
10 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ma hoću ali moderatori mi obrisali poruke jučer pa se pravim uvrijeđen , a tak i tak imamo tebe Špelac ti sam možeš održavati ovaj topic.

potpis
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
MatoOO13 kaže...

Ma hoću ali moderatori mi obrisali poruke jučer pa se pravim uvrijeđen , a tak i tak imamo tebe Špelac ti sam možeš održavati ovaj topic.

Sad sam prešao na nvidiju pa se pravim zvijezda... Kaže voljum da je AMD sranje, eto vam na!

Freak Show Inc.
16 godina
Friday kaže...
MatoOO13 kaže...

Sad sam prešao na nvidiju pa se pravim zvijezda... Kaže voljum da je AMD sranje, eto vam na!

A spavaš za starom grafom. ccccc

17 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...

Prodao sam ju nekom liku u ZG

Freak Show Inc.
16 godina
Friday kaže...
Jack Sparrow kaže...

Prodao sam ju nekom liku u ZG

Drahicu?

17 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...

Drahicu?

On kupuje samo kromirane stvari, jebo ga auto...

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...

Danny_5 kaže...
Friday kaže...

Silvinjo?

TomoR kaže...
Friday kaže...

Mr. Lady?

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
13 godina
Granzon kaže...
Friday kaže...

A što se dogodilo sa kupnjom novog auta? Nije valjda da je odlučio sve spiskati na komp i ina sranja....bmw je ipak bmw

I da, on je čiter za kojeg se samo čeka da padne...onda može krenuti prvi pravi witch hunt ovdje

Čuj odustao..... ne odustaje se tako lako od BMW-a. Već je na cesti. Evo dokaz:

A to za čiteraj.... pa ne kupujem ja neka jeftina sranja pa da me mogu uhvatiti. 

17 godina
Soldier977 kaže...

A to za čiteraj.... pa ne kupujem ja neka jeftina sranja pa da me mogu uhvatiti. 

A zato je volan toliko puno koštao, došao je sa čitom 

Lijepo odvezeno, nema šta 

13 godina
TomoR kaže...
Soldier977 kaže...

A zato je volan toliko puno koštao, došao je sa čitom 

17 godina
Battlefield 4

Pih, čit sjedalica 

Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...

To je samo za tenkove?

Hello...
16 godina
Battlefield 4

Evo da nebi rekli da se samo zaje***am :)

Jedan low poly PBR game asset za igru rađenu na Unreal 4 engine-u. Sve ručno crtano/bojano, model, teksture, priprema za engine itd itd! Moram se prijavit u DICE

Full size

tomislavn - SWAT Shield - PBR UE4 asset tomislavn - SWAT Shield - PBR UE4 asset
tomislavn - SWAT Shield - PBR UE4 asset 2 tomislavn - SWAT Shield - PBR UE4 asset 2
tomislavn - SWAT Shield - PBR UE4 asset 2 - Wireframe tomislavn - SWAT Shield - PBR UE4 asset 2 - Wireframe
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.7.2015 15:24 (mrsmith).
Moj PC  
13 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
mrsmith kaže...

Jedan low poly PBR game asset za igru rađenu na Unreal 4 engine-u. Sve ručno crtano/bojano, model, teksture, priprema za engine itd itd! Moram se prijavit u DICE

Jebo mater, sad ćeš to staviti na onaj sajt, napisati da košta 50 dolara i ljudi će kupovati ko ludi...

Freak Show Inc.
17 godina
neaktivan
Friday kaže...

Jebo mater, sad ćeš to staviti na onaj sajt, napisati da košta 50 dolara i ljudi će kupovati ko ludi...

Šuti, budi mu podrška. Obećao je platit janje kad proda prva tri.

17 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...
Friday kaže...

Šuti, budi mu podrška. Obećao je platit janje kad proda prva tri.

Pa prodao je smrad već toliko toga da je mogao kupiti golemo stado i cisternu piva!

Freak Show Inc.
16 godina
Friday kaže...
mrsmith kaže...

Ne ne :) ovo je custom job uz još neka oružja - za igru je, fps.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice