Evo, imamo pare za još mjesec dana najma servera. Uplatio je izvjesni visokoobrazovani gospodin, visoke građe, aristokratskog profila, često prozivan čiterom u ovdašnjim redovima...
Silvinjo?
On ispunjava samo jednu od navedenih osobina.

Evo, imamo pare za još mjesec dana najma servera. Uplatio je izvjesni visokoobrazovani gospodin, visoke građe, aristokratskog profila, često prozivan čiterom u ovdašnjim redovima...
Silvinjo?
Silvinjo?
Visokoobrazovani gospodin?
My bed
Istina, ispričavam se :D krivo sam podijelio. Ali da, to je to. S tim da je u prvih 5 godina bilo daleko više onih dana od 10h igranja nego u zadnjih 5 godina.
EDIT: Nije da se ponosim time, ali bilo mi je zanimljivo podijeliti s vama kad sam vidio onih 4200h što je Petko linkao :)
Zadnjih 5godina imaš ženu/djevojku?
Zadnjih 5godina imaš ženu/djevojku?
Imao sam i onda, veliku većinu vremena barem :) ali ništa posebno ozbiljno. Sad je druga priča
A što se dogodilo sa kupnjom novog auta? Nije valjda da je odlučio sve spiskati na komp i ina sranja....bmw je ipak bmw
I da, on je čiter za kojeg se samo čeka da padne...onda može krenuti prvi pravi witch hunt ovdje
Piratko, sretan ti rođendan, sve najbolje sa što manje problema i sa što manjim gubitkom kose i nabijanjem kila u nepoželjnim područjima
Jel ovo neki tipfeler, tipa jedna nula viška? Odbijam vjerovati da je neko u prosjeku godišnje igrao 2300h WoW-a.
Kakva je ovo matematika :D ..kroz 10 godina,23000h played (ili 900 i nešto dana) u TOTALU ti dođe nekih 3h i nešto sitno dnevno recimo, s tim da je bilo dana kad se igralo 1h a bilo ih je i kad se igralo 10h.
Ma gleee, sry što sam te prozvao. Radi što te veseli, ali puno je to brate dragi kako god okreneš. Mene recimo malo znaju brinuti moji sati provedeni na bojnom polju, ali na kraju dana - no remorse, no repent.
Ma gleee, sry što sam te prozvao. Radi što te veseli, ali puno je to brate dragi kako god okreneš. Mene recimo malo znaju brinuti moji sati provedeni na bojnom polju, ali na kraju dana - no remorse, no repent.
Kao što rekoh :) bilo pa prošlo. Ne sekiram se previše :)
Jel ovo neki tipfeler, tipa jedna nula viška? Odbijam vjerovati da je neko u prosjeku godišnje igrao 2300h WoW-a.
Kakva je ovo matematika :D ..kroz 10 godina,23000h played (ili 900 i nešto dana) u TOTALU ti dođe nekih 3h i nešto sitno dnevno recimo, s tim da je bilo dana kad se igralo 1h a bilo ih je i kad se igralo 10h.
Sad je umisto tih 6h na WoW-u, 4h na ženi.
Dođe mu na isto no lajfer.
Sad je umisto tih 6h na WoW-u, 4h na ženi.
Dođe mu na isto no lajfer.
3 minute na ženi, ostatak je dovodi u raspoloženje da dobije te 3 minute
Iako sam rekao da nećem pisat, ipak moram. Sretan rođendan gusar i da nam budeš što bolje volje online i offline.
Zašto nećeš pisati?
Ma hoću ali moderatori mi obrisali poruke jučer pa se pravim uvrijeđen , a tak i tak imamo tebe Špelac ti sam možeš održavati ovaj topic.
Ma hoću ali moderatori mi obrisali poruke jučer pa se pravim uvrijeđen , a tak i tak imamo tebe Špelac ti sam možeš održavati ovaj topic.
Sad sam prešao na nvidiju pa se pravim zvijezda... Kaže voljum da je AMD sranje, eto vam na!
A spavaš za starom grafom. ccccc
Prodao sam ju nekom liku u ZG
A spavaš za starom grafom. ccccc
Prodao sam ju nekom liku u ZG
Drahicu?
Drahicu?
On kupuje samo kromirane stvari, jebo ga auto...
Silvinjo?
Mr. Lady?
A što se dogodilo sa kupnjom novog auta? Nije valjda da je odlučio sve spiskati na komp i ina sranja....bmw je ipak bmw
I da, on je čiter za kojeg se samo čeka da padne...onda može krenuti prvi pravi witch hunt ovdje
Čuj odustao..... ne odustaje se tako lako od BMW-a. Već je na cesti. Evo dokaz:
A to za čiteraj.... pa ne kupujem ja neka jeftina sranja pa da me mogu uhvatiti.
A to za čiteraj.... pa ne kupujem ja neka jeftina sranja pa da me mogu uhvatiti.
A zato je volan toliko puno koštao, došao je sa čitom
Lijepo odvezeno, nema šta
Pih, čit sjedalica
To je samo za tenkove?
Evo da nebi rekli da se samo zaje***am :)
Jedan low poly PBR game asset za igru rađenu na Unreal 4 engine-u. Sve ručno crtano/bojano, model, teksture, priprema za engine itd itd! Moram se prijavit u DICE
Jedan low poly PBR game asset za igru rađenu na Unreal 4 engine-u. Sve ručno crtano/bojano, model, teksture, priprema za engine itd itd! Moram se prijavit u DICE
Jebo mater, sad ćeš to staviti na onaj sajt, napisati da košta 50 dolara i ljudi će kupovati ko ludi...
Jebo mater, sad ćeš to staviti na onaj sajt, napisati da košta 50 dolara i ljudi će kupovati ko ludi...
Šuti, budi mu podrška. Obećao je platit janje kad proda prva tri.
Šuti, budi mu podrška. Obećao je platit janje kad proda prva tri.
Pa prodao je smrad već toliko toga da je mogao kupiti golemo stado i cisternu piva!
Ne ne :) ovo je custom job uz još neka oružja - za igru je, fps.