Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.630.648
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4
Volume kaže...

Kažem ti da neznan objasniti sigurno pa neću u to ulaziti... Ali opet mi nema logike da mu 15 killeva otpada na pištolj ili šta ja znam šta.

Onda bi pištolj bio naveden kao najbolje oružje kao ovdje npr...

Freak Show Inc.
17 godina
Volume kaže...
Friday kaže...

Vidi, nije to "svaki tren", nemojte sad biti blesavi. Mogao je imati 4-5 killova pištoljem, 2-3 bombom i još par sa drugom puškom.

Kažem ti da neznan objasniti sigurno pa neću u to ulaziti... Ali opet mi nema logike da mu 15 killeva otpada na pištolj ili šta ja znam šta. Ni jednom nije poginia tako da pušku i loadout nije ima kad prominit

Pa, to sve liči na ovaj "novi" pogledam te i mrtav si cheat.

Evo, prije dva tjedna sam imao čast dva dana za redom naletjeti na takve:

12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Jucer sam zaigra jedan domination protiv njega, i ubijao je ko lud.... a cuj, Djokovic je poceo osvajati turnire otkad je promijenio prehranu....mozda je i on....

Ili je pocea yebat.....

Katalonac_HR

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...
Volume kaže...
 Evo jedan primjer jučerašnje partije u kojoj se kompletan protivnički tim bunio da ubija na nemoguće načine i da padaju čim ih pogleda. Nisam se previše obazira na to chatu, ali šta više gledam njegove statse stvari se sve bolje slažu na svoje misto

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/617773318464508224/447302999/

E sad, il sam ja glup ili... 23 killa, najbolje oružje SG553 a sa njime ima samo 8 killeva? Pod vehicle nema ništa, igrao se DOM pa vjerojatno nema nikakvih 50calova i ostalog (a i pisalo bi)... Kako ih je ubijao? Udarao ih je ammo boxem po glavi?

Gaymore, ariburst, sidearm tak jje mogel nakupiti. I ako su ga revali nije nemoguce imati takav score... Jedino kaj se onda nebi ljui toliko cudili... Još ak je imal magnuma, jedan u tintaru i protivnik pada.

Hello...
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.7.2015 14:07 (Danny_5).
17 godina
Danny_5 kaže...
Sum_of_all_fears kaže...
Volume kaže...
 Evo jedan primjer jučerašnje partije u kojoj se kompletan protivnički tim bunio da ubija na nemoguće načine i da padaju čim ih pogleda. Nisam se previše obazira na to chatu, ali šta više gledam njegove statse stvari se sve bolje slažu na svoje misto

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/617773318464508224/447302999/

E sad, il sam ja glup ili... 23 killa, najbolje oružje SG553 a sa njime ima samo 8 killeva? Pod vehicle nema ništa, igrao se DOM pa vjerojatno nema nikakvih 50calova i ostalog (a i pisalo bi)... Kako ih je ubijao? Udarao ih je ammo boxem po glavi?

Gaymore, ariburst, sidearm tak jje mogel nakupiti. I ako su ga revali nije nemoguce imati takav score... Jedino kaj se onda nebi ljui toliko cudili... Još ak je imal magnuma, jedan u tintaru i protivnik pada.

Ma, nema ni jedan sidearm ribbon, smrdi.

Mislim da je imao 8 sa SG553, 7 sa pištoljem, nekoliko sa XM25 i nekoliko sa C4 navuklo bi se 23, ali sumnjam da je to u pitanju.  

16 godina
Battlefield 4

Dečki, dvje tri odgojno-obrazovne i amen

Zašto ga nepozovete na BUG BF4 forum da ga pitamo kako je da li imam kakav problem, kako su mu roditelji, baka, dida, uža šira rodbina

onako namamite ga čokoladom i onda svi lagano pitanje po pitanje

hint: (onaj od 22 i glavom ko u mačka, prelij to čudo čokoladom <linolada>) i reci da je to bananko

samo pazi da nebude ko katalenić   

[M|C] LuX_CROATIA
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

Danny lik ima 7 ammo ribbona, ammo medal i carabine ribbon u toj partiji. Ništa drugo, da su ostala oružja u pitanju nekako mi se čini da bi to bilo vidljivo kroz ostale ribbone.

Nakon toliko ammo ribbona i medala nije ima municije sam za sebe pa je odusta od sg553? Čudno...

battlelog - Volume_CRO

1 1 hvala 0
16 godina
LuX_CRO kaže...
hint: (onaj od 22 i glavom ko u mačka, prelij to čudo čokoladom <linolada>)

Pa dobro kakav si ti lik :( onda bude se samo Mudo zabavljao. Daj nesto i za nas jadne s 12

Moj Portfolio: http://3docean.net/user/tomislavn -- twitch.tv/Gaapster -- Origin: MrSmith_Cro -- Steam: MRSmith
17 godina
odjavljen
mrsmith kaže...

Pa dobro kakav si ti lik :( onda bude se samo Mudo zabavljao. Daj nesto i za nas jadne s 12

Imaš dvije titanice i 980-ku! Tebi je i 2cm pimpeka previše!

Freak Show Inc.
16 godina
Friday kaže...
mrsmith kaže...

Imaš dvije titanice i 980-ku! Tebi je i 2cm pimpeka previše!

Ma pusti ti, treba nekako nadoknadit. Sve si gledam da bi BMW kupio da budem k'o ceco.

Moj Portfolio: http://3docean.net/user/tomislavn -- twitch.tv/Gaapster -- Origin: MrSmith_Cro -- Steam: MRSmith
16 godina
odjavljen
Danny_5 kaže...

Nema handgun ribbon, znači da bi bila samo 3 killa sa pištoljem. Dakle, od 23 killa = 3 handgun, 8 sg553. Ostane ih 12. I sve to sa clayevima i gejburstom?

My name is Legion... For we are many!
10 godina
neaktivan
Volume kaže...

Danny lik ima 7 ammo ribbona, ammo medal i carabine ribbon u toj partiji. Ništa drugo, da su ostala oružja u pitanju nekako mi se čini da bi to bilo vidljivo kroz ostale ribbone.

Nakon toliko ammo ribbona i medala nije ima municije sam za sebe pa je odusta od sg553? Čudno...

Pa da smrdi, smrdi. Ali uvijek postoji mogucnost da nije tak kak se da interpretirati. Ja bi rekel sljedece: Pošto je to drugi "prijestup" u nekoliko dana, upozoriti ga, dati mu da se ocituje na optuzbe i onda zakljuciti kak i kaj dalje. Bezveze je optuzivati i donosti zakljucke a da se ne cuje obrana. U krajnju ruku, ako igramo fer, ona i u tom pogledu treba postupiti fer. Bumo culi kaj ima za reci decec...

Hello...
10 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...
Danny_5 kaže...

Nema handgun ribbon, znači da bi bila samo 3 killa sa pištoljem. Dakle, od 23 killa = 3 handgun, 8 sg553. Ostane ih 12. I sve to sa clayevima i gejburstom?

E pa da, a nije mi poznato da za gadgete ima ribbon... pa nije nemoguce imati 3-4 killa s claymorom i 8-9 s gayburstom. malo teže s obzirom da nije umo ni jedamput, ali ak jekampal u nekom cosku, bacil si ammo... Nije neki problem.

Hello...
16 godina
odjavljen
Battlefield 4

Nećemo nikog linčevati ali evo jedan primjer....

My name is Legion... For we are many!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...

Mogao je imati koji sa pickup oružjima, uzeti ponešto od mrtvaca (nekakav pdw, dmr) i šta ja znam... ali to je već nategnuto!

Freak Show Inc.
16 godina
Friday kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

Mogao je imati koji sa pickup oružjima, uzeti ponešto od mrtvaca (nekakav pdw, dmr) i šta ja znam... ali to je već nategnuto!

14 godina
Danny_5 kaže...

Pa da smrdi, smrdi. Ali uvijek postoji mogucnost da nije tak kak se da interpretirati. Ja bi rekel sljedece: Pošto je to drugi "prijestup" u nekoliko dana, upozoriti ga, dati mu da se ocituje na optuzbe i onda zakljuciti kak i kaj dalje. Bezveze je optuzivati i donosti zakljucke a da se ne cuje obrana. U krajnju ruku, ako igramo fer, ona i u tom pogledu treba postupiti fer. Bumo culi kaj ima za reci decec...

Nikog ja ne optužujem bezveze niti donosim zaključke bez ikakve osnove. Za sve šta sam napisa sam potkrijepio linkovima, primjerima i obrazloženjima. Lik je dokazano koristia aimbot u trici i to je za mene dovoljan razlog da ga se izbaci. 

Ja s takvim ljudima ki šta je on neću biti u klanu, igrat svaku večer skupa i pravit se da ništa ne znam. Ako ste vi za to da se on izvuče samo s upozorenjem kako ti kažeš ja ću izaći iz klana. Možda zvuči ki pretjerana reakcija, ali ako mi se šta gadi onda su to hakeri. Nebitno bivši ili sadašnji, ime takvog klana će se uvik prozivati radi jednog pametnjakovića 

battlelog - Volume_CRO
16 godina
Battlefield 4

Ja svakako i dakako nisam siguran iz kojeg razloga ste se sada svi ovako uzjebali oko toga :) ...pa kick odmah i gotovo, kakva rasprava i objašnjavanje, ajde molim te pa nije ovo materijal za državno odvjetništvo.

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
mrsmith kaže...

Ja svakako i dakako nisam siguran iz kojeg razloga ste se sada svi ovako uzjebali oko toga :) ...pa kick odmah i gotovo, kakva rasprava i objašnjavanje, ajde molim te pa nije ovo materijal za državno odvjetništvo.

Zato što bi im bilo žao izbaciti i vekija...

Freak Show Inc.
16 godina
Friday kaže...
mrsmith kaže...

Zato što bi im bilo žao izbaciti i vekija...

Pa dobro, vekija bi i meni bilo žao. Ipak je on pravi macan, takvi se teško nađu.

10 godina
neaktivan
Volume kaže...
Danny_5 kaže...

Nikog ja ne optužujem bezveze niti donosim zaključke bez ikakve osnove. Za sve šta sam napisa sam potkrijepio linkovima, primjerima i obrazloženjima. Lik je dokazano koristia aimbot u trici i to je za mene dovoljan razlog da ga se izbaci. 

Ja s takvim ljudima ki šta je on neću biti u klanu, igrat svaku večer skupa i pravit se da ništa ne znam. Ako ste vi za to da se on izvuče samo s upozorenjem kako ti kažeš ja ću izaći iz klana. Možda zvuči ki pretjerana reakcija, ali ako mi se šta gadi onda su to hakeri. Nebitno bivši ili sadašnji, ime takvog klana će se uvik prozivati radi jednog pametnjakovića 

Jebiga. Kak se toga tice si apsolutno u pravu... 

Hello...
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Voljum ak te izbace u moj platoon si uvijek dobrodošao

Freak Show Inc.

0 0 hvala 1
11 godina
barcaINTER kaže...

Jucer sam zaigra jedan domination protiv njega, i ubijao je ko lud.... a cuj, Djokovic je poceo osvajati turnire otkad je promijenio prehranu....mozda je i on....

Ili je pocea yebat.....

Tu ga jos nije palio :D http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/617713487304309248/903838505/

battlelog: marinacsmrad
13 godina
Battlefield 4

Ajde ako će već Volume izlaziti iz G klana, pa da protjeraju Vekija i Nexa, mogu odmah doći kod mene i Špelca pa da igramo war protiv Gerijatrije. Eto, svake nedjelje war.  

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Battlefield 4

Dani sta je tebi,kakvo upozorenje kakav kur..ista,dobro je voljum reka odma izbacuj,nema tu sta se mislit.Ako ga je koristio u 3 koristit ce ga i ovde najbolje da je on u 2-3 tj proigra bolje od pola clanova iz klana.

(mislim na one iskusne,a ne na sebe itd...)

P.s. to je dite 8raz,pa moji rodjaci samo se rugaju s tim citevim jer je njima samo do provociranja drugih isto ko i njemu samo se pravi manit.Bgti mi smo svi na ts-u seremo svaku evcer igramo,on se spoji i suti i onda na chat sere sto ga ne dize niko ili jebe mater drugom...daj nemoj zajebavat.Jedino kad sam bio da je progovorio,krista je isto patka kakva jer se helija ili neceg naguta.Ne treba nam to nikako.

Origin - hrka11
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
CyberDemonVZ kaže...

Čestitke!

Nego, ti se trebaš zaposliti da bi dobio slobodno vrijeme?? Kod Špelca radiš?

Hvala.

Ma ne slobodno vrijeme nego volju i razloge da igram BF4. XD

Da bar radim kod Špelca, al ne, ja ti radim na faksu. 

mrsmith kaže...

Ma pusti ti igranje, bitnije je to da ćeš moći kao i kolega Špelac, puno aktivnije koristiti forum

Čestitke!

Hvala. Ne znam za korištenje foruma, ovisi kakvi su im kompovi i net i vrijeme... XD

Volume kaže...

Leet čestitam! 

Hvala. 

Arabarran kaže...
Leet, sad odmah bijesan PC na 36 rata i kvalitetnu recenziju na YT. :)

Bijesan PC ide skupa s pravim poslom (s poštenom plaćom u struci). Ovo "osposobljavanje" je više za "dograditi" postojeći komp i tako te sitnice.

Teknokyo kaže...

Čestitam!

Samo ne znam zašto te zovu leet?

Pa nemaš u avataru 1337 :P

Hvala.

Usput - 1337 su mi i u nicku i u avataru. Ne kužim kako kažeš da nemam. :p 

Jack Sparrow kaže...

E da leet jel si to za zavoda 311 dobio mail?

Zavodnije od zavoda ne može. Na skali od 1 do HZZ-a, Zavod 311 je na nekih 2 možda 3.

Bastardo kaže...

Cestitke liit. Sad odmah prvi dan se pojavi s kamerom i radi unboxing radnog stola, stolice, itd :)

Kakvo radno mjesto? Skladistar? Pevaljka? Spatac kerovima? Daj malo detaljnije ...

E vidiš, kamera je još jedna stvar koju trebam, pogotovo sada kada ću više unboxat, recenzirati, streamati...

Radno mjesto je negdje između tog svega što si nabrojao, ali je dovoljno dugačko da svakoga zbuni; stručni suradnik za informatičke poslove u Visokoj školi za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici.

A.k.a. Suradnik za IT. lol

Sum_of_all_fears kaže...

Možda će slagat police u dućanu, vidiš da mu ide unboxing...

Nope.

Nope soup Nope soup

Jack Sparrow kaže...

Ja mislim da će škarama rezat kutije....ali po uputama. 

Možda i toga bude. Šta znaš.

Twitter: @191x7
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.7.2015 16:25 (191x7).
14 godina
neaktivan
hrka11 kaže...

Dani sta je tebi,kakvo upozorenje kakav kur..ista,dobro je voljum reka odma izbacuj,nema tu sta se mislit.Ako ga je koristio u 3 koristit ce ga i ovde najbolje da je on u 2-3 tj proigra bolje od pola clanova iz klana.

(mislim na one iskusne,a ne na sebe itd...)

P.s. to je dite 8raz,pa moji rodjaci samo se rugaju s tim citevim jer je njima samo do provociranja drugih isto ko i njemu samo se pravi manit.Bgti mi smo svi na ts-u seremo svaku evcer igramo,on se spoji i suti i onda na chat sere sto ga ne dize niko ili jebe mater drugom...daj nemoj zajebavat.Jedino kad sam bio da je progovorio,krista je isto patka kakva jer se helija ili neceg naguta.Ne treba nam to nikako.

Ja isto mislim da je u redu pustiti svakoga da se očituje, bez obzira kako se kriv činio. Čisto kao civilizacijska gesta. Nakon toga lijepo, hvala i zbogom.

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

http://www.twitch.tv/53copceco jel itko od vas ima slicne probleme u igri sa nekom vrstom laga kao ja... Imam samo taj problem u BFH i BF4

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Volume kaže...
Skilledžija kaže...

To je statistika za BF3, a ovi jutros pišu da on haksa u BF4.

Nije fer da ga izbacite zbog BF3 :P

Znam da sprdaš al već sam reka da se držim onog zlatnog pravila "jednom čiter, uvik čiter" 

Uostalom nitko ne može onako proigrati u doslovno dva dana da ga jebeš

A šta reći tvoj rezultat  26-3= 23 i SPM 1423

silvinjo   23-0= 23 i SPM 1430

Meni se čini da si ti samo ljubomoran što malac zna koristiti čit bolje od tebe       

11 godina
protjeran
mrsmith kaže...
Jack Sparrow kaže...
jopis kaže...

A sad mu izađi iz g....ce pa nam na tren samo objasni kakve veze imaju privatne poruke sa kartonom? Tj objavom istog

Aj me nemoj karat da si ovo ozbiljno shvatio. Pa šalio sam se.

Pa dobro Kuky jel' ti vidiš da se ovdje itko ikad šali??? Pa nije ovo humor.com

Jopis ako mu izađe i šupice imamo mi par gdje da se preseli a? BEZ ŠALE NARAVNO 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice