Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.663.423
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Re: Battlefield 4
Volume kaže...
Soldier977 kaže...

Lako za pesme, oćeš igrat dirty bomb s menom i vekicom? 

Šta je to?

Vidio... Može. Čini se ok dok ne dosadi  

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.6.2015 8:57 (Soldier977).
17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...
Volume kaže...
Soldier977 kaže...

Šta je to?

Nisi pogledao Tinin video?

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
mrsmith kaže...

Lopine jedne, i ti i taj tvoj kum Bastardino :D sve poberete uvijek.

Zli jezici! Nista od tog nije istina!

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

To što smo od zadnje 4 nagradne igre za koje nije bio potreban bug mi dobili 3 nagrade ne znači ništa! Mislim, glupa statistika...

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
16 godina
Bastardo kaže...
mrsmith kaže...

Lopine jedne, i ti i taj tvoj kum Bastardino :D sve poberete uvijek.

Zli jezici! Nista od tog nije istina!

Reče on dok đabalebarski i7 nemarno kucka u kompu...

17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Evo, sređena je "papirologija" i slušalice kreću...

Navodno je Stanković zainteresiran da dođem gostovati u NU2!

Freak Show Inc.

2 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Soldier977 kaže...
Volume kaže...
Soldier977 kaže...

Šta je to?

Novi competitive shooter, nekakva mješavina cs-a i bf-a i besplatan je na steamu. Ima više igrača od bf-a trenutno, jučer sam jedva naša server sa slobodnim mistom. 

Uglavnom imaš medice, support, inženjerce i recon. Igra se 5vs5 ili 8vs8, a zadatak ti je braniti/uništiti određene pozicije. Nešto na šemu rusha, tebi će se svidit sigurno. 

Zabavna je igra samo me odma ubacilo na server s onim likovima iz fnatica, oderalo me ki budalu u dvi partije pa sam izaša... 

battlelog - Volume_CRO
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Ej, kakav je ono classic mod? Jučer odem na neki server i počnem pucati po ljudima a oni padaju ko da držim haubicu u ruci. To je neko sranje ko HC?

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

Ne izgleda loše ovaj Dirty Bomb :D treba probat. Jel' se može campat?

Moj Portfolio: http://3docean.net/user/tomislavn -- twitch.tv/Gaapster -- Origin: MrSmith_Cro -- Steam: MRSmith
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Budem i ja probao taj Dirty Bomb .... malo za promjenu :) ... možemo danas oko 21 a Volume ?

All those moments will be lost in time like tears in the rain ... time to die. Nexus6 from Blade Runner

2 0 hvala 0
13 godina
Volume kaže...
Soldier977 kaže...
Volume kaže...
Soldier977 kaže...

Šta je to?

Novi competitive shooter, nekakva mješavina cs-a i bf-a i besplatan je na steamu. Ima više igrača od bf-a trenutno, jučer sam jedva naša server sa slobodnim mistom. 

Uglavnom imaš medice, support, inženjerce i recon. Igra se 5vs5 ili 8vs8, a zadatak ti je braniti/uništiti određene pozicije. Nešto na šemu rusha, tebi će se svidit sigurno. 

Zabavna je igra samo me odma ubacilo na server s onim likovima iz fnatica, oderalo me ki budalu u dvi partije pa sam izaša... 

Može. Danas instaliram, pa sam večeras kasno online.

Friday kaže...

Ej, kakav je ono classic mod? Jučer odem na neki server i počnem pucati po ljudima a oni padaju ko da držim haubicu u ruci. To je neko sranje ko HC?

U classic modu bi trebao biti health 100%. MOžda si otišao na HC?

16 godina
Soldier977 kaže...

Zar sumnjaš? Pa kad ga vidiš odmah ti je jasno da je on HC materijal..

Moj Portfolio: http://3docean.net/user/tomislavn -- twitch.tv/Gaapster -- Origin: MrSmith_Cro -- Steam: MRSmith
16 godina
Volume kaže...
Soldier977 kaže...
Volume kaže...
Soldier977 kaže...

Šta je to?

Bf-a?

Cs-a i tf2 da, bf-a po niti jednom aspektu igre, prije cod-a po streakovima i gameplayu....

13 godina
jopis kaže...
Volume kaže...

Bf-a?

Cs-a i tf2 da, bf-a po niti jednom aspektu igre, prije cod-a po streakovima i gameplayu....

Mah... nije ni bitno, shvatio sam šta Volume želi reći.

17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...
Friday kaže...

Ma to sam i ja pomislio ali nije - HC mi nikada nije uključen. Jedino ako je custom server a podesili su ga tako da bude kao HC? To je moguće, ne? Nisam imao ni HUD...

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...

Ma to sam i ja pomislio ali nije - HC mi nikada nije uključen. Jedino ako je custom server a podesili su ga tako da bude kao HC? To je moguće, ne? Nisam imao ni HUD...

Kako ne! Prije koji dan se spojim na dečke, sve OK, ima mape, ne ubijaš svoje i onda skužim da sam se spawnao s 60 healtha.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

Kako ne! Prije koji dan se spojim na dečke, sve OK, ima mape, ne ubijaš svoje i onda skužim da sam se spawnao s 60 healtha.

Bulšit... Mislim, čemu to služi?

Freak Show Inc.
16 godina
Battlefield 4

Meni taj Dirty Bomb izgleda baš loše. Nekako generički i ništa novo. Ne vidim zašto bi igrao ovo dok postoji 50 sličnih FPSova. E da i da bi lika ubio treba ti 15 metaka, al doslovno.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
protjeran
jopis kaže...

Bf-a?

Jesi ti uopće pročita moj post i ono čim sam se referirao na bf u ovoj igri? Kakvim streakovima? U igri uopće nema kd tablice jer se sve svodi na objective play, a najviše bodova se dobiva za revive, heal, resupply svojih

Nex malog vodim na neki rođendan danas, ne znam oću moći oko 9 ali oko 10-10ipo sam sigurno doma

battlelog - Volume_CRO
17 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...

Meni taj Dirty Bomb izgleda baš loše.

Ja sam sad prvi puta čuo za to. Pa to izgleda ko Q3 jebote...

Freak Show Inc.
16 godina
odjavljen
Friday kaže...

Ja sam sad prvi puta čuo za to. Pa to izgleda ko Q3 jebote...

Probao igrati i nisam ni najmanje impresioniran... Baš ko Q3 a njega mi je dosta.

My name is Legion... For we are many!
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Isprobavao sam jučer playclaw. Još uvijek tražim sweetspot postavki. Na 30 FPS snima bez problema. Prerecord isto radi bez greške. Jedino što na 60 FPS mi ruši framerate na 62-65. Snimka izgleda perfektno, ali smeta mi narušen framerate...

Freak Show Inc.

1 0 hvala 0
16 godina
Friday kaže...

Isprobavao sam jučer playclaw. Još uvijek tražim sweetspot postavki. Na 30 FPS snima bez problema. Prerecord isto radi bez greške. Jedino što na 60 FPS mi ruši framerate na 62-65. Snimka izgleda perfektno, ali smeta mi narušen framerate...

A ništa, nema ti druge nego čekati neku BOL nagradnu igru s nVidia grafičkom :D

17 godina
odjavljen
mrsmith kaže...

A ništa, nema ti druge nego čekati neku BOL nagradnu igru s nVidia grafičkom :D

Da, morat ću. Iako, ne mogu se požaliti za sada

Zadnja Bug emisija je bila na temu seksa pa su rekli da imaju nagradu za najbolji komentar. Ajd pogodi čiji komentar je bio najbolji pa čak i postavljen kao komentar dana na forumu

http://www.bug.hr/forum/topic/komentari-it-vijesti/otvoreno-o-seksu-preko-interneta-pred-kamerama-bug/226003.aspx

Ako mi i to pošalju - stvarno će mi netko koljena slomit...

Freak Show Inc.
16 godina
Friday kaže...

Mene više zanima što je nagrada :D

17 godina
odjavljen
mrsmith kaže...
Friday kaže...

Mislim da je battery bank...

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...
mrsmith kaže...
Friday kaže...

Eto... prodaš sve nagrade koje si dobio i kupiš nVidiu 

16 godina
Friday kaže...

Hmm, s obzirom na temu ipak mislim da je ovo "battery bank" koji će slati

17 godina
odjavljen
mrsmith kaže...
Friday kaže...

Hmm, s obzirom na temu ipak mislim da je ovo "battery bank" koji će slati

Bar ću imati mira od žene kad budem igrao BF

Freak Show Inc.
16 godina
Volume kaže...
jopis kaže...

Bf-a?

Jesi ti uopće pročita moj post i ono čim sam se referirao na bf u ovoj igri? Kakvim streakovima? U igri uopće nema kd tablice jer se sve svodi na objective play, a najviše bodova se dobiva za revive, heal, resupply svojih

Nex malog vodim na neki rođendan danas, ne znam oću moći oko 9 ali oko 10-10ipo sam sigurno doma

Pa jesi ti danas ugrižen od kobre ili šta?

To što ima 4 klase je poveznica s bf-om? Daj me nemoj j....

Ta igjica nema apsoštrumfno nikakve veze s bf-om, to je cs-tf2-cod.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice