Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.656.108
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Re: Battlefield 4
MRSKI kaže...

I jedan vido uradak koji nema veze ni sa čim ali ga svako malo pogledam. Pjesma i video su do jaja

Po ovom videu zaključujem da je tebi letenje opsesija i zato voliš AS, a ja se plašim visine i zato se krijem iza kutija 

jopis kaže...

Još da si bio na ts-u, prvo switcha mene, pa hrku preko, hrka rage kvita jer su ga mrski i dama 'sapunali' killovima, ja reko idem uzet snajp malo pa ih trollat, no kad sam vidio da probijate par puta gore bez problema, prebacio sam se na supporta. I još kad smo ti i ja dobili protiv ovih hedgličera, samo prcnem na ts-u, kaaaako smo vas raaaaazbiliiiii

Ja te nisam čuo. 

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
16 godina
jopis kaže...

Još da si bio na ts-u, prvo switcha mene, pa hrku preko, hrka rage kvita jer su ga mrski i dama 'sapunali' killovima, ja reko idem uzet snajp malo pa ih trollat, no kad sam vidio da probijate par puta gore bez problema, prebacio sam se na supporta. I još kad smo ti i ja dobili protiv ovih hedgličera, samo prcnem na ts-u, kaaaako smo vas raaaaazbiliiiii

Došao bi nakon te runde ali su svi otišli pa tak i ja.

13 godina
Jack Sparrow kaže...

Rekao sam ja sinoć Mrskom i Jopisu da im članovi klana prelako napuštaju bojište  

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
14 godina
protjeran
Soldier977 kaže...

Malo smo kukali sinoć, te na traceove metaka, pa na nišanjenje, pa na kukanje drugih igrača, pa radi našeg kukanja smo kukali, pa radi HDZa i SDPa..... U glavnom patch ko patch, puno toga u loncu, čak i više nego u bosanskom. Ali stvar je jedino u navikavanju. Nisam primijetio ništa da je loše-loše, osim star-wars-like metaka (ili bolje reći lasera). 

Igrao sam sa par puškica i za sve trebam steći feeling ponovo. 

"Headglitch fix" - trebat će i za to sada misliti. Sinoć mi se par puta desilo da pucam i sve ode u prepreku, pa dok ja izvirim neprijatelj pobjegne....

Sve u svemu BF4 je nenadjebiva igra sa vrlo lošim izdavačem.

Osim poboljšanja netcoda, headglitcha i shootguna ovo je sasvim nepotreban patch. Oružja su bila dobro balansira, stvarno nije bilo potrebe za dodatnim preinakama. 

Neznam jeli istina, ali vidija sam sinoć u chatu da je neko napisa kako je ovim updatom uvedeno oko 25000 promjena kad se u obzir uzmu sve kombinacije oružja i attachmenta. Sad navodno angled i stubby grip povećaju spread metka pa je najbolje ništa ne stavljati.

Napraviti takve promjene godinu i pol dana nakon izlaska igre je poprilično blesavo po meni... 

battlelog - Volume_CRO
16 godina
Soldier977 kaže...

jopis kaže...

Ja te nisam čuo. 

Jack Sparrow kaže...
jopis kaže...

Nismo otišli nikud, samo se prebacili na onaj Damin pr0zor server eslpronedamtidaigrašsčimhoćeš

Soldier977 kaže...
Jack Sparrow kaže...

Rekao sam ja sinoć Mrskom i Jopisu da im članovi klana prelako napuštaju bojište  

Aha, ne znam ko je rekao 'ode ja malo vozit', a Mato i ja sami morali križarske ratove imat na rushu, niti jedna normalna runda više, sve debil do debila

14 godina
protjeran
jopis kaže...

Nismo otišli nikud, samo se prebacili na onaj Damin pr0zor server eslpronedamtidaigrašsčimhoćeš

E onaj server vam je stvarno perfekcija... 32 ljudi se napucaje aek-om i roka flashbangove u 4 metra kvadratna lokera. Od 10 min šta sam igra 9 sam bija ćorav. Alt+f4 i oša dok nisam dobija epilepsiju 

battlelog - Volume_CRO
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Jesu stvarno pojačali flash? Meni je preksinoć netko na paracelu bacio, obrve mi izgorjele...

Freak Show Inc.

2 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Friday kaže...

Jesu stvarno pojačali flash? Meni je preksinoć netko na paracelu bacio, obrve mi izgorjele...

Pretjerano pojačali, po 10 sekundi ne vidiš slona na pola metra od sebe

battlelog - Volume_CRO
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Meni je to OK, tome flash i služi. Samo me iznenadilo brate mili...

Jel netko skontao čemu služi flare osim da smetaju ovima sa termalnom optikom?

Freak Show Inc.

2 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Kao da bacaju supernove jbte. Kad mi bljesne ja odem na wc, nakon toga nešto prigrizem i po pivu u dućan i  onda se vratim. Tek tada nazirem neke konture

Moj PC  
10 0 hvala 0
13 godina
Friday kaže...

Meni je to OK, tome flash i služi. Samo me iznenadilo brate mili...

Jel netko skontao čemu služi flare osim da smetaju ovima sa termalnom optikom?

Da ga baciš na 100 komada C4 i pobiješ ekipu koja se pokušava uslikati

17 godina
odjavljen
MRSKI kaže...

Da ga baciš na 100 komada C4 i pobiješ ekipu koja se pokušava uslikati

To je ona priča - možeš cijeli život graditi mostove ali ako te samo jednom uhvate kako jebeš ovcu svi će o tome pričati do kraja života!

Freak Show Inc.
14 godina
Volume kaže...
jopis kaže...

E onaj server vam je stvarno perfekcija... 32 ljudi se napucaje aek-om i roka flashbangove u 4 metra kvadratna lokera. Od 10 min šta sam igra 9 sam bija ćorav. Alt+f4 i oša dok nisam dobija epilepsiju 

Ja sam se spojio valjda kad si ti otišao i prvo sam skoro doživio srčani kad sam vidio da mi je omiljeni pdw zabranjen (nisam ni gledao ime servera :D) a onda sam za ozbiljno dobio moždani kad sam idiot otišao pogledati pravila i kad sam vidio što je sve zabranjeno od oružja i gadgeta

Jbte valjda sam samo 10 minuta rejđo dok mi Jopis nije prekiuo monolog

Ali za ozbiljno, pa kako ikome može smetati jedan jebeni As val ali ne i ace 23, aek, famas, sar i ostale daleko jače puške? Mislim, od gadgeta je dozvoljeno valjda sve za assaulta ali sve druge klase 0 bodova.... m320 može ali smaw ne

Na sam spomen c4 server lagano prijeti galaktičkom implozijom i na ekranu se odjednom pojavljuju oni hijeroglifi iz predatora kad mu bomba lagano otkucava

Nekad mi nije jasna rulja koja podržava takva pravila...pa zar nije jednostavnije napisati Assault only server i bok đaci......

I da, kad oni misle više balansirati ono govno od granate kaj probija 3 m betona, čelika, adamantija i sve ostale  materijale poznate ljudskom rodu? 

Battlelog: [G] pijana_carapa
17 godina
Granzon kaže...

Jbte valjda sam samo 10 minuta rejđo dok mi Jopis nije prekiuo monolog

Ali za ozbiljno, pa kako ikome može smetati jedan jebeni As val ali ne i ace 23, aek, famas, sar i ostale daleko jače puške? Mislim, od gadgeta je dozvoljeno valjda sve za assaulta ali sve druge klase 0 bodova.... m320 može ali smaw ne

Na sam spomen c4 server lagano prijeti galaktičkom implozijom i na ekranu se odjednom pojavljuju oni hijeroglifi iz predatora kad mu bomba lagano otkucava

Nekad mi nije jasna rulja koja podržava takva pravila...pa zar nije jednostavnije napisati Assault only server i bok đaci......

I da, kad oni misle više balansirati ono govno od granate kaj probija 3 m betona, čelika, adamantija i sve ostale  materijale poznate ljudskom rodu? 

Hahahaha hijeroglifi iz Predatora!!!  Priznaj da si ih i ti sanjao nakon filma!

Ovo za flashbang je ok da su ga pojačali, jer prije je bio bez veze, prdac! Ali onda neka smanje za 1 količinu koju nosiš!

Čarapa, meni je ta granata baš i ok radi toga! Ko u starom CSu kada je HE grunula pa porokala kroz zid! Pazi jebga! 

Voljume, jelt to stvarno istina za attachnte? 

Ja sam sinoć cvilio jer ACWR mi se ne ponaša normalno na nekoj ajmo reći medium udaljenosti, bila je TDM ona iz Kina DLCa, gradilište! Ali sam to pripisao onom jebenom novom supressu!

A kada smo kod njega, jel to implementirano na onaj bedasti način? U patch notesima nisma ništa našao!

16 godina
neaktivan
Volume kaže...

Osim poboljšanja netcoda

Nisam primjetio nikakve bitne promjene...trade killova na sve strane neovisno o serveru (TDM) i dalje me u "jednom frame-u" ubije lik sa pingom 100ms i naravno prvi je u svom team-u. 

Najgora je situacija u bliskoj borbi prsa o prsa gdje se dešavaju najveći bullshiti.

Ne znam kakva je situacija na 60/120Hz tickrate-u jer nisam još probao CTE.

14 godina
protjeran
Rino kaže...
Volume kaže...

Osim poboljšanja netcoda

Nisam primjetio nikakve bitne promjene...trade killova na sve strane neovisno o serveru (TDM) i dalje me u "jednom frame-u" ubije lik sa pingom 100ms i naravno prvi je u svom team-u. 

Najgora je situacija u bliskoj borbi prsa o prsa gdje se dešavaju najveći bullshiti.

Ne znam kakva je situacija na 60/120Hz tickrate-u jer nisam još probao CTE.

Netcode radi vrhunski. Svaki metak se osjeti, ni jedno padanje iza zida, ni jedna čudna situacija. U razini je s onim 30hz na cte-u. Svatko tko tvrdi suprotno ima problema s vezom, hw ili šta ja znam čim. 

Igram cte dosta u zadnje vrime i picajzla sam oko tog netcoda tako ne ne pričam bezveze... 

Floyd evo pa čitaj :D

http://forum.symthic.com/battlefield-4-technical-discussion/9172-26th-may-2015-battlefield-4-patch-notes-symthic-style/?s=e734a51f9e7f7f98c0a7ea82cf9b27c517699749

battlelog - Volume_CRO
13 godina
Volume kaže...

Svatko tko tvrdi suprotno ima problema s vezom, hw ili šta ja znam čim.

Nakon godinu i pol dana od izlaska igre oni izbacuju peč koji po treći/četvrti put mijenja komplento igru, a ti tvrdiš da je problem u korisnicima/igračima???!!!!

Razmisli malo prije nego pišeš pizdarije.

[19xx] 4ntraks
17 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...

Ili bi moglo biti 1 na 1...

Freak Show Inc.
16 godina
Friday kaže...
Skilledžija kaže...

Misliš ovo:

1 NA 1

[M|C] LuX_CROATIA
14 godina
protjeran
Skilledžija kaže...
Volume kaže...

Svatko tko tvrdi suprotno ima problema s vezom, hw ili šta ja znam čim.

Nakon godinu i pol dana od izlaska igre oni izbacuju peč koji po treći/četvrti put mijenja komplento igru, a ti tvrdiš da je problem u korisnicima/igračima???!!!!

Sad pročitaj moj post opet od početka. Ne pričam o stanju od prije godinu dana niti o stanju prije misec dana. Pričam o stanju nakon ovog patcha. A onaj ko tvrdi da sad ništa ne valja piše pizdarije 

battlelog - Volume_CRO
13 godina
Friday kaže...
Skilledžija kaže...

Može li i moj prijatelj Jozo?

Volim da mi netko liže jaja dok ga trpam u čmar.

[19xx] 4ntraks
13 godina
Volume kaže...

Sad pročitaj moj post opet od početka. Ne pričam o stanju od prije godinu dana niti o stanju prije misec dana. Pričam o stanju nakon ovog patcha. A onaj ko tvrdi da sad ništa ne valja piše pizdarije 

Pišeš pizdarije i podsjećaš me na Tončija.

Dva dana od peča igjica je radilo koliko-toliko normalno.

Jučer od prve sekunde sam u frejmdropu konstantnom.

Prva dva dana sam imao jedan mali drop.

Aj ti meni objasni što se to dogodilo s mojom periferijom da je počela srat i zajebavat?

Trejdanje i one frejm killevi su se smanjili - ali i dalje su prisutni.

Ne pratim CTE jer je to bulšit i mazanje očiju panjevima.

[19xx] 4ntraks
16 godina
Skilledžija kaže...
Friday kaže...
Skilledžija kaže...

Može li i moj prijatelj Jozo?

Volim da mi netko liže jaja dok ga trpam u čmar.

Ev ga:

1 NA 1

[M|C] LuX_CROATIA
13 godina
LuX_CRO kaže...

Ev ga:

1 NA 1

Ne mogu otvoriti tvoje linkove jer sam na poslu, a panjevi su odvalili antivirus na full pošto se boje virusa k'o ovca noža.

[19xx] 4ntraks
16 godina
Skilledžija kaže...
LuX_CRO kaže...

Ev ga:

1 NA 1

Ne mogu otvoriti tvoje linkove jer sam na poslu, a panjevi su odvalili antivirus na full pošto se boje virusa k'o ovca noža.

I bolje ti je da ne otvaraš...

LUX u k.....

Battlelog: MUDO_HR
17 godina
Battlefield 4

@Volume

Ne bih se slozio da netcode radi vrhunski. Vec treci dan mi je katastrofalno los, losiji nego prije patcha. Na sve ostalo se treba priviknuti(koliko je ponovno balansiranje uopce bilo potrebno to je pitanje). Ako DICE misli da ce to sve skupa jos balansirati igru onda ok. Uglavnom, meni osobno losije nego prije patcha. I sam Chris se slaze za netcode. Mislim da je dovoljno mjerodavan da kaze jel netcode bolji ili losiji.

2 0 hvala 1
16 godina
amater_2 kaže...
Skilledžija kaže...
LuX_CRO kaže...

Ev ga:

1 NA 1

I bolje ti je da ne otvaraš...

LUX u k.....

A petak je, dan za metak 

[M|C] LuX_CROATIA
16 godina
Skilledžija kaže...
LuX_CRO kaže...

Ev ga:

1 NA 1

Mogu ti poslat video ak hoćeš, ali ako hoćeš 

[M|C] LuX_CROATIA
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Meni i dalje nije jasno zašto su "out of nowhere" radili te silne izmjene na oružjima. Sad imaš situaciju da čovjek kao npr cyber ima 20k killova sa puškom i mora se ponovo privikavati a nju. Koji qurac?

Freak Show Inc.

1 0 hvala 1
13 godina
LuX_CRO kaže...

Mogu ti poslat video ak hoćeš, ali ako hoćeš 

Pošalji Volumeu, ja nemam vremena, imam posla :P

[19xx] 4ntraks
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice