- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Spotanje je uništeno do ja.a, znači leti mi attack heli na 5m ispred i ja uredno stisnem Q, ništa, pogledam opet u heli koji se vrti iznad i stisnem Q, opet ništa, i tako 20 sekundi -.-
Uzmem jednu rundu snajper, kroz scope gledam protivničkog supporta kak leži i roka bipodom i snajpera kraj njega, ubijem supporta, nanišanim snajpera, stisnem prije reloada Q, naravno, ništa od spota....
Kaže stručnjak ovo:
Bye bye. Do slijdećeg BFa.
zenmate i tunnel bear ftw

Spotanje je uništeno do ja.a, znači leti mi attack heli na 5m ispred i ja uredno stisnem Q, ništa, pogledam opet u heli koji se vrti iznad i stisnem Q, opet ništa, i tako 20 sekundi -.-
Uzmem jednu rundu snajper, kroz scope gledam protivničkog supporta kak leži i roka bipodom i snajpera kraj njega, ubijem supporta, nanišanim snajpera, stisnem prije reloada Q, naravno, ništa od spota....
Kaže stručnjak ovo:
Strucnjak.
Usrali su bitan element igre i to skroz.
Mah,nvm. Napisah sve gore uostalom... Ako ti nemos scopeom gledat igraca u oci i spottat ga, to je kretenizam zesci. Inda izbacit tu funkciju skroz iz igre i amen. Ali, to je dice, zasto imat ispravnu igru kad moze bit broken, a i kad radi sve kak treba, treba sve raz.ebat zbog par whinerskih idiota na redditu i to obicno iz sad.a koji igraju bf na pcu na gamepadu -.-
Kuky ne smije na Markov trg.
Ni riplej
Kaže stručnjak ovo:
Strucnjak.
Usrali su bitan element igre i to skroz.
Mah,nvm. Napisah sve gore uostalom... Ako ti nemos scopeom gledat igraca u oci i spottat ga, to je kretenizam zesci. Inda izbacit tu funkciju skroz iz igre i amen. Ali, to je dice, zasto imat ispravnu igru kad moze bit broken, a i kad radi sve kak treba, treba sve raz.ebat zbog par whinerskih idiota na redditu i to obicno iz sad.a koji igraju bf na pcu na gamepadu -.-
Sad čekati Battlenosensa da napravi kvalitetan video pa možda njega bar nešto poslušaju. Da taj lik najavi da će praviti igru, preordao bi je bez trunke razmišljanja
Ni riplej
pfffff vama je samo žao što vi ne znate kempati tako kvalitetno kao mi pro kamperi
EDIT: e da i pogledajte filmiće u squad temi, igra izgleda odlično LINK
Ni riplej
pfffff vama je samo žao što vi ne znate kempati tako kvalitetno kao mi pro kamperi
EDIT: e da i pogledajte filmiće u squad temi, igra izgleda odlično LINK
Izgleda super! Ko insurgency, samo veće.
Mrzim kampere
Dobro jutro.
Sto se danas radi?
Dobro jutro ekipa... Kaj ima novog? bas nisam in the loop proteklih dana...
Dobro jutro ekipa... Kaj ima novog? bas nisam in the loop proteklih dana...
Evo ti onda jedan loop da imaš uvijek sa sobom:
do
{
Console.WriteLine("Danny petlja");
}
while (true);
Dobro jutro.
Sto se danas radi?
Ma ništa, evo. Kod tebe? Fax?
Evo jedan mali dio ove zbunjoze zvan "Spring patch" naš dragi Kris objašnjava:
Napokon sam se riješio faksa, bar na nekoliko dana! Tak sam lijepo spavao ovu noć :D
Hvala na linku, odgledam kad stignem za komp.
Za sve Nvidiaše- na temi NVIDIA topic o driverima je kolega stavio lnk na drivere koji daju 10 fps-a! Meni zvuci ko znanstvena fantastika, al definitivno nije na odmet probati!
Javite dojmove.
Za sve Nvidiaše- na temi NVIDIA topic o driverima je kolega stavio lnk na drivere koji daju 10 fps-a! Meni zvuci ko znanstvena fantastika, al definitivno nije na odmet probati!
Javite dojmove.
Kako ćete igrati na 10 fps-a???
Javite dojmove.
Kako ćete igrati na 10 fps-a???
Ispricavam se. Dodaju 10 fpsa.
No, budes i ti jednom kupio Nvidiu, nemoj biti tuzan.
Ispricavam se. Dodaju 10 fpsa.
No, budes i ti jednom kupio Nvidiu, nemoj biti tuzan.
Prvo idem povećati penis. Sit sam ovih reklama koje mi stižu! Kontam da me žena stavlja na te mailing liste...
Evo ti onda jedan loop da imaš uvijek sa sobom:
do
{
Console.WriteLine("Danny petlja");
}
while (true);
Mogao si mu staviti fino MessageBox.Show("Danny petlja"), to mu ljepše izgleda
Malo smo kukali sinoć, te na traceove metaka, pa na nišanjenje, pa na kukanje drugih igrača, pa radi našeg kukanja smo kukali, pa radi HDZa i SDPa..... U glavnom patch ko patch, puno toga u loncu, čak i više nego u bosanskom. Ali stvar je jedino u navikavanju. Nisam primijetio ništa da je loše-loše, osim star-wars-like metaka (ili bolje reći lasera).
Igrao sam sa par puškica i za sve trebam steći feeling ponovo.
"Headglitch fix" - trebat će i za to sada misliti. Sinoć mi se par puta desilo da pucam i sve ode u prepreku, pa dok ja izvirim neprijatelj pobjegne....
Sve u svemu BF4 je nenadjebiva igra sa vrlo lošim izdavačem.
Malo smo kukali sinoć, te na traceove metaka, pa na nišanjenje, pa na kukanje drugih igrača, pa radi našeg kukanja smo kukali, pa radi HDZa i SDPa.....
Sad si me sjetio, u nedjelju su u VŽ izbori (gradska skupstina, il tak nesto), i bas bi me zanima kak ce to sad ispasti.
A da nebude samo HDZ vs SDP vratio nam se Cacic i kandidirao se. A kak to ide kod nas, cim si veci lopov, tim vise glasova dobijes.
Bude zanimljivo :D
Ovaj lik je jebeni kralj. Tako dobro objasni što je i kako popravljano, da priča kineski po ovoj grafici bi skužio o čemu se radi.
Kralj...
Malo smo kukali sinoć, te na traceove metaka, pa na nišanjenje, pa na kukanje drugih igrača, pa radi našeg kukanja smo kukali, pa radi HDZa i SDPa..... U glavnom patch ko patch, puno toga u loncu, čak i više nego u bosanskom. Ali stvar je jedino u navikavanju. Nisam primijetio ništa da je loše-loše, osim star-wars-like metaka (ili bolje reći lasera).
"Headglitch fix" - trebat će i za to sada misliti. Sinoć mi se par puta desilo da pucam i sve ode u prepreku, pa dok ja izvirim neprijatelj pobjegne....
Misliš sad ćeš se morat kretat, a ne samo stajat na mjestima di ti viri glavica? Dobra partija rusha jučer. Kad sam bacio onu flešicu vas 5 je pucalo po svuda kao u svatovima, dok su neki trčali u zid
Misliš sad ćeš se morat kretat, a ne samo stajat na mjestima di ti viri glavica? Dobra partija rusha jučer. Kad sam bacio onu flešicu vas 5 je pucalo po svuda kao u svatovima, dok su neki trčali u zid
Joj da.. i flashbang......
Čovječe kući mi se sve zabijelilo, a ne samo po ekranu.
Hahah sam sam se sebi smijao kako je to jadno izgledalo. Ali su ga pojačali do bola. Ja ostanem zabljesnut i u idućoj partiji.
Još da si bio na ts-u, prvo switcha mene, pa hrku preko, hrka rage kvita jer su ga mrski i dama 'sapunali' killovima, ja reko idem uzet snajp malo pa ih trollat, no kad sam vidio da probijate par puta gore bez problema, prebacio sam se na supporta. I još kad smo ti i ja dobili protiv ovih hedgličera, samo prcnem na ts-u, kaaaako smo vas raaaaazbiliiiii