Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.654.861
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
Friday kaže...

Volio bih samo da mi netko od genijalaca iz dajsa objasni čemu to služi.

Koliko se sjećam u COD4 je isto to postojalo ali svaki n-ti metak si vidio. Ovdje za svaki metak imaš 3 krijesnice koje mu pokazuju put...

Kaže tigge da je to zato da se jasno vidi spread. Meni se sviđa, it's shiny!

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
17 godina
odjavljen
Volume kaže...

Ti trailovi su puno više izraženi na većim grafičkim postavkama. Kome smetaju neka smanji kvalitetu efekata, osvjetljenja, hbao i onaj particle ili kako već. Ta sranja općenito smetaju u igri. 

Kvaliteta tekstura, terena i mesha se ostavi na visokim postavkama i igra i dalje izgleda predivno

Ja sam zadnjih dana znatno podigao postavke - nisam ni znao da ih grafa može gurati. Sad mi toliko stvari smeta, ajme... Na lokerima kad pucaš kroz rešetke - izgleda kao da netko sa fleksericom nešto reže jebote. Iskre lete toliko da apsolutno ništa više ne vidiš na drugu stranu. U avionu se na staklu od kabine preslikava sve živo i onda se u određenom trenu čini kao da letim prema zemlji a zapravo se penjem. Jebote, kako su ga usrali!

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
Friday kaže...

Ja sam zadnjih dana znatno podigao postavke - nisam ni znao da ih grafa može gurati. Sad mi toliko stvari smeta, ajme... Na lokerima kad pucaš kroz rešetke - izgleda kao da netko sa fleksericom nešto reže jebote. Iskre lete toliko da apsolutno ništa više ne vidiš na drugu stranu. U avionu se na staklu od kabine preslikava sve živo i onda se u određenom trenu čini kao da letim prema zemlji a zapravo se penjem. Jebote, kako su ga usrali!

Lokeri i zavod su dvi mape na kojima se sve postavke, osim mesha, stavljaju na low. Brightness na 100%

Eto pokušaj samo jednu partiju odigrati tako pa ćeš vidit da ti je mapa milijun puta preglednija i da se protivnik puno lakše uočava

battlelog - Volume_CRO
16 godina
Soldier977 kaže...

Ja još nisam stigao igrati i probati patch. Sjeo doduše preksinoć oko 1, odigrao jednu mapu gunmastera i vjerojatno sam zaspao nad kompom jer je se ne sjećam. 

Ja sam sinoć nakon 5 dana opet zaigrao bf, i nisam baš nešto oduševljen patchom. Možda se poslije naviknem, ali za sad mi je loš.

Spotanje je uništeno do ja.a, znači leti mi attack heli na 5m ispred i ja uredno stisnem Q, ništa, pogledam opet u heli koji se vrti iznad i stisnem Q, opet ništa, i tako 20 sekundi -.-

Uzmem jednu rundu snajper, kroz scope gledam protivničkog supporta kak leži i roka bipodom i snajpera kraj njega, ubijem supporta, nanišanim snajpera, stisnem prije reloada Q, naravno, ništa od spota....

Gunmaster ko gunmaster je ništa novo, ništa zanimljivo. To mi je bio bezvezan mod i u trojci.

Još jedna stvar što su promijenili a to ako dobro pamtim nema u onom changelogu što je kuky pejsto, guided rocket se ne reloada odmah, nego ima delay od 20ak (ili čak više sekundi), što je iznimno kretenski potez, prvenstveno se to odnosi na stealth jet - dok ti reloadaš drugu raketu, a niti sa obje vozilu na zemlji ne radiš destroy, nego samo skineš 60ak % healtha, ono može što hoće - repairat se, bacit active, otić u cover, bilo što. S ovim je guided postao beskoristan totalno. Ili nek povećaju damage onda ili nek vrate reload na staro, inače su 2 guideda preloadana u jetu nonsens.

Hmg na tenku su malo buffali isto, nisam ga neko vrijeme koristio, sinoć uzmem tenk na rushu i napravim 27 killstreak za par minuta. 2 hita hmg-om kill.

Nove puške su mi tak tak, ništ posebno, radovao sam se abakanu ko nitko, al mi je u odnosu na cte ostavio mlak dojam. Za sad. Možda sa svim attachmentima nađem neki combo koji će ga učinit zanimljivijim. Groza mi ima velik random spread. L86 je koliko vidim ostao isti kao i u bf3, vrlo solidan lmg sa malo metaka, mada ga sinoć nisam puno stigao koristit, više sam se bazirao na abakan.

13 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Sa čim vi sad uopće igrate u engi/support klasi? Od karabina valjda jedino AK 5C valja a za support je MG4 postao banana jer razbacuje metke ko naša Vlada novac. Nakon 4 metka ostali počinju pod kutem od 90 letjeti okolo...

Engi AK 5C, Support do sad M240B, sad dalje ne znam što ću :(

Jučer Čarapa i ja uletimo u tenk.. i odjednomo obojica.. WTF!

Hud je imao red dot sight i jako podatke s desne strane

Mi tak igramo, čudimo se.. i nakon 5 minuta vožnje, to nestane i sve je po starom. LOL

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

Jučer Čarapa i ja uletimo u tenk.. i odjednomo obojica.. WTF!

Hud je imao red dot sight i jako podatke s desne strane

Mi tak igramo, čudimo se.. i nakon 5 minuta vožnje, to nestane i sve je po starom. LOL

Meni je prije par dana na lokerima scope bio ACOG + FLIR na SRR 61. Slika je bila normalna (nije bila termalna) ali sam imao konture oba scope-a odjednom. Trajalo je isto oko 5 minuta.

Freak Show Inc.
14 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Sa čim vi sad uopće igrate u engi/support klasi? Od karabina valjda jedino AK 5C valja a za support je MG4 postao banana jer razbacuje metke ko naša Vlada novac. Nakon 4 metka ostali počinju pod kutem od 90 letjeti okolo...

Engi: -acwr- za manje te srednje (ako takve postoje :D) mape ili ako znaš dobro flenkati protivnike, ubaci suppresor i zabava može početi

- aku 12/ ak5c - za veće mape i ako se možeš natjerati da ne rushas protivnike....mini death snajperi 

- ace 52 - dobra na svim udaljenostima ali nisam isprobao sa novim patchom ali vidim da ju ljudi ponovno koriste

- pdw-i: osobno koristim as val koja ima mislim najbrži reload, najbrži metak te dmg, ali ima malo metaka i mali range...do mida je ok a za sve dalje je za qurac. Također problem predstavljaju protivnici koji se izmiču lijevo desno (ubrzano       novim patchom?) pa zbog malog broja metaka ih je teže ubiti nego nekim carbinom.

-smaw - riješenje za dosadne snajpere, dosadna vozila, dosadne kempere, te u neku ruku za dosadne protivničke heliće...one shot snajper (ne garantiramo 100% one shot kill uspjeh )

Support: acwr sa suppresorom i c4....sve što ti ikad treba u bilo kojoj situaciji (možeš izbaciti suppresor za veće mape)

Battlelog: [G] pijana_carapa
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.5.2015 12:07 (Granzon).
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Problem gluposti koje se ubacuju u patcheve su postali prvenstvo ljudi koji igraju cte i koji daju feedback o tome.

Na cte-u više uopće nema normalnih igrača, možda 5% od sveukupnog broja. Ostatak ekipe dolazi tu samo izvoditi sranja, niti ih boli k za igru niti ih zanima kako će se šta napraviti. 

Ja često zaigram pa vam mogu i prve ruke reći kakva retardacija od razgovora se vodi među tim ljudima na serveru. Eno npr. njima je tenk op na theme mapi i pod hitno ga triba izbaciti. Kad ih pitaš zašto dobiješ odgovor kako bf nije igra koja bi se tribala bazirati na vozila već dogovore među pješadijom. Svaka druga puška im je op, jetove triba izbaciti, sve snajpere pojačati na one shoot kill i milijun sličnih sranja...

Takva ekipa ostavi feedback na reditu i dice dobar dio stvari odradi po njihovom. 

Prije par dana ekipa iz dice-a na serveru igra s nama i pita ljude šta žele vidit u bf. 99% odgovora je bilo da oće zibu ili neke cod/cs mape jer trenutne prevelike. 2-3 lika spomenu da naprave redizajn bf2 mape i ostanu popljuvani. Da neka muče jer nemaju pojma, kako te glupe mape nemaju veze s bf-om... 

Uglavnom žalosno i tužno, ali bf ide u sve gorem smjeru

battlelog - Volume_CRO

7 0 hvala 4
13 godina
Battlefield 4

Špelac šta ti je? 

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Volume kaže...

Problem gluposti koje se ubacuju u patcheve su postali prvenstvo ljudi koji igraju cte i koji daju feedback o tome.

Na cte-u više uopće nema normalnih igrača, možda 5% od sveukupnog broja. Ostatak ekipe dolazi tu samo izvoditi sranja, niti ih boli k za igru niti ih zanima kako će se šta napraviti. 

Ja često zaigram pa vam mogu i prve ruke reći kakva retardacija od razgovora se vodi među tim ljudima na serveru. Eno npr. njima je tenk op na theme mapi i pod hitno ga triba izbaciti. Kad ih pitaš zašto dobiješ odgovor kako bf nije igra koja bi se tribala bazirati na vozila već dogovore među pješadijom. Svaka druga puška im je op, jetove triba izbaciti, sve snajpere pojačati na one shoot kill i milijun sličnih sranja...

Takva ekipa ostavi feedback na reditu i dice dobar dio stvari odradi po njihovom. 

Prije par dana ekipa iz dice-a na serveru igra s nama i pita ljude šta žele vidit u bf. 99% odgovora je bilo da oće zibu ili neke cod/cs mape jer trenutne prevelike. 2-3 lika spomenu da naprave redizajn bf2 mape i ostanu popljuvani. Da neka muče jer nemaju pojma, kako te glupe mape nemaju veze s bf-om... 

Uglavnom žalosno i tužno, ali bf ide u sve gorem smjeru

Žalosno, zaista. Jedino nam ostaje nada da će DICE nadvladati tu stupidnost.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world
13 godina
Battlefield 4

... Mobitel... 

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.5.2015 12:25 (Soldier977).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...

Špelac šta ti je? 

Ha?

Freak Show Inc.
13 godina
protjeran
Battlefield 4
Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.5.2015 12:39 (NiramX).

0 0 hvala 8
13 godina
Friday kaže...
Soldier977 kaže...

Špelac šta ti je? 

Ha?

Pa danas nigdje posta zajebancije i podjebavanja. Pišeš ozbiljno o igri. Šta se desilo? 

14 godina
protjeran
Soldier977 kaže...

Pa danas nigdje posta zajebancije i podjebavanja. Pišeš ozbiljno o igri. Šta se desilo? 

Svi smo se nekako uozbiljili u zadnje vrime... Samo Mudonja ne zna šta bi napisa pa više ni ne sudjeluje u temi, uživija se u vičera. Druže stavi ti koji guz slobodno, neće ti niko od nas zamjerit 

Kako je server sinoć radija sad kad je sve pogašeno?

battlelog - Volume_CRO
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.5.2015 12:57 (Volume).
17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...

Raspizdili me efekti...

A imam i dosta posla (sad će se ara opet nasmijati). A i trtica me boli...

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Volume kaže...
Soldier977 kaže...

Svi smo se nekako uozbiljili u zadnje vrime... Samo Mudonja ne zna šta bi napisa pa više ni ne sudjeluje u temi. Druže stavi ti koji guz slobodno, neće ti niko od nas zamjerit 

Nije guz,ali je zato ljepotica.Nadam se da će vam se svidjeti.

PS:Molim bez fappanja ipak je to vrhunska dama.

KLIK

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
17 godina
odjavljen
Ikarus01 kaže...

KLIK

Svuda mu je bolje nego u gaćama!

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
Friday kaže...

Svuda mu je bolje nego u gaćama!

Taman sam mislija napisat kako bi Špelac reka - bitno da je na toplom

battlelog - Volume_CRO
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Koliko nas bi primjetilo razliku u slučaju fafanja? Nitko...

Freak Show Inc.

1 0 hvala 0
16 godina
Volume kaže...
Soldier977 kaže...

Svi smo se nekako uozbiljili u zadnje vrime... Samo Mudonja ne zna šta bi napisa pa više ni ne sudjeluje u temi, uživija se u vičera. Druže stavi ti koji guz slobodno, neće ti niko od nas zamjerit 

Kako je server sinoć radija sad kad je sve pogašeno?

Tu sam. Čitam i pratim.

Jbg imam posla i tenutno nemam vrimena za guzove, nažalost. 

Battlelog: MUDO_HR
14 godina
neaktivan

trebas nesto kupiti instaliras. Kupis i jednostavno unistaliras.

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
16 godina
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
Ikarus01 kaže...
Volume kaže...
Soldier977 kaže...

Svi smo se nekako uozbiljili u zadnje vrime... Samo Mudonja ne zna šta bi napisa pa više ni ne sudjeluje u temi. Druže stavi ti koji guz slobodno, neće ti niko od nas zamjerit 

KLIK

Friday kaže...

Koliko nas bi primjetilo razliku u slučaju fafanja? Nitko...

Jedino kada bi se dlake ispreplele

Evo je/ga od neki dan. Mislim da je podzemna u Beču

16 godina
Battlefield 4

To si ti slikao? Si barem pokupio autogram?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Jack Sparrow kaže...

Nisam. mein Bruder

11 godina
MRSKI kaže...

Jedino kada bi se dlake ispreplele

Evo je/ga od neki dan. Mislim da je podzemna u Beču

nogom u glavu.

Origin - hrka11
17 godina
odjavljen
MRSKI kaže...
Jack Sparrow kaže...

Nisam. mein Bruder

Reci burazeru da opere mobitel varikinom...

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.5.2015 14:15 (Friday).
17 godina
Soldier977 kaže...
Friday kaže...
Soldier977 kaže...

Špelac šta ti je? 

Ha?

Da, ja jedva cekam da krene sa pricom kako je bilo super u BF2. Kako se ratovalo i rasturalo.

17 godina
odjavljen
BDS kaže...

Da, ja jedva cekam da krene sa pricom kako je bilo super u BF2. Kako se ratovalo i rasturalo.

Ma iz BF2 mi fali samo par mapa i avion dvosjed. I kilaža koju sam imao onda

Freak Show Inc.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice