Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.650.011
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4
CyberDemonVZ kaže...
 I mene, prije koji dan! Vidio si ono 0:10??

Usao u gerijatriju i za koji mjesec postao ninđa! Ono, wtf?

Mislim da smo jučer na dragon passu imali dobrih 15:5 za njega. Igrao sam sa snajperom i nije bilo ni malo razumijevanja sa njegove strane...

Freak Show Inc.
13 godina
Battlefield 4

Evo ga.

Ovi u LA rade manje grešaka, al se ipak malo brinem

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
CyberDemonVZ kaže...

Evo ga.

Samo malo više od 900MB.

Aj dobro, nije strašno.

Taman odradim par questva u Vičeru dok se skine. 

Battlelog: MUDO_HR
13 godina
Battlefield 4

Svi podaci trenutno izbrisani, nema statistike igrača, nema servera...

I sad nađem 4 servera rade u Europi :)

Idem se probat spojit gore (makar piše da će BF biti offline do 1 sat)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Danny posla sam ti invite još jučer. Šta se tiče tvog kd-a ono je stvarno ajme bože pa bi te molija da malo poradiš na tome. Možda bi bilo najbolje da pitaš u firmi slobodno do kraja tjedna, zatvoriš se u kuću i ne izlaziš dok ga ne podigneš na barem 1.5

battlelog - Volume_CRO
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.5.2015 10:49 (Volume).

5 0 hvala 2
17 godina
odjavljen
Volume kaže...

Danny posla sam ti invite još jučer. Šta se tiče tvog kd-a ono je stvarno ajme bože pa bi te molija da malo poradiš na tome. Možda bi bilo najbolje da pitaš u firmi slobodno do kraja tjedna, zatvoriš se u kuću i ne izlaziš dok ga ne podigneš na barem 1.5

Čovjek vija master tagove...

Uostalom, sa trenutnim stanjem doći do 1.5 KDR bi značilo da mora napraviti 16.381 killova bez da umre....

Freak Show Inc.
16 godina
Friday kaže...
Volume kaže...

Uostalom, sa trenutnim stanjem doći do 1.5 KDR bi značilo da mora napraviti 16.381 killova bez da umre....

Danny nemoj da te ovi obeshrabe. 

Imaš ti vrimena još doći do k/d 1.

14 godina
protjeran
Friday kaže...

Sve okruglo na 500 Jbt pa kakve živce moraš imati da brojiš svaki kill? Danny šta se dogodi ako napraviš 501? Kazniš sam sebe nekako?

Zato sam mu i napisa da ne izlazi iz kuće do kraja tjedna

battlelog - Volume_CRO
17 godina
odjavljen
amater_2 kaže...

Ja ne obeshrabrujem - dao sam objašnjenje zašto mu je KDR takav (iako ne razumijem potrebu za tim tagovima). A drugi dio posta je matematika koja daje jasnu sliku stvari...

Nego, jučer tražim dobar server za odraditi još par killova avionom da napokon završim jebeni phantom assignment (da, onaj drugi tek od četiri). Spojio se na par servera i izašao van - skill mi pao za više od 100. Niđe veze...

Freak Show Inc.
16 godina
Friday kaže...
amater_2 kaže...

Ja ne obeshrabrujem - dao sam objašnjenje zašto mu je KDR takav (iako ne razumijem potrebu za tim tagovima). A drugi dio posta je matematika koja daje jasnu sliku stvari...

Nego, jučer tražim dobar server za odraditi još par killova avionom da napokon završim jebeni phantom assignment (da, onaj drugi tek od četiri). Spojio se na par servera i izašao van - skill mi pao za više od 100. Niđe veze...

Ajde ima do izlaska BF5 još više od godinu dana, stići će do k/d 1. 

Ma koga briga za tin "fantom" tagom...

Al sam se sinoć na metrou ižvija sa c4...... Mrski...

EDTI: ČITER

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.5.2015 11:11 (amater_2).
16 godina
Battlefield 4

Danač, pa hebo te, da nas nekakvi venecijanci upozoravaju na k/d. Nemaju oni pojima  41. Zagorci su obranili Zadar (37. zagorska divizija) a 90 ih Varazdinske pume. I sad jedan venecijanac ima obraza....

Stignes se jos popraviti bas u inat, u boj ! Za Ivanec svoj !

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
ivanec kaže...

Danač, pa hebo te, da nas nekakvi venecijanci upozoravaju na k/d. Nemaju oni pojima  41. Zagorci su obranili Zadar (37. zagorska divizija) a 90 ih Varazdinske pume. I sad jedan venecijanac ima obraza....

Ti igraš dobro kad obuzdaš želju da se svađaš sa svima u chatu... Jučer si se na momente činio kao posve normalna osoba!

Freak Show Inc.
13 godina
amater_2 kaže...
Friday kaže...
amater_2 kaže...

Ajde ima do izlaska BF5 još više od godinu dana, stići će do k/d 1. 

Ma koga briga za tin "fantom" tagom...

Al sam se sinoć na metrou ižvija sa c4...... Mrski...

EDTI: ČITER

Mudo ono sinoć sam ti zapamtio. Ne toliko kilove koliko onaj smijeh

Zbog one zajebancije i smijeha  mi se i igra ova igra

PSSSSSTTTTTT Veliki vođa opet uči

16 godina
MRSKI kaže...

Uči za "faks". 

10 godina
neaktivan
Battlefield 4

Nema predaje... Challenge accepted 

Hello...

2 0 hvala 1
13 godina
Friday kaže...
ivanec kaže...

Ti igraš dobro kad obuzdaš želju da se svađaš sa svima u chatu... Jučer si se na momente činio kao posve normalna osoba!

On vjerojatno ima nekoliko makro tipki sa psovkama. Jučer nije prošao niti jedan kill da nije nešto opsovao, ali fascinira brzina kojom se "oglasi" tako da je zaradio par teabaggova

17 godina
odjavljen
MRSKI kaže...

On vjerojatno ima nekoliko makro tipki sa psovkama. Jučer nije prošao niti jedan kill da nije nešto opsovao, ali fascinira brzina kojom se "oglasi" tako da je zaradio par teabaggova

Upravo to - nevjerojatno kako brzo nešto napiše. Mora da je jako vješt s rukama...

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
ivanec kaže...

Venecija? Vi velike Rvatine ste i prodali dalmaciju samo da bi namirili svoj džep. Šibenik je bija pod okupacijom talijana i vratija vlast u svoje ruke, a ja sa Zadrom nemam veze

battlelog - Volume_CRO
17 godina
odjavljen
Volume kaže...

Venecija? Vi velike Rvatine ste i prodali dalmaciju samo da bi namirili svoj džep. Šibenik je bija pod okupacijom talijana i vratija vlast u svoje ruke, a ja sa Zadrom nemam veze

Ivanec se drži onoga - izmišljeni argument je bolji od nikakvog!

Freak Show Inc.
13 godina
Volume kaže...

Eee, nije ideja loša!

ivanec kaže...

OMG

MRSKI kaže...

Joj, pa rekao sam gore da idem probat igru na sekundicu.

Danny_5 kaže...

Nema predaje... Challenge accepted 

Haha, pitaj Špelca za savjete. Postao je camper no. 1.

14 godina
protjeran
Battlefield 4

Gunmaster se može igrati samo na vanilla mapama?

battlelog - Volume_CRO

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

Haha, pitaj Špelca za savjete. Postao je camper no. 1.

Nisam

Ajd dobro, malo sam onu rundu bio kampao

Ne mogu si pomoći kad se tamo nađem. Odmah moram baciti decoy i smijati se kako ljudi dolaze. Isto to radim na B zastavi kad je veliki CQ. Bacim decoy u jednu zgradu a ja odem u drugu. Skidam zastavu a svi odlaze u drugu zgradu koja mi je na nišanu. Slučajno sam nabasao na neki server koji nema killcam i odmah ga stavio u favorite. Ajme, pa to je brutala

Freak Show Inc.
16 godina
Battlefield 4

Nis imal pojma, da su to dva grada. Ja sam mislil da je to ko Budim i Pešta. 

Znam ja vas dole. Drazi vam je dužd Dandolo od naseg oca, Franje, Franceka

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
Volume kaže...
ivanec kaže...

Ne laži! Dolaziš svako malo se oblejat u Zadar. 

14 godina
protjeran
Battlefield 4

Evo kako se puni server, minut posla

battlelog - Volume_CRO

9 0 hvala 3
17 godina
odjavljen
Volume kaže...

Ahahahaha, svaka čast

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
ivanec kaže...

Nis imal pojma, da su to dva grada. Ja sam mislil da je to ko Budim i Pešta. 

Znam ja vas dole. Drazi vam je dužd Dandolo od naseg oca, Franje, Franceka

Ljubavi ti znaš da te ja volim, al u Šibenik mi ne diraj

amater_2 kaže...

Ne laži! Dolaziš svako malo se oblejat u Zadar. 

Dobro to je druga stvar

battlelog - Volume_CRO
17 godina
amater_2 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Evo ga.

Samo malo više od 900MB.

Aj dobro, nije strašno.

Taman odradim par questva u Vičeru dok se skine. 

Pa znaju dečki, a ne ko Petko. Taj da je pisao patch bio bi 4.5GB minimalno, a popravlja izgled mini RDSa za Magnum .44!    

17 godina
odjavljen
mrfloyd kaže...

Pa znaju dečki, a ne ko Petko. Taj da je pisao patch bio bi 4.5GB minimalno, a popravlja izgled mini RDSa za Magnum .44!    

LOL, kakav peč? To se radi kompletna reinstalacija

Freak Show Inc.
12 godina
neaktivan
Volume kaže...

Pa jbt, zar ja jedini radim, kakva je ovo ura za igranje ?

Katalonac_HR
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice