Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.632.674
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
Re: Battlefield 4
ivanec kaže...

moze li se B4 igrati u 3d? Moze! Kako i sto podesiti? Hvala vam. 

gomilo oftopicara zna li ko kako?

Koliko ja znam za to ti triba 3d vision kit i podržani 120hz monitor, ako sam u krivu neka me neko ispravi

http://www.nvidia.com/object/3d-vision-system-requirements.html

battlelog - Volume_CRO
13 godina
ranko091 kaže...
ivanec kaže...

gomilo oftopicara zna li ko kako?

pa ako imaš svu opremu. i snagu kompa da je uvrti na razumnim sličicama, mislim da ti nije neka nauka. upališ vjerovatno 3d unutar drivera grafičke i to je to. unutar igre bi se morala pojavit opcija 3d. iako za ove brze shootere nebih preporučao 3d da ti glava ne "grune" ... :D

I kod instalacije drivera moraš instalirati 3D paket. Ja ga isključim.

Prije 1-2godine je bio drugačiji postupak, ovisno dal si spajao komp na 3D monitor ili 3D TV. Za TV je trebao dodatni softver koji se naplaćivao. Nadam se da su to maknuli.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
14 godina
CyberDemonVZ kaže...
ranko091 kaže...

pa ako imaš svu opremu. i snagu kompa da je uvrti na razumnim sličicama, mislim da ti nije neka nauka. upališ vjerovatno 3d unutar drivera grafičke i to je to. unutar igre bi se morala pojavit opcija 3d. iako za ove brze shootere nebih preporučao 3d da ti glava ne "grune" ... :D

I kod instalacije drivera moraš instalirati 3D paket. Ja ga isključim.

Prije 1-2godine je bio drugačiji postupak, ovisno dal si spajao komp na 3D monitor ili 3D TV. Za TV je trebao dodatni softver koji se naplaćivao. Nadam se da su to maknuli.

Čemu služe onda ove cvike i 120hz monitor, to za neki drugi vrag?

battlelog - Volume_CRO
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.5.2015 18:29 (Volume).
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

kakva njemacka... Kina je obecana zemlja http://www.24sata.hr/a/420169

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
4 0 hvala 1
13 godina
Volume kaže...

Čemu služe onda ove cvike i 120hz monitor, to za neki drugi vrag?

To je za 3D, za TV je bio potreban još nekakav softver.

EDIT: Nema veze, svugdje pišu da igraju na TV, vjerojatno je samo driver dovoljan sad..

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.5.2015 18:58 (CyberDemonVZ).
12 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...

Jedino ja i Switch igramo. Čak ne znam ima li Switch instaliran CTE. Kiki dođe vikendom nekad, ali nema CTE. 

Jedino međusobno:

Ja, Switch, Veki, Nex i Monk jedan tim.

[G] carapa_junior
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.5.2015 19:29 (carapa_junior).
13 godina
carapa_junior kaže...
Soldier977 kaže...

Jedino ja i Switch igramo. Čak ne znam ima li Switch instaliran CTE. Kiki dođe vikendom nekad, ali nema CTE. 

Jedino međusobno:

Ja, Switch, Veki, Nex i Monk jedan tim.

Jelda?

Nit znaju pucat, ni koristit C4, a nit im ide vožnja tenkom...

Ajd, javite ak ste igrali kak je bilo.

Ja više ne mogu odugovlačiti, moram predat jedan seminar do sutra u 11...

16 godina
Battlefield 4

legla nova masina :D pa me interesuje gdje ima najjeftinije uzeti bf4 key?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
DangerousB kaže...

legla nova masina :D pa me interesuje gdje ima najjeftinije uzeti bf4 key?

https://www.g2a.com/battlefield-4-ea-origin-cd-key-global.html

Ili na mex originu preko hole za 13 usd

battlelog - Volume_CRO
16 godina
CyberDemonVZ kaže...
ranko091 kaže...
ivanec kaže...

I kod instalacije drivera moraš instalirati 3D paket. Ja ga isključim. Prije 1-2godine je bio drugačiji postupak, ovisno dal si spajao komp na 3D monitor ili 3D TV. Za TV je trebao dodatni softver koji se naplaćivao. Nadam se da su to maknuli.

Ja sam vec probal (kratko) sa starom grafom koja je 59 puta slabija i radilo je, al sad mislim malo s novom grafom pa me zanimalo dal se treba igrat s nvidia control panelom. (mislim spojit Pc na Tv)

ugl nemate pojima a sve neki gekovi i mjenjaci pasti

13 godina
neaktivan
ivanec kaže...
CyberDemonVZ kaže...
ranko091 kaže...
ivanec kaže...

I kod instalacije drivera moraš instalirati 3D paket. Ja ga isključim. Prije 1-2godine je bio drugačiji postupak, ovisno dal si spajao komp na 3D monitor ili 3D TV. Za TV je trebao dodatni softver koji se naplaćivao. Nadam se da su to maknuli.

Ja sam vec probal (kratko) sa starom grafom koja je 59 puta slabija i radilo je, al sad mislim malo s novom grafom pa me zanimalo dal se treba igrat s nvidia control panelom. (mislim spojit Pc na Tv)

Ček,ček

Prije vrijeđanja prvo se izjasni.

Bi li htio monitor s nvidia vision kitom ili monitor s 3d podrškom.

Teoretski mogao bi emulirati stereoskopiju na računalu no to ružno zgleda(jako puno crvene i zelene)

Savjetujem da nabaviš one papirnate 3d "naočale" i isprobaš ih na igri Trackmania United forever.Čisto da vidiš sviđa li ti se osjećaj.

Edit:sad sam vidio da posjeduješ 3d televizor.U tom slučaju spoji pc s hdmi 1.4 kabelom .

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.5.2015 22:19 (Ikarus01).
13 godina
ivanec kaže...

Haha, njub :D

Ponovi postupak koji si i prije. 

Nemamo ti mi love ko ti, za 3D televizore, morat ćeš sam isprobati.

16 godina
Battlefield 4

Dobro jutro! Cigareta i kava mmmmmmm

Nakon toga moze se i mrijeti

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ivanec kaže...

Dobro jutro! Cigareta i kava mmmmmmm

Nakon toga moze se i mrijeti

Pozzz. Igram vec neko vrijeme B4 i pratim vas tu na forumu. Imam jedno pitanje: imam jedan 3d lcd panel, moze li se B4 igrati u 3d? Moze! Kako i sto podesiti? Hvala vam.  

battlelog - Volume_CRO
13 godina
Battlefield 4

Sinoć je hradbra ekipa htjela isprobati nešto novo, nešto divlje i otišli smo na nekakav SQC 120Hzni server 

Sve je to dobro na papiru, ali jednostavno nema niti će ikad biti nekakav kompetititvni mod od BFa4. Mogu oni probati šta god hoće, ali dizajn mapa je loš za to. Imam neki feeling da bi mogao samo flagrun raditi bez da ikog sretneš na mapi od 5 mogućih protivnika.

Ne moram ni spominjati da smo rasturili protivnike 

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

LOL

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Soldier977 kaže...

Sinoć je hradbra ekipa htjela isprobati nešto novo, nešto divlje i otišli smo na nekakav SQC 120Hzni server 

Sve je to dobro na papiru, ali jednostavno nema niti će ikad biti nekakav kompetititvni mod od BFa4. Mogu oni probati šta god hoće, ali dizajn mapa je loš za to. Imam neki feeling da bi mogao samo flagrun raditi bez da ikog sretneš na mapi od 5 mogućih protivnika.

A da promjene dizajn mape, ili probaju na drugim manjim mapama?

Ako je po tebi samo u mapi problem.

17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
Soldier977 kaže...

A da promjene dizajn mape, ili probaju na drugim manjim mapama?

Ako je po tebi samo u mapi problem.

Da su u trojci bile ovakve mape i na njima se igrao ESL a da je u četvorci dodan bazar i seine - onda bazar i seine ne bi valjali.

Freak Show Inc.
17 godina
Soldier977 kaže...

Da da, uglavnom smo igrali 3 vs 5, na početku runde 2 vs 4 i nitko od vas se neće prebaciti, dok nije random lik popustio. Kažeš, samo igraj. Je, kak ne, neće se osjetiti 2 vs 4, nikako...

I niste baš svaku dobili. Šteta što nema reporta od nijedne od tih rundi.

Još Volume plače što sam stavio C4 na tenk, umjesto da ga ukradem...

Za sad je samo jedna mapa sa Squad Conquestom, Zavod.

Poslije sam malo bacio CQ Large na novoj mapi (ima promjena, još nema tekstura), knife-ao sam Danny-on-PC, ubio Matimio-a nekoliko puta (ili mi se samo čini ili Matimio reagira triput sporije od mene...).

BTW, bio sam igrao pred tjedan dana malo gun master, sve relativno OK osim što imam osjećaj da snajper metak ne ide gdje gađam, jučer bio t1gge na mapi dok sam došao na CTE na Community mapu, kaže da su nešto mijenjali na snajperima...

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.5.2015 8:41 (TomoR).
14 godina
Soldier977 kaže...

Meni je bilo zabavno i mogu ti reći da uopće nije loše za malo promjene 

Od ponuđenih mapa u četvorki zavod je možda i najbolji izbor za ovakvo nešto. Najviše nas je bilo 4vs4 i to je stvarno premalo iako akcije opet nije falilo. 6vs6 bi možda bilo taman, 8vs8 opet nekako nema smisla jer to onda postaje običan CQS

Normal preset za ovaj mod obavezno triba izbaciti. Znači bez 3d spotanja, bez autoheala, bez kill cama i spawn samo na leadera tako da si primoran igrati šta pametnije s puno više dogovora. 

Možda ne bi bilo loše uvesti to da tim koji izgubi sve tri zastave odma gubi neovisno o tome imaju li blank zastavu na kojoj je tenk tako da s pokušajem zauzimanja tenka puno više riskiraju 

battlelog - Volume_CRO
14 godina
TomoR kaže...

Da da, uglavnom smo igrali 3 vs 5, na početku runde 2 vs 4 i nitko od vas se neće prebaciti, dok nije random lik popustio. Kažeš, samo igraj. Je, kak ne, neće se osjetiti 2 vs 4, nikako...

Tom sry ali nisi uopće u pravu. Nije se igralo 3 na 5 već je takav raspored bio možda dva puta na minut  dok se neko nije pribacija. Čim balans nije bija kako triba ja sam prvi od lika u chatu tražio da se prebaci šta ja čovik i napravio. 

Pola zadnje partije ste vi cilo vrime imali čovika više, a na jedno vrime je bilo nas 3 protiv vas 5 i onda nisi ništa komentirao. Mi se nismo bunili... 

Došli smo na taj server iz čiste zajebancije isprobati kako radi, a ti toliko pizdio na nas pari da se radi o nečijem životu

Za tenk ja ništa nisam plakao već samo iz zajebancije komentirao kako ti je potez pederski

Mrski je izašao sa servera jer čovik više nije ima volje onako igrati. Bez uvrede ali ovo je za nas samo igra s kojom se uz zajebanciju i ćakulu navečer opustimo na uru vrimena. Za tebe je to očito nešto drugo jer stvarno mi nije jasno kako možeš imati onakve reakcije

Drag si mi i nemam ništa protiv tebe, ali ja bi te u ime svih nas zamolio da onakve pizdarije više ne izvodiš. 

Dernjava i plakanje bez ikakvog razloga na kraju dignu tlak svima, ljudi se živciraju bezveze i na kraju nitko nema volje za igru već se skupu i odu u krevet

battlelog - Volume_CRO
10 godina
neaktivan
Battlefield 4

Dobar jutar ekipa... E nisam bas oduševljevljen onim kaj sam jucer iskusil... Random padanje na flagu s tenkom, nova oruzja jos nisu ispolirana (laser i red dot na ciljniku si na razlicitim mjestima). A sam mod, svarno neznam kaj bi rekel iz tih dvije, tri kaj smo odigrali. Mislim da za mene nije, to je u sustini infy only mod, tenk je tu samo kao neka strateška komponenta koja zapravo nit nema toliku ulogu. Tu je samo da doda malo raznovrsnosti  u competitive modu gdje postoje pravila koje ogranicuju takav nacin igre.

Hello...

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Danny_5 kaže...

Dobar jutar ekipa... E nisam bas oduševljevljen onim kaj sam jucer iskusil...

Ja sam se nadao nekoj priči o zločestoj knjižničarki ili šefici koja je htjela da ispod njenog stola središ UTP kabel pa ti je "slučajno" pokazala nove haltere. A ti o BF-u pričaš... E jebem te robijo!

Freak Show Inc.
16 godina
odjavljen
Battlefield 4

Dobro jutro radni narode Crne Gore...

My name is Legion... For we are many!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Par pitanja vezana za CTE:

1. Svatko se može prijaviti u njega?

2. Radi li se samo o klijentu koji koristi BF4 pa se skine klijent i nesto updatea, ili se formalno radi o zasebnom programu (klijent i resursi igre integrirani u njega) koji moram skinuti, i ako da, koliko je težak?

3. Serveri? Postoje li zasebni serveri za CTE? Ili se je CTE samo kao klijentska podrška koja snima bugove i u koju mogu prijavljivat bugove?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

1. Samo osobe čudnih sklonosti

2. Posebni klijent, ~39 GB, i moraš prominit pastu. Defragmentacija diska opcijonalna.

3. Postoje samo CTE serveri

My name is Legion... For we are many!
17 godina
xyan kaže...

Par pitanja vezana za CTE:

1. Svatko se može prijaviti u njega?

2. Radi li se samo o klijentu koji koristi BF4 pa se skine klijent i nesto updatea, ili se formalno radi o zasebnom programu (klijent i resursi igre integrirani u njega) koji moram skinuti, i ako da, koliko je težak?

3. Serveri? Postoje li zasebni serveri za CTE? Ili se je CTE samo kao klijentska podrška koja snima bugove i u koju mogu prijavljivat bugove?

1. Moraš imati BF4 Premium.

2. Skida se igra kompletno, kod nekih patch-eva i sve nanovo, oko 35GB+

3. Zasebni su serveri

13 godina
Friday kaže...

Da su u trojci bile ovakve mape i na njima se igrao ESL a da je u četvorci dodan bazar i seine - onda bazar i seine ne bi valjali.

Špelac..... Bazzar i Seine 5na5 mape su kreirane za gameplay (pogledaj samo CS mape), sa tri prolaza do zastava i moraš se kad tad sukobiti sa protivnikom, a u 4ci su poljane sa par kuća i ne moraš se nikad sukobiti sa protivnikom na CQu.

TomoR kaže...
Soldier977 kaže...

Za sad je samo jedna mapa sa Squad Conquestom, Zavod.

Poslije sam malo bacio CQ Large na novoj mapi (ima promjena, još nema tekstura), knife-ao sam Danny-on-PC, ubio Matimio-a nekoliko puta (ili mi se samo čini ili Matimio reagira triput sporije od mene...).

BTW, bio sam igrao pred tjedan dana malo gun master, sve relativno OK osim što imam osjećaj da snajper metak ne ide gdje gađam, jučer bio t1gge na mapi dok sam došao na CTE na Community mapu, kaže da su nešto mijenjali na snajperima...

Ti stvarno ne znaš za zajebanciju i dobar provod.

Nas je sinoć bolila briga za dobijanje meča i igrali smo čisto da probamo mod, te nekakve bezvezne taktike kako bi se tu moglo igrat, a ti kukaš ko da te na živo operiraju. Čak si meni napisao u chat "ajde ne seri više" zato što sam te 5 puta ubio u jednoj minuti. Pa mislim ono.........?

Čak i da smo igrali u pare, takvom izražavanju nema mjesta u chatu i TSu među prijateljima i kolegama.

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.5.2015 10:15 (Soldier977).
17 godina
Battlefield 4

Je, jako je lijep osjećaj kad dođemo na server, ja sam na jednoj strani, vas 4 na drugoj i počnete odmah zajebavati idemo svi protiv Toma, to mi je jako podiglo entuzijazam. Hvala Danny-u na prebacivanju.

I činjenica, ne samo u tom modu, nego i na novoj mapi, igrači imaju isti mentalitet, kada god su se spajali novi, uvijek su se prebacivali u pobjednički tim, bio to moj ili vaš svejedno.

Ispričavam se za "aj ne seri više", ali gdje god sam se spawnao ti već pucaš po meni... A prekipilo mi kada sam bio u zaklonu sa medkitom pod nogama, ti na otvorenom, ja burstam po tebi, mali milion hitmarkera i onda ja samo padnem od tebe.

A ponekad pucate po meni, ja se okrenem i zveknem dvojicu i ostanem na 100% health-a - ukratko 120 Hz, ne radi kako treba - BTW FPS mi bio od 140 do 200 cijelo vrijeme, znači radilo mi na 120Hz.

EDIT: Kažu da su svi snajperi na CTE podešeni na 100m, dakle štogod je protivnik bliže treba gađat vrat ili čak i niže.

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.5.2015 10:28 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
TomoR kaže...

Je, jako je lijep osjećaj kad dođemo na server, ja sam na jednoj strani, vas 4 na drugoj i počnete odmah zajebavati idemo svi protiv Toma, to mi je jako podiglo entuzijazam. Hvala Danny-u na prebacivanju.

Svejedno mi je protiv koga igram, ali nije s kim. Volim igrati s Bakom, Volumeom i Mrskim jer se slažemo i po priči i doživljaju igre. Zato se ja nisam htio prebaciti.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice