Znači i vrijeđat ćemo se?
Najs, hvala ;).
Eto, ajde ti sad meni navedi još pokoji sport (osim šaha), gdje čovjek od 58 godina, sa 3 operacije kralježnice može bit trenutno ako se ne varam deveti stolnotenisač lige (od pedeset igrača)? Evo i statistike u prilogu, je, deveti je.
http://slavonija-zapad.com.hr/wp-content/uploads/2015/04/2.-HL-Mu%C5%A1ki-Ljestvica-22.-kolo-X.pdf
http://slavonija-zapad.com.hr/wp-content/uploads/2015/04/2.-HL-Mu%C5%A1ki-Skorovi-igra%C4%8Da-22.-kolo-X.pdf
Općenito, prosjek starosti aktivnih ligaških igrača stolnog tenisa kod nas je visok u odnosu na druge sportove.
Mislio sam da si realniji čovjek i da znaš prihvatit zajebancije malo, al kad već ideš u krajnosti, eto, neka činjenice govore....
Ti si prvi počeo vrijeđati (ne spominji mi sad trolanje svega ti).
Omalovažavaš uspjeh, nije bitno koje vrste. Kao da ja sad tebi kažem da to tvoje ganjanje masterdogtagova je totalno bezveze i da jednoruka baba to može bez ikakvih poblema srediti, i onda ti navedem Nexa kao primjer gdje ne može nikako to biti zahtjevno jer stariji tip rastura u toj igri.
Pa gdje ćeš čovječe reći da stolni tenis nije zahtjevan sport??? To totalno graniči sa glupošću, totalnim neznanjem i bahatošću.
I to navođenje nekih tablica trenutne lige je nepotrebno. Ja stolni tenis treniram od svoje 5. godine života aktivno u klubu sa učešćima u državnim takmičenjima do rata. Ova sada liga, za bivšu jugoslovensku je pičkin dim.
Zajebi radnju ;) Ja nisam nigdje omalovažavao uspjeh, ničiji, niti tvoje treće mjesto, niti špelcovo prvo u količini pojedenog mesa s roštilja Ja sam samo rekao da je stolni tenis sport sa malim radijusom kretanja, a ti se zapalio ko šiparica na geliranog džastina papra. Ganjanje masterdogtagova je ontopic, slažem se, ali sa sportom nema nikakve veze, a ja ipak radije preferiram ovih nekoliko sportova kojima se rekreiram nego sjedenje pred bf-om :)
Sad što ti opet i dalje vrijeđaš, to opet ne pobija niti jednu do sad navedenu činjenicu, pa tako ni onu da je radijus kretanja od korak dva, tj metar, metar i po u stolnom tenisu
Nije nepotrebno navođenje tablice, jer sam time dokazao svoju teoriju. Dotični gospodin, kog spominjem, je također igrao na visokoj razini u doba jugoslavije stolni tenis, ili si mislio da je pao s neba sa 58g u stolnoteniske vode jer se probudio s talentom za isti u 58-oj?
Sve lige sada u odnosu na yu lige su p.dim, to je jasno svakom ko se bavio ikojim oblikom sporta, pa makar i šahom, jer je konkurencija kudikamo manja, pa time i jačina lige nije ni približno jednaka, budući da su se talenti razdijelili po državama ex yuge. Mi smo nedavno igrali vet. rukometni turnir, međunarodni, pa je došla ekipa iz prijedora i razbucala nas sve, bez obzira što je domaćin, jedna hr ekipa, 'kulturno' švercala igrače iz prvog sastava koji igraju 1. hrl. Tek se u tako nekim međunarodnim 'obračunima' vidi na kako niske grane je naš sport pao.
A ti lijenčino tišu-mišu. Ti, i da te neko pita za sport, vjerojatno bi nakon minute razmišljanja naveo roštiljanje na travi.
Pred prvi maj trebam razmišljati o nečem drugom?
Uostalom, igrao sam rukomet u drugoj ligi
I ja, 10+ godina aktivno, no mi smo ispadali katkad i u treću
Za prvi maj se može razmišljati samo o najboljem sportu - kartanju bele uz mlaćenje mesine s roštilja