Već sad je popust na Nuuvem - još samo aktiviraj i mission accomplished.
Dokazao si da si pun love, slobodno mi kupiš.
Samo mu nemoj dirati u novce i u dejtonski sporazum!
S obzirom na prognozu - možemo zaključiti da subota otpada, ne?
Dogovarali smo 2 mjeseca, ljudi su pomicali godišnje odmore, proslave rođendana, radili zamjene na poslu, dogovarali prijevoz...
Ako subota otpada, onda otpada i druženje.
Btw, promijenili su prognozu... na gore :/
Pokušavaju dečki naći nešto u zatvorenom prostoru. Javim...
Cisto ideja za okupljanje ... sto ne bi kod Ivaneca u kamion? Mjesta ima, valjda ima i ceradu, a kad se obzderete ko demoni, nece vam ni hladno biti, bez obzira na uvjete van kamiona ... A ima i kabina da ovi kurati pokazu ostalima ponaosob velicinu palice ...
Liit moze otvoriti mali stand da ulazu u tovarni dio kamiona pa kratak video intervju tipa tkosi, stasi za koga i kako se glasas ...
A jeste nemastoviti ... da sam ja s takvim stavom otisao van, sad bi jos malter mjesao ...
A ne mogu, potrošio sam se dosta na kupnji glisera. Jbg treba se vozat ljeti.
Dejton do groba!
A jeste nemastoviti ... da sam ja s takvim stavom otisao van, sad bi jos malter mjesao ...
Nisi ni ti baš nešto maštovit. Otišao si van i radiš! Pazi zenge-a - otišao van i droksao se ko stoka dan-noć!
Nisi ni ti baš nešto maštovit. Otišao si van i radiš! Pazi zenge-a - otišao van i droksao se ko stoka dan-noć!
Jel ti to o Nemanji??? Cek jesi ozbiljan?
I to na racun stranke .
Jel ti to o Nemanji??? Cek jesi ozbiljan?
Da, nemanja glavom i podbradkom... Kaže da mu nije žao!
I to na racun stranke .
Ne treba njemu ništa na račun stranke. Ima taj para dovoljno da se sa voljumom uspoređuje!
I to na racun stranke .
Ne treba njemu ništa na račun stranke. Ima taj para dovoljno da se sa voljumom uspoređuje!
IMA VIŠE OD MENE?!
Ne samo droksao ko sevka, nego se i guzio ko sevka.
Nakon godinu i pol dana rješen memory leak na mantlu sa 15.4 betom.Svaka im dala.
Upitno. I dalje postoji overflow iz vRAM u RAM.
Kod Leeta nije.
Al njemu je cijeli komp pokvaren, pa je možda da toga.
Kupio je nove komponente i sad ima problema.
Nije mi komp pokvaren. BF4 je pokvarena igra; točnije Frostbite 3 je pokvaren engine.
Neznam zakaj,možda da onaj mantle cache pobriše, al kod mene se ne puni memorija više na cq large dok igram,prije kad sam igral na mantlu i cq mod mi se postepeno punila memorija i jednostavno drugu partiju sam moral restartat pc jer je sve zacvikalo a sad mi igra stoji na cca 2,6 gige rama i ne penje se i mogu napokon drugu partiju odigrat bez reseta a i na mantlu mi fps veci skoro za 20 nego na dx 11.Inače s prijašnjim omega driverom sam mogel na mantlu odigrat sve modove di su skraćene mape tipa domination i tdm i nije mem leak bil problem al na cq je uvijek štekalo.
I da ak neko koristi one custom config. filove nek makne onaj renderdevice.aheadlimit ak mu je na 0-li jer brutalno pada fps.
Probati ću s brisanjem cachea, nisam to probao otkako su novi driveri. Kod mene je problem što se grafičk memorija s Mantleom popuni više od 1GB pa krenu problemi.
Na Mantleu šteka (framedropovi vidljivi na frametime grafu i to na CPU komponenti grafa).
Render ahead limit na 0 drastično reže performanse, to ne treba koristiti. ALi 1-2 frejma unaprijed ne smeta.
S obzirom na prognozu - možemo zaključiti da subota otpada, ne?
Dogovarali smo 2 mjeseca, ljudi su pomicali godišnje odmore, proslave rođendana, radili zamjene na poslu, dogovarali prijevoz...
Ako subota otpada, onda otpada i druženje.
Btw, promijenili su prognozu... na gore :/
Pokušavaju dečki naći nešto u zatvorenom prostoru. Javim...
A gle blizu jaruna se nalazi sofra, jedan bosanski restać, oni imaju dosta velik prostor pa možemo tamo na čevose i opijanje
Dobro jutro .
Dobro jutro .
Dobro jutro! Kud prije???
dobro jutro.. I evo dobre prilike iako je amd unutra 😋 https://www.gamingtribe.com/giveaway/domination/
dobro jutro.. I evo dobre prilike iako je amd unutra 😋 https://www.gamingtribe.com/giveaway/domination/
10 stranica moraš lajkati...
EDIT:
Nije AMD ceco nego intel stroj!
Dobro jutro .
Dobro jutro! Kud prije???
Obaveze .
Nego danas je Spelcovo - jupiiii .
I radni vikend - nejupi .
Jutro!
Jbg, dignuo su u pol 6 i zaboravio se javiti.
Isprike...
Btw, jel ima ovdje koji Sinke da igra poker?
Jutro!
Jbg, dignuo su u pol 6 i zaboravio se javiti.
Isprike...
Btw, jel ima ovdje koji Sinke da igra poker?
Jutro!
Šta, oderao te, pa bi fizičkom silom vratio novce?
Jutro curke.
Spelac koliko znam R serija je od AMD-@. A kad jednom lajkas one stranice n gtribe pamti za iduci put. Eto kakve si srece budes to dobio i napokon zaigrao H.
Spelac koliko znam R serija je od AMD-@. A kad jednom lajkas one stranice n gtribe pamti za iduci put. Eto kakve si srece budes to dobio i napokon zaigrao H.
Ovdje ne može nitko drugi dobiti osim tebe (pogotovo ako su išli na "tvoj" link), jer užasno smrdi na referral...
Ovdje ne može nitko drugi dobiti osim tebe (pogotovo ako su išli na "tvoj" link), jer užasno smrdi na referral...
I ja si to mislim...
Ma ja sam na proc mislio...
Stavrno, kakve sam sreće ja ću dobiti jebeni hardlajn!
Katastrofa.
Katastrofa.
Puj puj...
Katastrofa.
Puj puj...
Nego kako stojiš sa akvizacijom GTA?
Katastrofa.
Puj puj...
Nego kako stojiš sa akvizacijom GTA?
Skidam jogurt
Pa ćemo vidjeti. Ako je OK - dolazim u crew...