Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.633.831
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4
MRSKI kaže...
TomoR kaže...

Ma evo, Špekac, poslao sam ti friend request na BL-ogu. 

Sad ili prihvati ili reci da ne želiš imati posla sa mnom, ali onda prestani tu temu dizati non-stop.

Čuj Špekac...još smo počeli i sa vrijeđanjem. I haj sad ti budi prijatelj......

To je jače od njega... Kao kod vukova - alfa mužjak često simulira odnos sa drugim mužjacima kako bi ih ponizio pred drugima i pokazao svoju moć!

Freak Show Inc.
13 godina
odjavljen
MRSKI kaže...
TomoR kaže...

Ma evo, Špekac, poslao sam ti friend request na BL-ogu. 

Sad ili prihvati ili reci da ne želiš imati posla sa mnom, ali onda prestani tu temu dizati non-stop.

Čuj Špekac...još smo počeli i sa vrijeđanjem. I haj sad ti budi prijatelj......

Vrijedjanje i omalozavanje .

Nije cudo kaj je poceo i sok piti .

13 godina
Friday kaže...

Da, ja sam baš za moderatora... To je kao da voljuma zaposle da maže striptizete uljem ali ih ne smije opaliti. Ili da tebi netko postane dobar prijatelj i da ga ne smiješ izdati. Ili da kum bastardo mora na zavodu gledati hrpu snajpera na D a ne smije ispaliti UCAV. Ili da ksijanu ponude neku sinekuru a da ne smije prihvatiti. Ili da zenge mora raditi neki posao u kojem se svako malo mora testirati mokraća na narkotike.

HAHAHA, koje trolanje, AAA

Tomo, nemoj mu slati friend request!

Radije mu napiši da je budala, il nešto takvo!

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
Friday kaže...

Da, ja sam baš za moderatora... To je kao da voljuma zaposle da maže striptizete uljem ali ih ne smije opaliti. Ili da tebi netko postane dobar prijatelj i da ga ne smiješ izdati. Ili da kum bastardo mora na zavodu gledati hrpu snajpera na D a ne smije ispaliti UCAV. Ili da ksijanu ponude neku sinekuru a da ne smije prihvatiti. Ili da zenge mora raditi neki posao u kojem se svako malo mora testirati mokraća na narkotike.

Freak Show Inc.
13 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
Friday kaže...

Jadan Spelac - sad te i zagorac pocel karat .

17 godina
odjavljen
Alien 22 kaže...

Jadan Spelac - sad te i zagorac pocel karat .

Šta da ti kažem - došlo vrijeme da su starog vuka i psi počeli jebavati!

Freak Show Inc.
13 godina
Battlefield 4

Kad Chris kaže može, ja kažem hop.

Zadnje vrijeme sam igrao na nekakvom 21" šrot monitoru... toliko su čovječuljci bili mali da sam nabavio i dodatnu opremu sa + dioptrijom.

Ali večeras se montira 27" 144Hz zvijer, i ima da vas sve po redu pokosim..... 

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
Friday kaže...

Lol, ja svako jutro dobijem toliko novih friend requestova!

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

LOL, misliš na oba jutra koja si ove godine vidio vlastitim očima?

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...
CyberDemonVZ kaže...

LOL, misliš na oba jutra koja si ove godine vidio vlastitim očima?

LOL, probaj bar jednom ostati budan do zalaska sunca, baš je lijep prizor!

17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

LOL, probaj bar jednom ostati budan do zalaska sunca, baš je lijep prizor!

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen

• Location: www.udarno.com/inteligentniji-ljudi-kasnije-idu-na-spavanje
  • Your organization's policy prohibits access to websites categorized as Adult/Sexually Explicit.
  • Return to the page you were previously viewing.

Freak Show Inc.
13 godina

1337 je izgleda najinteligentniji čovjek na forumu.

17 godina

Kvragu, ovih dana sve umorniji i sve ranije idem u krevet.

Osjećam kako mi IQ pada 

13 godina
Friday kaže...

• Location: www.udarno.com/inteligentniji-ljudi-kasnije-idu-na-spavanje
  • Your organization's policy prohibits access to websites categorized as Adult/Sexually Explicit.
  • Return to the page you were previously viewing.

Neka ti mudo otvori u firmi i pošalje SS. Kod njih u firmi je posjet takvim stranicama dopušten, čak i poželjan

17 godina
CyberDemonVZ kaže...

Ne bih znao, ljudi mi inače ne vjeruju kada/dok im (ne) pokažem službene rezultate IQ testa i poziv u Mensu.

Twitter: @191x7
16 godina
Battlefield 4

A posla bi mu Mrski, ali danas nisam na poslu bio. Prvo sam iša doktoru na kontrolu očiju i nakon toga sam iša čuvati dicu. U firmi sam bio malo više od 1h. :) Zato sad idem crtati dok me cista ne uapava. :)

Battlelog: MUDO_HR
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
amater_2 kaže...

A posla bi mu Mrski, ali danas nisam na poslu bio. Prvo sam iša doktoru na kontrolu očiju i nakon toga sam iša čuvati dicu. U firmi sam bio malo više od 1h. :) Zato sad idem crtati dok me cista ne uapava. :)

A hebo crtanje. Odspavaj malo pa večeras na TS i BF. Ta nećemo guyit ko Hektor Voljum 

16 godina
Battlefield 4

Mrski, zato i idem crtati. Moram završiti do 21h. Nisam 4dana sa vama razvaljivao tuđe anuse. Fali mi, moram priznati. :)

Battlelog: MUDO_HR
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
191x7 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Ne bih znao, ljudi mi inače ne vjeruju kada/dok im (ne) pokažem službene rezultate IQ testa i poziv u Mensu.

pero_HR
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Da nabrzinu podjelim svoje iskustvo od prije 3 minute ...

Prekjucer normalno ugasim PC. Jucer ga nisam ni palio. Danas ga upalim i nakon poruke "welcome" cekam jedno 2-3 minute dok racunalo nije uslo u windowse (imam SSD i inace taj proces od paljenja do ulaska u windowse traje max 15 sekundi).

Kad je komp usao u windowse - na desktopu moza 5 ikona od uobicajenih 50-ak ?!?! U taskbaru nista aktivno, ni steam, ni origin, ni teamviewer ... nista! FRAS!

Odem na restart, ponovno se pokrene racunalo, vrti se welcome, vrti i odjednom - CRN ekran s onim tekstom dole desno "windows is not genuine" ... Iako imam originalne windowse. Dok sam u cudu gledao u to, monitor blicne 2-3 puta, pojavi se desktop, pojave se sve ikone i dodje obavijest da je amd rapture updatean na najnoviju verziju.

PAs me jebo ako nisam skoro bacio PC kroz prozor ...

Koji drlog od AMD-a i rapturea i drivera i sve skupa nije vrijedno ni za picku vode ...

Eto ...

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Trebao si uzeti nvidiu i gotovo!

Freak Show Inc.

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

kume u smeće s tim 

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Friday kaže...

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
13 godina
neaktivan
Friday kaže...

Prase mucko, ti si me nagovarao na AMD ... "uzmi kume, odlicna je to kartica, ima i mantle"

Godinama sam imao nvidiu i godinama bio zadovoljan!

17 godina
Bastardo kaže...
Friday kaže...

Prase mucko, ti si me nagovarao na AMD ... "uzmi kume, odlicna je to kartica, ima i mantle"

A tko će te nagovorit na glupost, ako ne kum...

16 godina

AMD RAPTR jebiga zajebava,...

Ugasi u njemu automatic update beta drivers

Valjda prilikom update briše stare drivere pa ti shebe user profile (zbog toga nisi imao ni jednu ikonu)

Windows is not genuine poruka zna doći kad bude izmjena nekog hardware-a, sad može biti zbog toga što je AMD RAPTR update-ao na beta drivere, pa je prije toga napravio brisanje starih (neki full uninstall)

A možda imaš neki drugi problem, ko će ga znati.

Ovo je moje mišljenje.

Meni AMD RAPTR radi savršeno to jest snimanje, jedino što nemam FPS counter, ali nema veze, sve ostalo pic mic

[M|C] LuX_CROATIA
14 godina
Bastardo kaže...
Friday kaže...

Jesi reka da si opet oša u biznis s naftom? Ako s tom plaćom nemoš ubosti jednu poštenu 980-tku onda j*beš posa, život i sve... Tu AMD-ovu stavi ispod noge od stola da se ne ljulja

battlelog - Volume_CRO
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Povoljno prodajem MSI R9 290X Twin Frozr 4S OC Gaming.

Kartica je zmaj, jede malu djecu. Ima i mantle! Leti ko ciganka kad ju cigo hoce prebiti!

Moj PC  
6 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice