Guštaš kad razvaljuješ djecu jer u suprotnom bi ti žena skočila na leđa.
Pitaj Bestarda on za kako to ide.
Kuky javljaš se samo kad su u pitanju perverzije i batinjanje žene

Guštaš kad razvaljuješ djecu jer u suprotnom bi ti žena skočila na leđa.
Pitaj Bestarda on za kako to ide.
Kuky javljaš se samo kad su u pitanju perverzije i batinjanje žene
Huehuehue
Trebaš staviti onu gusku kako se smije
Dama je napravio preorder!
Jok, izjavio Dama da ako nema zeleno svjetlo od Chris-a (BattleNonSense), da više ne radi pre-order za ništa.
Jok, izjavio Dama da ako nema zeleno svjetlo od Chris-a (BattleNonSense), da više ne radi pre-order za ništa.
Ni ne javlja se na forum u dane kad ovaj nema novi video... Tužno sjedi kod kuće i puši!
Progameri na koju se ono foru moze trenutno izmjeniti podatke stranice koju gledas. Znam da je ta fora bila aktualna kad je Neno pao
Ni ne javlja se na forum u dane kad ovaj nema novi video... Tužno sjedi kod kuće i puši!
Ma udruzio se s Cecom i igraju h igricu.
Ceco vadi znacku i legitimira ih a Dama iza coska i kosi ih .
Progameri na koju se ono foru moze trenutno izmjeniti podatke stranice koju gledas. Znam da je ta fora bila aktualna kad je Neno pao
Cccc, a rekao si da si čist.
Znači, i od tebe očekujemo račune iz McDonald'sa?
Ma ne citam neki clanak Prvi Srbin uay braku sa Hrvatom. Pa bi trebao jedan detalj izmjeniti za SS 😋
Nema pandura koji je čist... Ceco je još dobar, Mrski sadi travu na balkonu i šverca kiselim kupusom
Nema pandura koji je čist... Ceco je još dobar, Mrski sadi travu na balkonu i šverca kiselim kupusom
A i ceco lagano prelazi na tamnu stranu. Prvo je počeo glitchati u igrama, sad je već i web portale počeo haksati.
ctrl+šift+i ako na to misliš...(u kromu)
Čudi me kako Špelac još nije primjetio da si prijavljen kao Valentina i tražio objašnjenje :D
ako netko moze izmjeniti tako ime ovog Ivana iz BG u Nenada B. i poslat SS u PP. Clanak je na 24 ure. 😋
Kako ću jedan dan uzeti i porazjebati sve ove skripte da dobijem menije što ih moderatori vide... Poludim kad vidim screenshot od nekog od moderatora!
1. Cuo sam da se vratio Nemanja! Odlucio sam se i ja vratiti!
2. Tko je Valentina?
Kako ću jedan dan uzeti i porazjebati sve ove skripte da dobijem menije što ih moderatori vide... Poludim kad vidim screenshot od nekog od moderatora!
Nemoj ludit,popij nešto...
Ma bolestan sam ko stoka! Jučer ženi kažem da mi nasipa soka - skoro je jadna pala u nesvijest. Djeca me mobitelom slikala da pokažu u školi da tata pije i sokove...
Djeca me mobitelom slikala da pokažu u školi da tata pije i sokove...
Uf koja sramota,zamisli što si sad profesorica misli o tebi.
Dama je zadnjih par dana igrao bez monitora, ali je uzeo novi, kaže da nije loš poslao mi link. Ja prvi put čujem mora da je neko kinesko smeće BenQ XL2720Z 36.4
Nemoj ludit,popij nešto...
Ma bolestan sam ko stoka! Jučer ženi kažem da mi nasipa soka - skoro je jadna pala u nesvijest. Djeca me mobitelom slikala da pokažu u školi da tata pije i sokove...
Još ti nisu ponudili da budeš moderator?
Eh da, i želim brzo ozdravljenje. Viroza?
Još ti nisu ponudili da budeš moderator?
Eh da, i želim brzo ozdravljenje. Viroza?
Da, ja sam baš za moderatora... To je kao da voljuma zaposle da maže striptizete uljem ali ih ne smije opaliti. Ili da tebi netko postane dobar prijatelj i da ga ne smiješ izdati. Ili da kum bastardo mora na zavodu gledati hrpu snajpera na D a ne smije ispaliti UCAV. Ili da ksijanu ponude neku sinekuru a da ne smije prihvatiti. Ili da zenge mora raditi neki posao u kojem se svako malo mora testirati mokraća na narkotike.
Uglavnom - MUČENJE!
Da, prehlađen sam i cendram...
ako netko moze izmjeniti tako ime ovog Ivana iz BG u Nenada B. i poslat SS u PP. Clanak je na 24 ure. 😋
Patka poslana kolegam u smjenu a ja odo kuci na H igru :D
Patka poslana kolegam u smjenu a ja odo kuci na H igru :D
Organi reda su nekad i vrckavi?
Ma evo, Špekac, poslao sam ti friend request na BL-ogu.
Sad ili prihvati ili reci da ne želiš imati posla sa mnom, ali onda prestani tu temu dizati non-stop.
Sad ili prihvati ili reci da ne želiš imati posla sa mnom, ali onda prestani tu temu dizati non-stop.
E pa sad ćeš čekati!
Ja sam čekao 5 mjeseci i 5 dana (od 3.11.2014.). Kolike suze su prolivene... Evo kum zna! Neko vrijeme sam i sa potencijom imao problema!
Čuj Špekac...još smo počeli i sa vrijeđanjem. I haj sad ti budi prijatelj......