Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.647.629
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
protjeran
Re: Battlefield 4
pirat kaže...
Friday kaže...

Volim slušati roditelje neodgojene djece kako kukaju za vojskom i nekim starim vremenima kad je bilo ovako ili onako. Umjesto da priznaju da su totalno fejlali kao roditelji - lakše je optužiti društvo. 

Najviše komentara u tim vijestima su "bar da ih vojska nauči složiti krevet",ili "da izgledaji ko pederi i da se depiliraju"

Pa šta je slaganje kreveta SF?

A ako netko 'izgleda' ko peder,taj će i nakon vojske tako izgledati.

Poanta slaganja kreveta nije u tome da ti doslovno naučiš složiti krevet. Stvar je u tome da se naučiš redu i dobiješ nekakvu naviku u ispunjavanju svojih obveza odmah, a ne da imaš razmišljanje "boli me k, ima vrimena za to..."

Koliko puta sam ga složio normalno, a razvodnik dođe pa mi 10 puta baci sve u tri pm i potira me da slažem opet

Nećeš ti u tih 6 miseci postati spreman za rat, al sigurno ćeš se naučiti disciplini, poštivanju nadređenih i sličnim sranjima... 

Sa mnom je bilo par debila koji su mislili da su popili pamet cilog svita, nisu poštivali nikog i ništa i sve jebali u mozak. Prvo bi ih poslalo da šišaju travu noktaricom, pa im dalo žlicu da čiste snjig, pa četkicu za zube da peru wc itd. 

Nakon dva miseca ponašanje im se prominilo tako da su postali uzor svima. To je poanta vojnog roka

battlelog - Volume_CRO
13 godina
Friday kaže...
Soldier977 kaže...

Jebo vas rat. Najbliže što mu se opet želim približiti je kompjuter.

Di si ti bio 91???

Koji mjesec?

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...

Koji mjesec?

Freak Show Inc.
16 godina
Volume kaže...
BLA, BLA, BLA....

El ti večeras dolaziš baciti koju sa ljudima ili opet ideš lokati? 

Evo jedna od boljih partija u zadnje vrime. 

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/583382519090412096/232530920/

Battlelog: MUDO_HR
16 godina
odjavljen
Friday kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

Pa da, bio bi red da se malo napucavamo sa MGovima. Opet sam na nekom razhebanom netu, očekujte da će mi ping varirati od 40 do 400

Jebo te H1!

Nuop, opet iskon

My name is Legion... For we are many!
17 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...

Nuop, opet iskon

Znam ja jako dobro da si ti na iskonu, ali danas volim reći "jebo te H1". A ti si i radio za njih, pa ono...

Isključili su mi net/telefon/iptv jer su mi dali krivi poziv na broj. Slom živaca sam dobio!

Freak Show Inc.
16 godina
odjavljen

A što misliiš zašto sam utekao iz te firme...

17 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...

Imali su nesreću da ih je moja žena nazvala...

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Jer su ljudi skontali da korisnicima saljes krive pozive na brojeve i sebi ostavljas lovu?

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
12 godina
neaktivan
Friday kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

Nuop, opet iskon

Znam ja jako dobro da si ti na iskonu, ali danas volim reći "jebo te H1". A ti si i radio za njih, pa ono...

Isključili su mi net/telefon/iptv jer su mi dali krivi poziv na broj. Slom živaca sam dobio!

i ja sam na dobrom putu da dobim slom zivci radi njih, jucer odlucio navecer odigrati rundu dvije bf4 nakon dugo vremena i pukne veza i nakon toga najmanje 1h je nije bilo...

i tak svaki dan u istom tempu, zovem ih i kazem problem a oni kazu da je kod njih sve super da je problem vjerovatno kod mene... a mjenjao sam instalacije prije 2 godine i na optimi radilo sve 5

za poludeti pm

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
16 godina
odjavljen
Friday kaže...

Ajoj...

Bastardo kaže...

Jer su ljudi skontali da korisnicima saljes krive pozive na brojeve i sebi ostavljas lovu?

Ja sam se bavio sa žicama, ne sa papirologijom... Ali to ne znači da nije bilo neobjašnjivih "kvarova"...

LeftY_CRO kaže...

i ja sam na dobrom putu da dobim slom zivci radi njih, jucer odlucio navecer odigrati rundu dvije bf4 nakon dugo vremena i pukne veza i nakon toga najmanje 1h je nije bilo...

i tak svaki dan u istom tempu, zovem ih i kazem problem a oni kazu da je kod njih sve super da je problem vjerovatno kod mene... a mjenjao sam instalacije prije 2 godine i na optimi radilo sve 5

za poludeti pm

Koji grad i koji dio grada?

17 godina
odjavljen
LeftY_CRO kaže...

za poludeti pm

Imao sam problema 10, 11 i 12 mjesec... Ajme šta sam im se nalajao! Umanjili mi račune za 66%! I napravili su sve u konačnici!

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...
Friday kaže...

Ajoj...

O da... Nakon toga su nas uključili

Freak Show Inc.
12 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Koji grad i koji dio grada?

varazdin - okolica centra (tocnije izmedju bolnice i groblja )

Friday kaže...
LeftY_CRO kaže...

za poludeti pm

Imao sam problema 10, 11 i 12 mjesec... Ajme šta sam im se nalajao! Umanjili mi račune za 66%! I napravili su sve u konačnici!

ocito budem i ja tak moral, drugi nacin mi ne pada na pamet trenutno

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
13 godina
protjeran
Battlefield 4

Vi ljudi niste normalni. Tek što napustim temu, već mi se pojavi u listi nepročitanih. 

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
NiramX kaže...

Vi ljudi niste normalni. Tek što napustim temu, već mi se pojavi u listi nepročitanih. 

NEMA. NAPUŠTANJA. TEME!

Freak Show Inc.
17 godina
Friday kaže...
NiramX kaže...

NEMA. NAPUŠTANJA. TEME!

Nije ova tema brod koji tone!

Twitter: @191x7
16 godina
moderator
Volume kaže...

Poanta slaganja kreveta nije u tome da ti doslovno naučiš složiti krevet. Stvar je u tome da se naučiš redu i dobiješ nekakvu naviku u ispunjavanju svojih obveza odmah, a ne da imaš razmišljanje "boli me k, ima vrimena za to..."

Koliko puta sam ga složio normalno, a razvodnik dođe pa mi 10 puta baci sve u tri pm i potira me da slažem opet

Nećeš ti u tih 6 miseci postati spreman za rat, al sigurno ćeš se naučiti disciplini, poštivanju nadređenih i sličnim sranjima... 

Sa mnom je bilo par debila koji su mislili da su popili pamet cilog svita, nisu poštivali nikog i ništa i sve jebali u mozak. Prvo bi ih poslalo da šišaju travu noktaricom, pa im dalo žlicu da čiste snjig, pa četkicu za zube da peru wc itd. 

Nakon dva miseca ponašanje im se prominilo tako da su postali uzor svima. To je poanta vojnog roka

Šta nije bolje da mladima osiguraju posao,pa da ti mladi nađu žene koje će im spremati krevete,prati gaće i kuhati.

Koja je svrha žena ako muškarčina mora slagati krevetić.

Volume kaže...

To možeš i u zatvoru,vrapću il bilo kojoj sličnoj ustanovi...netrebamo bacati lovu (koje nema) na vojsku za to. 

سمندری ڈاکو
16 godina
odjavljen
LeftY_CRO kaže...

varazdin - okolica centra (tocnije izmedju bolnice i groblja )

Da je Rijeka/Kvarner nekako bi ti i pomogao ali tamo... 0800 05 05 i jebi im majku. Reci im da ćeš poslati Špelicu na njih!

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.4.2015 15:45 (Sum_of_all_fears).
12 godina
neaktivan
Battlefield 4
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
pirat kaže...

Šta nije bolje da mladima osiguraju posao,pa da ti mladi nađu žene koje će im spremati krevete,prati gaće i kuhati.

Koja je svrha žena ako muškarčina mora slagati krevetić.

To možeš i u zatvoru,vrapću il bilo kojoj sličnoj ustanovi...netrebamo bacati lovu (koje nema) na vojsku za to. 

Uvatija se ti slaganja kreveta ki pijan plota

Uz takav pogled na sve ne tribaju nam ni škole. Kad pogledam samo koliko sam nepotrebnih sranja učio iz matematike, fizike, kemije, povijesti i čega sve ne... 99% toga mi u životu nikad nije tribalo niti neće, a virujem da nije od neke koristi ni bilo kome od vas. Ono šta mi triba u svakodnevnom životu su osnove koje se nauče praktički do petog osnovne. Čemu da onda trošimo pare na plaćanje tih profesora koji nas kroz sve školovanje uče nepotrebne gluposti. Dajmo im otkaze svima redom i uštedimo koju kunu i na tome... 

battlelog - Volume_CRO
16 godina
moderator
Battlefield 4

Nestalo ti sarkazma...

Idem sad pogledam na trg,đuro priprema neki koncert za danas na naš račun... 

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.4.2015 16:38 (pirat).
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
protjeran
pirat kaže...

Nestalo ti sarkazma...

Idem sad pogledam na trg,đuro priprema neki koncert za danas na naš račun... 

A baš i ja gledam koji k se s menom događa da pišem ovako ozbiljne postove... Ne javljam se više u temu do sutra, moram prespavati noć pa će valjda sve doći na svoje

battlelog - Volume_CRO
13 godina

Ivaneca nema cijeli dan............da se nije vraćao sa mijenjanja paste?

17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Jednom cheater uvijek cheater.... no nasmijah se čitajući ovo ...

http://bf4db.com/forum/you-have-been-punished-for-having-an-abnormal-kill-rate-11-kpm#comment-21560

All those moments will be lost in time like tears in the rain ... time to die. Nexus6 from Blade Runner

4 0 hvala 0
17 godina
Friday kaže...

Ja 81 godište a išao 2005 u vojsku

Razvodnik bio 7 godina mlađi od mene

Mene zvali deda... Išao sam nakon faksa, brijao se isto dva put dnevno. Pomagao zastavniku s matematikom da ne izgubi čin.

Bio razvodnik, dežurao na radaru, dobio 5 kila, ali fakat sam bio mršav prije.

Je'l se Dama možda vozio po SLO danas?

Desh, hvala na ponudi, ali putujem ovih dana. Ionako im ne bih mogao uleit na feštu.

13 godina
protjeran
Battlefield 4

Hmm... Ima li ovaj naš svijet uopće smisla? 

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world

0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Svi koji ste bili na TS-u malo poslije pola noći, moram vam napisati "Laku noć stričeki i mala čarapa". Tak mi je kćerka rekla

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
9 0 hvala 3
13 godina
odjavljen
Battlefield 4

Dobro jutro .

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Jutro!!!

Stiglo špelcovo opet

Freak Show Inc.

6 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice