Volim slušati roditelje neodgojene djece kako kukaju za vojskom i nekim starim vremenima kad je bilo ovako ili onako. Umjesto da priznaju da su totalno fejlali kao roditelji - lakše je optužiti društvo.
Najviše komentara u tim vijestima su "bar da ih vojska nauči složiti krevet",ili "da izgledaji ko pederi i da se depiliraju"
Pa šta je slaganje kreveta SF?
A ako netko 'izgleda' ko peder,taj će i nakon vojske tako izgledati.
Poanta slaganja kreveta nije u tome da ti doslovno naučiš složiti krevet. Stvar je u tome da se naučiš redu i dobiješ nekakvu naviku u ispunjavanju svojih obveza odmah, a ne da imaš razmišljanje "boli me k, ima vrimena za to..."
Koliko puta sam ga složio normalno, a razvodnik dođe pa mi 10 puta baci sve u tri pm i potira me da slažem opet
Nećeš ti u tih 6 miseci postati spreman za rat, al sigurno ćeš se naučiti disciplini, poštivanju nadređenih i sličnim sranjima...
Sa mnom je bilo par debila koji su mislili da su popili pamet cilog svita, nisu poštivali nikog i ništa i sve jebali u mozak. Prvo bi ih poslalo da šišaju travu noktaricom, pa im dalo žlicu da čiste snjig, pa četkicu za zube da peru wc itd.
Nakon dva miseca ponašanje im se prominilo tako da su postali uzor svima. To je poanta vojnog roka