Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.651.598
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Re: Battlefield 4
Friday kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Da, ti si jako politički korektan i nikad ne želiš izazvati svađu na forumu :)

Ja sam u zadnje vrijeme vrlo korektan u ovoj temi. U nekim drugim temama znam ponešto bocnuti...

Uostalom, jopis je otjerao ripleja iz BF4 teme - eno ga jadan piše u ETS2 temi. A ti kao veliki vođa svoga klana nisi ništa po tom pitanju poduzeo.

Notorne laži i neistine - evo vidi od sinoć1.

CyberDemonVZ kaže...
Friday kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Da, ti si jako politički korektan i nikad ne želiš izazvati svađu na forumu :)

Ja sam u zadnje vrijeme vrlo korektan u ovoj temi. U nekim drugim temama znam ponešto bocnuti...

Uostalom, jopis je otjerao ripleja iz BF4 teme - eno ga jadan piše u ETS2 temi. A ti kao veliki vođa svoga klana nisi ništa po tom pitanju poduzeo.

Daj piši puna imena, što ja znam što je ETS2!

Ništa? pfff, s Jopisom sam javno prekinuo ljubav, a Replayu sam kupio majicu!

Tako dakle. Ehm, notorne laži i neistine2 - evo i tebi od sinoć2.

17 godina
odjavljen
jopis kaže...

Pa pogle šta si mu napravio!!! Čovjek inače ima KDR>3 i igra sa snajperima. Ti si mu toliko pilio po mozgu da je uzeo AS VAL i napravio budalu od sebe...

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan

A sorry ak je tak ispalo, al moja taktika ti je uglavnom rush, rush i rush, 0 razmisljanja, 0 pameti samo čista sila. U trenucima lucidnosti sam u izdanju poput "krovova" u močvari :D Damina taktika otkad se nije znao okrenuti mišem do danas ti je ostala opreznost i zato izgleda da kempa, ali ustvari igra pametno i proračunato. Zna kada napasti, kad se povući i tako to. Ja se samo znam zaletiti, pa ako bude srece, bit ce. Ergo, koriste me za topovsko meso :D

17 godina
Battlefield 4

Zašto imam dojam da kad Xyan opisuje sebe zapravo opisuje mene, a ne kempam po krovovima 

Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
Friday kaže...
jopis kaže...

Pa pogle šta si mu napravio!!! Čovjek inače ima KDR>3 i igra sa snajperima. Ti si mu toliko pilio po mozgu da je uzeo AS VAL i napravio budalu od sebe...

Ma opet laži i neistine, pa strašno. To je tek došao pa dok je namjestio nišanske sprave i prebacio ruku s ets-a na bf, bemu misha....

10 godina
neaktivan
jopis kaže...
Friday kaže...

Potvrđujem ove navode, Špelac nemoj lagat ovaj napaćeni narod i pokušat nam snubit članove  

Friday kaže...

Na Jopisov i Čarapin nagovor probao sam AS VAL i od sada lokere igram isključivo sa tim + RPG (rage jer su me dva puta ubili sa RPGom), tako da više niti ne morate tražiti moj spawn becon ako igrate protiv mene . A Replay je dokazao da gerijatrija za razliku od starog psa može naučiti nove trikove .

Za razliku od nekih neimenovanih klanova koji se mogu renejmat u (MG4 or ACE23) , i ne mislim na Vas XCTovce da ne bi bilo. Iako vas Špelac mrvicu vuče na tu stranu. 

potpis
13 godina
jopis kaže...
Friday kaže...
jopis kaže...

Ma opet laži i neistine, pa strašno. To je tek došao pa dok je namjestio nišanske sprave i prebacio ruku s ets-a na bf, bemu misha....

Šta ga sada braniš i uvlačiš mu se molim te. Ako DAO 12 nije OP puška na lokerima sa 64 igrača onda ne znam šta je. Ovaj skor bi i ja ovakav njub  mogao imati

17 godina
odjavljen
MatoOO13 kaže...
 i ne mislim na Vas XCTovce da ne bi bilo. Iako vas Špelac mrvicu vuče na tu stranu. 

Pa tek sam prvi master dog tag dobio za LMG

Freak Show Inc.
13 godina
MatoOO13 kaže...
jopis kaže...
Friday kaže...

Potvrđujem ove navode, Špelac nemoj lagat ovaj napaćeni narod i pokušat nam snubit članove  

Friday kaže...

Na Jopisov i Čarapin nagovor probao sam AS VAL i od sada lokere igram isključivo sa tim + RPG (rage jer su me dva puta ubili sa RPGom), tako da više niti ne morate tražiti moj spawn becon ako igrate protiv mene . A Replay je dokazao da gerijatrija za razliku od starog psa može naučiti nove trikove .

Za razliku od nekih neimenovanih klanova koji se mogu renejmat u (MG4 or ACE23) , i ne mislim na Vas XCTovce da ne bi bilo. Iako vas Špelac mrvicu vuče na tu stranu. 

Joj mato sad ga i ti.... Šta se izvinjavaš ako si u pravu, ne moramo se praviti fini. Lijepo reci XCT su kamperčine koje ne znaju ništa nego pucketat iz čoše dok sjede na mediku. Pa nećemo se više lagati. Ko se ne slaže sa mnom slobodno neka mi lupi TD

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.3.2015 15:34 (MRSKI).
17 godina
odjavljen
MRSKI kaže...

Joj mato sad ga i ti.... Šta se izvinjavaš ako si u pravu, ne moramo se praviti fini. Lijepo reci XCT su kamperčine koje ne znaju ništa nego pucketat iz čoše. Pa nećemo se više lagati. Ko se ne slaže sa mnom slobodno neka mi lupi TD

Pa svi znamo kako dama igra... vidjeli smo na snimci kako on i čarapa plešu kad su u neprirodnom okruženju!

Freak Show Inc.
13 godina
odjavljen
MRSKI kaže...
MatoOO13 kaže...
jopis kaže...
Friday kaže...

Friday kaže...

Joj mato sad ga i ti.... Šta se izvinjavaš ako si u pravu, ne moramo se praviti fini. Lijepo reci XCT su kamperčine koje ne znaju ništa nego pucketat iz čoše dok sjede na mediku. Pa nećemo se više lagati. Ko se ne slaže sa mnom slobodno neka mi lupi TD

E moj Mrski to se sad zove "taktika" .

Par njih iza coska , nekoliko na krovovima i bace Spelca ko mamac .

10 godina
neaktivan
Friday kaže...

Pa tek sam prvi master dog tag dobio za LMG

Moje isprike gospon Špelac, nisi me ubio sa ničim drugim osim sa MG4 već jedno mjesec dana pa rekoh daj šaraj malo okolo  

potpis
16 godina
MRSKI kaže...
jopis kaže...
Friday kaže...
jopis kaže...

Šta ga sada braniš i uvlačiš mu se molim te. Ako DAO 12 nije OP puška na lokerima sa 64 igrača onda ne znam šta je. Ovaj skor bi i ja ovakav njub  mogao imati

Ti bi takav skor mogao imati samo u 2 jedine moguće varijante - a) da junior igra b) da dao12 ubija ako nekog promašiš ili pogodiš u pertlu, jer s tvojim aimom i drhtavom rukom....

Dao je ipak malo zaeban, da je uzeo 870ku ili 1014 onda ga ne bi branio, ali dao je malo rasipnički nastrojen i voli zabacit katkad u odnosu na ova dva ranije navedena op shotića, tako da, 2 plusa za replaya - whine mu je atm na <10% od prijašnjeg i ne igra sa oppuškama

@mato - bolje i da te samo s mg4 ubija, nego da ti je njegov ucav noćna mora

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.3.2015 15:43 (jopis).
17 godina
odjavljen
Alien 22 kaže...

A-aaa, ne više... Ne jebem više tuđe taktike i pizdarije. Zadnjih 10-15 partija igram solo i napokon se zabavljam kak treba. Flenkam, takticiram, ne jurcam. KDR narastao, čak mi je i žena zadovoljnija.

Jedino što nikako ali BAŠ NIKAKO ne mogu (i ne želim) upamtiti je gdje su spawnovi. Sjećam se iz BF3 - ovi koji su igrali ESL znali su na svakoj mapi gdje su spawnovi. Ja ne znam ni jedan jedini.

Freak Show Inc.
17 godina
Friday kaže...

Kako me živcira ovaj spori internet... Jučer snimio dobru partiju i idem ju uploadati. Oko 23 minute traje partija a upload na YT bi trajao skoro 11 sati (pa sam odustao). Jebem ti infrastrukturu...

Zripaj putem programa imena HandBrake ili nabavi brži net.

Btw Fraps video velik 1.1GB nakon Handbrake 30MB a kvaliteta skoro ista.

Twitter: @191x7
17 godina
odjavljen
jopis kaže...

Ti mi cijelo vrijeme bježiš za 100+ killova sa UCAV-om. Prije koji dan igrao par sati praktički. Potukao pun kufer ljudi sa ucav-om (samo u jednoj partiji više od 20). Sutradan opet ista razlika

Freak Show Inc.
13 godina
odjavljen
Friday kaže...
Alien 22 kaže...

A-aaa, ne više... Ne jebem više tuđe taktike i pizdarije. Zadnjih 10-15 partija igram solo i napokon se zabavljam kak treba. Flenkam, takticiram, ne jurcam. KDR narastao, čak mi je i žena zadovoljnija.

Jedino što nikako ali BAŠ NIKAKO ne mogu (i ne želim) upamtiti je gdje su spawnovi. Sjećam se iz BF3 - ovi koji su igrali ESL znali su na svakoj mapi gdje su spawnovi. Ja ne znam ni jedan jedini.

Tako je druze .

Do sada su te koristili ko meso  i rekli ti da netrebas nosit pusku vec zastavu klana a da ce te oni braniti .

Stop lazima - stop tiraniji , igraj solo i slobodno uzmi pusku .

17 godina
odjavljen
191x7 kaže...

Pa napisao sam da sam ga pustio kroz "program imena Handbrake".

Kakve ti to partije imaš kad su ti snimci 30 MB?

Ova koju sam ja snimao je izvorno bila 20+ giga. Handbrake ju je sažeo na nekih gigu i pol. Uostalom, pa nisam ja čoban da ću sirovi AVI uploadati na YT...

Freak Show Inc.
10 godina
neaktivan
MRSKI kaže...

Jbg novi sam u Gerijatriji, Cyber mi još nije dao dozvolu za flejmanje pa da ne bi bilo .

Doduše još spominjem onaj dan kada sam kempirao sa snajperom i žderao pizzu, K/D raste ko lud.(DMR sam uzeo kasnije jer su mi se noge umrtvile pa odlučio malo trčati)

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/581563394983889216/1252936971/

ali šta ćeš tko igra za raju i zanemari taktiku, završi sa K/D 1 i puuuno više na score bord-u

potpis
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.3.2015 15:49 (MatoOO13).
17 godina
Friday kaže...
191x7 kaže...

Pa napisao sam da sam ga pustio kroz "program imena Handbrake".

Kakve ti to partije imaš kad su ti snimci 30 MB?

Ova koju sam ja snimao je izvorno bila 20+ giga. Handbrake ju je sažeo na nekih gigu i pol. Uostalom, pa nisam ja čoban da ću sirovi AVI uploadati na YT...

Alo polako, tek sam maloprije pročitao taj post u kojem si naveo da si hendbrejko, dakle nakon što sam već odgovorio.

30MB? Ma nije snimka partije nego jednog buga za jednu ekipu kojoj pomažem oko popravljanja bugova u igri koja nema veze s Battlefieldom osim što malo podsjeća na Lost Islands.

17 godina
odjavljen
MatoOO13 kaže...

ali šta ćeš tko igra za raju i zanemari taktiku, završi sa K/D 1 i puuuno više na score bord-u

A nekad mi se baš ne da misliti... Sjećam se iz trojke - besmislena jurcanja na kanalima. A dama i maus kao baletani, samo paze da ne bi koji krivi korak napravili. Završim partiju sa 120:100 i ja sretan

Najzanimljivija partija mi je bila kad sam skinuo 62 dog taga u jednoj rundi... Regularni server - nikad nisam išao na one pederske "only" servere.

Freak Show Inc.
16 godina
MatoOO13 kaže...

Jbg novi sam u Gerijatriji, Cyber mi još nije dao dozvolu za flejmanje pa da ne bi bilo .

Doduše još spominjem onaj dan kada sam kempirao sa snajperom i žderao pizzu, K/D raste ko lud.(DMR sam uzeo kasnije jer su mi se noge umrtvile pa odlučio malo trčati)

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/581563394983889216/1252936971/

A vidi Kenny-a. K/D 14.67.

Pa Mrski daj malom da malo odspava. 

Battlelog: MUDO_HR
17 godina
odjavljen
191x7 kaže...

Alo polako, tek sam maloprije pročitao taj post u kojem si naveo da si hendbrejko, dakle nakon što sam već odgovorio.

Sad ćeš redom odgovarati na jutrošnje poruke?

Freak Show Inc.
13 godina
odjavljen
amater_2 kaže...
MatoOO13 kaže...

A vidi Kenny-a. K/D 14.67.

Pa Mrski daj malom da malo odspava. 

Junior ovaj tjedan nema skole pa k/d .................................

16 godina
Friday kaže...
jopis kaže...

Ti mi cijelo vrijeme bježiš za 100+ killova sa UCAV-om. Prije koji dan igrao par sati praktički. Potukao pun kufer ljudi sa ucav-om (samo u jednoj partiji više od 20). Sutradan opet ista razlika

Jbg ja dođem na chainlink 2-3 runde, napravim u tih par rundi 60ak killova sa shotgunom i 60ak sa ucavom (i više jednih i drugih ako je ona propaganda only sa 3000 ticketa), navečer za goodnight uvijek igramo lockere rundu dvije i eto ti free ucav killova, još ako je preko onaj smrdljivi aek klan (G-ovci će znati o kome i čemu ja), pa njih malo usput izubijamo s ucavima mrski i ja, veselju nikad kraja

17 godina
Friday kaže...
191x7 kaže...

Sad ćeš redom odgovarati na jutrošnje poruke?

Odgovorio sam na sve vrijedno odgovaranja.

13 godina
odjavljen
Battlefield 4

Uffff skoro zaboravih .

Kolega wiz4rd sretan rodjendan .

Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Alien 22 kaže...

Uffff skoro zaboravih .

Kolega wiz4rd sretan rodjendan .

Hvala.

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
16 godina
odjavljen
Battlefield 4

Našao novu sortu "igrača" (gora nego ovi što sa onim letećim tujcem ruše heliće) - ekipa koja preko pola mape gađa nekog SRAWom... Debilana. To je sa razlogom zabranjeno na 99% servera koji imaju bilo koju vrstu zabrane...

My name is Legion... For we are many!
Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Našao novu sortu "igrača" (gora nego ovi što sa onim letećim tujcem ruše heliće) - ekipa koja preko pola mape gađa nekog SRAWom... Debilana. To je sa razlogom zabranjeno na 99% servera koji imaju bilo koju vrstu zabrane...

Ti si neki novi? Nisi igrao bc2? Pa nije bilo veće fore i zabave od razvaljivanja helića sa at4 preko pol heavy metala....

Btw, IMHO, zabrana bilo čega što je originalno implementirano u igru, pa tako i bilo kojeg oružja je idiotizam i debilana na n-tu potenciju ;) Nitko tebi niti bilo kome drugome ne brani da koristiš istu stvar ;)

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice