Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.658.523
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Re: Battlefield 4
Volume kaže...

Takve kretene se skuži s kilometra jer im afterburner konstantno blica pun gas neovisno kakav loop izvodili. U trici ih je bilo pun k, dok sam u četvorci samo jednom naišao na takvog. Nestao je sa servera čim sam mu spomenuo afterburner

Evo još jednom pitam - zar nije rečeno da će glitchanje biti vrlo brzo ispravljeno i da se na tome već radi?

Nešto puno ti znaš o tome? Mislim ovo za jetove.{#}{#}

Drugo pa da popravit će headglitch, ali i dalje će medkit davati prednost na drugim što očito prema mišljanju developera nebi smio. Nije dosta što medic ima najbolje pljuce, nego mu i medkit pomaže pri tome.

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.12.2014 11:21 (Jack Sparrow).
17 godina
Volume kaže...
Jack Sparrow kaže...

Ovo za jet su uveli vjerovatno radi toga jer su još od BF3 ljudi ima nekakve skripte ili nešto slično pa su jednom tipkom održavali savršenu brzinu.

Takve kretene se skuži s kilometra jer im afterburner konstantno blica pun gas neovisno kakav loop izvodili. U trici ih je bilo pun k, dok sam u četvorci samo jednom naišao na takvog. Nestao je sa servera čim sam mu spomenuo afterburner

BDS kaže...

Ovo sa madpackom mi se svidja, odlican potez. Nema vise glitchanja sa medpackom ispod nogu.

Evo još jednom pitam - zar nije rečeno da će glitchanje biti vrlo brzo ispravljeno i da se na tome već radi?

Post se uglavnom odnosio na sjedenje na medpacku kojeg ne mozes drugacije preventirati nego onemoguciti lijecenje tokom supresa. Mislim da je to posteno. A headglich ce valjda rijesiti.

14 godina
protjeran
marinac88 kaže...

Sadašnji heli je konzerva. Definitivno trebaju nerfat AA, smajniti radijus Active radara, vratiti da jedan TV uništava protivnički heli. Uglavnom vratiti balans kakav je u BF3 ^^

Da je konzerva slažem se. AA za njih ti i ne triba jer su toliko usporeni da možeš birati čime ćeš ga pogoditi. Za tv se ne slažem nikako jer je dosta bilo kempanja u vlastitoj bazi i uništavanja svega samo jednim tv-om, a da ti se pri tome nitko ne može približiti.

AA kao vozilo ne triba nerfati više jer je sad taman, dok AA botu iz baze definitivno triba smanjiti radijus. Ima mapa na kojima te i dalje zakolje doslovno u trenu iako si već otišao u tri pm od njega

battlelog - Volume_CRO
14 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...
Nešto puno ti znaš o tome? Mislim ovo za jetove.{#}{#}

Drugo pa da popravit će headglitch, ali i dalje će medkit davati prednost na drugim što očito prema mišljanju developera nebi smio. Nije dosta što medic ima najbolje pljuce, nego mu i medkit pomaže pri tome.

Imam barem 1000h jeta od dvice pa do danas ranked i unranked servera tako da sam se nagledao svega i svačega viruj mi {#}

Za medpack svi imamo svoje mišljenje i pogled na to. Meni se ne sviđa pa vi recite šta oćete {#}.

Ajmo mi malo veselije teme, a ne gubiti dan oko glupog medpacka. Mudonja daj pukni koju sliku {#}

battlelog - Volume_CRO
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.12.2014 11:32 (Volume).
16 godina
Battlefield 4

Aj dobro kad tražite.

Evo novi CAMO za BF. 

Mislim se da ovo kupim ženi.Mislim a će mi hitreg biti savršen. {#}

Battlelog: MUDO_HR
Moj PC  
8 0 hvala 7
10 godina
neaktivan
amater_2 kaže...
1987veki kaže...

S vremenom se čovjek navikne na sve,pa i na Gerijatriju {#}

Naviknut ćeš se,čim pohvataš čiji su glasovi,a i vidim da si nov u igri,moraš naučiti sve staze igrati,pa će bit bolje {#}

P.S. koliko vidim,kako si krenuo bit ćeš dobar igrač,bolji od Volume-a koji ima čhit 

Zaboravio si mu napisati da ukoliko ne baca medkit, ne popravlja vozila, ne baca municiju i ne spota da će dobiti kaznu.

Inicijacije i pive. {#}

Veki - Ma dobri su dečki pogotovo mali sljastičar Nex i taksist Volume {#}(i ostali su zakon da se ne bi uvrijedili {#}), amater da ti istinu kažem bolje mi ovo ide od samog pucanja tako da ono ko noob iz BFF, samo trči za ekipom i iskače PROMOTED {#}

Bastardo kaže...

Dakle svi nenormalni neka me dodaju (B4stardo_CRO), a normalni i uvredljivi neka me zaobidju u sirokom luku. Sretan vam svima petak!

Ljudi ovo je neka navlakuša, ko nigerijski princ shema?

Volume kaže...

Zašto dobrodošla? Šta to nije bilo ok s načinom na koji je medpack funkcionirao svih ovih godina? Iskreno ja nikad nisam čuo ni vidio da se itko ikad bunio o tome...

Medpack je uvijek bio glavna odlika assaulta jer ti je pomagao kad je najpotrebnije, a ne da prvo moraš počistiti sve oko sebe pa tek onda možeš healati sebe i druge u svojoj blizini. Naravno u slučaju da preživite to...

Jučer cijelo vrijeme gledam zakaj mali med pack ne heala a i ne ljepi se na ekipu (veliki još nemam{#}) i vi sve objasnite, ali dok se mogu krpat tebi sa repairom na tenku preživjeti ću. A kaj se tiče čišćenja ja ne počistim prije nego revajvam prečesto pa nekad zahebem ekipu, tako ako igram sa nekim samo se derite na TS da vas ne revajvam ili ako nemate metaka.

Izgleda da sam ja jedini bedak koji se nije sjetio sjediti na medpacku,mislim bacim ga pod noge ali sjediti pih ali meni to ni ne bi pomoglo jer sam bolji up close and personal (loše ciljam i zaboravim na recoil) ali sve bude to došlo sa iskustvom.

Nisam opet provjerio tekst, grammarnazis do your thing.

Jeep stuff!!!!
10 godina
neaktivan
Volume kaže...
Skilledžija kaže...
Medic klasa je, uz kampere snajpere, najmanje korisna klasa u conquestu, odnosno na mapama gdje su vozila.

Samim time ta klasa nije zakinuta već se ohrabruje igrače da probaju nešto drugo, nešto divlje.

Kako onda nije zakinuta ako si im uzeo i to malo šta su imali? Možda sam ja u krivu, ali conquest je mod kojem bi se tribalo posvetiti najviše pozornosti i pažnje u battlefieldu

Inače medic može biti itekako koristan za tim čak i u cq-u. Evo primjer je ovaj novi momak Mato koji je s nama sinoć igrao. Na jednom rogue-u (gdje bi svi rekli da assault nema šta tražiti) je odigrao odlično partiju kao medic. Liječio je i oživljao cilu partiju sve oko sebe, a tek je počeo s bf-om. Netko s malo više iskustva i znanja može napraviti i puno više...

Skill dont call my useless at least im trying {#} sad kužim zašto su me inače ljudi čudno gledali na conqestu kao medica.

Volume pls stop, fakat ću se umislit ali hvala na komplimentu

mrfloyd kaže...

Eto vidiš da medic nije zakinut {#}

Hehe zekam se, al za stvarno nije zakinut, samo se ne bude zaletavao više ko junac na kravu! 

Igram sam 10tak partija i bio sam medic, i nije neka drama, sam Nexa više ne mogu tako brzo pohilat jer skakuće ko ovaj gore što sam napisao! {#}

Kako sam objasnio u prethodnom postu ja se uvijek zaljećem ko junac, to ti je onaj vic Tata tata da uljetim, uljeti sine...

Jack Sparrow kaže...

Uostalom mali medkit je sad dobio na važnosti jer on oporavlja pod suppresom.

Znaš da te voljim ko brata i prijatelja (i ne želim naljutiti admine) ali jedino ovo moram osporiti, ali je dobra ideja.

animosity_frenzy kaže...
Jack Sparrow kaže...

Uostalom mali medkit je sad dobio na važnosti jer on oporavlja pod suppresom.

Mislim da si u krivu ovdje. Mislim da se mali medikit ne može ni pokupit sa zemlje, niti se prima za tebe kad si pod supressom. Možda je bug, ali ta mogućnost bi ga sjajno balansirala, odnosno natjerala ljude da ga korsite. To sam čak i sam isprobavao.

Potvrđujem.

Jeep stuff!!!!
16 godina
Battlefield 4

U krivu smo svi po malo. Mali medkit se ne zaljepi za igrača ako je pod supresom, ali kad prestane onda se zakelji i kad se jednom uhvatio za tebe heala te pod suppresom, naravno ako si ranjen. Dok veliki heala samo isključivo kad nisi pod nekavom vatrom.{#}

Ima i video koji to potvrđuje.

Ja osobno već duže nosim taj mali sa sobom iz razloga što si s njim brži, zeljepi se za tebe ili nekoga i daje ti po +10 snage kako trčiš. Dok veliki medkit koristim na mapama kao što su lockeri ili metro jer se svi natrpaju na jednu lokaciju i više su statični nego veliki otvornim mapam.{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.12.2014 12:32 (Jack Sparrow).
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Evo riješeno j*beali vas kauboji {#}.

Uredio sam server na Infantry Only preset tako da su vozila izbačena. Jedino ne mogu izbaciti dirtbike i quadbike sa servera jer to nije moguće nikako, ali sam ih zato ubacio na listu zabranjenih oružja ako nekom padne na pamet da ih koristi za killove...

Vrti se cq small sa pet mapa koje možete vidit na linku pa recite šta vam se čini o ponuđenima. Komandere sam ugasio

Dozvoljeni su knife, bow, magnum, rex, unica i sw40. Ako imate kakvih ideja pucajte

battlelog - Volume_CRO
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.12.2014 13:55 (Volume).

6 0 hvala 6
17 godina
odjavljen
Volume kaže...

Uredio sam server na Infantry Only preset tako da su vozila izbačena. Jedino ne mogu izbaciti dirtbike i quadbike sa servera jer to nije moguće nikako, ali sam ih zato ubacio na listu zabranjenih oružja ako nekom padne na pamet da ih koristi za killove...

Vrti se cq small sa pet mapa koje možete vidit na linku pa recite šta vam se čini o ponuđenima. Komandere sam ugasio

Dozvoljeni su bow, magnum, rex, unica i sw40. Ako imate kakvih ideja pucajte

Bombe?

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Volume kaže...

Dozvoljeni su bow, magnum, rex, unica i sw40. Ako imate kakvih ideja pucajte

Ako se cilja na neki wild west, mislim da bi i bolt sniperi trebali biti dozvoljeni, bez optike naravno.

*dobitnik i7-4790K!
14 godina
protjeran
Friday kaže...
Bombe?

Sve eksplozivne gluposti su zabranjene

Bastardo kaže...
Ako se cilja na neki wild west, mislim da bi i bolt sniperi trebali biti dozvoljeni, bez optike naravno.

Palo je i meni na pamet, ali ne postoji način na koji ja mogu nekome zabraniti korištenje optike jer je to jednostavno dio igre. Jedino da kao admin pratim svaki kill i u slučaju da je netko koristi kickam ga jer ne poštuje pravila

battlelog - Volume_CRO
13 godina
neaktivan
Volume kaže...

Bastardo kaže...

Palo je i meni na pamet, ali ne postoji način na koji ja mogu nekome zabraniti korištenje optike jer je to jednostavno dio igre. Jedino da kao admin pratim svaki kill i u slučaju da je netko koristi kickam ga jer ne poštuje pravila

Mozes probati dozvoliti ... ako se pokaze kao OP - lako maknes ...

*dobitnik i7-4790K!
17 godina
odjavljen
Volume kaže...
Friday kaže...
Bombe?

Sve eksplozivne gluposti su zabranjene

A dinamit? {#}

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
Bastardo kaže...

Meni nije problem i njih ubaciti pa vidit kako će ići. Samo šta se bojim da bi to onda bio teški kamperaj snajpera ako ćemo igrati cq. U tom slučaju bi možda bilo bolje prebaciti na dominaciju?

10 CQ Small bolt dozvoljen
3 CQ Small bolt zabranjen
0 Domination bolt dozvoljen
2 Domination bolt zabranjen
battlelog - Volume_CRO
14 godina
protjeran
Friday kaže...

A dinamit? {#}

Ti si programer, sredi nešto pa ćemo i to ubaciti {#}

battlelog - Volume_CRO
17 godina
odjavljen
Volume kaže...

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Volume kaže...
Bastardo kaže...

Meni nije problem i njih ubaciti pa vidit kako će ići. Samo šta se bojim da bi to onda bio teški kamperaj snajpera ako ćemo igrati cq. U tom slučaju bi možda bilo bolje prebaciti na dominaciju?

Jos mi je nesto palo na pamet ... ona mala sacmarica s 3 metka sto ide pod pistolje ... bilo je takvih stvari u kaubojcima, ne? Bilo je i normalnih sacmarica, doduse ne onako s pump action nego se cijeli dio oko obaraca povlacio, ali svejedno ...

Bojim se samo da ne ispadne nesto tipa pistol and knife only server nego da ipak imas neki arsenal u ponudi, ali bez automatskog reloada, holo ciljnika itd ...

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
14 godina
protjeran
Friday kaže...
Volume kaže...

Onda ništa od dinamita {#}

battlelog - Volume_CRO
17 godina
odjavljen
Bastardo kaže...

Bojim se samo da ne ispadne nesto tipa pistol and knife only server nego da ipak imas neki arsenal u ponudi, ali bez automatskog reloada, holo ciljnika itd ...

E da!!! Molim gašenje svih lasera i micanje optika (na pištoljima također)

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Friday kaže...
Bastardo kaže...

Sva oruzja bez ikakvih dodataka. Bez gripova, bez heavy barrela, bez nisana, bez flashlighta i lasera ... Sve na default postaviti i udri ... Takodjer se okaniti t-ugs-a, spawn beacona, balistic shielda, medpackova i gluposti ... klasicna sora kauboji i indijanci ...

17 godina
odjavljen
Bastardo kaže...

Sva oruzja bez ikakvih dodataka. Bez gripova, bez heavy barrela, bez nisana, bez flashlighta i lasera ... Sve na default postaviti i udri ... Takodjer se okaniti t-ugs-a, spawn beacona, balistic shielda, medpackova i gluposti ... klasicna sora kauboji i indijanci ...

Samo šeširi i mamuze {#}

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
Bastardo kaže...

Jos mi je nesto palo na pamet ... ona mala sacmarica s 3 metka sto ide pod pistolje ... bilo je takvih stvari u kaubojcima, ne? Bilo je i normalnih sacmarica, doduse ne onako s pump action nego se cijeli dio oko obaraca povlacio, ali svejedno ...

Slobodno iznosi ideje, zato sam i napisao da pucate ako imate šta na pameti jer se sve da dodatno urediti {#}

Znači možemo dozvoliti shorty i 870 MCS jer oni nekako najviše imaju onaj ''stariji'' izgled. Umjesto dinamita možemo dozvoliti c4, sumnjam da bi on bio pretjerano op?

Za bolt isto tako mogu dozvoliti samo one koji ''manje'' dobri (koji su to morat će reći netko tko ih više koristi od mene {#})

I možda da ubacimo jedan dmr koji ima najsporiji rate of fire?

battlelog - Volume_CRO
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.12.2014 14:16 (Volume).
16 godina
Bastardo kaže...
Friday kaže...
Bastardo kaže...

A hand flare? {#}

Battlelog: MUDO_HR
17 godina
odjavljen
Volume kaže...

Umjesto dinamita možemo dozvoliti c4, sumnjam da bi on bio pretjerano op?

To ovisi o tome hoće nex biti na serveru ili ne... {#}

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
amater_2 kaže...

A hand flare? {#}

Nabijem vas {#} Vidite da sam čak i ja ozbiljan u vezi ovoga, a vi sprdate. Ja ne mogu zabraniti stvari koje su dio igre, mogu samo zabraniti kill određenim oružjem i izbaciti vozila s mape

battlelog - Volume_CRO
14 godina
protjeran
Friday kaže...
Volume kaže...

Umjesto dinamita možemo dozvoliti c4, sumnjam da bi on bio pretjerano op?

To ovisi o tome hoće nex biti na serveru ili ne... {#}

Nexu će biti dozvoljen samo ammo box i ništa više

battlelog - Volume_CRO
17 godina
odjavljen
Volume kaže...

Nexu će biti dozvoljen samo ammo box i ništa više

I to mali. Sa velikim je već problematičan!

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Kao što sam i mislio...

Freak Show Inc.

2 0 hvala 3
13 godina
neaktivan
Volume kaže...

Slobodno iznosi ideje, zato sam i napisao da pucate ako imate šta na pameti jer se sve da dodatno urediti {#}

Znači možemo dozvoliti shorty i 870 MCS jer oni nekako najviše imaju onaj ''stariji'' izgled. Umjesto dinamita možemo dozvoliti c4, sumnjam da bi on bio pretjerano op?

Za bolt isto tako mogu dozvoliti samo one koji ''manje'' dobri (koji su to morat će reći netko tko ih više koristi od mene {#})

I možda da ubacimo jedan dmr koji ima najsporiji rate of fire?

870 je odlican izbor. Shorty takodjer! DMR obozavam, ali koji god DMR uzeo, radi se o izuzetno preciznim puskama sa samorepetirajucom akcijom ... Bas volim DMR, ali mislim da bi se s tim mogao udaljiti iz borbe i s daljine ownati ... po meni je DMR OP.

Bombi bas i nije bilo u kaubojcima, ali je bilo dinamita. Taj dinamit se najcesce bacao s kratkim fitiljem tako da na kraju taj dinamit svojstvima slicniji bombi nego c4. Ja prvi imam ideju nabiti c4 na motor i skociti s motora koji juri u grupu "indijanaca" i KABOOOOMMMMM

Dakle c4 je OP i onom efektu dinamita bi bomba bila najslicnija ...

amater_2 kaže...
Bastardo kaže...
Friday kaže...
Bastardo kaže...

A hand flare? {#}

Zasto ne? Flare je ok, a na bug slikanju nam je Friday demonstrirao da se od flarea moze i zaginuti :)

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice