Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.649.025
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
Battlefield 4

Da budem iskren, meni jedan lik pomogao da nađem dogtag na mapi (on ih je pronašao već više od 17, što za sebe, što drugima, ali to sve za vrijeme normalne igre). Smatram da su to traženje tagova jako loše izveli, jer previše odvlači od "igre".

Nakon toga sam otišao na Phantom bow unlock server, rekao koji tag imam i odmah se skupila grupa, štoviše ekipa oko lifta baš pomaže u vezi s tim. Resetirao mi se camo od uniforme i prvi puta u liftu sam poginuo, ekipa se respawnala opet gore i čekala me da se "presvučem". Što se toga tiče imam dosta pozitivno iskustvo ali ima i onih koji farmaju killove na takvim serverima među "beračima jagoda".

Poslije toga sam igrao solo na 24 igrača rush serveru na novim mapama i to je OK, osim što mortara ima previše (za supporta je assignment između ostalog 50 killeva sa mortarom i/ili UCAV-om).

Realno, (veliki) Conquest solo je ono ili si u teamu sa PTFO ekipom, ili dobivaš po njonji... Ali to je tako bilo i prije.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Re: Battlefield 4
Jack Sparrow kaže...
 Zato mi se i Insurgency sviđa, kupio si igru dobiješ sve otključano za što si platio i rokaj.

Upravo... želim igru da igram, što znači da pucam te nadmudrim i ubijem protivnika, sve ostalo je smetnja.

Xtreme_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
16 godina
moderator
Battlefield 4

Ja bi im stojana dao da imam sve otključano i da mogu u miru igrati ko čovjek bez tih otključavanja.

Kuky u BF2 si imao otključan npr m16,al si mogao otključati m16 sa scopeom,glom itd..

سمندری ڈاکو
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Soldier977 kaže...
Skilledžija kaže...
Switch kaže...

Ne znam dal sam u bf3 ijedan assignment rješavao samo radi njega ciljano.

Ima igrača koji igraju svim oružjima, vozilima i ostalim, a ima i ACE23 panjeva.

Ovim prvima je gušt rješavati bilo kakav zadatak, makar ne dobili išta, a drugi igraju Lokere 24/7 i dive se svojim sjajnim statsima.

Zašto se mora igrati svim oružjima i vozilima? Bitno je igrati i odigrati svoju rolu u timu.

Na kakve ti zadatke mišiš - ove tipa"trapaj po mapi i nađi dog tagove da bi išao liftom i našao luk i strijelu u igri koja ima sniper gdje metak leti brže od zvuka"? 

Ja kažem da stavljaju preglupe zadatke u igru, a ekipa ih prihvata kao ovce. 

Pa sada...

Brzina zvuka u zraku temperature 20 °C iznosi 343 m/s . 1235 km/h na 0 m nadmorske visine.

The bullet remains supersonic out to 1,500 m (1,640 yd) to 1,600 m (1,750 yd). - To je za 50 Cal.

For objects traveling in dry air of a temperature of 20 °C (68 °F) at sea level, this speed is approximately 1,235 km/h

{#}

Ontopic- Htio bi taj bow probat/otkljucat jer mi je fora. 

Sta cete sad razapet ekipu koja skuplja tagove po mapi jer je to Dice tako osmislio? 

Dajte molim vas..

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.12.2014 13:17 (drahic).
13 godina
protjeran
Battlefield 4

Jedno über n00b pitanje. Kako izvesti bombing raid za SUAV? Sada sam primjetio da to uopće nisam otključao.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.12.2014 13:16 (NiramX).

0 0 hvala 0
17 godina
NiramX kaže...

Jedno über n00b pitanje. Kako izvesti bombing raid za SUAV? Sada sam primjetio da to uopće nisam otključao.

China Rising DLC, bomber je uglavnom na zastavi negdje na sredini mape, svake 2 minute sa spawna novi, moraš ući u njega, onako "fizički", ne možeš se spawnati na njega. Ima ga i na jednoj FS mapi sad.

@pirat

Potraži 

BATTLEFIELD 4 ™ ULTIMATE SHORTCUT PACKAGE

na Originu. Doduše nema bow-a u njemu...

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.12.2014 13:21 (TomoR).
14 godina
protjeran
NiramX kaže...

Stvarno je šteta ne imati otključano nešto tako korisno{#}

battlelog - Volume_CRO
13 godina
Soldier977 kaže...

Zašto se mora igrati svim oružjima i vozilima? Bitno je igrati i odigrati svoju rolu u timu.

Na kakve ti zadatke mišiš - ove tipa"trapaj po mapi i nađi dog tagove da bi išao liftom i našao luk i strijelu u igri koja ima sniper gdje metak leti brže od zvuka"? 

Zašto se mora igrati sa svime?

Pa iz jednostavnog razloga... ukoliko netko ne vozi heli, avion, tenk i ostalo, a za to vrijeme u protivničkoj ekipi netko vozi - evo belaja.

Slažeš se?

Kako ti misliš igrati objective ako te rejpa protivnički heli ili tenk?

A drago ti je kad u ekipi imašŠinoxa u avionu i Astru u heliju - jer ti je pobjeda zagarantirana tu rundu.

Zamisli kako bi bilo da su njih dvojica protiv tebe, a u tvom timu nema "vozača".

A zadaci, kakvi su, takvi su.

Meni je draže da su čim teži jer mi je glupo igrajući usput ih rješavat.

Veći je izazov riješiti nešto teško, tipa spustit heli na toranj Firestorma.

[19xx] 4ntraks
13 godina
Switch kaže...
Soldier977 kaže...

Čovječe u što se ovaj battlefield pretvorio. Umjesto timskog igranja i natjecateljskog duha, dobili smo skupljače bobica po livadama. Koji fucking dog tagovi i preseravanja? {#}

E upravo to sam krenuo pisati i vidim da je još netko to primjetio.

Cijela spika u zadnjih 20 stranica i svaki put kad izađe novi dlc je samo kako otključati ovo, otključati ono, skupiti ovaj dog tag, skupiti onaj, jbt čak se serveri otvaraju samo za to..kako bi mogli skupiti sve pokemone! I čak se banovi dobivaju zbog toga lol. Ne znam jel vi uopće igrate tu igru ili samo to skupljte. Imam dojam da toga nema da ne bi imali šta raditi lol.

S tim assignmentima su samo zasrali cijelu igru. (Mislim, bila je zasrana i bez toga al ovo je šlag na tortu) Bokte, sjećam se da je bio neki assignment za otključati neku pušku ili pištolj ili nešto slično u kojem ne smiješ ubiti protivnika, nego ga samo raniti. Znači u igri u kojoj je cilj ubiti protivnika oni naprave assignment gdje ga ti ne smiješ ubiti. Pucaj al nemoj puno. lol

Ne znam dal sam u bf3 ijedan assignment rješavao samo radi njega ciljano. Pa sve se rješavalo tokom igre samo od sebe i to bf4 neće nikada imati. Kao što kaže dama, umjesto nekog timskog igranja glavni cilj je ovdje skupiti sve!

NE!

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
17 godina
odjavljen
TomoR kaže...
NiramX kaže...

China Rising DLC, bomber je uglavnom na zastavi negdje na sredini mape, svake 2 minute sa spawna novi, moraš ući u njega, onako "fizički", ne možeš se spawnati na njega. Ima ga i na jednoj FS mapi sad.

Operation whiteout u FS. Popneš se na podmornicu na F zastavi. Na okruglom poklopcu ima ikonica aviona (kad je raspoloživ). Stisneš E i kreće. Prvi set bombi pusti što prije da stigneš još jedan raid odraditi dok si u zraku. Desni klik ti je za zoom, možeš čak i counter measures bacati ako te lockaju. Bombe (ili šta je to već) su vrlo jake pa gađaj i vozila ako ih vidiš. Imaj na umu da od ispaljenja do udara prođe 3-4 sekunde. Spotaj što više i nije problem.

Freak Show Inc.
13 godina
drahic kaže...
Soldier977 kaže...
Skilledžija kaže...
Switch kaže...

Ima igrača koji igraju svim oružjima, vozilima i ostalim, a ima i ACE23 panjeva.

Ovim prvima je gušt rješavati bilo kakav zadatak, makar ne dobili išta, a drugi igraju Lokere 24/7 i dive se svojim sjajnim statsima.

Pa sada...

Brzina zvuka u zraku temperature 20 °C iznosi 343 m/s . 1235 km/h na 0 m nadmorske visine.

The bullet remains supersonic out to 1,500 m (1,640 yd) to 1,600 m (1,750 yd). - To je za 50 Cal.

For objects traveling in dry air of a temperature of 20 °C (68 °F) at sea level, this speed is approximately 1,235 km/h

{#}

Sta cete sad razapet ekipu koja skuplja tagove po mapi jer je to Dice tako osmislio? 

Dajte molim vas..

Niko nikog ne razapinje, ja samo izražavam frustraciju što su igru shebali glupostima, a ekipa svesrdno pomaže.

Skilledžija kaže...
Soldier977 kaže...

Pa iz jednostavnog razloga... ukoliko netko ne vozi heli, avion, tenk i ostalo, a za to vrijeme u protivničkoj ekipi netko vozi - evo belaja.

Slažeš se?

A drago ti je kad u ekipi imašŠinoxa u avionu i Astru u heliju - jer ti je pobjeda zagarantirana tu rundu.

Zamisli kako bi bilo da su njih dvojica protiv tebe, a u tvom timu nema "vozača".

Nisi u pravu. Ja igram sa ACE 23, sihonox igra u avionu, a astra u heliju i eto ti tima. Da ja vozim avion, shinox puca iz ACE 23 a astra traži dogtagove, tu definitivno nema kvalitetnog gameplaya.

13 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
Switch kaže...
Soldier977 kaže...

Čovječe u što se ovaj battlefield pretvorio. Umjesto timskog igranja i natjecateljskog duha, dobili smo skupljače bobica po livadama. Koji fucking dog tagovi i preseravanja? {#}

E upravo to sam krenuo pisati i vidim da je još netko to primjetio.

Cijela spika u zadnjih 20 stranica i svaki put kad izađe novi dlc je samo kako otključati ovo, otključati ono, skupiti ovaj dog tag, skupiti onaj, jbt čak se serveri otvaraju samo za to..kako bi mogli skupiti sve pokemone! I čak se banovi dobivaju zbog toga lol. Ne znam jel vi uopće igrate tu igru ili samo to skupljte. Imam dojam da toga nema da ne bi imali šta raditi lol.

S tim assignmentima su samo zasrali cijelu igru. (Mislim, bila je zasrana i bez toga al ovo je šlag na tortu) Bokte, sjećam se da je bio neki assignment za otključati neku pušku ili pištolj ili nešto slično u kojem ne smiješ ubiti protivnika, nego ga samo raniti. Znači u igri u kojoj je cilj ubiti protivnika oni naprave assignment gdje ga ti ne smiješ ubiti. Pucaj al nemoj puno. lol

Ne znam dal sam u bf3 ijedan assignment rješavao samo radi njega ciljano. Pa sve se rješavalo tokom igre samo od sebe i to bf4 neće nikada imati. Kao što kaže dama, umjesto nekog timskog igranja glavni cilj je ovdje skupiti sve!

NE!

DA !

17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...

Da ja vozim avion, shinox puca iz ACE 23 a astra traži dogtagove, tu definitivno nema kvalitetnog gameplaya.

Ajde, vjerujem da ne znaš voziti avion. I vjerujem da shinox nije baš neki džon vejn, ali jel moguće da je previše za očekivati da astra traži tagove? {#}

Freak Show Inc.
14 godina
Soldier977 kaže...

Nisi u pravu. Ja igram sa ACE 23, sihonox igra u avionu, a astra u heliju i eto ti tima. Da ja vozim avion, shinox puca iz ACE 23 a astra traži dogtagove, tu definitivno nema kvalitetnog gameplaya.

Eto i sad je Astra kriv jer je pitao za DogTagove... {#} {#}

Ti Petko ga pljugaj . {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.12.2014 13:38 (drahic).
17 godina
odjavljen
drahic kaže...

Ma pusti, COD zaljubljenik ovdje našao širiti nervozu!

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...
Soldier977 kaže...

Da ja vozim avion, shinox puca iz ACE 23 a astra traži dogtagove, tu definitivno nema kvalitetnog gameplaya.

Ajde, vjerujem da ne znaš voziti avion. I vjerujem da shinox nije baš neki džon vejn, ali jel moguće da je previše za očekivati da astra traži tagove? {#}

drahic kaže...
Soldier977 kaže...

Ti Petko ga pljugaj . {#}

Uletio je u post ko kec na desetku {#}

13 godina
Battlefield 4

Osim sto je ponovo doslo jako puno igraca, moram priznati da su assignmenti prilicno glupi. :D Al bez brige, nisu u EA idioti. Pogodite koje teme su na reditu najcitanije za vrijeme trajanja phantom assignmenta? Dobro je pa se jos kontroliraju i nisu u igru stavili dinosaure... ili zombije. A koliko ih klinci na forumima gnjave, ne bi se cudio... joj, kakve bi tek onda rasprave bile.

Nadam se da ce izaci jos jedan DLC, pa da nas sve skupa ugodno iznenade.

Bilo bi dobro da su umjesto bowa stavili neko mocno oruzje, ili neko od oruzja iz proslih BF-a pa bi mozda bilo zanimljivo i wannabe pro

igracima :)

I sto vas briga za moj seminarski rad? Serem na zahodu i tipkam po mobu.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Soldier977 kaže...
drahic kaže...
Soldier977 kaže...
Skilledžija kaže...
Switch kaže...

Pa sada...

{#}

Dajte molim vas..

Niko nikog ne razapinje, ja samo izražavam frustraciju što su igru shebali glupostima, a ekipa svesrdno pomaže.

Skilledžija kaže...
Soldier977 kaže...

Slažeš se?

Stvarno bi triba otić koji sat na tečaj citiranja kod Mudonje{#}

battlelog - Volume_CRO
13 godina
Friday kaže...
drahic kaže...

Ma pusti, COD zaljubljenik ovdje našao širiti nervozu!

Da.. kriv sam... narušio sam harmoniju, sorry.

16 godina
Soldier977 kaže...
Jack Sparrow kaže...
 Zato mi se i Insurgency sviđa, kupio si igru dobiješ sve otključano za što si platio i rokaj.

Upravo... želim igru da igram, što znači da pucam te nadmudrim i ubijem protivnika, sve ostalo je smetnja.

Upravo tako. Riga mi se od svih tih tagova, zadataka i ostlih pi*darija. 

Ja uopće nemam želju igrati ove nove mape a kamoli tražiti te kutijice po mapi. 

Sinoć smo bacili dvi runde CL i bilo mi je super. :) 

BTW.

ima novi spot.  {#} (pisma je njisra, mute obavezan).

Battlelog: MUDO_HR
13 godina
CyberDemonVZ kaže...

Osim sto je ponovo doslo jako puno igraca, moram priznati da su assignmenti prilicno glupi. :D Al bez brige, nisu u EA idioti. Pogodite koje teme su na reditu najcitanije za vrijeme trajanja phantom assignmenta? Dobro je pa se jos kontroliraju i nisu u igru stavili dinosaure... ili zombije. A koliko ih klinci na forumima gnjave, ne bi se cudio... joj, kakve bi tek onda rasprave bile.

Nadam se da ce izaci jos jedan DLC, pa da nas sve skupa ugodno iznenade.

Bilo bi dobro da su umjesto bowa stavili neko mocno oruzje, ili neko od oruzja iz proslih BF-a pa bi mozda bilo zanimljivo i wannabe pro

igracima :)

I sto vas briga za moj seminarski rad? Serem na zahodu i tipkam po mobu.

Ja  bi najviše volio da nas iznenade ukidanjem 80% stvari u igri i da se tako igra samo na tom novom DLCu.

Volume kaže...

Možemo samo na tečaj pravilnog traženja kvalitetne pivnice kad već ne tražimo skrivene dinosuruse i megalodone po mapama. {#}

13 godina
protjeran
Volume kaže...

My brain is squashed.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Već par postova o battlefieldu. Pirat i Danny su na oprezu, jer to nikako ne može biti dobro

Freak Show Inc.

4 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
amater_2 kaže...

BTW.

ima novi spot.  {#} (pisma je njisra, mute obavezan).

JE8OTE!

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
13 godina
Soldier977 kaže...

A zašto nema?

Zato jer je Šinox avion panj, ti si ACE23 panj - jedino Astra može pokriti sve pozicije, pa čak i usput dogtag tražit.

Da ste ti i Šinox svestrani k'o Astra problema ne bi bilo.

P.S.

Ovo s panjevima nije uvreda, da me krivo ne shvatiš :P

[19xx] 4ntraks
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

kolko sam čitao o superlativima na ovom forumu o insurgency da sam je kupio i požalio, meni ta igra nikako nije sjela,čak mi je lošija od četvorke koja je blago rečeno njesra godine.

steam: CRO_ZeNGe battlelog CRO_ZeNGe i marko0702
Moj PC  
0 7 hvala 0
13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

kolko sam čitao o superlativima na ovom forumu o insurgency da sam je kupio i požalio, meni ta igra nikako nije sjela,čak mi je lošija od četvorke koja je blago rečeno njesra godine.

Nije loš Insurgency, ali ni meni nije igra za svaki dan.

Ali sranje nije, tu pretjeruješ.

[19xx] 4ntraks
13 godina
Skilledžija kaže...
Soldier977 kaže...

A zašto nema?

Zato jer je Šinox avion panj, ti si ACE23 panj - jedino Astra može pokriti sve pozicije, pa čak i usput dogtag tražit.

P.S.

Ja ne igram sa ACEom, ja sam all round infantry panj i eventualno repair vehicle panj ili ponekad Helipanj, a nikako ACE 23 panj. Uglavnom sam najviši panj.

ZeNGe_CRO-mt kaže...

Aj ne kaki.

13 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...
Skilledžija kaže...
Soldier977 kaže...

A zašto nema?

P.S.

Ja ne igram sa ACEom, ja sam all round infantry panj i eventualno repair vehicle panj ili ponekad Helipanj, a nikako ACE 23 panj. Uglavnom sam najviši panj.

ZeNGe_CRO-mt kaže...

Aj ne kaki.

A autospot panj si zaboravio : )

14 godina
protjeran
Soldier977 kaže... 
Volume kaže...

Možemo samo na tečaj pravilnog traženja kvalitetne pivnice kad već ne tražimo skrivene dinosuruse i megalodone po mapama. {#}

Pfff za to sam rođen spreman{#}

battlelog - Volume_CRO
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice