Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.648.808
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4

Ja bome nebu trcao za tim fantomima i rijesavao ih zbog nekoga glupog luka. Samo gubljenje vremena za mene. Ok su mi drugi assignmenti koje kroz igru dobijes i otkljucas.

17 godina
odjavljen
Volume kaže...

Šta se uopće zajebajete s tim, taj bow je ionako sr*nje žešće

Znam, isprobao sam ga kad sam roknio nekog lika koji ga je imao. Mene zanimaju ona prva 2, to planiram riješiti...

Freak Show Inc.
13 godina
drahic kaže...

Eee da,a dali moram imat sve rijesene assaingmente? 
Dali mozete vidjeti na mom profilu dali imam rijeseno jer se nemogu nesto na blog spojit na poslu.

Mislim da nisam samo ovaj zadnji rijesavao..

Da, moras imati assignmente. Zaboravio si da se u lift moze samo s camoom na pusci i odjeci? Pa vec se tjedan dana govori samo o tome :)

Ok, mozes pokupit pusku koja ima phantom camo, al je jednostavnije odgovoriti da moras imati sve :)

Nego, ti nemas Battlelog na mobitelu?? :-o

Pa sto radis na ovoj temi??

:)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Kako su se prodavali smartfoni s flappy birds igrom, tako ce se prodavati i BF4 accounti s phantom bowom :)

A kad vec pricamo o taskovima, zagrijao me friday za UCAV ... otkjucao ga i sada zelim onu air burst glupost za njega ... 3 Momber delivery ribbona ...

Otisao ja na obliteration, odradio par puta bomb delivery kad se spoji Friday i pita zasto igram obliteration?

Kazem da je to za ribobne za ucav air burst, a on hladno odvrati da bom delivery i bomER delivery nije isto ...

Ahahahahaha ... plakao sam od muke ...

*dobitnik i7-4790K!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Friday kaže...
Volume kaže...

Znam, isprobao sam ga kad sam roknio nekog lika koji ga je imao. Mene zanimaju ona prva 2, to planiram riješiti...

Jučer se spojim na neki server i pola ekipe igra s tim, a slona s metra u guz*cu ne mogu pogodit. Metak u čelo pa neka oni i dalje skakuću s tim indijanskim glupostima

battlelog - Volume_CRO
16 godina
Friday kaže...

Ja za prvi trebam još 50 killova tenkom a za drugi još pun k killova pištoljem... A kako onda otvoriš druga dva?

Zezaš ili?{#}

Pa trebaš upisati onu šifru.

A ovaj zadnji dobiješ u sobi u kojoj je bow. Tamo na nekoj stalaži su papiri, stisneš E i otključaš assignment. U battlelogu će ti biti prikazan kao da ga nisi otključao, ali ga jesi i vidjet ćeš u igri kolko ti treba da ispuniš.

Volume kaže...

Lako tebi govoriti kad ga imaš.{#}

13 godina
Friday kaže...
Jack Sparrow kaže...

Prva dva se riješio, sad još samo ovog.{#}

Ja za prvi trebam još 50 killova tenkom a za drugi još pun k killova pištoljem... A kako onda otvoriš druga dva?

Najvise killova tenkom sam skupio na Siege of shanghai Rush kao defender! Ako unistis njihov tenk, onda samo iz nekog kutka pucas po njima dok te netko repaira.

Pitaj ovog njuba kojeg sam dolje citirao. Imali smo 40-50 killova i 0 smrti :)

Volume kaže...

Znas, meni se svidja sto napokon nesto zabavlja ljude u tom BF-u, koliko god to glupo bilo.

Pa pogledaj samo u ovoj temi koliko je igraca pocelo opet igrat BF.

Friday, Bastardo, Lolik se nesto javlja, hrpa novih igraca se javila (sto je fakat cudno za ovu temu), nekoliko ih je napisalo da idu ponovo probati igru...

Ne znam kak tebi, al meni je lijepo vidjeti da igra koju ja igram ima veliku zajednicu :D

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
14 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...
Volume kaže...

Lako tebi govoriti kad ga imaš.{#}

Eno poklanjam ti ga. Šta je najgore ja te tagove nisam ni tražija, spojim se na server i za 5 min naletim na tu kutijicu

battlelog - Volume_CRO
13 godina
Battlefield 4

Bow nije oružje koje je efikasno iliti korisno, ali je efektno i gušt je kad nekog s njim ubiješ.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
2 0 hvala 2
17 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...

Bow nije oružje koje je efikasno iliti korisno, ali je efektno i gušt je kad nekog s njim ubiješ.

Meni je daleko bolji i korisniji bio samostrel u trojci. E to je bila milina za koristit!

Freak Show Inc.
13 godina
Volume kaže...
Friday kaže...

Jučer se spojim na neki server i pola ekipe igra s tim, a slona s metra u guz*cu ne mogu pogodit. Metak u čelo pa neka oni i dalje skakuću s tim indijanskim glupostima

Hahaha! :D

A najbolje je kak dugo traje napinjanje, stignes optrcati lika i skinuti mu dog-tag :)

16 godina
Friday kaže...

Meni je daleko bolji i korisniji bio samostrel u trojci. E to je bila milina za koristit!

Slažem se. To sam odmah rekao da su trebali ponovo ubaciti. Kad je to već oružije budučnosti, mogli su ubaciti još poneku vrstu municije, možda ima neki klip od 5 strijela u ili nešto izmisliti. Ili ovdje staviti neki vrag da možeš zakočiti kad je luk napet, pa samo stisneš i opališ jer ovako je jako teško.

Ovo nema hip firea, nema pucanja iz pronea i još je glavno oružije. Trebali su barem staviti pod drugi slot.

Ali kao što duhovni vođa kaže, zabavno je ubijati s tim.

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.12.2014 11:46 (Jack Sparrow).
14 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...
Volume kaže...

Znas, meni se svidja sto napokon nesto zabavlja ljude u tom BF-u, koliko god to glupo bilo.

Friday, Bastardo, Lolik se nesto javlja, hrpa novih igraca se javila (sto je fakat cudno za ovu temu), nekoliko ih je napisalo da idu ponovo probati igru...

Ne znam kak tebi, al meni je lijepo vidjeti da igra koju ja igram ima veliku zajednicu :D

Meni taj bow iskreno već diže živce lagano. Nove mape su mi odlične i taman po mom guštu, ali otkad je dlc izašao još nisam odigrao poštenu partiju. Na kojim god server se spojim svi traže samo te glupe tagove. Nikog nije briga za timsku igru i objective play. 

Svake dvi sekunde u chatu o tom bow-u. Onda meni skoči živac pa im svima redom j*bem mater i dobijem kick sa servera radi vrijeđanja

battlelog - Volume_CRO
13 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Volume kaže...

Sigurno se nisam radi bowa vratio. Vjeruj mi da sam prije 2 tjedna odigrao prvu chainlink mapu i odusevio se. Taman je onda izasao i FS a one zimske mape su prelijepe ...

A zasto nisam u medjuvremenu igrao? Djeca, posao, fus, ... igrao bih ja i vise ali nema se vremena :(

I to sto sad igram - igram naustrb masturbiranja, jer nemam vremena za oboje, pa se nekad zna zadesiti da igram kao snajper i dok cekam metu da si masiram kvrču. NHF

*dobitnik i7-4790K!
13 godina
Volume kaže...

Meni taj bow iskreno već diže živce lagano. Nove mape su mi odlične i taman po mom guštu, ali otkad je dlc izašao još nisam odigrao poštenu partiju. Na kojim god server se spojim svi traže samo te glupe tagove. Nikog nije briga za timsku igru i objective play. 

Svake dvi sekunde u chatu o tom bow-u. Onda meni skoči živac pa im svima redom j*bem mater i dobijem kick sa servera radi vrijeđanja

Lol :)

Da... premalo igram zadnja dva tjedna, nisam znao da je bas takvo stanje na terenu...

Al dobro, kad svi pomire svoje zalje za pronalaskom tagova, valjda ce se igrati kako treba, i nadam se da ce ostati dosta igraca..

Bastardo kaže...

Sigurno se nisam radi bowa vratio. Vjeruj mi da sam prije 2 tjedna odigrao prvu chainlink mapu i odusevio se. Taman je onda izasao i FS a one zimske mape su prelijepe ...

A zasto nisam u medjuvremenu igrao? Djeca, posao, fus, ... igrao bih ja i vise ali nema se vremena :(

I to sto sad igram - igram naustrb masturbiranja, jer nemam vremena za oboje, pa se nekad zna zadesiti da igram kao snajper i dok cekam metu da si masiram kvrču. NHF

Hvala na objasnjenju, uvijek mi je drago kad saznam nove i nadasve fascinante cinjenice :)

Ma da, i pretpostavka je da vecina tih igraca nije dosla zbog bowa, al postoji mogucnost da tu i tamo ima veze s vracanjem u igru, npr netko ga od frendova ganja pa i tebe povuce u igru, il je neko naletio na kakav tekst gdje se bow spominje, a nije igrao igru mjesecima, pa ga je to sjetilo da opet proba i tak....

Evo, moj buraz je cuo kako razgovaram s kumom o bowu, pa je poceo ispitivati kakva je sad igra, bla, bla, i nakon 10 mjeseci se vratio u igru.

13 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
Volume kaže...

Lol :)

Da... premalo igram zadnja dva tjedna, nisam znao da je bas takvo stanje na terenu...

Al dobro, kad svi pomire svoje zalje za pronalaskom tagova, valjda ce se igrati kako treba, i nadam se da ce ostati dosta igraca..

Bastardo kaže...

Hvala na objasnjenju, uvijek mi je drago kad saznam nove i nadasve fascinante cinjenice :)

Ma da, i pretpostavka je da vecina tih igraca nije dosla zbog bowa, al postoji mogucnost da tu i tamo ima veze s vracanjem u igru, npr netko ga od frendova ganja pa i tebe povuce u igru, il je neko naletio na kakav tekst gdje se bow spominje, a nije igrao igru mjesecima, pa ga je to sjetilo da opet proba i tak....

Evo, moj buraz je cuo kako razgovaram s kumom o bowu, pa je poceo ispitivati kakva je sad igra, bla, bla, i nakon 10 mjeseci se vratio u igru.

Ti ne laprdaj TU nego predaj semestar.

13 godina
Battlefield 4

Čovječe u što se ovaj battlefield pretvorio. Umjesto timskog igranja i natjecateljskog duha, dobili smo skupljače bobica po livadama. Koji fucking dog tagovi i preseravanja? {#}

Xtreme_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
8 0 hvala 6
17 godina
odjavljen
Alien 22 kaže...

Ti ne laprdaj TU nego predaj semestar.

Ja sam mu to isto htio napisati. Sinoć kukumače na fejsu kako treba danas predati a vidi ga sad... Nikad od njega predsjednik općine!

Freak Show Inc.
13 godina
Soldier977 kaže...

Čovječe u što se ovaj battlefield pretvorio. Umjesto timskog igranja i natjecateljskog duha, dobili smo skupljače bobica po livadama. Koji fucking dog tagovi i preseravanja? {#}

Ja zadnjih tjedan dana igram solo jer sam jadan, napušten od prijatelja :(

I što doživljavam?

Nevjerojatne stvari.

1. Za bow su mi tri random lika pomogla i samo su se zbog mene drkali oko lifta najmanje 15 minuta.

Prvo nisam dogtag dobar stavio pa dok jedan nije skužio, kasnije camo se promijenio.

Uglavnom, bez njih trojice ništa od bowa.

2. Vozim heli i trojica iz squada me fiksaju, rokaju stingere, ammo filaju... ma tako ni moji minoni (osim Jovanke, dakako) nisu sa mnom letali.

3. Jučer opet lik iz squada kad je skužio da letim, uzme repair i stinger i fixa me pola runde.

Kasnije napiše u chat da se izvinjava, ali mora ić popravit statse ;)

Uglavnom, dosta pozitivnih primjera u zadnjih par dana sam doživio.

I ovo što pišete da svi traže tagove po mapi, ja nisam doživio osim kad sam ciljano išao na server gdje se tagovi traže.

Čak mi se čini da ekipa koja igra nove mape, igra organiziranije i smislenije, čast izuzecima (snajperistima).

[19xx] 4ntraks
13 godina
Skilledžija kaže...

Uglavnom, dosta pozitivnih primjera u zadnjih par dana sam doživio.

I ovo što pišete da svi traže tagove po mapi, ja nisam doživio osim kad sam ciljano išao na server gdje se tagovi traže.

Čak mi se čini da ekipa koja igra nove mape, igra organiziranije i smislenije, čast izuzecima (snajperistima).

Ma ja mislim na ove naše forumske ratnike.

13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Dobro znam da moj hrvatski nakon godina i godina dijaspore nije bas naj.naj ali jeli nije ovo jedan te isti k....?{#}

Volume u petak navecer mi razgulili malo dominationa na serveru da vidis kako se brzo popunio.

Prije toga smo mogli samo jedan protiv drugog igrati{#} jer nas je bilo premalo.  

17 godina
odjavljen
CroPower76 kaže...
Skilledžija kaže...

Dobro znam da moj hrvatski nakon godina i godina dijaspore nije bas naj.naj ali jeli nije ovo jedan te isti k....?{#}

Konkretno, uzmi mene za primjer. Imam tri kćeri - karam efikasno. Ali nije baš neka karačina pa nisam baš efektan.

Freak Show Inc.
15 godina
Soldier977 kaže...

E upravo to sam krenuo pisati i vidim da je još netko to primjetio.

Cijela spika u zadnjih 20 stranica i svaki put kad izađe novi dlc je samo kako otključati ovo, otključati ono, skupiti ovaj dog tag, skupiti onaj, jbt čak se serveri otvaraju samo za to..kako bi mogli skupiti sve pokemone! I čak se banovi dobivaju zbog toga lol. Ne znam jel vi uopće igrate tu igru ili samo to skupljte. Imam dojam da toga nema da ne bi imali šta raditi lol.

S tim assignmentima su samo zasrali cijelu igru. (Mislim, bila je zasrana i bez toga al ovo je šlag na tortu) Bokte, sjećam se da je bio neki assignment za otključati neku pušku ili pištolj ili nešto slično u kojem ne smiješ ubiti protivnika, nego ga samo raniti. Znači u igri u kojoj je cilj ubiti protivnika oni naprave assignment gdje ga ti ne smiješ ubiti. Pucaj al nemoj puno. lol

Ne znam dal sam u bf3 ijedan assignment rješavao samo radi njega ciljano. Pa sve se rješavalo tokom igre samo od sebe i to bf4 neće nikada imati. Kao što kaže dama, umjesto nekog timskog igranja glavni cilj je ovdje skupiti sve!

BF Nick: Xtream_Switch
14 godina
Battlefield 4

Jbga Dama,kada to Dice trazi od nas onda to moramo i napraviti. 

No question asked. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
CroPower76 kaže...

Volume u petak navecer mi razgulili malo dominationa na serveru da vidis kako se brzo popunio.

Prije toga smo mogli samo jedan protiv drugog igrati{#} jer nas je bilo premalo.  

Ja sam se razgulio alkoholom i petak i subotu. Mogu ti reći da je puno zabavnije od dominationa {#}

battlelog - Volume_CRO
13 godina
CroPower76 kaže...
Skilledžija kaže...

Efikasno = učinkovito

Efektno = atraktivno

[19xx] 4ntraks
13 godina
Switch kaže...

Ne znam dal sam u bf3 ijedan assignment rješavao samo radi njega ciljano. Pa sve se rješavalo tokom igre samo od sebe i to bf4 neće nikada imati. Kao što kaže dama, umjesto nekog timskog igranja glavni cilj je ovdje skupiti sve!

Ma niđe veze!

drahic kaže...

Jbga Dama,kada to Dice trazi od nas onda to moramo i napraviti. 

No question asked. 

Ma jednostavno su se pogubili od naredbi sa više instance -

....

Volume kaže...
CroPower76 kaže...

Ja sam se razgulio alkoholom i petak i subotu. Mogu ti reći da je puno zabavnije od dominationa {#}

Najzabavnija igra skupljanja je skupljanje alkohola u krv, fuck camoe i digitalne predmete {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.12.2014 13:01 (Soldier977).
13 godina
Switch kaže...

Ne znam dal sam u bf3 ijedan assignment rješavao samo radi njega ciljano.

Ima igrača koji igraju svim oružjima, vozilima i ostalim, a ima i ACE23 panjeva.

Ovim prvima je gušt rješavati bilo kakav zadatak, makar ne dobili išta, a drugi igraju Lokere 24/7 i dive se svojim sjajnim statsima.

[19xx] 4ntraks
13 godina
Skilledžija kaže...
Switch kaže...

Ne znam dal sam u bf3 ijedan assignment rješavao samo radi njega ciljano.

Ima igrača koji igraju svim oružjima, vozilima i ostalim, a ima i ACE23 panjeva.

Ovim prvima je gušt rješavati bilo kakav zadatak, makar ne dobili išta, a drugi igraju Lokere 24/7 i dive se svojim sjajnim statsima.

Zašto se mora igrati svim oružjima i vozilima? Bitno je igrati i odigrati svoju rolu u timu.

Na kakve ti zadatke mišiš - ove tipa"trapaj po mapi i nađi dog tagove da bi išao liftom i našao luk i strijelu u igri koja ima sniper gdje metak leti brže od zvuka"? 

Ja kažem da stavljaju preglupe zadatke u igru, a ekipa ih prihvata kao ovce. 

16 godina
Switch kaže...

E upravo to sam krenuo pisati i vidim da je još netko to primjetio.

Cijela spika u zadnjih 20 stranica i svaki put kad izađe novi dlc je samo kako otključati ovo, otključati ono, skupiti ovaj dog tag, skupiti onaj, jbt čak se serveri otvaraju samo za to..kako bi mogli skupiti sve pokemone! I čak se banovi dobivaju zbog toga lol. Ne znam jel vi uopće igrate tu igru ili samo to skupljte. Imam dojam da toga nema da ne bi imali šta raditi lol.

S tim assignmentima su samo zasrali cijelu igru. (Mislim, bila je zasrana i bez toga al ovo je šlag na tortu) Bokte, sjećam se da je bio neki assignment za otključati neku pušku ili pištolj ili nešto slično u kojem ne smiješ ubiti protivnika, nego ga samo raniti. Znači u igri u kojoj je cilj ubiti protivnika oni naprave assignment gdje ga ti ne smiješ ubiti. Pucaj al nemoj puno. lol

Stvarno im ima previše i to puno besmislenih, s glupim zadacima. Ajde dodaš ih nekoliko koje dobiješ normalno igrom, uzimanjem zastava ili ubijanjem, makar ni to ne treba.

Pitali su jednom zašto je BC2 bio tako dobar. Pa igra je bila bez tih gluposti, oružija si otključao za 20 sati igre, a ostalo si posvetio igranju. Nije bilo nikakvih asajmenta i takvih šranja, tek par medalja i to je sve. Naravno bile su tu i dobre mape gdje si mogao sve uništiti.

Iako teško, ali volio bi kad bi u BF5 napravili da imaš sve otključano kao u BF2. Tek par medalja za tenk, jet i sl. koje dobiješ ovisno kako igraš i to je to. Ostalo vrijeme nek utroše na gameplay, mape i destrukciju.{#} Zato mi se i Insurgency sviđa, kupio si igru dobiješ sve otključano za što si platio i rokaj.

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.12.2014 13:10 (Jack Sparrow).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice