Pump.... Volume.... ?
Venus!
Evo ti jedan
Pusa

Pump.... Volume.... ?
Venus!
Evo ti jedan
Pusa
Pump.... Volume.... ?
Venus!
Evo ti jedan
Pusa
Ipak ono "G" nije za gerijatriju.
Mudo me slagao
To ćeš morat napasti Cybera i Jopisa, oni su bili online. Ja zadnje 3 večeri nisam ni igrao tako da nemam pojma šta se događalo, ali sam ostavio votemap uključen.
Ustvari pridvečer sam odigrao cq small sa 64 igrača dvi partije i mogu ti reći da mi je čak bolji od velikog cq-a. Konstantno je akcija i kemperi sa snajperima jednostavno nemaju šanse uništiti partiju kao na large-u. Ali onda je Mrski počeja vajnati da ugasim small, tako da...
Cro nisam stavljao starije mape jer vidim da je ekipa trenutno puno više zainteresirana za dlc mape. Svi odlični serveri koje imam u favoritima, a koji još uvik vrte stare mape zjape prazni...
Ok understand. Kako nisi igrao? meni secini dasi bio jucernline.Ili sam pomijesaotebe snekimdrugim?
Tetak_HR - igra iz djedovog podruma bez prozora. Najčešće je u potkošulji masnoj od ćevapa koje je pojeo prije tjedan-dva. Prelijeva se preko stolice poput Kukijevih mošnji. Vidio sam - znam.
Ne vjerujte lažovima, sve je to jedna velika zamka.
Ok understand. Kako nisi igrao? meni secini dasi bio jucernline.Ili sam pomijesaotebe snekimdrugim?
Pomješaosigasnekimdrugim!
Zaštoseizruguješčovjekukojitakopiše?Štajeovoforumhrvatskogjezikanakojemsetražesavjetizapisanje?Budalojednasamospamašitrolašcijelovrijeme.Dobitćeškartonakotakonastaviš.
Imam tu nekakvu glupu silent tipkovnicu (lenovo ja mislim) pa mi space bas nije najbolji. Moram ga ono pravo hit it hard hehehe
Zaštoseizruguješčovjekukojitakopiše?Štajeovoforumhrvatskogjezikanakojemsetražesavjetizapisanje?Budalojednasamospamašitrolašcijelovrijeme.Dobitćeškartonakotakonastaviš.
Ode opet jedna zvjezidica ne hvali dan prije jutra
To ćeš morat napasti Cybera i Jopisa, oni su bili online. Ja zadnje 3 večeri nisam ni igrao tako da nemam pojma šta se događalo, ali sam ostavio votemap uključen.
Ustvari pridvečer sam odigrao cq small sa 64 igrača dvi partije i mogu ti reći da mi je čak bolji od velikog cq-a. Konstantno je akcija i kemperi sa snajperima jednostavno nemaju šanse uništiti partiju kao na large-u. Ali onda je Mrski počeja vajnati da ugasim small, tako da...
Cro nisam stavljao starije mape jer vidim da je ekipa trenutno puno više zainteresirana za dlc mape. Svi odlični serveri koje imam u favoritima, a koji još uvik vrte stare mape zjape prazni...
Bija sam online, nešto i na serveru samo dok smo punili ali nisam igra osim one dvi kratke partije pridvečer
Dobitćeškartonakotakonastaviš.
Ja znam da me to možda čeka čim oči otvorim
Ajmo Mudonja, čeka se slika...
Može jedna pristojna za Pirata ode i jedna primjerenija za mene na pp
Jutro je8ači.
Volume imaš PP.
Jutro je8ači.
Volume imaš PP.
Opa Đurđa, pa ovo je cila kolekcija! Zahvaljujem
Tetak_HR - igra iz djedovog podruma bez prozora. Najčešće je u potkošulji masnoj od ćevapa koje je pojeo prije tjedan-dva. Prelijeva se preko stolice poput Kukijevih mošnji. Vidio sam - znam.
Čovjek nemre niš sakrit na ovom forumu...
Kukijeve mošnje i ja u istoj rečenici, JES to sam čekala!
Idi moderiraj i prestani spemat ljudima temu, sotono. :)
Tetka, Pero priča da si ti njemu tetka. Istina?
Jutro je8ači.
Volume imaš PP.
Opa Đurđa, pa ovo je cila kolekcija! Zahvaljujem
Uživaj
Zar ti Pero djeluje kao čovjek koji laže? :)
Zar ti Pero djeluje kao čovjek koji laže? :)
Ne, zato i pitam!
Ne znam zašto ali ove nove mape su mi na prvu bile woooow ali sad mi nakon igranja polako idu na živce. Imam osjećaj kao da se tri puta više kempa nego na ostalim. Sve je puno snajper i u većini slučajeva više od jednog igrača puca po meni sa 100 + metara. Karelia mi je vizualno super, koristim se vozilima i ne trckaram toliko okolo ali mi je jednostavno prevelika. (nisam nikada pomislio da ću reći da je mapa prevelika ali meni jeste) Mislim da su mogle biti barem 30% manje i da bi se dobilo na dinamici a opet bi sva vozila mogla stati i ne bi bilo čisto napucavanje.
I da sinoć neko vrijeđao i habao mamu mislim Graficaru (klan CCCC) Ne znam da li se može i kako postaviti plugin koji sankcionira ako to pređe granicu dobrog ukusa jer ni jednog admina tada nije bilo da to smiri. Zajebancija je ok ali vrijeđanje mi se gadi. Ako mislimo da nam se ljudi vraćaju na server i igraju trebalo bi i na to voditi računa
Ne dirajte vi meni moje mošnje jer ću vas prebiti ko mačku
http://www.demoty.org/upload/images/kiedy_zostawilem_sobie_na_sam_koniec_2014-04-10_13-41-59.gif
Ne dirajte vi meni moje mošnje...
Sinoć si drugačije govorio.
Ne dirajte vi meni moje mošnje jer ću vas prebiti ko mačku
http://www.demoty.org/upload/images/kiedy_zostawilem_sobie_na_sam_koniec_2014-04-10_13-41-59.gif
Mislišhttp://replygif.net/i/759.gif ?
Daaaaaa
I da sinoć neko vrijeđao i habao mamu mislim Graficaru (klan CCCC)
jel to onaj sa cetnickim obiljezjima ?
Tebi čim se spusti KPM ispod 5 - odmah cendraš
A jbg kad me toliko šokira.... nije da mi se to baš često desi
Tebi čim se spusti KPM ispod 5 - odmah cendraš
A jbg kad me toliko šokira.... nije da mi se to baš često desi
To samo kad zaboraviš autospot uključiti.
To samo kad zaboraviš autospot uključiti.
Autospot se kao izraz baš lijepo udomaćio na našoj maloj sceni