Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.650.018
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Re: Battlefield 4
Volume kaže...
CroPower76 kaže...

Volume ja mislim da je dobro prosao sto nije pitao {#}

A šta da je dobio ponudu koja se ne odbija? {#}

Slikao bi štikle i odbio. {#}

Battlelog: MUDO_HR
15 godina
Battlefield 4

Ja sam sinoć odigrao jednu na G serveru na onom Hangaru i poslije toga se nisam nikako mogao spojiti više, stalno mi izbacivalo grešku u vezi udp porta a imam ga otvorenog

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
VWalentino kaže...

Ja sam sinoć odigrao jednu na G serveru na onom Hangaru i poslije toga se nisam nikako mogao spojiti više, stalno mi izbacivalo grešku u vezi udp porta a imam ga otvorenog

Ajd da nisam jedini.

Ja se spojim iz 10-og puta.

13 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
CroPower76

Svima je bilo tako. Ja kod BTRa jos uvijek nisam zamjenio neke stvari.

Najbolje mi je bilo u prvoj partiji. Igram supportera i ne gledam sto imam i umjesto da s krova bacim c4 na tenk ja bacam male pakete municije {#}

Hehe, nadam se da ga nisi previse ozlijedio paketicima? :)

I, dva pitanja?

Kakav je G server decki?? Vidim da se prokleto dobro igra, navecer je stalno bio pun!

Ja ga probam na 20-tak minuta... i imam ogroman lag... i onda skuzim da mi skida CTE update :/ I bas kad sam ga skuzio sam morao off :(

Kako se brzo skupljaju bodovi? Je netko vec na lvl 131?

Server je OK. Bilo nam je svima na kratko ali stvarno na kratko laga ali proslo je. Ping mi je i dalje preko 50 ali da se igrati.

Nisam jos na 131 ali na pola puta. {#}Nece biti problem sovakvom ekipom napraviti. Ali sad me nece biti 3 dana pa ce te viprije mene uspjeti

Dobro smo vas isprasili {#}sinoc barem onu jednu koju sam ja igrao protiv tebe

13 godina
neaktivan
amater_2 kaže...
VWalentino kaže...

Ajd da nisam jedini.

Meni se spoji bez problema {#}

16 godina
CroPower76 kaže...
amater_2 kaže...
VWalentino kaže...

Ajd da nisam jedini.

Meni se spoji bez problema {#}

Pa kad imaš komp od 20k kn i 60MBs vezu. {#}

I uvik si prvi na A zastavici. :)

17 godina
Skilledžija kaže...

Da ne spamam u Insurgency, prebacujem raspravu od jučer ovdje gdje joj je i mjesto :)

Dakle, jučer sasvim slučajno uletim na server koji ima custom postavke... sve je HC osim što je omogućeno 3D spotanje + minimap... ostalo je HC: health 60%, nema huda sa healthom, ammom i ostalo.

I kakav je bio gameplay?

Dama i Baka će se iznenaditi kad im kažem da razlike od igranja na softu nema.

Ljudi trče, uzimaju zastave, nema ležanja ni skrivanja.

Ne znam, možda je iznimno igrala luda ekipa jučer, ali ta runda potvrđuje moju teoriju da je 3D spotanje ljudima bitnije od healtha.

a gle, rasprava Soft vs HC je stara prica. Uglavnom, HC je za pice:p U arkadnim pucacinama kao sto je i BF 60% healtha je govno. Ajd sad BF i radi, ponekad za musice netcoda ni 200% nije dosta :)
14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

I, dva pitanja?

Kakav je G server decki?? Vidim da se prokleto dobro igra, navecer je stalno bio pun!

Meni bilo super sinoć. Odirgao jedno 4-5 rundi i osim tih minornih problema koji su prisutni svugdje, nije bilo nešto za žalit se. Malo mi je oko zasuzilo od veselja kad sam vidio da je server pun do vrha i da neki čekaju u queue-u poput gubitnika.

Sad kad je sve nariktano kako spada, treba pustiti sve na miru, redovito punit i uživat na najboljem serveru u poznatom svemiru i šire.

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
13 godina
BDS kaže...
a gle, rasprava Soft vs HC je stara prica. Uglavnom, HC je za pice:p U arkadnim pucacinama kao sto je i BF 60% healtha je govno. Ajd sad BF i radi, ponekad za musice netcoda ni 200% nije dosta :)

Nije rasprava HC vs soft nego HC vs klasik :P

[19xx] 4ntraks
13 godina
neaktivan
animosity_frenzy kaže...
CyberDemonVZ kaže...

I, dva pitanja?

Meni bilo super sinoć. Odirgao jedno 4-5 rundi i osim tih minornih problema koji su prisutni svugdje, nije bilo nešto za žalit se. Malo mi je oko zasuzilo od veselja kad sam vidio da je server pun do vrha i da neki čekaju u queue-u poput gubitnika.

Sad kad je sve nariktano kako spada, treba pustiti sve na miru, redovito punit i uživat na najboljem serveru u poznatom svemiru i šire.

Kao tvoj gunner potpisujem ovo{#} Bas mo bili dobri s carapancem, bizarrom i dannyijem{#} 

Meni je naj naj najbolje bilo kad sam zauzimao zastavu na D u Kareliu small conq.  i sakrio se u vagon, postavio C4 na oba vrata.

Cujes transportni heli dolazi, protivnici se iskrcavaju, otvaraju se vrata vagona ulijece paket C4 i tog trena ja aktiviram svoj

dignem Nexa i jos 3 u zrak. Carapica bio samnom u vagonu i upisali smo se od smijeha{#}. Da mi je to bilo snimiti i postaviti na youtube

17 godina
Skilledžija kaže...
BDS kaže...

Nije rasprava HC vs soft nego HC vs klasik :P

Isti palac....HC 60% health vs Klasik(soft) 100% health :P
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Jel se meni čini ili je Pirat izbrisao jutarnju sliku? {#}

A ja taman da ću baciti još jedan pogled... {#}

battlelog - Volume_CRO

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Netcode breakdown:

Replay, tebe bi moglo zanimati budući da si sinoć prigovarao kako snajperom fulaš puno ljudi koje si trebao pogodit.

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
Moj PC  
5 1 hvala 4
17 godina
Volume kaže...

gospodjica nije imala gacice, sljedeci put nek fotoshopira gacice:)
17 godina
odjavljen
animosity_frenzy kaže...

Netcode breakdown:

Replay, tebe bi moglo zanimati budući da si sinoć prigovarao kako snajperom fulaš puno ljudi koje si trebao pogodit.

Očito je da što se tiče bandwidth-a postoji još golem prostor za unaprijeđenje refresh rate-a. Ali pitanje je koliko bi to opterećenje predstavljalo za serversku infrastrukturu.

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
BDS kaže...
Volume kaže...

gospodjica nije imala gacice, sljedeci put nek fotoshopira gacice:)

Najiskrenije se nadam da u ovoj temi ne postoji onaj koga onakav predivni prizor može zasmetati

battlelog - Volume_CRO
16 godina
moderator
Volume kaže...

Za onu prvu sliku ljudi su dobivali crvene,a zbog sličnih slika je jedna tema i zaključana.

Ima mudo sreće danas. {#}

سمندری ڈاکو
16 godina
pirat kaže...
Volume kaže...

Za onu prvu sliku ljudi su dobivali crvene,a zbog sličnih slika je jedna tema i zaključana.

Znam, zato sam stavio one "valjda neću popiti karton".

Od dana samo "kulturnije slike stavljam" {#}

EDIT: Volume imaš PP

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.11.2014 11:35 (amater_2).
17 godina
pirat kaže...
Volume kaže...

Kuda ovo ide. Vec vidim reklamu za sljedeci Venus 3000, glavni protagonist u gacicama i samo vidis venus kako iskace van.{#}

16 godina
neaktivan
amater_2 kaže...

Nadam se da i ja imam pp. 

16 godina
moderator
DadoZG kaže..

Poslao sam ti ja tog crnca...

سمندری ڈاکو
12 godina
neaktivan
CroPower76 kaže...

Kao tvoj gunner potpisujem ovo{#} Bas mo bili dobri s carapancem, bizarrom i dannyijem{#} 

Meni je naj naj najbolje bilo kad sam zauzimao zastavu na D u Kareliu small conq.  i sakrio se u vagon, postavio C4 na oba vrata.

Cujes transportni heli dolazi, protivnici se iskrcavaju, otvaraju se vrata vagona ulijece paket C4 i tog trena ja aktiviram svoj

dignem Nexa i jos 3 u zrak. Carapica bio samnom u vagonu i upisali smo se od smijeha{#}. Da mi je to bilo snimiti i postaviti na youtube

Nee, velika carapa je bio s tobom u vagonu, ja sam dovukao nexa i ostale sa helijem do vagona, iskrcam ih van i pripremam se uzletit kad ono bumm, ubio si nas 5 {#}

[G] carapa_junior
16 godina
DadoZG kaže...
amater_2 kaže...

imaš. {#}

16 godina
neaktivan

Isus M! Tenks!

13 godina
DadoZG kaže...

Isus M! Tenks!

Poslije ovakvog komentara i ja to moram vidjet :)

Nego, igras ti BF4? :D

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.11.2014 11:47 (CyberDemonVZ).
16 godina
odjavljen
Battlefield 4

JE8OTE, SAD BI JA?!

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
skank666 kaže...

JE8OTE, SAD BI JA?!

Tebi je ono rođendan uskoro jeli?

Evo čestitka. 

Pirat sry. {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.11.2014 11:50 (amater_2).
13 godina
CyberDemonVZ kaže...

Igrao bi da zna skinut dlc. :)

Origin: Tetka_HR - Steam: MaliPero - Raptr: Ukulele - XBL: Mala Perica
16 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Poslije ovakvog komentara i ja to moram vidjet :)

A kajaznam, nemam volje pa mi dođe pa kak tužibaba kaže ne znam skinut dlc :P pa me prođe.

Imam 134 sata pa po ljudininm mjerilima nisam ni upalio igru a opet... :D   Moram ju danas - sutra opet malo upalit.

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.11.2014 12:19 (DadoZG).
13 godina
neaktivan
carapa_junior kaže...
CroPower76 kaže...

Nee, velika carapa je bio s tobom u vagonu, ja sam dovukao nexa i ostale sa helijem do vagona, iskrcam ih van i pripremam se uzletit kad ono bumm, ubio si nas 5 {#}

Hahahaha zamjenim vas uvijek. 5? Nex je kriv jer je on jos ubacivao svoj C4 unutra. {#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice