Jel se moze barrel roll napravit sa helijem sada?
Je ako ga nataknes na penis i rotiras, kakva leteca kanta za napucavanje. Dobro da nisu napravili da ga mozes magnumom ili deagle-om srusit.
Jel se moze barrel roll napravit sa helijem sada?
Je ako ga nataknes na penis i rotiras, kakva leteca kanta za napucavanje. Dobro da nisu napravili da ga mozes magnumom ili deagle-om srusit.
Za kolko ljudi skidam ovaj update?
dlc, znam.
O j*bala vas gramatika. Daj linkove na guzice i dojenje
Jezuš. Pa skoro sam u nesvijest zveknuo. Kakav gepek j3bTe!!!!
Nego, si razmišljao o promjeni nicka?
GUZO_HR npr? :))
Možda MLATIM_MUDIMA_GUZE_HR
I jeste probali onaj autospotajući dodatak za puške? Ja ću biti prvi koji će priznati da je njub pa je isprobao.....dobar dodatak za dmr-ove...samo ciljaj i sve zivo je spotano
btw update od 102.52MB skida (za CTE)
Znam da nas je ovdje malo takvih, ali sretan vam dan muškaraca!
Pozdrav ekipa,
Htio bi prebacit bf4(instalacija) sa jednog HDD na drugi.
Znaci budem skrsio windowse , ubacio jos jedan HDD i kako sad da prebacim bf4. Copy paste ili ima neki caka jos? Nesto sam cito na netu da trebam promjenit install location na originu? dali je to sve ili?
Offtopic: dali isto sljaka i za steam igre?
Hvala
Pozdrav ekipa,
Htio bi prebacit bf4(instalacija) sa jednog HDD na drugi.
Znaci budem skrsio windowse , ubacio jos jedan HDD i kako sad da prebacim bf4. Copy paste ili ima neki caka jos? Nesto sam cito na netu da trebam promjenit install location na originu? dali je to sve ili?
Offtopic: dali isto sljaka i za steam igre?
Hvala
Pokreneš instalaciju na novom disku (odabereš novi install direktorij u Originu). Pusti da povuče nekih 100MB (to je da napravi Folder strukturu i zapiše u registry sve što treba). Pauziraj instalaciju (po mogućnosti ostani u Originu) i iskopiraj cijeli install folder od prije na to novo mjesto. Ponovno pusti installer koji će povući još kojih 100MB i trebalo bi biti OK. Ponekad se zna zakomplicirati pa to neće raditi kako treba.
Druga varijanta, samo prebaci file-ove na drugi disk i u registry-u promijeni folder gdje ti je novo mjesto instalacije. Ali, ako nisi do sad radio s registry-em, nemoj prtljat po njemu.
Mudonja oće ta slika skoro?
CTE Initiative #3: CTE Prototypes - Patch #7
Stvrano su dali truda testirat BF4 radi BF-a5. Valjda ćemo za te dvije godine na samom izlasku igre ostati paf od dobre grafike i performansi uz fantastičan gameplay i zvuk.
Valjda ćemo za te dvije godine na samom izlasku igre ostati paf od dobre grafike i performansi uz fantastičan gameplay i zvuk.
Jbt ja mislio da ćeš makar ti vidjeti sarkazam.......
Sitna su slova...
Sitna su slova...
Razočaran sam i potišten. Ovo ni u snu nisam mogao predvidjeti. Odoh.
Uostalom, ti si COD igrač - ovo je tema za BF i venus!
edit: na 9:50 se vidi koliko je igra zahtjevna za internet vezu. Stvarno treba imati optiku.
Nebitno, za dvije godine svi smo na optici
Uostalom, ti si COD igrač - ovo je tema za BF i venus!
Misliš tema je za Venus i BF, tim redoslijedom?
Da ne spamam u Insurgency, prebacujem raspravu od jučer ovdje gdje joj je i mjesto :)
Dakle, jučer sasvim slučajno uletim na server koji ima custom postavke... sve je HC osim što je omogućeno 3D spotanje + minimap... ostalo je HC: health 60%, nema huda sa healthom, ammom i ostalo.
I kakav je bio gameplay?
Dama i Baka će se iznenaditi kad im kažem da razlike od igranja na softu nema.
Ljudi trče, uzimaju zastave, nema ležanja ni skrivanja.
Ne znam, možda je iznimno igrala luda ekipa jučer, ali ta runda potvrđuje moju teoriju da je 3D spotanje ljudima bitnije od healtha.
Jel vama bio sjeban loadout kod prvog pokretanja? Meni je doslovce sve bilo zbrkano - perkovi, oružja, oprema na vozilima, camoi -SVE!!!
yep
doduše camoe nisam upratio.
Ja sjeo u LAV-a i izletim pred tenk. Lik opali jednu granatu u mene, a ja bacim smoke
I mislim si, pa koji K? Izađem iz LAV-a a u ruci mi neka puška koju u životu nisam vidio...
Svima je bilo tako. Ja kod BTRa jos uvijek nisam zamjenio neke stvari.
Najbolje mi je bilo u prvoj partiji. Igram supportera i ne gledam sto imam i umjesto da s krova bacim c4 na tenk ja bacam male pakete municije
Drugi put opali koju sličicu i podili s drugovima
Jao, kako sam se ja jednom obrukao. Sjedim u banci, tišina ko u grobu. Do šaltera ispred mene došetala neka neloša koka i ima bolesno dobre štikle. I sad, šta ću, moram uslikati, jel. Izvadim ja mobitel i okrenem prema njoj (ravno ispred mene). Par likova pogleda u mene, ali ja se hladno pravim kao da nešto radim na mobitelu. Provjerim - isključeni su svi zvukovi. Nanišanim, zumiram i pritisnem za slikanje...
Čuo se takav "škljoc" da je skoro strop otpao od buke. Ofkors, u desetinki su svi pogledali u mene - uključujuči i tu žensku. Da stvar bude gora - slika je ispala očajno
Jao, kako sam se ja jednom obrukao. Sjedim u banci, tišina ko u grobu. Do šaltera ispred mene došetala neka neloša koka i ima bolesno dobre štikle. I sad, šta ću, moram uslikati, jel. Izvadim ja mobitel i okrenem prema njoj (ravno ispred mene). Par likova pogleda u mene, ali ja se hladno pravim kao da nešto radim na mobitelu. Provjerim - isključeni su svi zvukovi. Nanišanim, zumiram i pritisnem za slikanje...
Čuo se takav "škljoc" da je skoro strop otpao od buke. Ofkors, u desetinki su svi pogledali u mene - uključujuči i tu žensku. Da stvar bude gora - slika je ispala očajno
Hehe jel ti bar smješak bacila kad je skužila šta radiš?
U takvoj situaciji se narugaš do kraja i zamoliš je za još jednu sliku jer prva nije ispala kako triba
U takvoj situaciji se narugaš do kraja i zamoliš je za još jednu sliku jer prva nije ispala kako triba
Ma nisam se uopće snašao jer nisam očekivao takav "rasplet". A da stvar bude bolja - ženi sam rekao da ću joj poslati sliku super štikli! Na kraju ispao bolesnik
HAHAHAHAHA :)))
Spelaac :D
Ma nisam se uopće snašao jer nisam očekivao takav "rasplet". A da stvar bude bolja - ženi sam rekao da ću joj poslati sliku super štikli! Na kraju ispao bolesnik
Ma je bas tako. Priznaj da imas fetish na stikle
Volume ja mislim da je dobro prosao sto nije pitao
Ma je bas tako. Priznaj da imas fetish na stikle
Pa ko ne voli štikle...
Na kraju pokažem ženi sliku i utvrdimo da se ništa ne vidi. Umrla je od smijeha kad sam joj sve ispričao. Naravno, uz zaključak "pa kad si glup". Baš ću pogledati jel imam u starom mobu još tu sliku
Ja sjeo u LAV-a i izletim pred tenk. Lik opali jednu granatu u mene, a ja bacim smoke
I mislim si, pa koji K? Izađem iz LAV-a a u ruci mi neka puška koju u životu nisam vidio...
Svima je bilo tako. Ja kod BTRa jos uvijek nisam zamjenio neke stvari.
Najbolje mi je bilo u prvoj partiji. Igram supportera i ne gledam sto imam i umjesto da s krova bacim c4 na tenk ja bacam male pakete municije
Hehe, nadam se da ga nisi previse ozlijedio paketicima? :)
I, dva pitanja?
Kakav je G server decki?? Vidim da se prokleto dobro igra, navecer je stalno bio pun!
Ja ga probam na 20-tak minuta... i imam ogroman lag... i onda skuzim da mi skida CTE update :/ I bas kad sam ga skuzio sam morao off :(
Kako se brzo skupljaju bodovi? Je netko vec na lvl 131?
A šta da je dobio ponudu koja se ne odbija?
Kako se brzo skupljaju bodovi? Je netko vec na lvl 131?
Ja sam prije koji dan došao na lvl 100