Koji cirkus će na lockerima biti sa tim lukom i eksplozivnim strijelama...
Nemoj igrat Locker i Metro, i sve 5!
Koji cirkus će na lockerima biti sa tim lukom i eksplozivnim strijelama...
zanimljivo...nego, di je pola pete zvijezdice?
zanimljivo...nego, di je pola pete zvijezdice?
Danny mi uzeo... Navodno sam nešto offtopičario u nekoj drugoj temi.
I nitko ne spoominje da je opet aktualno ulaženje na server i izlaženje, da ga Dice promovira poklanjanjem zlatnih battlepackova?
Nego, nije valjda da imam više zvjezdica nego Friday? lol
A čuješ, uz kupljenu diplomu dobro će ti doći bilo kakva pomoć!
Pitanje ... sto ja da radim s onim 25% i 50% boostovima? Toga imam kao sodera ...
Pitanje ... sto ja da radim s onim 25% i 50% boostovima? Toga imam kao sodera ...
Stavi na Njuškalo.
Napraviš merge i onda imaš veće boosteve...
Trejdaj za neki camo za pušku ili atačment novi.
Dajem svih 70-ak boostova sto imam za opel mantu iz 1972.
E da, jos nesto, onaj fakin battlepack ... pa to svaki tridesetosmi put da nesto uporabljivo (100% ili 200%) ... ostatak je cisti shit. I onda EA jos ponudi da kupim pattlepack za 3eur?!
jesam ja jedini ovdje kojemu ni traga od dlca?
kaj je tak vruća
Probaj restartat Origin.
Probaj restartat Origin.
Ili isp*zdit psa...
Ako ti desni klik na igru u originu i "check for update" ne pomogne kao ni meni, izlogiraj se iz origina i logiraj ponovno.
Ako ti desni klik na igru u originu i "check for update" ne pomogne kao ni meni, izlogiraj se iz origina i logiraj ponovno.
probao sam to i restartat origin ali nije pomoglo.
problem sam rjesio tako sto sam se odlogirao sa battleloga i nakon toga je sve samo krenulo sa updaitom
Sad ce to ...
sporo ti to nesto
Sta ces ... sirotinjskih 60Mbps :(
Sad ce to ...
sporo ti to nesto
Sta ces ... sirotinjskih 60Mbps :(
znam kako ti je :)
Meni na žalost komp nije povukao update i DLC sam od sebe (zadnji put je radilo...).
Ah, "borit" ću se sutra...
I nitko ne spoominje da je opet aktualno ulaženje na server i izlaženje, da ga Dice promovira poklanjanjem zlatnih battlepackova?
Meni se stvorilo 29 iz ničega,nisam dns igrao...
I sad procitam ovo tvoje,i samo ulazim i izlazim,no nema battlepackova...
Ja dobio 64 gold battlepacka, za jednu odigranu partiju?
Evo skinuo FS i sad mi folder od BF4 u Originu ima 60.2 GB! Ostalo mi je 18 GB praznoga na SSD od 250 GB, a vec sam neke igre obrisao ili prebacio na HDD. Kako su krenuli za BF5 ce biti malo 120 GB.
Evo skinuo FS i sad mi folder od BF4 u Originu ima 60.2 GB! Ostalo mi je 18 GB praznoga na SSD od 250 GB, a vec sam neke igre obrisao ili prebacio na HDD. Kako su krenuli za BF5 ce biti malo 120 GB.
Meni ima 55.8gb.
EDIT: samo sam se spojio na server i dobio sam 101 battlepack. Netko je pitao za 25% boosteve, rekli su da će nešto napraviti s njima, da razmatraju neke sugestije
Meni ima 55.8gb.
EDIT: samo sam se spojio na server i dobio sam 101 battlepack. Netko je pitao za 25% boosteve, rekli su da će nešto napraviti s njima, da razmatraju neke sugestije
Daj reci koji server plss! :D
Daj reci koji server plss! :D
Kod gerijatrije sam se spojio.