- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Volim ih naravno. Upravo gledam kolegicu od 1,65 m koja ima ono cca. 85C
Sliku molim

Znam da većinu ne zanima, ali evo i službeno iz Battleloga Bronze, Silver i Gold assignmenti za Final Stand:
Disinformation - to bi meni trebao biti nick ovdje na forumu!
Nekad davno sudjelovao u BF3 temi dosta aktivno (s starim bug accountom, koji je pod crnjakom), u BF4 tek ovih dana jer sam tek sad kupio igru, ali ću i ostati padobranac jer od svih članova foruma, samo vas desetak derete po temi sa internim forama, pa nama koji smo tek uletili je bezveze sudjelovat, deremo solo po serverima i to je to.
Od internih fora trenutno je aktualan samo venus i mačevanje spolovilima. A ni jedno ni drugo nije problem... Pa se slobodno uključi
Uključim il priključim?
Mislim pošto je mačevanje...a đir vam je što više to veselije?
Dobija san 62 battlepacka -.-
Pero dat ću ti account oš otvarat?
Šta je oćeš na brzinu osvojiti onaj venus?

Ovo je živa istina.
Vojni rok sam služio civilno u vrtiću.
Jedan dan uleti teta sva nadrkana u prostoriju za tete, a gdje sam ja provodio većinu vremena, i pi.zdi zbog mulaca.
A oni se mačevali u WC-u i zapišali sve, i sebe i WC :)
Šta je oćeš na brzinu osvojiti onaj venus?
Ma neeeeeeeeee, di bi ja
Nekad davno sudjelovao u BF3 temi dosta aktivno (s starim bug accountom, koji je pod crnjakom), u BF4 tek ovih dana jer sam tek sad kupio igru, ali ću i ostati padobranac jer od svih članova foruma, samo vas desetak derete po temi sa internim forama, pa nama koji smo tek uletili je bezveze sudjelovat, deremo solo po serverima i to je to.
Od internih fora trenutno je aktualan samo venus i mačevanje spolovilima. A ni jedno ni drugo nije problem... Pa se slobodno uključi
Uključim il priključim?
Mislim pošto je mačevanje...a đir vam je što više to veselije?
Ako ti je mal pa ti je neugodno upasti u mačevanje nabavi venus i za tjedan dana si spreman. U međuvremenu možeš o dojenju

baci oko koji puta na ovaj server. Dobro se i fer igra a i sam server odlično radi. Fakat smo se potvrdili!
Evo vam FS ... 6 giga
Sliku molim
A neznam jer joj decko igra isto ove shootere pa zamisli da je vidi negdje na forumu
A ima i zlatnih dogtagova (iz Battle packova):
Sretno svima sa downloadom DLC-a
Već ih iman sve
Danny_on_PC već igra, i to 7 minuta. 23MB link, eto šta je Europa...
Doduše samo su dvojica na serveru:
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/PC/30f16b73-2324-4ebb-a013-eb663614a509/Old-Dogs-High-Tickets-New-Maps/
@Komunist, vidio i ja. Nisam siguran je'l treba 100 levela biti ili skupiti 100 melee killeva...
A neznam jer joj decko igra isto ove shootere pa zamisli da je vidi negdje na forumu
Pa ostavi samo sise, sve drugo precrtaj!
Sliku molim
Šta si p*čkica takva... Daj cice, ne triba mi faca.

Čovječe, jadni pingvini, svedeni na Venus 2000 za tuljane
Sliku molim
Šta si p*čkica takva... Daj cice, ne triba mi faca.
I ja glasam za sliku. Ako je frka - zamaskiraj joj cipele da ju decko ne prepozna...
opet su sjebali red dot, pa ko ih je ista trazio od zadnjeg updejta. ma nabijem im tri materine u neku stvar, katastrofa. coyote, kobra, hd pa sve izgleda ko da su djeca muljala markerom po staklu, ne mogu lupit headshot na vise od 3 metra jer mi tocka od coyote pokrije vise od pola vojnika. kroz ovih godinu dana prozvako sam im svakakvih govana al ovo mi cini igru neigrivom.
smradovi usrani, prilagodavaju ovu igru za pegi 13.. mrš
Filter160 prvi igrac na G serveru na novom DLCu!
Cestitke! Osvojio si..... nek netko dopuni
P.S. nisam siguran koliko je 85C, pa ako moze slika.