- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja još uvijek čekan na obečani fan facs od jučer
Pa slabo se lajkao onaj status ... da je bilo vise lajkova bilo bi i fun facts ... a i morao sam se malo pritajiti ... popusih jucer zuti karton ... ali danas je novi dan ... izjasnite se u vezi fun factsa i odlukom vecine idemo dalje ...
Pa slabo se lajkao onaj status ... da je bilo vise lajkova bilo bi i fun facts ... a i morao sam se malo pritajiti ... popusih jucer zuti karton ... ali danas je novi dan ... izjasnite se u vezi fun factsa i odlukom vecine idemo dalje ...
Mogao bi biti političar, mnogo obećavaš, a kad to treba ispuniti kažeš da nije bilo dovoljno sredstva za isuniti ih.
Glasajte za mene, dobiti cete graha!
temp su mi normalne, al zasto mi se to i prije nije pojavljivalo nego tek u nazad jedan dva dana? da barem budu ko kod njega dropovi sa 60 na 40 meni sa 60 na 0-5 pa je ne igrivo par sekundi
Zaštopali su se ventilatori, crkli su ti ventilatori, popustila je termalna pasta, oštečena žica ventilatora... odkud bi ja znao što se dogodilo :)
A možda je kakav softver koji ti to radi u pozadini.
Sa čime pratiš FPS-ove?
I meni se događa od prekjučer, ništa dirano, ne znam šta je!
Samo mi nemojste sugerirati zaštopanje venta/drivere/mantle/dx11/park-unpark/venus2000/cpu kloknuti.....
Bf je uvijek bio čudna biljka, za dan dva će biti bolje
Pfft, obogatio se u dijaspori, sad bi nam badava grah dijelio.
Želimo Milka čokolade i Swatch satove. Sada, odmah
Želimo fun facts! Sada, odmah
Radi ocekivanog interesovanja publike, nastavljamo sa fun facts.
U dalekom nam Japanu je udaranje mlijeka iz muskih grudi sa teniskim reketom ne samo normalna pojava nego i sportska disciplina.
Pfft, obogatio se u dijaspori, sad bi nam badava grah dijelio.
Želimo Milka čokolade i Swatch satove. Sada, odmah
Ja bi i šušnate jakne s natpisom Bestardo
Želimo Milka čokolade
Tamo milka čokolade jedu ovi što su na socijalnoj skrbi...
Želimo Milka čokolade
Istina, u Svici je milka komercijalno mainstream govno. Lindt je nesto bolji a Cailler je onako ... nesto visoke srednje klase. Najvisa klasa cokolada je ona pravljena po pekarama/slasticarnicama (da, ovdje pekare prave svoje cokolade i kreme a bureka nema ni za lijek ... bem ti zemlju).
Recimo Sprüngli glasi kao jedan od boljih proizvodjaca cokolade. Primjera radi evo jedna kutijica s cokoladnim kuglicama punjenim sampanjcem. 16 kuglica velicine rafaela po cijeni od 230 kuna. Ali ni to nije vrh cokoladne scene ...
A ja? Ja odem kod mesara po svinjsku koljenicu pa ju skupa s kiselim kupusom ubacim u rernu ... yebo cokoladu ... svinja rula!
Želimo Milka čokolade
Istina, u Svici je milka komercijalno mainstream govno. Lindt je nesto bolji a Cailler je onako ... nesto visoke srednje klase. Najvisa klasa cokolada je ona pravljena po pekarama/slasticarnicama (da, ovdje pekare prave svoje cokolade i kreme a bureka nema ni za lijek ... bem ti zemlju).
Eto, vidiš koliko smo mi jadni da nam je i Milka OK.
Što se videa tiče, jesi siguran da to Mudo nije imao gostujući nastup u Japanu?
Eto, vidiš koliko smo mi jadni da nam je i Milka OK.
Ne svi, meni rula Zvečevo Mikado i Dorina lješnaci!
Milka je za one željne zapada
Ne svi, meni rula Zvečevo Mikado i Dorina lješnaci!
Milka je za one željne zapada
Kandit lješnjak...
Dado i Goga su bile cokolade. Ovo danas je ni za penis ...
Ma di si ovo iščupo , jaooooo
Pretvorih se u želatinu.........
Dado i Goga su bile cokolade. Ovo danas je ni za penis ...
A braco i seka?
Želimo Milka čokolade
Recimo Sprüngli glasi kao jedan od boljih proizvodjaca cokolade. Primjera radi evo jedna kutijica s cokoladnim kuglicama punjenim sampanjcem. 16 kuglica velicine rafaela po cijeni od 230 kuna. Ali ni to nije vrh cokoladne scene ...
A ja? Ja odem kod mesara po svinjsku koljenicu pa ju skupa s kiselim kupusom ubacim u rernu ... yebo cokoladu ... svinja rula!
E da je ljuti srbin napal Zagorje. Eh videl bi i ja švicu, miriso bi i ja fine cokolade.
E da je ljuti srbin napal Zagorje. Eh videl bi i ja švicu, miris bi i ja fine cokolade.
Herr Ivanec, ja nisam u svicu zbrisao 1992 od srba nego 2005 od hrvata ...
Nema veze, moram te malo. Eto bas sam Šešelju poslal preporuceno pismo. Zamolio spodobu, da obrati pozornost na one njihove karte. On mi je zadnja nada za vizu.
Nema veze, moram te malo. Eto bas sam Šešelju poslal preporuceno pismo. Zamolio spodobu, da obrati pozornost na one njihove karte. On mi je zadnja nada za vizu.
Znas od kada sam ja vikao da treba objaviti rat Njemackoj i cim svabe dodju na fight - mi se predamo i posvabimo. Onda su se svi smijali a vidi sad ... sta bi nam falilo ...
E da. I jebale te tvoje cokolade. Ovdje zive pravi junaci. U Dalju, Ivancu i ostalim piz.a matern.nama.
E da. I jebale te tvoje cokolade. Ovdje zive pravi junaci. U Dalju, Ivancu i ostalim piz.a matern.nama.
Jos nije kasno da zaratimo sa svabama!!! Zagorje bi bilo mala bavarska a VW bi u Dalju pokraj ciglane otvorio proizvodne pogone za Amarok i Phaeton! Zivjeli bi kao bubreg u loju. Cak bih se i ja vratio!
Znas od kada sam ja vikao da treba objaviti rat Njemackoj i cim svabe dodju na fight - mi se predamo i posvabimo. Onda su se svi smijali a vidi sad ... sta bi nam falilo ...
I ia slicno razmisljam. Ali malo dalje. Nist mi nebi falilo da sam austrougarin. Varaždin bi bil glavni grad provincije, Ivanec bi se zval Longdorf
Nevoljko priznajem ali gerijatrija je podigla offtopičarenje na posve nov nivo! Mislim da je venus 2000 bio ključan!
Jak je taj zagorski jal, jak
Molim te drzi se teme. Oftopicaru, uvjek ti...
Jel vi na TS-u pričate kao kod kuće, ili? Baš bih došao jedan dan da čujem kako s jedne strane pričaju Volume i Mudo, a s druge strane Ivanec i Cyber. Mislim da bi iskustvo bilo neopisivo!
Molim te drzi se teme. Oftopicaru, uvjek ti...
http://i.giphy.com/Pjr9bh5OUkgTe.gif
Jel vi na TS-u pričate kao kod kuće, ili? Baš bih došao jedan dan da čujem kako s jedne strane pričaju Volume i Mudo, a s druge strane Ivanec i Cyber. Mislim da bi iskustvo bilo neopisivo!
Ovisi koliko ti je debeli šlajbok.
Evo sad malo otvorenog offtopica, ali meni su zagorci ostali u dobrom sjecanju. Tamo 95' ili 96' isao ja sa starim i nekim njegovim frendom u zagorje kupiti nekog opela kadetta. Idemo kod covjeka iz oglasnika, nikad ga vidjeli ... Nasli tu selendru, zvonimo, pozdravljamo se ulazimo ...
Pitamo gdje je auto a frajer kaze: Nema gledat auto dok ne jedemo! Regicaaaa daj vinceka donesi i meso ... E ... prekobacili smo se kod frajera, jebo auto, vidili smo ga tek ujutro jer smo se toliko podnaprli da smo tamo i spavali :)
Zagorci su ok tipovi!
Evo sad malo otvorenog offtopica, ali meni su zagorci ostali u dobrom sjecanju. Tamo 95' ili 96' isao ja sa starim i nekim njegovim frendom u zagorje kupiti nekog opela kadetta. Idemo kod covjeka iz oglasnika, nikad ga vidjeli ... Nasli tu selendru, zvonimo, pozdravljamo se ulazimo ...
Pitamo gdje je auto a frajer kaze: Nema gledat auto dok ne jedemo! Regicaaaa daj vinceka donesi i meso ... E ... prekobacili smo se kod frajera, jebo auto, vidili smo ga tek ujutro jer smo se toliko podnaprli da smo tamo i spavali :)
Zagorci su ok tipovi!
I, je'l Kadett izdržao 2 mjeseca?
Šalu na stranu, većina ljudi "iz naroda" u Hrvatskoj je OK, bez obzira na geografsku širinu i visinu, bliskost ili ne bliskost moru, ali na prvi dojam djelujemo "loše". Ne svi i ne uvijek.