Tebi je to smiješno??
Gle kakav platoon nas je prijavio!!!
http://battlelog.battlefield.com/bf4/platoons/view/5502406084661658173/
"The Choose of Champions!!!"
Tebi je to smiješno??
Tebi je to smiješno??
Platoon sa 2 clana? really? I posljedice ako ih ima?
Dečki, gotovo je s Gerijatrijom. Banali su nas iz BF4
RIP
omg prvi hate mail! Povijest se piše sama...
Platoon sa 2 clana? really? I posljedice ako ih ima?
Lol, kakve posljedice :)
Platoon se moze prijaviti samo ako mu logo ili ime krse pravila (rasna i slcna vrijedjanja)
Tak da je lik ovo izmislil jer mu takve prijetnje kolegama u skoli zvuce jako zastrasujuce :)
RIP G
Ima ko iz medjimurja ili varazdina ko ide na infogamer? trebali bi ja i par likova prijevoz, platili bi. Hvala! :)
Ima ko iz medjimurja ili varazdina ko ide na infogamer? trebali bi ja i par likova prijevoz, platili bi. Hvala! :)
Idemo mi, al je auto pun. Imaš prikolicu?
Dečki, gotovo je s Gerijatrijom. Banali su nas iz BF4
RIP
Sreća je što možete sad samnom na COD
aww steta :(, budem vec nasel nekoga nadam se lol
Nemam Renault 4
Tebi je to smiješno??
Zamolio bi sve prisutne da mu posalju friend invite
Nadam se samo da mulac nije neki haker koji mi može upasti u venus i sjebat ga. Ban ću lako preboliti, ali venus nikad...
Nadam se samo da mulac nije neki haker koji mi može upasti u venus i sjebat ga. Ban ću lako preboliti, ali venus nikad...
Moj Venus je došao s doživotnom garancijom, tvoj nije? Mora da te netko preveslao kod nabavke.
Nemože, tvoj venus ima Android Lollipop pa mu je poboljšana sigurnost
Danny je živ! Dao mi je karton
A sad moraš reči zašto :)
Slučajno sam u jednoj temi napisao off topic post kojim sam provocirao jednog forumaša.
30-ak puta...
I treba! I jos nas je par dobilo kartone u toj temi ... A sjecam se kao jucer kad sam danny-a i pirata ozivljavao na C zastavi na Shangai-u ...tc tc tc ...
Je li to za onog tamo jadnička sa novom veš mašinom ...ili i druge ljude maltretirate po forumu? Vidim izbrisani ono postovi
Danny je živ! Dao mi je karton
A sad moraš reči zašto :)
Slučajno sam u jednoj temi napisao off topic post kojim sam provocirao jednog forumaša.
30-ak puta...
I treba! I jos nas je par dobilo kartone u toj temi ... A sjecam se kao jucer kad sam danny-a i pirata ozivljavao na C zastavi na Shangai-u ...tc tc tc ...
Je li to za onog tamo jadnička sa novom veš mašinom ...ili i druge ljude maltretirate po forumu? Vidim izbrisani ono postovi
Danny nas je razbacao kao Cacic madjare ... A onaj s ves masinom is no more ...
u zadnje vrijeme imam drop FPS-a na sekundu dvije i opet bude normalno al se cesto desava, tek se pocelo desavati jecer prekucer, da probam drivere reinstalirati?
u zadnje vrijeme imam drop FPS-a na sekundu dvije i opet bude normalno al se cesto desava, tek se pocelo desavati jecer prekucer, da probam drivere reinstalirati?
Prebaci s Mantle /metle/ na DirectX.
Kako uključit ovaj magnifier attachment?
Kako uključit ovaj magnifier attachment?
T kao Trogir.
dx11 je bio cijelo vrijeme
dx11 je bio cijelo vrijeme
Pređi s Windows 7 na Windows 8.1.
i to imam haha al kad resetiram komp bude sve ok nema dropova, kad pocnu dropovi nebih znao reci, posto na kompu gledam serije i budem na netu..dal ga neka apk sjebe neznam, preko hw monitora graficka od na 0% koristenja tj kad budu ti dropovi
sad cu probati staviti ove zadnje drivere sto su izlasi 14.11 do sad sam ima 14.9
i to imam haha al kad resetiram komp bude sve ok nema dropova, kad pocnu dropovi nebih znao reci, posto na kompu gledam serije i budem na netu..dal ga neka apk sjebe neznam, preko hw monitora graficka od na 0% koristenja tj kad budu ti dropovi
sad cu probati staviti ove zadnje drivere sto su izlasi 14.11 do sad sam ima 14.9
temp su mi normalne, al zasto mi se to i prije nije pojavljivalo nego tek u nazad jedan dva dana? da barem budu ko kod njega dropovi sa 60 na 40 meni sa 60 na 0-5 pa je ne igrivo par sekundi
temp su mi normalne, al zasto mi se to i prije nije pojavljivalo nego tek u nazad jedan dva dana? da barem budu ko kod njega dropovi sa 60 na 40 meni sa 60 na 0-5 pa je ne igrivo par sekundi
Zaštopali su se ventilatori, crkli su ti ventilatori, popustila je termalna pasta, oštečena žica ventilatora... odkud bi ja znao što se dogodilo :)
A možda je kakav softver koji ti to radi u pozadini.
Sa čime pratiš FPS-ove?
ako se nevaram preko konzole sam enablao za igru, jos davno pa se nesjecam tocno al nije ni jedan vanjski program, jedino sto sam instalirao je za mobitel za sinkroniziranje...sad sam stavio drivere ugasio ovaj program pa cemo vidit kako se ponasa