Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.661.340
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
moderator
Re: Battlefield 4
CyberDemonVZ kaže...

Upravo sam kickan sa servera jer sam nekome napisao Airburst noob!

{#}

Ironije li,da i ti nekome napišeš airburst noob.

سمندری ڈاکو
13 godina
pirat kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Upravo sam kickan sa servera jer sam nekome napisao Airburst noob!

{#}

Ironije li,da i ti nekome napišeš airburst noob.

Pa da , to je i poanta moje poruke {#}

Na TDM-u sam ubijao likove samo s airburstom, pa su mi se svi nesto poceli buniti u chat.

I onda je nekoliko likova uzelo airburst, a ocito ne znaju bas kako se barata s njim pa je pucalo svugdje oko mene.

I onda me napokon netko ubio airburstom koju sekundu prije kraja runde i radi fore sam mu napisao Airburst noob {#}

I onda kick {#}

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
16 godina
moderator
CyberDemonVZ kaže...

Na TDM-u sam ubijao likove samo s airburstom, pa su mi se svi nesto poceli buniti u chat.

I onda je nekoliko likova uzelo airburst, a ocito ne znaju bas kako se barata s njim pa je pucalo svugdje oko mene.

I onda me napokon netko ubio airburstom koju sekundu prije kraja runde i radi fore sam mu napisao Airburst noob {#}

I onda kick {#}

Bome pravi mučki provokator.

Pero te pokvario svojim perverzijama.

سمندری ڈاکو
13 godina
odjavljen
pirat kaže...
CyberDemonVZ kaže...

I onda kick {#}

Bome pravi mučki provokator.

Pero te pokvario svojim perverzijama.

Siromak je zagorio ko kaubojska tavica pa provocira okolo {#}

13 godina
CyberDemonVZ kaže...

Sve je počelo jednog lijepog dana kad san na zid od Platoona napisao ovo:

Poslije ovog se dan naglo pogorsao, imao sam osjećaj da me prate i gledaju.

A zatim, iz mrklog mraka, prišao mi je s leđa, samo me uhvatio za vrat.. čuo sam glasno disanje, a onda mi ga je zabio jako duboko!

I onda mi nije preostalo ništa drugo, nega da mu (nakon više od mjesec dana {#} ) pošaljem ovo:

To si sam šivao? Bravo, bravo, ide to tebi. Nego čuj, imam jedne hlače, malo su se rasparale po šavu, na par košulja mi gumbi poispadali, i tak. Jel bušiš rupe na remenima?

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
13 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...

I onda kick {#}

{#} Ovo je zlata vrijedno.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
16 godina

Ne znam dal je to tko već prije ustvrdio ali Scar rastura sad u CTE...

أهبل Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
13 godina
Perki kaže...
To si sam šivao? Bravo, bravo, ide to tebi. Nego čuj, imam jedne hlače, malo su se rasparale po šavu, na par košulja mi gumbi poispadali, i tak. Jel bušiš rupe na remenima?

Bušim rupe, bušim. Već drugo dijete na putu :D

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Morgen skileri! {#}

Freak Show Inc.

2 0 hvala 1
13 godina
Friday kaže...

Morgen skileri! {#}

Prije laku noć u to doba {#}

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...
Friday kaže...

Morgen skileri! {#}

Prije laku noć u to doba {#}

Cyber je sigurno vidio poruku ali nije htio odgovoriti {#}

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...

Morgen skiler! {#}

Popravio sam ti post.

D03r0 ju7r0 i tebi.

[19xx] 4ntraks
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Šta je s tim CTE patchem? Da instaliram ponovo četvorku ili šta?

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Sinoć nakon dugo vremena sam zaigrao BF4 i BF4 CTE. Definitivno CTE druga igra i čekam patch. Ne mogu vjerovat koliko mi sad smeta onaj visual recoil, nakog igranja drugih igara koje taj feature-shit nemaju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...

Sinoć nakon dugo vremena sam zaigrao BF4 i BF4 CTE. Definitivno CTE druga igra i čekam patch. Ne mogu vjerovat koliko mi sad smeta onaj visual recoil, nakog igranja drugih igara koje taj feature-shit nemaju.

Šta je taj visual recoil?

Freak Show Inc.
17 godina
Friday kaže...
Soldier977 kaže...

To je kad radiš ratatata, a ne vidiš gdje ide ratatata, a ratatata ide bolje nego što ti vidiš.

13 godina
TomoR kaže...

To je kad radiš ratatata, a ne vidiš gdje ide ratatata, a ratatata ide bolje nego što ti vidiš.

Tomo, ti se često igraš sa Lateralusom, pretpostavljam.

Zanima me nešto što bi on ili čak i ti mogao znati...

Naime, skužio sam da ECM nakon nekog vremena prestane funkcionirati.

Upalio ga ja nakon što pošalju rakete na mene, ili tijekom lockanja, pogađaju me kao da nemam ništa.

Ovo, nakon nekog vremena mislim na to kada duže letim i često ga koristim a njibovi me ne uspiju skinuti.

Jednostavno kao da se zasiti i odluči da više neće funkcionirati.

Znam da je to opći problem, ali me zanima ima li kakav način da se toga riješim.

Npr. da izađem iz helića i protrčim 3 kruga oko njega pa da ECM opet profunkcionira.

[19xx] 4ntraks
17 godina
odjavljen
TomoR kaže...
Friday kaže...
Soldier977 kaže...

Može malo jasnije? Puška se miče, ili šta?

Freak Show Inc.
17 godina
Battlefield 4

Za one koji nisu shvatili, odavno nisam SV, ni ne igram s njima više.

Što se ECM-a tiče, baš je zločest, ponekad te spasi od nečeg što samo što te ne zvekne, ponekad ga baciš na vrijeme (bio je prije očiti 2s delay kod deploya istog) pa ti ne pomogne.

Dodatni problem je da ti neće pomoći pretjerano ako na tebi drži lock recon sa PLD/SOFLAM/SUAV, ili te netko locka sa HVM-II/IGLA-om (jer kada izgube lock, dotične samo vratiš natrag pa te pogode nakon što ti "iscuri" ECM/Flare). U žaru borbe nećeš baš primijetiti da li te pogodilo za 35 (Stinger) ili 40 (IGLA) dmg-a.

Lateralus je usavršio skrivanje iza zaklona kada ga lock-aju, tako da često ni ne koristi countermeasures. Dodatna stvar (iako Lateralus zna i sam igrati na mapama sa puno zaklona, pa je dobar i tamo - Flood Zone npr.), SV-a je manje više 4-8 na serveru, tako da je uvijek dovoljno "pomagača" na zemlji koji bi otišli "očistiti/pomoći očistiti" dio odakle dolaze glavne lock-on prijetnje.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Friday kaže...
Soldier977 kaže...

To ti je ono "gdje ti gleda puška, ne idu meci" {#}

To je glavna stvar zašto su proskilleri odustali od BFa4

17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...
Friday kaže...
Soldier977 kaže...

To ti je ono "gdje ti gleda puška, ne idu meci" {#}

To je glavna stvar zašto su proskilleri odustali od BFa4

Nišan je skroz na jednom mjestu a meci lete okolo?

Freak Show Inc.
17 godina
Battlefield 4
Friday kaže...

Nišan je skroz na jednom mjestu a meci lete okolo?

Zapravo meci lete u skoro isto mjesto ali nišan leti okolo.

Evo primjera Visual recoil-a:

Pola filmića je CTE, drugi dio je kako je na live - a meci i na live zapravo lete kao na ovome što je na CTE, ali to zapravo ne vidiš kako treba.

EDIT: Još jedan primjer side-by-side:

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.9.2014 9:44 (TomoR).
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
TomoR kaže...

Za one koji nisu shvatili, odavno nisam SV, ni ne igram s njima više.

Što se ECM-a tiče, baš je zločest, ponekad te spasi od nečeg što samo što te ne zvekne, ponekad ga baciš na vrijeme (bio je prije očiti 2s delay kod deploya istog) pa ti ne pomogne.

Dodatni problem je da ti neće pomoći pretjerano ako na tebi drži lock recon sa PLD/SOFLAM/SUAV, ili te netko locka sa HVM-II/IGLA-om (jer kada izgube lock, dotične samo vratiš natrag pa te pogode nakon što ti "iscuri" ECM/Flare). U žaru borbe nećeš baš primijetiti da li te pogodilo za 35 (Stinger) ili 40 (IGLA) dmg-a.

Lateralus je usavršio skrivanje iza zaklona kada ga lock-aju, tako da često ni ne koristi countermeasures. Dodatna stvar (iako Lateralus zna i sam igrati na mapama sa puno zaklona, pa je dobar i tamo - Flood Zone npr.), SV-a je manje više 4-8 na serveru, tako da je uvijek dovoljno "pomagača" na zemlji koji bi otišli "očistiti/pomoći očistiti" dio odakle dolaze glavne lock-on prijetnje.

Ma znam točno što me i kada gađa.

Govorim za situacije kada me rakete pogađaju kroz ECM.

Ispočetka sve funkcionira OK... ECM uredno radi i blokira sve projektile.

I onda, ako duže letim da me ne skinu i uslijed čestog korištenja ECM-a, on jednostavno prestane djelovati.

Najsmješnije mi je dok me lockaju, palim ECM i oni šalju projektile unatoč tome.

Gubim dvoboje i ginem tako glupo zbog toga i to mi jako ide na živce.

Znam za onu foru kad okomito stanem s helićem pa me raketa ne pogodi, odnosno vrti se oko mene, ali to mogu rijetko koristiti jer kad te lokaju s par strana, mo'š se slikat.

A ništa, ako netko zna ima li lijeka tome problemu, neka slobodno napiše.

[19xx] 4ntraks
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

LOL, onaj drugi dio prvog filmića je zapravo random micanje puške koje nema veze sa pravcem ispaljivanja metka!

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...

Najsmješnije mi je dok me lockaju, palim ECM i oni šalju projektile unatoč tome.

Ovo je bug jer ne može zapravo ispaliti raketu nakon što si ti upalio ECM

Freak Show Inc.
13 godina
TomoR kaže...
Friday kaže...

Pola filmića je CTE, drugi dio je kako je na live - a meci i na live zapravo lete kao na ovome što je na CTE, ali to zapravo ne vidiš kako treba.

A moze dva pitanja?

Kako to da na prvom primjeru uopce nema recoila i spreada?

I drugo, ako je vec animacija tocke slozena da bude fiksna, zasto nije i cijelo oruzje?? 

13 godina
Friday kaže...

Ovo je bug jer ne može zapravo ispaliti raketu nakon što si ti upalio ECM

Pa to i pišem cijelo vrijeme....

ECM nakon nekoliko uzastopnih korištenja prestane djelovati = bug :P

[19xx] 4ntraks
16 godina
CyberDemonVZ kaže...
TomoR kaže...
Friday kaže...

A moze dva pitanja?

I drugo, ako je vec animacija tocke slozena da bude fiksna, zasto nije i cijelo oruzje?? 

Leži na bipodu.

Zato što bi bilo smiješno da cijela puška miruje dok ti 'rafalaš', you, you m240b n00b{#}

17 godina
odjavljen
jopis kaže...

Zato što bi bilo smiješno da cijela puška miruje dok ti 'rafalaš', you, you m240b n00b{#}

A neprikladno je da u BF nešto bude smiješno...

Freak Show Inc.
13 godina
jopis kaže...
CyberDemonVZ kaže...
TomoR kaže...
Friday kaže...

Leži na bipodu.

Na bipodu je! Uopce nisam skuzio, predugo ga ne upotrabljavam. Moram se malo prisjetiti. :)

A sto se tice ovog drugog, dal svi meci pogadjaju u jednu tocku? Da? Znaci nema recoila. Tocno? Sto je recoil? Zabacivanje puske. Znaci da nema tog micanja i puska treba mirovati.

Ako puska ne miruje, znaci da treba postojati recoil i spread.

Ili da animacija bude samo da se oruzje priblizi oku igraca (poveca se) to bi imalo smisla! A ne da je nacrtano da skakuce lijevo desno...

Jesam u pravu?

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.9.2014 10:55 (CyberDemonVZ).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice