Upravo sam kickan sa servera jer sam nekome napisao Airburst noob!
Ironije li,da i ti nekome napišeš airburst noob.
Pa da , to je i poanta moje poruke
Na TDM-u sam ubijao likove samo s airburstom, pa su mi se svi nesto poceli buniti u chat.
I onda je nekoliko likova uzelo airburst, a ocito ne znaju bas kako se barata s njim pa je pucalo svugdje oko mene.
I onda me napokon netko ubio airburstom koju sekundu prije kraja runde i radi fore sam mu napisao Airburst noob
I onda kick
Na TDM-u sam ubijao likove samo s airburstom, pa su mi se svi nesto poceli buniti u chat.
I onda je nekoliko likova uzelo airburst, a ocito ne znaju bas kako se barata s njim pa je pucalo svugdje oko mene.
I onda me napokon netko ubio airburstom koju sekundu prije kraja runde i radi fore sam mu napisao Airburst noob
I onda kick
Bome pravi mučki provokator.
Pero te pokvario svojim perverzijama.
I onda kick
Bome pravi mučki provokator.
Pero te pokvario svojim perverzijama.
Siromak je zagorio ko kaubojska tavica pa provocira okolo
Sve je počelo jednog lijepog dana kad san na zid od Platoona napisao ovo:
Poslije ovog se dan naglo pogorsao, imao sam osjećaj da me prate i gledaju.
A zatim, iz mrklog mraka, prišao mi je s leđa, samo me uhvatio za vrat.. čuo sam glasno disanje, a onda mi ga je zabio jako duboko!
I onda mi nije preostalo ništa drugo, nega da mu (nakon više od mjesec dana ) pošaljem ovo:
To si sam šivao? Bravo, bravo, ide to tebi. Nego čuj, imam jedne hlače, malo su se rasparale po šavu, na par košulja mi gumbi poispadali, i tak. Jel bušiš rupe na remenima?
I onda kick
Ovo je zlata vrijedno.
Ne znam dal je to tko već prije ustvrdio ali Scar rastura sad u CTE...
Bušim rupe, bušim. Već drugo dijete na putu :D
Morgen skileri!
Morgen skileri!
Prije laku noć u to doba
Morgen skileri!
Prije laku noć u to doba
Cyber je sigurno vidio poruku ali nije htio odgovoriti
Morgen skiler!
Popravio sam ti post.
D03r0 ju7r0 i tebi.
Šta je s tim CTE patchem? Da instaliram ponovo četvorku ili šta?
Sinoć nakon dugo vremena sam zaigrao BF4 i BF4 CTE. Definitivno CTE druga igra i čekam patch. Ne mogu vjerovat koliko mi sad smeta onaj visual recoil, nakog igranja drugih igara koje taj feature-shit nemaju.
Sinoć nakon dugo vremena sam zaigrao BF4 i BF4 CTE. Definitivno CTE druga igra i čekam patch. Ne mogu vjerovat koliko mi sad smeta onaj visual recoil, nakog igranja drugih igara koje taj feature-shit nemaju.
Šta je taj visual recoil?
To je kad radiš ratatata, a ne vidiš gdje ide ratatata, a ratatata ide bolje nego što ti vidiš.
To je kad radiš ratatata, a ne vidiš gdje ide ratatata, a ratatata ide bolje nego što ti vidiš.
Tomo, ti se često igraš sa Lateralusom, pretpostavljam.
Zanima me nešto što bi on ili čak i ti mogao znati...
Naime, skužio sam da ECM nakon nekog vremena prestane funkcionirati.
Upalio ga ja nakon što pošalju rakete na mene, ili tijekom lockanja, pogađaju me kao da nemam ništa.
Ovo, nakon nekog vremena mislim na to kada duže letim i često ga koristim a njibovi me ne uspiju skinuti.
Jednostavno kao da se zasiti i odluči da više neće funkcionirati.
Znam da je to opći problem, ali me zanima ima li kakav način da se toga riješim.
Npr. da izađem iz helića i protrčim 3 kruga oko njega pa da ECM opet profunkcionira.
Može malo jasnije? Puška se miče, ili šta?
Za one koji nisu shvatili, odavno nisam SV, ni ne igram s njima više.
Što se ECM-a tiče, baš je zločest, ponekad te spasi od nečeg što samo što te ne zvekne, ponekad ga baciš na vrijeme (bio je prije očiti 2s delay kod deploya istog) pa ti ne pomogne.
Dodatni problem je da ti neće pomoći pretjerano ako na tebi drži lock recon sa PLD/SOFLAM/SUAV, ili te netko locka sa HVM-II/IGLA-om (jer kada izgube lock, dotične samo vratiš natrag pa te pogode nakon što ti "iscuri" ECM/Flare). U žaru borbe nećeš baš primijetiti da li te pogodilo za 35 (Stinger) ili 40 (IGLA) dmg-a.
Lateralus je usavršio skrivanje iza zaklona kada ga lock-aju, tako da često ni ne koristi countermeasures. Dodatna stvar (iako Lateralus zna i sam igrati na mapama sa puno zaklona, pa je dobar i tamo - Flood Zone npr.), SV-a je manje više 4-8 na serveru, tako da je uvijek dovoljno "pomagača" na zemlji koji bi otišli "očistiti/pomoći očistiti" dio odakle dolaze glavne lock-on prijetnje.
To ti je ono "gdje ti gleda puška, ne idu meci"
To je glavna stvar zašto su proskilleri odustali od BFa4
To ti je ono "gdje ti gleda puška, ne idu meci"
To je glavna stvar zašto su proskilleri odustali od BFa4
Nišan je skroz na jednom mjestu a meci lete okolo?
Nišan je skroz na jednom mjestu a meci lete okolo?
Zapravo meci lete u skoro isto mjesto ali nišan leti okolo.
Evo primjera Visual recoil-a:
Pola filmića je CTE, drugi dio je kako je na live - a meci i na live zapravo lete kao na ovome što je na CTE, ali to zapravo ne vidiš kako treba.
EDIT: Još jedan primjer side-by-side:
Za one koji nisu shvatili, odavno nisam SV, ni ne igram s njima više.
Što se ECM-a tiče, baš je zločest, ponekad te spasi od nečeg što samo što te ne zvekne, ponekad ga baciš na vrijeme (bio je prije očiti 2s delay kod deploya istog) pa ti ne pomogne.
Dodatni problem je da ti neće pomoći pretjerano ako na tebi drži lock recon sa PLD/SOFLAM/SUAV, ili te netko locka sa HVM-II/IGLA-om (jer kada izgube lock, dotične samo vratiš natrag pa te pogode nakon što ti "iscuri" ECM/Flare). U žaru borbe nećeš baš primijetiti da li te pogodilo za 35 (Stinger) ili 40 (IGLA) dmg-a.
Lateralus je usavršio skrivanje iza zaklona kada ga lock-aju, tako da često ni ne koristi countermeasures. Dodatna stvar (iako Lateralus zna i sam igrati na mapama sa puno zaklona, pa je dobar i tamo - Flood Zone npr.), SV-a je manje više 4-8 na serveru, tako da je uvijek dovoljno "pomagača" na zemlji koji bi otišli "očistiti/pomoći očistiti" dio odakle dolaze glavne lock-on prijetnje.
Ma znam točno što me i kada gađa.
Govorim za situacije kada me rakete pogađaju kroz ECM.
Ispočetka sve funkcionira OK... ECM uredno radi i blokira sve projektile.
I onda, ako duže letim da me ne skinu i uslijed čestog korištenja ECM-a, on jednostavno prestane djelovati.
Najsmješnije mi je dok me lockaju, palim ECM i oni šalju projektile unatoč tome.
Gubim dvoboje i ginem tako glupo zbog toga i to mi jako ide na živce.
Znam za onu foru kad okomito stanem s helićem pa me raketa ne pogodi, odnosno vrti se oko mene, ali to mogu rijetko koristiti jer kad te lokaju s par strana, mo'š se slikat.
A ništa, ako netko zna ima li lijeka tome problemu, neka slobodno napiše.
LOL, onaj drugi dio prvog filmića je zapravo random micanje puške koje nema veze sa pravcem ispaljivanja metka!
Najsmješnije mi je dok me lockaju, palim ECM i oni šalju projektile unatoč tome.
Ovo je bug jer ne može zapravo ispaliti raketu nakon što si ti upalio ECM
A moze dva pitanja?
Kako to da na prvom primjeru uopce nema recoila i spreada?
I drugo, ako je vec animacija tocke slozena da bude fiksna, zasto nije i cijelo oruzje??
Ovo je bug jer ne može zapravo ispaliti raketu nakon što si ti upalio ECM
Pa to i pišem cijelo vrijeme....
ECM nakon nekoliko uzastopnih korištenja prestane djelovati = bug :P
A moze dva pitanja?
I drugo, ako je vec animacija tocke slozena da bude fiksna, zasto nije i cijelo oruzje??
Leži na bipodu.
Zato što bi bilo smiješno da cijela puška miruje dok ti 'rafalaš', you, you m240b n00b
Zato što bi bilo smiješno da cijela puška miruje dok ti 'rafalaš', you, you m240b n00b
A neprikladno je da u BF nešto bude smiješno...
Leži na bipodu.
Na bipodu je! Uopce nisam skuzio, predugo ga ne upotrabljavam. Moram se malo prisjetiti. :)
A sto se tice ovog drugog, dal svi meci pogadjaju u jednu tocku? Da? Znaci nema recoila. Tocno? Sto je recoil? Zabacivanje puske. Znaci da nema tog micanja i puska treba mirovati.
Ako puska ne miruje, znaci da treba postojati recoil i spread.
Ili da animacija bude samo da se oruzje priblizi oku igraca (poveca se) to bi imalo smisla! A ne da je nacrtano da skakuce lijevo desno...
Jesam u pravu?