Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.623.330
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Battlefield 4

PvZ je mrtav za par mjeseci...

Battlefield serial nikada ne umire, osobno bih radije investirao u premium.

Moj PC  
5 5 hvala 0
13 godina
Re: Battlefield 4
Jack Sparrow kaže...

Naletio danas na ovog lika. U par partija nas je potrgao sve i stalno mu svi pisali da je cheater.  Ima par susreta s njim i uvijek iskoči iza kuta ili kad mu ideš s leđa okrene se izroka nas čak i po dvojicu.

Evo battlereporta

Stvarno ne znam jel lik koristi nešto ili stvarno dobar.

Volume kaže...
Jack Sparrow kaže...

Naletio danas na ovog lika. U par partija nas je potrgao sve i stalno mu svi pisali da je cheater.  Ima par susreta s njim i uvijek iskoči iza kuta ili kad mu ideš s leđa okrene se izroka nas čak i po dvojicu.

Evo battlereporta

Stvarno ne znam jel lik koristi nešto ili stvarno dobar.

http://metabans.com/search/?phrase=EpsilonMEYEK

http://bf4db.com/players/134437

http://www.team-des-fra.fr/CoM/bf3.php?p=EpsilonMEYEK

Tip igra za Epsilon tim. Mislite da bi oni cheatere držali i plaćali im da igraju??? 

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
12 godina
neaktivan

Ma ja planiram sad uzeti pvz garden warfare a bf 4 premium za bozic 

PewDiePie
16 godina
Soldier977 kaže...

Tip igra za Epsilon tim. Mislite da bi oni cheatere držali i plaćali im da igraju??? 

Zašto mislite da oni ne mogu koristiti hack?

Epsilon kickan sa ESL turnira radi cheatera LINK

Baš su takvi najgori, ti bi sve napravili da pobjede.

14 godina
Battlefield 4

Ja ga niti ne proglašavam čiterom već sam samo linkao statse i reporte, pa tko želi neka iz toga izvlači zaključak kakav hoće...

Uostalom, kako i Kuky kaže to šta je on nekakva esl pro faca ne mora značiti ni da je svetac. Ne bi bio ni prvi ni zadnji kojeg je uhvatilo s ''pomagalima''

battlelog - Volume_CRO

1 0 hvala 0
13 godina
Volume kaže...

Ja ga niti ne proglašavam čiterom već sam samo linkao statse i reporte, pa tko želi neka iz toga izvlači zaključak kakav hoće...

Uostalom, kako i Kuky kaže to šta je on nekakva esl pro faca ne mora značiti ni da je svetac. Ne bi bio ni prvi ni zadnji kojeg je uhvatilo s ''pomagalima''

Vidim da imas vremema. Dođi igrati! {#}

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
14 godina
CyberDemonVZ kaže...
Volume kaže...

Hahaha eto me

battlelog - Volume_CRO
11 godina
Battlefield 4

Ovaj momak http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/500027437764359232/355299400/  koristi hack za M16A4 kao i ESL-ovaj gore navedeni..
Sto je najbolje ovaj DJ_Suvy je priznao da postoji skriptica za taj M16A4. Dodao je moju ekipu na battelog i kad nam je postao sumnjiv, jedan kolega ga je pitao u vezi toga i rekao je da to normalno koristi na bilo kojem serveru, a uz to igra i ESL. :D bagra citerska

Evo primjer banna http://www.adkgamers.com/topic/75820-perma-banned-joel-pan918-for-hackingcheating-dps-m16a4-67-167-43/

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
CyberDemonVZ kaže...
Volume kaže...

Nikad zabavnija večer, koje kreveljenje ahahaha

Sutra obavezno ponoviti :D

battlelog - Volume_CRO
13 godina
Volume kaže...
Nikad zabavnija večer, koje kreveljenje ahahaha

Sutra obavezno ponoviti :D

Haha!! {#}

Sad smo za kraj odigrali jedne lockere. Upali u tim koji gubi s oko 500, uzeli sve zastave, al prekasno. Nema veze, dobra zabava {#}

Lolik, dobro došao natrag {#}

Gle koliko je sati. Imam osjećaj da će me kćerka probuditi prije 7 {#}

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
Battlefield 4

Ej, igraju Nicz_DK i prijatelji BF4??

Još nisam naletio na njih...

Jučer smo igrali protiv [GC] klana. To su oni IDoomlordI i prijatelji. Dobri u vozilima.

Al se skupila cijela Gerijatrija i kad im više nije Volume pomagao u rejpanju iz zraka, mislim da smo ih dobili 4-5 rundi za redom. Dobar osječaj :D

(Imaju Wins oko 95%, on ima KD preko 7, zato je lijepše pobjediti njih nego random igrače na nekom serveru)

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.8.2014 3:29 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
CyberDemonVZ kaže...

Ej, igraju Nicz_DK i prijatelji BF4??

Još nisam naletio na njih...

U Bf4 nisam igrao protiv njega, ali u trici smo se nekoliko puta susretali.

Evo vam dokaz da me ljudi obozavaju... nije me samo Corona pratio po serverima, svojevremeno je to i Nicz radio.

Vidis, nisam nikad trazio na njegovom kanalu ima li pokoji uradak sa mnom u glavnoj ulozi?

A sve je pocelo bezazlenim prepucavanjem u chatu na Kanalima.

Kasnije smo to isto nastavili na battlelogu i onda smo ponekad trazili jedan drugog po serverima kad bi nam bilo dosadno :)

Nikad necu zaboraviti dva susreta s njim....

Prvi kad nam je uletio na TDM na Firestormu. Uletavam ja u onu srednju zgradu na prizemlju gdje su serveri kad njih cetvorica unutra. I roknem samo njega... on me pocne zaj.ebavat u chatu kako sam znao koji je on i tu se mi pomirimo i zakopamo ratnu sjekiru.

Drugi, kad smo Kuky jos netko, ne sjecam se vise, i ja otisli na onu najvecu mapu iz Armored killa za njim jer je rejpao ekipu iz helica. Poput nindza smo se prikrali skroz na brdo kod njegovog spawna i strpljivo cekali da poleti. Laganini ga skinuli, pozdravili se i otisli sa servera puni ponosa i slave :) Nema veze sto nas je dan prije rejpao i na nama napravio 80-0... to cak i ima na jednom videu njegovom... kad mu je Nexus spominjao uzu familiju :)

[19xx] 4ntraks
14 godina
CyberDemonVZ kaže...
i kad im više nije Volume pomagao u rejpanju iz zraka

Ma kad sam ja njima pomagao u rejpanju iz zraka? {#}

Uglavnom, imaju oni još puno papati da bi dobili Gerijatriju... {#}

battlelog - Volume_CRO
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.8.2014 14:37 (Volume).
13 godina
Jack Sparrow kaže...
Soldier977 kaže...

Zašto mislite da oni ne mogu koristiti hack?

Epsilon kickan sa ESL turnira radi cheatera LINK

Baš su takvi najgori, ti bi sve napravili da pobjede.

Pa mogu ko i svi, ali ovaj link za cheatanje na CS turniru kao skandal je samo iznimka koja potvrđuje pravilo. Ugl Meyek nije cheater.

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
14 godina
Battlefield 4

Malo o novom damage-u

battlelog - Volume_CRO

1 0 hvala 3
13 godina
Volume kaže...

Malo o novom damage-u

meni se to nimalo ne svida. vec sad mi zna bit smijesno kolko lik metaka popije dok ga bušim u pretrcavanju mape i ostane ziv, a sta ce tek sad bit. Da mi se igra arkadni shooter igrao bi quake. lik se izvija na 20 metaka dok ne padne i meni bi to za jednu ratnu igru trebalo bit ok i realisticno!?  nek ubace i onaj sci fi shield za skupit pa da ti moraju prvo stuc 100% shielda pa tek onda 100 healtha. stvarno ga pretjeruju..

13 godina
neaktivan
marinac88 kaže...

Ovaj momak http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/500027437764359232/355299400/  koristi hack za M16A4 kao i ESL-ovaj gore navedeni..
Sto je najbolje ovaj DJ_Suvy je priznao da postoji skriptica za taj M16A4. Dodao je moju ekipu na battelog i kad nam je postao sumnjiv, jedan kolega ga je pitao u vezi toga i rekao je da to normalno koristi na bilo kojem serveru, a uz to igra i ESL. :D bagra citerska

Evo primjer banna http://www.adkgamers.com/topic/75820-perma-banned-joel-pan918-for-hackingcheating-dps-m16a4-67-167-43/

Marinac, kao prvo ovaj tvoj primjer banna nema veze samnom jer moj M16 ne radi 67 damage per shot with 167 kills and 43 headshots. Kao drugo moja "skripta" nije skripta niti hack niti će ikad biti i mogu slobodno da igram. Moj M16 uzima damage kao i tvoj i ima recoil kao i tvoj, stoga stfu...btw, da je hack, bio bi bannan u svojih 315h igre, zar ne?? A i rekao sam vam poslje meča, ako vam smeta moj M16 mogu ja igrat sa drugom puškom i napravit 38 smiješnih killova u rundi...bye

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.8.2014 17:24 (DJ Suvy).
17 godina
DJ Suvy kaže...
marinac88 kaže...

Marinac, kao prvo ovaj tvoj primjer banna nema veze samnom jer moj M16 ne radi 67 damage per shot with 167 kills and 43 headshots. Kao drugo moja "skripta" nije skripta niti hack niti će ikad biti i mogu slobodno da igram. Moj M16 uzima damage kao i tvoj i ima recoil kao i tvoj, stoga stfu...btw, da je hack, bio bi bannan u svojih 315h igre, zar ne?? A i rekao sam vam poslje meča, ako vam smeta moj M16 mogu ja igrat sa drugom puškom i napravit 38 smiješnih killova u rundi...bye

Skripta kakva god bila je trunkicu na onoj strani (bio no-recoil ili nešto drugo), a još u squadu sa Pena-om koji je poznat po hodanju na granici "legalnih stvari"... 

Eto, još jedan kojeg treba izbjegavati.

13 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Skripta kakva god bila je trunkicu na onoj strani (bio no-recoil ili nešto drugo), a još u squadu sa Pena-om koji je poznat po hodanju na granici "legalnih stvari"... 

Eto, još jedan kojeg treba izbjegavati.

Opet o skripti a lijepo sam napisao da nemam skriptu, a eto ti mene izbjegavaj j***n sam ja igrač ahahaha

16 godina
animosity_frenzy kaže...

Bringing back LAN support is high on DICE's wishlist, thet just have no idea how

You can't create custom servers for the following reasons:

• It would give away a huge part of the FB engine.

• If someone hosts a server with shitty internet people blame DICE, and some other things

Kakva glupost, da kreiranje servera radi napor na engine...

Mislim da je problem prevelika integracija u Battlelog i da ih tu nešto zeza. Ali fak it, pa oni su kreatori, to se svakako da riješiti. A i igra nije izašla prošli tjedan...

أهبل Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
16 godina
Battlefield 4

U novom DLC-u{#}

Šala naravno, ovo je montaža

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.8.2014 21:18 (Jack Sparrow).
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

U novom DLC-u{#}

Šala naravno, ovo je montaža

Kuky izgubio si poantu fore sa ovim objašnjenjem sitnim slovima. Fulao si i penal i gol i suca i fudbal..{#}

[M|C] jokaCRO ingame
13 godina
neaktivan
Battlefield 4
Jeli zna tko zašto ne radi game activiti na battlelogu već neko vrime..?
ropevas
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Skilledžija kaže...

Drugi, kad smo Kuky jos netko, ne sjecam se vise, i ja otisli na onu najvecu mapu iz Armored killa za njim jer je rejpao ekipu iz helica. Poput nindza smo se prikrali skroz na brdo kod njegovog spawna i strpljivo cekali da poleti. Laganini ga skinuli, pozdravili se i otisli sa servera puni ponosa i slave :) Nema veze sto nas je dan prije rejpao i na nama napravio 80-0... to cak i ima na jednom videu njegovom... kad mu je Nexus spominjao uzu familiju :)

Armored shield mapa,sječam se ja.e kad bi ja imao veliki upload,bio nolifer i ja bio veliki Twitcher i youtruber...

16 godina
Battlefield 4

Evo ljudi možda se nađete u ovom videu. Ono prije par dana je sa nama na PURE serveru bio wintergore,a sad je izbacio i filmić.

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.8.2014 0:45 (Jack Sparrow).
Moj PC  
7 0 hvala 4
13 godina
Jack Sparrow kaže...

Evo ljudi možda se nađete u ovom videu. Ono prije par dana je sa nama na PURE serveru bio wintergore,a sad je izbacio i filmić.

Haha, lik priča kak ga je cura ostavila, a gore u chatu Pero šalje nekoga vrit {#}

P.S. {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.8.2014 1:34 (CyberDemonVZ).
15 godina
Battlefield 4

kakav šus

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.8.2014 1:53 (fila2208).
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mrxa1 kaže...
animosity_frenzy kaže...

Bringing back LAN support is high on DICE's wishlist, thet just have no idea how

You can't create custom servers for the following reasons:

• It would give away a huge part of the FB engine.

• If someone hosts a server with shitty internet people blame DICE, and some other things

Kakva glupost, da kreiranje servera radi napor na engine...

?!?! Izgubljeni u prijevodu?!
Steam: just_mau5
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Vratio sam se s mora i voljan sam pisati sranja...

Freak Show Inc.

14 0 hvala 1
16 godina
Friday kaže...

Vratio sam se s mora i voljan sam pisati sranja...

Konačno. {#}

Battlelog: MUDO_HR
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice