Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.624.557
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4
Soldier977 kaže...
Arabarran kaže...
Još ti godine oprostim, ali tako sramotiti cijeli klan zaista nije u redu! Evo, jadni Špelac me sad zvao, suza suzu stiže! Kaže da to više ne može izdržati i da će preplivati Dunav po oluji ;)

Dajem ostavku! Sramo ta je da sramotim tako sramotno cijeli klan. Špelac će za pretrpljenu duševnu bol dobiti gajbu pive i janje. {#}

Ne palim se na janjetinu - tamo u tvom šoru ćemo samo pivo popiti {#}

Ara, da stvar bude gora bio je na sredini liste. Igrao je oprezno kamperski...

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...
Soldier977 kaže...
Arabarran kaže...
Još ti godine oprostim, ali tako sramotiti cijeli klan zaista nije u redu! Evo, jadni Špelac me sad zvao, suza suzu stiže! Kaže da to više ne može izdržati i da će preplivati Dunav po oluji ;)

Dajem ostavku! Sramo ta je da sramotim tako sramotno cijeli klan. Špelac će za pretrpljenu duševnu bol dobiti gajbu pive i janje. {#}

Ne palim se na janjetinu - tamo u tvom šoru ćemo samo pivo popiti{#}

Buuuuu

Aj ne laži

{#}

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
13 godina
odjavljen
Friday kaže...
Soldier977 kaže...
Arabarran kaže...

Ajde ne siri neistine - bio je 6 ti od 15 {#}.

13 godina
Alien 22 kaže...
Friday kaže...
Soldier977 kaže...
Arabarran kaže...

Ajde ne siri neistine - bio je 6 ti od 15 {#}.

Vidis da sam iznad stedine {#}

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
15 godina
Battlefield 4

Jel se to samo meni čini ili Unica 6 ima broken recoil nekad.

Uopće ne kickne nekad, već ostane onako bez recoila nekad...čudno jako.

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
fila2208 kaže...

Unicu sam koristio samo 20 puta u kontroliranim uvjetima tako da nisam primjetio :P

Otkad sam probao Deagle, drugi pištolji za mene više ne postoje tako da me Unica uopće ne zanima kao takva ;)

Odigrao sam jučer jednu rundu na 50 i nisam osjetio preveliku razliku u odnosu na 100, tako da ću nastaviti s 50.

[19xx] 4ntraks
11 godina
Battlefield 4

Postoji li neki server di me neće match-uppat sa ovim rank 100+, jer ono, tek sam počeo i stavlja me sa njima matchmaking sistem. Nemam skoro nikakve šanse protiv njih...mislim, uglavnom sam među prvima u timu po score-u, ali dođu nekakvi dvoje troje iz klana i pometu nas i samo gubim, zar je to stvarno tako matchmaking za nas low lvl? :/
Kako bi ja to treba nabavit weapone i sve to brzo?

I da li je TDM najbolji za lvlanje i brzo gearanje?

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
fila2208 kaže...

Ima da bio je i video već. Animacija zašteka ponekad.

17 godina
Skilledžija kaže...

Navodno da su neki evropski provideri isključili opciju 30 tikova na serverima jer im radi preveliko opterećenje.

fila2208 kaže...

da samo više ljudi igra cte nebi vanilu ni palio jer cte je bf4, a bf4 vanila je trenutno smeće od netocodea.

Prije će biti ovo što kaže drug Skilledžija, googlati: bf4 servers on physical machine

jedan od rezultata pretrage (kao što sam i mislio)

http://battlelog.battlefield.com/bf4/forum/threadview/2955064777606850081/2/

uvjeren sam da su CTE serveri fizičke mašine sa po jednom instancom servera gore, ovo što mi igramo su komercijalni serveri u rukama trvrtki.

13 godina
Battlefield 4

Ovaj vozi skoro kao i ja.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
red_bull kaže...
Arabarran kaže...
A, ja krepaj??

Danek tebi i ovim tvojim dalmošima i slavoncima treba jedan odojak a ne stalno ta janjetina. Litra direktora po glavi stanovnika a ne neke malvazijice ili grasevine.. {#}

Jel ovo neki prikriveni poziv za pit i jist? {#}

13 godina
Bevis kaže...

Postoji li neki server di me neće match-uppat sa ovim rank 100+, jer ono, tek sam počeo i stavlja me sa njima matchmaking sistem. Nemam skoro nikakve šanse protiv njih...mislim, uglavnom sam među prvima u timu po score-u, ali dođu nekakvi dvoje troje iz klana i pometu nas i samo gubim, zar je to stvarno tako matchmaking za nas low lvl? :/

Ovdje nisu baš česti izrazi match-up i matchmaking, pretpostavljam da dolaziš s neke druge igre gdje je to malo drugačije izvedeno.

U BF-u runde mogu dosta dugo trajati, pa ti upadaš za vrijeme trajanja runde na stranu koja ima manje igrača. Na žalost, stana s manje igrača je obično ona slabija koja gubi, pa je nekoliko igrača napustilo igru.

Imaš nekoliko rješenja za ovo:

1. Pratiš server preko Battleloga i upadneš na početku runde pa je 50:50 da ćeš upasti u bolji tim

2. Za vrijeme runde se probaš prebaciti sa Team switch opcijom

3. Pronađeš server gdje su admini online koji vole slagati podjednake timove.

4. Skupiš neko društvo ili upadneš u klan pa ćeš ti biti onaj koje će pomesti ostale

EDIT: Nema nekog posebnog recepta za brzo otključavanje oružja.

Uglavnom, dva su načina. Jedan je da kupiš unlock preko Origina (totalna ludost, ako mene pitaš) ili otvoriš battlepackove u Battlelogu i onda u igri pritisneš ESC i dolje desno odabereš boost.

Da, TDM bi moga biti dobar za brzo otključavanje. Naravno, ako skupljaš killove.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.7.2014 10:42 (CyberDemonVZ).
17 godina
odjavljen
Arabarran kaže...
red_bull kaže...
Arabarran kaže...
A, ja krepaj??

Danek tebi i ovim tvojim dalmošima i slavoncima treba jedan odojak a ne stalno ta janjetina. Litra direktora po glavi stanovnika a ne neke malvazijice ili grasevine.. {#}

Ja sam slobodan - samo recite termin. A već godinama se želim sa direktorom naliti...

Freak Show Inc.
11 godina
CyberDemonVZ kaže...
Bevis kaže...

Ovdje nisu baš česti izrazi match-up i matchmaking, pretpostavljam da dolaziš s neke druge igre gdje je to malo drugačije izvedeno.

U BF-u runde mogu dosta dugo trajati, pa ti upadaš za vrijeme trajanja runde na stranu koja ima manje igrača. Na žalost, stana s manje igrača je obično ona slabija koja gubi, pa je nekoliko igrača napustilo igru.

Imaš nekoliko rješenja za ovo:

1. Pratiš server preko Battleloga i upadneš na početku runde pa je 50:50 da ćeš upasti u bolji tim

2. Za vrijeme runde se probaš prebaciti sa Team switch opcijom

3. Pronađeš server gdje su admini online koji vole slagati podjednake timove.

4. Skupiš neko društvo ili upadneš u klan pa ćeš ti biti onaj koje će pomesti ostale

EDIT: Nema nekog posebnog recepta za brzo otključavanje oružja.

Uglavnom, dva su načina. Jedan je da kupiš unlock preko Origina (totalna ludost, ako mene pitaš) ili otvoriš battlepackove u Battlelogu i onda u igri pritisneš ESC i dolje desno odabereš boost.

Da, TDM bi moga biti dobar za brzo otključavanje. Naravno, ako skupljaš killove.

Ukratko, jao meni.

17 godina
Skilledžija kaže...

Ovaj vozi skoro kao i ja.

Jedan takav i ALT F4 ti jedino preostaje!

14 godina
Battlefield 4

http://battlelog.battlefield.com/bf4/de/servers/show/pc/6f52edd8-6f7c-4416-a6fc-3ccb084e046d/1-FummelBude-24-7-CONQUEST-48P-2C-fad-multigaming-de/

Evo ako koga zanima neka isproba ovaj server. Sinoć smo odigrali partiju-dvi i usudio bi se reći da je netcode na njemu radio savršeno, barem sam ja imao takav dojam :D

Stvarno se osjetio svaki metak, svaki put bi imao vremena reagirati i sakriti se od paljbe bez padanja odjedbom, hs se događao tu i tamo a ne svaki drugi kill. Metci su se ljepili odlično na protivnike i uvijek bi imao osjećaj koliko metaka treba dok netko ne padne... 

battlelog - Volume_CRO

2 0 hvala 0
12 godina
fila2208 kaže...

Meni se to jako cesto desava.

Onak puknem metak,idem drugi i uopce nema animacije za recoil.

Prestanite stavljati zarez,tamo gdje je odavno trebala biti tocka!
16 godina
moderator
Paradox1 kaže...
fila2208 kaže...

Meni se to jako cesto desava.

Onak puknem metak,idem drugi i uopce nema animacije za recoil.

Taj recoil su riješili na CTE za assault,carbine i hand gun...još moraju za sačme i snajpere i dolazi patch.

Neznam dečki kam je sila,pa igra je vani tek 8 mj.

سمندری ڈاکو
12 godina
Battlefield 4

Od danas bi trebao biti dostupan 4. DLC za nas nonpremium igrace.

0 0 hvala 0
13 godina
pukycro kaže...

Od danas bi trebao biti dostupan 4. DLC za nas nonpremium igrace.

Onda je danas pravo vrijeme da profesori skiledžija i eleponero organiziraju jedan lagani obilazak za njubeke po novim mapama. {#}

battlelog MRSKI-OKUPATOR
11 godina
Battlefield 4

Jedno glupo pitanje. Sve ove nove ekspanzije oni naplaćuju i sve te nove mape se treba kupiti?
Ja mislim da kad sam kupova da sam kupio oni digital deluxe edition nešto, što sam s tim uopće dobio, premium il šta?
Hvala na pomoći.

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.7.2014 13:41 (Bevis).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
pirat kaže...

Taj recoil su riješili na CTE za assault,carbine i hand gun...još moraju za sačme i snajpere i dolazi patch.

Neznam dečki kam je sila,pa igra je vani tek 8 mj.

Visual recoil nema veze sa time što unica radi. Ponekad nema trzaj, uopće nema recoil.

A visual recoil koliko sam čuo su riješili samo za AR zasad. Sve ostalo i dalje ima visual.

Men je sila jer od 9mj ću jako rijetko igrati, a za ostale ne znam...ali da, kako nas nije sram tražiti te stvari, pa tek je igra vani.

{#}

12 godina
Bevis kaže...

Jedno glupo pitanje. Sve ove nove ekspanzije oni naplaćuju i sve te nove mape se treba kupiti?
Ja mislim da kad sam kupova da sam kupio oni digital deluxe edition nešto, što sam s tim uopće dobio, premium il šta?
Hvala na pomoći.

Da.

U digital deluxu si dobio Chinu i tjt

Prestanite stavljati zarez,tamo gdje je odavno trebala biti tocka!
16 godina
neaktivan
Friday kaže...
Arabarran kaže...
red_bull kaže...
Arabarran kaže...
A, ja krepaj??

Ja sam slobodan - samo recite termin. A već godinama se želim sa direktorom naliti...

Naravno! Direktor,u podzemlju tajno zvan i hotela ili noja, jedini je  direktor s kojim sam se i ja napio.  Zbog svojih poznatih ukručivajučih svojstava(ili se ti ukrutiš ili mali) prozvan je i viagrom zagorja i podravine. 

Obadvoje ste pozvani u bilo koje vrijeme i ako prolazite i ne javite se ste papci..

[M|C] jokaCRO ingame
15 godina
Battlefield 4

Nakon muke sa unicom deagle dođe kao nagrada. Pištolj je toliko op da boli glava.

{#}

Moj PC  
2 2 hvala 0
17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

Nakon muke sa unicom deagle dođe kao nagrada. Pištolj je toliko op da boli glava.

{#}

Jel bolji od Rexa iz BF3?

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan

Puno bolji od Rexa bar meni a osim toga osjeća se težina pljuce baš su ga dobro pogodili( bar nešto)

sake08
15 godina
Friday kaže...
fila2208 kaže...

{#}

Jel bolji od Rexa iz BF3?

Je, rex je u bf3 bio brz, ali nisam nikako mogao dobiti osjećaj za njega. Nekako je znao ispljunuti previše prebrzo a nema hita.

Deagle ima 9 metaka mislim i kad ga hipaš imaš nekako osjećaj da sjeda.

ne znam, probaj ga u cte ako ti se neda otključavati.

17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

ne znam, probaj ga u cte ako ti se neda otključavati.

Igram BF3 zadnjih dana i zabavljam se kao modni mačak među ženskim torbama...

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...

Igram BF3 zadnjih dana i zabavljam se kao modni mačak među ženskim torbama...

Prestani dobivati regrese jer si postao prepozitivan.... {#}

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice