Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.625.583
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Re: Battlefield 4
pirat kaže...
Soldier977 kaže...

Popravak tipa:

• Vratite nam Bazaar
  • Vratite nam Sienu

Ajde Seinu ali Bazaar...e Bazaar?

Bazaar je mapa po kojoj su prva 3mj svi kenjali,kasnije je bila dobra samo za 5 na 5.

Pa nebi bilo bolje da su sve mape velike,široke,otvorene?...pa jbt.

Nadam se da će mape iz ovog DLCa biti sličnije Karkandu nego Bazaaru.

A Rush na Bazaaru? 

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
14 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...
A zašto si ti tako ljut uvijek?

lol pa nisam ljut, nisam nimalo ljut šta je najbolje, možda me krivo shvaćate ali jedno je kako je, jedno je kako vi prezentirate.

stvarno ali stvarno neznam šta vam još dice treba podvalit da shvatite.

možda blank disc za 60 eura?

{#}

steam: CRO_ZeNGe battlelog CRO_ZeNGe i marko0702
17 godina
Soldier977 kaže...
Skilledžija kaže...

"Sredili su netcode", sad sređuju igru, a kad će mape popraviti?

Popravak tipa:

• Vratite nam Bazaar
  • Vratite nam Sienu
  • Vratite nam CQ small da je stvarno small
  • itd

?

i možda još da nadodam:

• previše se stvari može srušiti, de to maknite
  • jaako su mi mape šarene, de vratite plavi filter
  • sunce mi preslabo tuče u oči, pojačati molim
  • mape su fakat prevelike, smanjite ih molim
17 godina
Soldier977 kaže...

A Rush na Bazaaru? 

Bljuv, ispovrać ukrug!!!!

Rush bf3 = kanali, teheran hw (zapostavljena mapa imho), peak, kharg!

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.7.2014 12:08 (mrfloyd).
16 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

lol pa nisam ljut, nisam nimalo ljut šta je najbolje, možda me krivo shvaćate ali jedno je kako je, jedno je kako vi prezentirate.

{#}

Najbolje od svega je kako kakaš da je igra u beti, ne radi netcode i daleko od završenog, a imaš 700 sati DayZ-a(OMFG više nego ja BF4) . Znači alpha igre koja nema 70% onog što bi trebala i što ima mod. Igre u kojoj propadaš kroz stepenice i zidove, kroz zgrade prolaze zombiji, lag ponekad tolko ogroman da te vrati po 50 metara od lokacije di si bio, ubijeni lik ponekad nastavlja trčati iako je mrtav na podu itd. itd. I još je braniš kad ljudi kenjaju zato što je u 2 godine uspio napraviti 30% onoga što ima mod,a ovdje kenjaš iako su večinu već ispravili.

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.7.2014 12:28 (Jack Sparrow).
13 godina
mrfloyd kaže...
Soldier977 kaže...

A Rush na Bazaaru? 

Bljuv, ispovrać ukrug!!!!

Rush bf3 = kanali, teheran hw (zapostavljena mapa imho), peak, kharg!

100 ljudi 100 ćudi, 100 žena 200.... 

Ali da ne pišem na nivou bljuvotine, samo ću reći da se meni sviđa {#}

14 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

{#}

Najbolje od svega je kako kakaš da je igra u beti, ne radi netcode i daleko od završenog, a imaš 700 sati DayZ-a(OMFG više nego ja BF4) . Znači alpha igre koja nema 70% onog što bi trebala i što ima mod. Igre u kojoj propadaš kroz stepenice i zidove, kroz zgrade prolaze zombiji, lag ponekad tolko ogroman da te vrati po 50 metara od lokacije di si bio, ubijeni lik ponekad nastavlja trčati iako je mrtav na podu itd. itd. I još je braniš kad ljudi kenjaju zato što je u 2 godine uspio napraviti 30% onoga što ima mod,a ovdje kenjaš iako su večinu već ispravili.

lol pa dayz je nešto najbolje šta se desilo gaming industriji.

i da igra je u alphi i kao takva košta 23 EURA(bf4 je koštao 450 kn za tvoju informaciju) ,ali to šta ti spominješ toga nema ima mjesec danas, jedino su ostali zombiji na kojima rade,

eto sad stiže 64-bit serveri poboljšanje zombija i pathfindinga kao i mnoštvo toga šta najavljuju , samo treba biti informiran.

a mod je miljama iza dayza bez obzira šta on još nema toliko stvari koliko ima mod.

bez obzira na toliko bugova igra je u boljem stanju nego bf4 kao finalan proizvod ,a u alphi je :)

taj dayz sa ekipom kojom igram je nešto najbolje šta sam ikad u svom životu zaigrao vjerovao ti meni ili ne :)

i još nešto za kraj, ovo tvoje boldano, pošto nisi informiran kao niti večina djece u dayz temi, on ne radi na toj igri 2 godine.

sve šta su napravili su praktički krenuli iz početka i cijeli engine su trebali prepravljati , a to nije jednostavan posao.

da želiš biti informiran pročitao bi na redditu, sve ti je čovjek napisao i objasnio maltene da vam ne nacrta da shvatite ,a vi opet kenjate kako ovo ,kako ono, kako on radi 2 godine ,kako ništ nije naravio.

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.7.2014 13:03 (ZeNGe_CRO-mt).
13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Jack Sparrow kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

{#}

i da igra je u alphi i kao takva košta 23 EURA(bf4 je koštao 450 kn za tvoju informaciju) ,ali to šta ti spominješ toga nema ima mjesec danas, jedino su ostali zombiji na kojima rade,

eto sad stiže 64-bit serveri poboljšanje zombija i pathfindinga kao i mnoštvo toga šta najavljuju , samo treba biti informiran.

a mod je miljama iza dayza bez obzira šta on još nema toliko stvari koliko ima mod.

bez obzira na toliko bugova igra je u boljem stanju nego bf4 kao finalan proizvod ,a u alphi je :)

taj dayz sa ekipom kojom igram je nešto najbolje šta sam ikad u svom životu zaigrao vjerovao ti meni ili ne :)

Ja ti vjerujem, samo bi želio da više ne budeš ljut {#}

13 godina
Battlefield 4

8GB patch na djelu {#}

Moj PC  
6 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

dama nisam ljut {#}

kuky sad brije, a stvalja u isti koš igra koja je u alphi tj early access i finalni prizvod koji je više poluproizvod,

stvar je u tome kad kupuješ dayz early access piše ti upozorenje zašto ga kupuješ i prilikom svakog ali SVAKOG ulaska u igru ti stavljaju upozorenje,

Early Access Game - Thank you for participating in the DayZ Early Access! This game is an Alpha, and will be so for sometime. This means you will experience bugs, unfinished features, problematic design decision, and many more things that disrupt your game experience. We will be working with the community to fix these, to help us please visit dayzgame.com for development information. Above all please remember this game is not finished, and is a work in progress. -- I understand (to je ono kad potvrdiš prilikom SVAKOG ULASKA U SAMU IGRU) Developer statement: "We strongly advise you not to buy and play the game at this stage unless you clearly understand what Early Access means and are interested in participating in the ongoing development cycle." ....i onda kuky spominje bugove....pobogu kuky {#} i još svaki put moraš stisnut I understand.

evo još i slikica za kukycu

Moj PC  
2 3 hvala 0
17 godina
Soldier977 kaže...

100 ljudi 100 ćudi, 100 žena 200.... 

Ali da ne pišem na nivou bljuvotine, samo ću reći da se meni sviđa {#}

Yep, tvojoj ćudi paše Bazaar rush, mojoj ne! {#}

13 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

dama nisam ljut {#}

kuky sad brije, a stvalja u isti koš igra koja je u alphi tj early access i finalni prizvod koji je više poluproizvod,

stvar je u tome kad kupuješ dayz early access piše ti upozorenje zašto ga kupuješ i prilikom svakog ali SVAKOG ulaska u igru ti stavljaju upozorenje,

Early Access Game - Thank you for participating in the DayZ Early Access! This game is an Alpha, and will be so for sometime. This means you will experience bugs, unfinished features, problematic design decision, and many more things that disrupt your game experience. We will be working with the community to fix these, to help us please visit dayzgame.com for development information. Above all please remember this game is not finished, and is a work in progress. -- I understand (to je ono kad potvrdiš prilikom SVAKOG ULASKA U SAMU IGRU) Developer statement: "We strongly advise you not to buy and play the game at this stage unless you clearly understand what Early Access means and are interested in participating in the ongoing development cycle." ....i onda kuky spominje bugove....pobogu kuky {#} i još svaki put moraš stisnut I understand.

evo još i slikica za kukycu

16 godina
moderator
Soldier977 kaže...

8GB patch na djelu {#}

I avioni isto...

سمندری ڈاکو
16 godina
Soldier977 kaže...

8GB patch na djelu {#}

To je za 4th July...Američanski blagdan.

Zato i stavih onaj video od jackfragsa...

al vjerujem da to shvatiste ;)

أهبل Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.7.2014 13:26 (mrxa1).
16 godina

Zenge pa da barem nemam tu igru i da ju barem nisam igrao bi još nešto rekao, ali ovako, pa daj nemojmo se pretvarati. Meni je isto DayZ dobar, ali mi je i BF4 i WarZ dobar. Zato ne kenjam po ni jednoj igri jer kužim da nije sve tako jednostavno. Naravno sve te igre imaju svoje probleme, ali sam kažem kako si licemjer jer kenjaš tu po igri što ima bugove, a igraš alpha igru koja ima još više bugova. Nebitno sad što piše da je igra alpha, ti već 7 mjeseci tu kenjaš o nekim stvarima iako ih je večina ispravljena, a igraš igru punu bugova u kojima ti to ne smeta. Jednostavno ti si znanstveni fenomen. 

Još sam fali da počenš igrati goat simulator koji namjerno ima bugove i kažeš da ti je super.

EDIT:vidite i sami sad kolko se napalio samo što sam malo spomenuo dayz. A pogledajte mu samo onu sliku, čak ni ovu poruku na početku igre nije uspio popraviti u te dvije godine.

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.7.2014 15:27 (Jack Sparrow).
16 godina
moderator
Battlefield 4

سمندری ڈاکو
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Meni sve nekak smrdi da ovaj CTE nije samo damage control, nego i priprema za early access sistem za sljedeći BF.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
Perki kaže...

Meni sve nekak smrdi da ovaj CTE nije samo damage control, nego i priprema za early access sistem za sljedeći BF.

Pa već je pisalo da EA razmatra tu opciju.

Ako ništa zenge će biti zadovoljan jer će mu kod ulaska pisati poruka kupili ste igru punu bugova i dolje ispod će stisnuti razumijem.{#}

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

ja sam ti napisao ono šta je ,ja ne izmišljam toplu vodu, te sam ti sve objasnio šta znači early access, sad je jedino pitanje jesi ti to shvatio ili nisi ?

kažem, dao bog da vam ea/dice/visceral podvale blank dics za 60 eura.

...i to bi vam bio najbolji blank disc IKAD.

Moj PC  
7 3 hvala 0
15 godina
Perki kaže...

A dobro bemu miša, bar će next naslovi biti, tj.- izaći donekle poliraniji i to je ok.

Djeca će mi igrat bf12 i guštati u flawless netcodeu {#}

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
16 godina
pirat kaže...

Bazaar je mapa po kojoj su prva 3mj svi kenjali,kasnije je bila dobra samo za 5 na 5.

...

Bazaar i Seine su najbolje odgovarale mom načinu igre tipa Spartaaa! iliti kamikaza stil. Ok su mi bili i Kharg Island te Damavand Peak.

Ali nakon BF3 Premium DLC-ova, koje sam igrao možda svega 50-tak sati, te BFBC2: Vietnam, kojeg sam isto vrlo malo igrao, sumnjam da ću uzimati BF4 Premium (možda ako bude manje od 100 kn) . Nekako mi je to postalo samo bacanje novaca. A poslije DLC-ove ni ne taknem već igram na nekoliko mapa koje su mi dobro sjele u osnovnom paketu.

Tako sam većinu vremena u BF4 proveo na Lockerima, Zavodu, Rogue i Paracelu jer su mi tamo rezultati bili bolji nego na drugim mapama. Kad me na drugim mapama rokaju ko malog majmuna, brzo izgubim volju za igrati na njima.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
12 godina
neaktivan
animosity_frenzy kaže...

Zašto svi šutite da DT izlazi 15.7., zašto?

http://i4.minus.com/iblfnqttmLpJc0.jpg

znaju kad treba izbaciti pravi dlc, kad je meni rodjendan {#}

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
16 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ja sam ti napisao ono šta je ,ja ne izmišljam toplu vodu, te sam ti sve objasnio šta znači early access, sad je jedino pitanje jesi ti to shvatio ili nisi ?

kažem, dao bog da vam ea/dice/visceral podvale blank dics za 60 eura.

...i to bi vam bio najbolji blank disc IKAD.

Gle ja sam želim reći da ti u jednoj igri(BF4) smeta svaka i najmanja greškica, a u drugoj je sve super iako ima puno bugova, ali ti je sve u redu samo zato jer na početku piše da je early access koji uz to ima još jednu zasebnu verziju di se testiraju stvari kao BF4 CTE.

Znam ja što je early access, ali opet ne možeš radi toga ignorirati sve igrine greške i reći da je ih nema, a po drugoj kakati 7 mjeseci(sedam) iako je skoro već sve ispravljeno. Pogledaj si samo onu sliku koju si dao, odmah na početku ti je ta prouka zbugana.

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.7.2014 17:42 (Jack Sparrow).
13 godina
protjeran
Battlefield 4

ja igram i zabavljam se i ovako i onako,

Moj PC  
15 0 hvala 3
12 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

i još nešto za kraj, ovo tvoje boldano, pošto nisi informiran kao niti večina djece u dayz temi, on ne radi na toj igri 2 godine.

sve šta su napravili su praktički krenuli iz početka i cijeli engine su trebali prepravljati , a to nije jednostavan posao.

da želiš biti informiran pročitao bi na redditu, sve ti je čovjek napisao i objasnio maltene da vam ne nacrta da shvatite ,a vi opet kenjate kako ovo ,kako ono, kako on radi 2 godine ,kako ništ nije naravio.

Mislim da sam skontao tvoj problem, u BF4 nemaš ekipe, pa je normalno da ti je bezveze igrati, te kada igraš sam više pažnje posvetiš bugovima i sl. , dok na dayz imaš neku ekipicu, pa u biti i ne primjetiš bugove jer si previše fokusiran na zafrkanciju s ekipom...

suma sumarum: Neće nitko s tobom da igra BF4 :D

http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/Hurki_CRO/
13 godina
neaktivan
Hurki kaže...

Mislim da sam skontao tvoj problem, u BF4 nemaš ekipe, pa je normalno da ti je bezveze igrati, te kada igraš sam više pažnje posvetiš bugovima i sl. , dok na dayz imaš neku ekipicu, pa u biti i ne primjetiš bugove jer si previše fokusiran na zafrkanciju s ekipom...

Hm, al navodno je volio Bf3... tako da teorija tu pada u vodu {#}

16 godina
Soldier977 kaže...
pirat kaže...
Soldier977 kaže...

Popravak tipa:

• Vratite nam Bazaar
  • Vratite nam Sienu

Pa nebi bilo bolje da su sve mape velike,široke,otvorene?...pa jbt.

A Rush na Bazaaru? 

Ja bih KARG Island najbolja mapa za cq love it love it!

StariGad_HR @battlefield
14 godina
neaktivan
Hurki kaže...

te kada igraš sam više pažnje posvetiš bugovima i sl. , dok na dayz imaš neku ekipicu, pa u biti i ne primjetiš bugove jer si previše fokusiran na zafrkanciju s ekipom...

Ruku na srce Dayz i Dayz mod imaju vise bugova 3 puta od Bf a opet ga s gustom igram dok bf u zadnje vrijeme ne igram tj pauzu sam napravio na neko vrijeme.ustvari u Bf sam zivcanio bas zbog toga sto kazes,nisam ga vise shvacao ko zabavu nego sve nesto natjecateljski tako da ima nesto i u tome da

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
14 godina
neaktivan
Hurki kaže...

LOOOL nitko od moje ekipe ne puši bf4, te im je ujedno i ovo najgori bf naslov IKAD uključujući mene.

taj bf4 je jednostavno stvoren za djecu i za djecu u glavi.

jer ako ti nakon broken faking igre, nakon izlaska od više od 7-8 mjeseci "finalnog proizvoda" podvale jednu te istu igru pod naslovo CTE di ISPARAVLJAJU POGREŠKE TE ISTE IGRE

kako nazvati tebe koji pušiš te spike? 

realno?

neću ti niti napisati da nebi rekli moderatori kako vrijeđam ,ali smijeh ste.

i ti i ovi "odrasli" u ovoj temi.

smiješak i lijepi pozdrav,neću više  dosađivat vama velikim znalcima {#}

13 godina
protjeran
ZeNGe_CRO-mt kaže...

@digital198

ako nemaš ili neznaš reći ništa pametnije, molim te lijepo da se suzdržiš takvih slika.

znači opet, u glavi si dijete koje nezna pametnije.

hvala, dovidenja

a sada dijete drago odleprsaj i pusti da uzivamo u najboljoj igri svih vremena {#}

Moj PC  
14 5 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice