Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.625.518
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Battlefield 4

Pozz svim Battlefildašima, svim koji me znaju i ne znaju. Ja sam na urlaubu pa eto samo da se javim

Moj PC  
11 0 hvala 2
13 godina
Re: Battlefield 4
ivanec kaže...

Pozz svim Battlefildašima, svim koji me znaju i ne znaju. Ja sam na urlaubu pa eto samo da se javim

Gdi si, kak je? Imas tablet za commandera?

{#}

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
neaktivan
MRSKI kaže...

Da li je itko od vas imao problema sa ovim AMD gaming evolved? Ne uspijevam sa njim ništa snimiti niti mi se pojavljuje kao overlej u igri.  Grafička r9 280 i drajveri 14.4. U postavkama aktivirao opciju za snimanje i bindao sve tipke.  Na FAQ sam našao da neke grafičke još nisu podržane ali nigdje nisam našao popis koje... 

Stavi u Control centru velika ikona RECORD na ON. To je kod mene bar bio slučaj, nisam odmah skužio. Inače snima i 64 bitnu verziju, bar meni.

16 godina

CTE is cruel cruel world {#}

أهبل Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
17 godina
ivanec kaže...

Kaj, smislio si neki popust za Hainan resort? To prek crnog jajeta ili ponude dana? Polupansion ili alles inclusive?

{#}

15 godina
mrxa1 kaže...

CTE is cruel cruel world {#}

Reviveaš ga i baciš refleksno medic bag u njega i ode...a namjera je bila časna :(

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
16 godina
moderator
mrxa1 kaže...

Opet ide patch večeras: "PATCH DAY: BUILD BEING COPIED! ETA 2PM PDT"

Bogme su zapeli da nešto riješe...

8.85GB

ATCH CHANGES
This is what is included in this patch:

• Nansha Strike ground texture load fix
    Fix for the terrain layer on this map (will be included in rotations next week)
  • >5 Squad size issue
    Fixed an issue where more than 5 members were possible
  • Netcode: Framehistorytime server side configurable
    The Framehistorytime value is used in determining how much “slack” the server allows a client with packetloss to have. This value is central to getting killed behind cover and 1 frame deaths. The challenge is getting it balanced between allowing damage and not – to make it work for all types of connections and players.
    We will commence testing of different values to gauge where the limits of this value sits early next week.

Obliteration Improvements
We’re far from done with these, but we wanted to get your feedback on the direction we’re taking with the bomb indicator. More updates to this mode soon ™!

• Bomb HUD is always on but will now update the postion of enemy carrier every 5 seconds
  • Raised bomb icon over the bomb carrier’s head for visibility

UI Triage

• Adjustable scaling for friendly and enemy icons
  • Health & revive icons now separated from player name in the advanced gameplay options
سمندری ڈاکو
13 godina
pirat kaže...
mrxa1 kaže...

Opet ide patch večeras: "PATCH DAY: BUILD BEING COPIED! ETA 2PM PDT"

Bogme su zapeli da nešto riješe...

8.85GB

ATCH CHANGES
This is what is included in this patch:

• Nansha Strike ground texture load fix
    Fix for the terrain layer on this map (will be included in rotations next week)
  • >5 Squad size issue
    Fixed an issue where more than 5 members were possible
  • Netcode: Framehistorytime server side configurable
    The Framehistorytime value is used in determining how much “slack” the server allows a client with packetloss to have. This value is central to getting killed behind cover and 1 frame deaths. The challenge is getting it balanced between allowing damage and not – to make it work for all types of connections and players.
    We will commence testing of different values to gauge where the limits of this value sits early next week.

Obliteration Improvements
We’re far from done with these, but we wanted to get your feedback on the direction we’re taking with the bomb indicator. More updates to this mode soon ™!

• Bomb HUD is always on but will now update the postion of enemy carrier every 5 seconds
  • Raised bomb icon over the bomb carrier’s head for visibility

UI Triage

• Adjustable scaling for friendly and enemy icons
  • Health & revive icons now separated from player name in the advanced gameplay options

Rekao bi po ovome da je BF4 release date 29.11.2014. {#} 

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
13 godina
MRSKI kaže...

Da li je itko od vas imao problema sa ovim AMD gaming evolved? Ne uspijevam sa njim ništa snimiti niti mi se pojavljuje kao overlej u igri.  Grafička r9 280 i drajveri 14.4. U postavkama aktivirao opciju za snimanje i bindao sve tipke.  Na FAQ sam našao da neke grafičke još nisu podržane ali nigdje nisam našao popis koje... 

Eee, što nisi uzeo nvidiu kad si već uzimao nešto {#}

16 godina

'muricans...

أهبل Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
14 godina
Battlefield 4

Hehe izgleda da ovaj LA dajs stvarno nekog vraga i radi da ovaj krš dovede u red...

Svakih par dana novi patch kojim se stvarno vide promjene. I šta je najzanimljivije stvarno slušaju ideje i savjete igrača

Lipo bogami {#}

battlelog - Volume_CRO

9 0 hvala 0
17 godina
Soldier977 kaže...

Mene strah da ne vele da se prelazak na upgradeani BF naplaćuje 20USD {#}

13 godina
mrfloyd kaže...
Soldier977 kaže...

{#}

Da, mjesecima moraju plaćati jedan cijeli studio da bi ispravili greške u igri.... Naplatit će to oni nama negdje, bez brige :)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
Battlefield 4

"Sredili su netcode", sad sređuju igru, a kad će mape popraviti?

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Skilledžija kaže...

Na sto mislis?

Sam dizajn mapa? Greske s teksturama? Nevidljive zidove?

16 godina
CyberDemonVZ kaže...
Skilledžija kaže...

Na sto mislis?

Čemu to popravljati?

Da još više ekipe prestane igrati ;) 

13 godina
Skilledžija kaže...

Popravak tipa:

• Vratite nam Bazaar
  • Vratite nam Sienu
  • Vratite nam CQ small da je stvarno small
  • itd

?

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Zašto svi šutite da DT izlazi 15.7., zašto?

http://i4.minus.com/iblfnqttmLpJc0.jpg

Steam = animosity_frenzy; Origin = reverend_frenzy;
Moj PC  
0 0 hvala 7
14 godina
Skilledžija kaže...

A nikad, eventualno se nadati da će u sljedeća dva dlc-a biti koliko-toliko zanimljivije mape

Neznam kako vama ali meni osim zavoda za infantry i goldmuda za vozila nema mape koju s guštom mogu zaigrati. Barem šta se tiče cq large, ostalo niti ne igram pa neću ni komentirati...

U trici nema mape koja mi na svoj način nije draga i šta se tiče vanile i šta se tiče dlc-a

battlelog - Volume_CRO
13 godina
CyberDemonVZ kaže...
Skilledžija kaže...

Na sto mislis?

Jedina mapa koja iz Vanille valja i na kojoj možeš imati dobru rundu je Zavod.

Mape s prolaznom ocjenom su Ruž, Šangaj i Lokeri.

Čajna Rajznig DLC se ne sjećam kad smo zadnji put igrali bilo koju od mapa?

Sve su šrot.

Sekond Asolt - Metro jedina koja ima prođu.

Kaspijan i Fajerstorm su uništili totalno - Oman više nema onaj šarm kao u BF3.

Oluja i balans vozila totalno uništavaju igru na Omanu.

Ove morske mape nisu loše, ali neke su prerazvedene i ako nisi u vozilu teško možeš pokrivati određene točke.

Ona s topom nije loša jer je u jednom komadu - ali bi na njoj malo balansirao vozila - čak ih potpuno izbacio možda - vidiš to ne bi bilo loše?

[19xx] 4ntraks
16 godina
Battlefield 4

Kako ljudi brzo zaboravljaju loše stvari iz prijašnjih nastavaka, isto je meni bilo sa BC2 do kad ga nisam ponovo zaigrao. Oman ima potpuno isti setting s vozilima kao na BF3, ali gle čuda ovdje pokvaren, a tamo nije. Iako nas je shinox rejpao svaku rundu iz jeta i radio nam 100-0 ili pak heli kad shinoxa nije bilo. Fajerstorm isto uništili jer su dodali levoluciju u kojoj gle čuda možeš srušiti jedan kran, a to baš puno utječe na igru i preokrene cijelu rundu.{#} Ajde Caspian su promjenili dosta s tim zidom ali nebi rekao da je radi toga loš.

Isto su sve zaboravili ono vajnje oko Armored Killa. Mape su prevelike, previše tenkova. Isto kao sad čajna u kojem si mi Guilin Peaks i Silk Road jedne od dražih mapa, a Dragon pass je tak- tak. Jedina loša je Altai.

Naval ima sve mape odlične, Second Assault isto, Čajna jedino Altai je naporan, dok u Vanilli  Lancang Dam, a ni Rogue Transmision nije daleko. Ista stvar u BF3 koji je ima nekoliko mapa koje nisu baš sjele svakome, ali radih tih par mapa je bezveze reći da su sve loše.

Ali kao što je netko prije par stranica napisao izgleda da je sada IN kakati po svemu.{#}

Moj PC  
12 7 hvala 1
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

krivo kuky , sad je IN uzdizati sve ono kaj ne valja.

prošlo je više od pola godine da kolko tolko pokušaju popravit broken igru, izbace cte koji testiraju sve kaj im ne valja i kaj su shebali,

znači daju ti materijal i kažu slušaj majmune ,ovak treba biti i izgledati igra i tak je trebala bit prvog dana ali nije. ( nemoj se uvrijedit nije direktno tebi išlo ovo majmune ,nego svima koji su je kupili)

i sad ćete je svi vi telci koji ste kupili broken igru testirat da znamo za sljedeći nastavak kak bi trebao bit.

i da, priznali su (od izvršnog direktora do čistačice u dice) da je igra fail i da to shvaćaju svi osim par pojedinaca.

ali neeeeeeee ova igra je vrh.

ea please take my money spike.

steam: CRO_ZeNGe battlelog CRO_ZeNGe i marko0702
Moj PC  
2 17 hvala 0
14 godina
animosity_frenzy kaže...

Zašto svi šutite da DT izlazi 15.7., zašto?

http://i4.minus.com/iblfnqttmLpJc0.jpg

Da,ajde recite...

13 godina
CyberDemonVZ kaže...
mrfloyd kaže...
Soldier977 kaže...

{#}

Da, mjesecima moraju plaćati jedan cijeli studio da bi ispravili greške u igri.... Naplatit će to oni nama negdje, bez brige :)

Ja ipak mislim da ovo rade volonteri - entuzijasti.

Volontiranje je danas u modi. 

14 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Koja je bolja?

Steam = animosity_frenzy; Origin = reverend_frenzy;
13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

prošlo je više od pola godine da kolko tolko pokušaju popravit broken igru, izbace cte koji testiraju sve kaj im ne valja i kaj su shebali,

znači daju ti materijal i kažu slušaj majmune ,ovak treba biti i izgledati igra i tak je trebala bit prvog dana ali nije. ( nemoj se uvrijedit nije direktno tebi išlo ovo majmune ,nego svima koji su je kupili)

i sad ćete je svi vi telci koji ste kupili broken igru testirat da znamo za sljedeći nastavak kak bi trebao bit.

i da, priznali su (od izvršnog direktora do čistačice u dice) da je igra fail i da to shvaćaju svi osim par pojedinaca.

A zašto si ti tako ljut uvijek?

16 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Opet ti o desetom. Pa komentiramo dizaj mapa, a ne kolko je igra broken i netcode. Ti kao da ne znaš čitati.

14 godina
animosity_frenzy kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Koja je bolja?

Upravo to, koliko god problema igra ima ne tržištu ne postoji ništa niti približno dobro takve tematike. I koliko god svi srali po njoj i koliko god problema ima siguran sam da će 90% posto nas opet kupiti bc3 ili bf5 kad izađu pa makar se isti ti problemi nastavili i u tim nastavcima, šta najvjerojatnije i hoće...

battlelog - Volume_CRO
14 godina
Soldier977 kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

A zašto si ti tako ljut uvijek?

Jer su ga zatukli sa gumenim dildom rozim u DayZu. {#}

16 godina
moderator
Soldier977 kaže...

Popravak tipa:

• Vratite nam Bazaar
  • Vratite nam Sienu

Ajde Seinu ali Bazaar...e Bazaar?

Bazaar je mapa po kojoj su prva 3mj svi kenjali,kasnije je bila dobra samo za 5 na 5.

Pa nebi bilo bolje da su sve mape velike,široke,otvorene?...pa jbt.

Nadam se da će mape iz ovog DLCa biti sličnije Karkandu nego Bazaaru.

سمندری ڈاکو
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice