bla kenj kenj
Gle ti mi ideš na onu stvar onako jako jer si KPD kuj1ca i tvoj still igre je u5ran ..no to sad nema veze ..sestru sam spomenuo nekome nakon što je u chatu na kraju runde rekao nešto u stilu " kako smo vas n@guzili " ili tako nešto pa sam ja dodao "ko mi tvoju seku " ...
Iskreno sam volio doći na vaš server i bilo je super rundi , no nakon što ste stavili fast spawn vozila da bi TI stalno mogao igrati ko pipica u tenku i dizati si kpd.Sever je za mene out i jedini razlog zašto sam sinoć došao je zbog dečki.Što se tiče G dečki oni su za većinu vas tamo
profesori kulture i bontona i kenjati po cijelom platunu zbog mene je u najmanju ruku tupavo ..no ni ne očekujem bolje od klinje koji igra kao ti.Stoga ću se ovdje ispričati u ime G klana , ali ne i u svoje ime..
Vidi ispao si papak i nemoj se sad vaditi na svoj klan. KPD kujica? Pa kd mi je 1,75 čovječe, dajem account svojim frendovima, bratu isto tako itd.? O čemu ti? Moj stil? Boli te qita kako ja igram ja sam platio igru i igram je kako mi je qrcu volja. Evo jučer sam bio prvi dok si i ti igrao i tvoji kompanjoni na Lockeru igrao kao medica nema vozila, šta ćemo sad? I Kuky me stalno proziva fkt niste normalni. Meni je jučer link nabio 8-0 na meni ali nisam ga prozivao. Znalo se desiti gubim 12-0 protiv nekog ali boli me qrc kad vidim da se živciram radi igre ugasim je jer nije vrijedno. Klinjo nisam i nemoj mi ti o bontonu pričati jer otkad si ti na serveru uvijek nešto serendaš.
Dobro pretjerao sam priznam i izvinjavam se G momcima jer su uglavnom cool, dođite na server dobrodošli ste ali nemojte zajebavati. Ne voli niko gubiti pa ni mi i to je normalno. Što se tiče fast vehicle respawna to je oduvijek tako od kad postoji server ja nisam ništa dirao niti imam procon. Ako vam to smeta nije bed bit ću fer i gledati sa svojima da ga isključimo. Što se balansa tiče tu ste u pravu i to sam govorio svojim na tome ću gledati da poradimo ali nema admina uvijek. Ja npr. sam obični user jer nisam htio uzeti procon jer je to gnjavaža. Server financiraju Hamza i njegov brat Ahmo i ja ne mogu reći njima ovako moraš ili onako jedino mogu predložiti.
Neću trpjeti lične uvrede. Ja znam da i moji provociraju i svašta govore ali se ne sjećam da je neko nekome psovao mater ili sestru ili šta slično. Ja volim igrati sa našim ljudima ali nisam igrao npr. na serveru 53-ce jer mi se ne igra uvijek jedna te ista mapa ali isto tako nije mi palo na pamet doći tu ili na bug server i reći ovo treba ovako ovo onako ili kome psovati jer server nije poštiman onako kako meni paše.