Kaj je sa Zdenkom??
Igra CS:GO, BF4 ili nešto treće?
Kaj je sa Zdenkom??
Igra CS:GO, BF4 ili nešto treće?
Baš sam sad otključao M16A4 i mogu reći da je puška zvijer.Koja je vama najdraža assault puška?
Baš sam sad otključao M16A4 i mogu reći da je puška zvijer.Koja je vama najdraža assault puška?
M416. Coyote, laser, supperssor.
Dolje još uvije ne znam što je najbolje.
SCAR, Famas, F2000> ostale.
Stvari koji nisu prošle testiranje i neće se pojaviti u slijedećem patchu za (full) BF4:
The following fixes and improvements did not make this release – and will continue to be tested on the CTE for upcoming releases.
Testirano i izlazi u slijedećem patchu (još se ne zna datum, izgleda da za koji dan):
The upcoming release will contain the following features and fixes (PC, see coming patch notes for detailed list per platform):
The following fixes and improvements did not make this release – and will continue to be tested on the CTE for upcoming releases.
There, i fixed it for you.
ovaj bf4 ce jos malo postat noob only. ili jednostavno kreteni i djeca drze servere.
igram server no shotguns explosive itd, uzmem m240B napravim K/D 100 - 20 popijem ban.
iduci server opet neki lmg, napravim 64 - 14 opet ban. stated reason CHEATER. odem na ts od klana pitat u cemu je problem da u zivotu nisam cheat upalio nit znam kako se pali, nisam ni usao paf ban sa ts3 bez da sam rijec uspio progovorit.
kako je krenulo uskoro cemo se morat bacat na protivnicke granate i hvatat ih zubima da se neki 15 godisnji admin pubertetlija nebi uzrujao i lupio ban jer mu best frend trosi simpatiju dok on navlaci kozicu, muce ga akne a eto ni na betlfildu nije sposoban imat kd iznat 0.5
ostaje mi jedino neki conquest large nac i zaspat za snajperom x20 i ubit 5 ljudi po partiji da nebi bio sumnjiv.
Odi onda na forum gdje ljdui trebaju strucnu pomoc u prevodenju i korekciji gramatickih pogresaka.
Ti trebaš pomoć, zato sam ovdje...
ovaj bf4 ce jos malo postat noob only. ili jednostavno kreteni i djeca drze servere.
igram server no shotguns explosive itd, uzmem m240B napravim K/D 100 - 20 popijem ban.
iduci server opet neki lmg, napravim 64 - 14 opet ban. stated reason CHEATER. odem na ts od klana pitat u cemu je problem da u zivotu nisam cheat upalio nit znam kako se pali, nisam ni usao paf ban sa ts3 bez da sam rijec uspio progovorit.
kako je krenulo uskoro cemo se morat bacat na protivnicke granate i hvatat ih zubima da se neki 15 godisnji admin pubertetlija nebi uzrujao i lupio ban jer mu best frend trosi simpatiju dok on navlaci kozicu, muce ga akne a eto ni na betlfildu nije sposoban imat kd iznat 0.5
ostaje mi jedino neki conquest large nac i zaspat za snajperom x20 i ubit 5 ljudi po partiji da nebi bio sumnjiv.
Istina.Naišao sam na server koji je u nazivu sadržavao "NO PRO PILOTES" Znači ako ti malo bolje krene s helijem ili avionom misle da si pro i kickaju te.Kuda ovo ide?Zato igram najviše na no rules serverima.
Istina.Naišao sam na server koji je u nazivu sadržavao "NO PRO PILOTES" Znači ako ti malo bolje krene s helijem ili avionom misle da si pro i kickaju te.Kuda ovo ide?Zato igram najviše na no rules serverima.
Ništa novo,bilo je toga u bf3 a i u starijim battlefieldovima.
Jel netko probao AMD drivere 14.6 beta? Jel radi Mantle na starijim gpu-ima, točnije hd7870?
Odi onda na forum gdje ljdui trebaju strucnu pomoc u prevodenju i korekciji gramatickih pogresaka.
hahah bas si smesan bre.
hahah bas si smesan bre.
Ovo ti je neka nova fora? ti nisi smiješan. Ok? bre??
hahah bas si smesan bre.
Ovo ti je neka nova fora? ti nisi smiješan. Ok? bre??
Neviđim da sam iđe narisao da sam smesan. kapiras
Kaj znači taj Uniform aiming? nisam skužio...
placeni oglas :)
Mislim da je to ono da ti se jadnako pomiče puška neovisno dal gledaš kroz ciljnik ili ne.
What's Uniform Soldier Aiming?
Uniform soldier aiming (UsA for short) is a new, optional way for the game to set your sensitivity factor when using scopes, based on the sight FOV, to try to give you the most uniform feeling sensitivity, regardless of the magnification.
The original requested purpose of the feature was either to provide the best sensation of sensitivity, or the best practical sensitivity for muscle memory, but it turns out both are one and the same.
Imam veliki problem sa Battefieldom.
Moja konfa: Intel G3420(haswell generacija) 3.20 ghZ
Sapphire HD 7770 1gb GhZ edition
2gb DDR3 rama 1600 mhZ
Ovako znam da su mi rami veliki problem, no jedan stick sam oštetio tako da ne radi( nema veze sa svime ovim). Igru sam stavio sve na full low settingse, 800*600 rezolucija. Pokrenem prvo kampanju, sve je normalno u loadanju i kada mi se igra loada, CPU skoči odjednom na100% usage, no ram je i dalje oko 70%. Ekran se na kratko izgasi i opet upali, te windows javlja AMD display driver has stopped working. Probao sam mjenjati drivere, ništa.
Isto tako na youtubeu sam našao milijun videa koji čak i uspjevaju vrtiti sp sa duplooo lošijom konfom.
Oprostite ako je offtopic, ali stvarno neznam o cemu se radi, a bf3 tema je pretpostavljam zapostavljena jer je ipak stariji naslov.
EDIT: Nije mi jasno, SP BF3 sam mogao pokrenuti i igrati na starom dual core e6300, 2gb rama ddr2 i geforce 9500 gt, u cemu je sad faking problem?
Ahahahaha, taman to danas postao na facebook ... Kranksvester rastura ... ali s obzirom da smo i kumasin i ja iz Osijeka, nismo daleko ...
evo jedna slika koja otprilike docarava taj blazeni duo ...
Ahahahaha, taman to danas postao na facebook ... Kranksvester rastura ... ali s obzirom da smo i kumasin i ja iz Osijeka, nismo daleko ...
evo jedna slika koja otprilike docarava taj blazeni duo ...
Imate lijepe oči...