Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.641.582
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Re: Battlefield 4
3.0 TDI kaže...

Kaj je sa Zdenkom??

Igra CS:GO, BF4 ili nešto treće?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Baš sam sad otključao M16A4 i mogu reći da je puška zvijer.Koja je vama najdraža assault puška?

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
NFSPredator0010 kaže...

Baš sam sad otključao M16A4 i mogu reći da je puška zvijer.Koja je vama najdraža assault puška?

M416. Coyote, laser, supperssor.

Dolje još uvije ne znam što je najbolje.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
16 godina
neaktivan
M16A4 i SCAR-H. Druge su sve nekako čudne, SAR21 je isto dobar, ali nekako mi je slab. AEK je zvijer ali nekad kao da proguta metke koje sprašiš u nekog, ACE23 je za picice… ;)
15 godina
Arabarran kaže...
M16A4 i SCAR-H. Druge su sve nekako čudne, SAR21 je isto dobar, ali nekako mi je slab. AEK je zvijer ali nekad kao da proguta metke koje sprašiš u nekog, ACE23 je za picice… ;)

SCAR, Famas, F2000> ostale.

{#}

MadTomeeee kako ću živjeti bez tebe tomeeee!
13 godina
Battlefield 4

Stvari koji nisu prošle testiranje i neće se pojaviti u slijedećem patchu za (full) BF4:

FUTURE FEATURES

The following fixes and improvements did not make this release – and will continue to be tested on the CTE for upcoming releases.

Not all fixes and improvements are guaranteed a release however – some will not meet our quality demands or are simply tests for the CTE environment.

• Possible fix for PC chat delay (unconfirmed)
  • Hainan Resort: Under-terrain exploit fix
  • Deathshield fix (already live, CTE integration)
  • Obliteration Competitive mode
  • Operation Metro 2014 exploit fix (partial)
  • PC-Client stability improvement
  • High Altitude Jet fix (Released separately very soon)
  • Changed the way FOV slider option works – the UI now correctly displays vertical FOV
  • Improved the Uniform Soldier aiming based on CTE player feedback
  • Added Jet 3P rear view camera
  • Implemented FOV slider for vehicle 3P chase camera (option)
  • Visual fix for weapon sticking out of ragdoll and rotating weirdly
  • Fix for Hardcore killcard not showing up properly

Testirano i izlazi u slijedećem patchu (još se ne zna datum, izgleda da za koji dan):

INCLUDED FEATURES

The upcoming release will contain the following features and fixes (PC, see coming patch notes for detailed list per platform):

• Fix for explosion packs not being shootable sometimes
  • Fix for reducing damage mismatch between client/server
  • Fix for third person player orientation mismatch
  • Character collision improvements
  • Improvements for client side packet loss
  • Various server performance improvements
  • High Frequency Bubble
    Server to client “tickrate” improvements for damage, position, rotation, projectiles and stance (infantry/vehicle)
  • High Frequency Bubble: Added client option to set frequency of server to client update rate (OFF/LOW/MED/HIGH, default: OFF)
  • High Frequency Bubble: Added server kill switches to disable feature for rest of round based on low server performance
  • Dampened explosive camera shake
  • Reduced FrameHistoryTime by 33% (less time for a client to inflict damage to enemy during packet loss)
  • Various server side network improvements and fixes
Moj PC  
7 1 hvala 6
16 godina
Battlefield 4

Bastardo snimljen u romantičnoj vožnji gradom...

Moj PC  
16 0 hvala 6
16 godina

The following fixes and improvements did not make this release – and will continue to be tested on the CTE for upcoming releases.

Not all fixes and improvements are guaranteed a release however – some will not meet our quality demands or are simply tests for the CTE environment.

أهبل Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
15 godina
mrxa1 kaže...

Not all fixes and improvements are guaranteed a release however –some of them we can't fix or are simply tests for the CTE environment.

There, i fixed it for you. {#}

13 godina
Battlefield 4

ovaj bf4 ce jos malo postat noob only. ili jednostavno kreteni i djeca drze servere.

igram server no shotguns explosive itd, uzmem m240B napravim K/D  100 - 20 popijem ban.

iduci server opet neki lmg, napravim 64 - 14 opet ban. stated reason CHEATER. odem na ts od klana pitat u cemu je problem da u zivotu nisam cheat upalio nit znam kako se pali, nisam ni usao paf ban sa ts3 bez da sam rijec uspio progovorit.

kako je krenulo uskoro cemo se morat bacat na protivnicke granate i hvatat ih zubima da se neki 15 godisnji admin pubertetlija nebi uzrujao i lupio ban jer mu best frend trosi simpatiju dok on navlaci kozicu, muce ga akne a eto ni na betlfildu nije sposoban imat kd iznat 0.5

ostaje mi jedino neki conquest large nac i zaspat za snajperom x20 i ubit 5 ljudi po partiji da nebi bio sumnjiv.  {#}

Moj PC  
6 2 hvala 0
17 godina
odjavljen
3.0 TDI kaže...

Odi onda na forum gdje ljdui trebaju strucnu pomoc u prevodenju i korekciji gramatickih pogresaka.

Ti trebaš pomoć, zato sam ovdje...

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan
neznalica90 kaže...

ovaj bf4 ce jos malo postat noob only. ili jednostavno kreteni i djeca drze servere.

igram server no shotguns explosive itd, uzmem m240B napravim K/D  100 - 20 popijem ban.

iduci server opet neki lmg, napravim 64 - 14 opet ban. stated reason CHEATER. odem na ts od klana pitat u cemu je problem da u zivotu nisam cheat upalio nit znam kako se pali, nisam ni usao paf ban sa ts3 bez da sam rijec uspio progovorit.

kako je krenulo uskoro cemo se morat bacat na protivnicke granate i hvatat ih zubima da se neki 15 godisnji admin pubertetlija nebi uzrujao i lupio ban jer mu best frend trosi simpatiju dok on navlaci kozicu, muce ga akne a eto ni na betlfildu nije sposoban imat kd iznat 0.5

ostaje mi jedino neki conquest large nac i zaspat za snajperom x20 i ubit 5 ljudi po partiji da nebi bio sumnjiv.  {#}

Istina.Naišao sam na server koji je u nazivu sadržavao "NO PRO PILOTES" Znači ako ti malo bolje krene s helijem ili avionom misle da si pro i kickaju te.Kuda ovo ide?Zato igram najviše na no rules serverima.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.5.2014 19:34 (NFSPredator0010).
16 godina
moderator
NFSPredator0010 kaže...

Istina.Naišao sam na server koji je u nazivu sadržavao "NO PRO PILOTES" Znači ako ti malo bolje krene s helijem ili avionom misle da si pro i kickaju te.Kuda ovo ide?Zato igram najviše na no rules serverima.

Ništa novo,bilo je toga u bf3 a i u starijim battlefieldovima.

سمندری ڈاکو
11 godina
Battlefield 4

Jel netko probao AMD drivere 14.6 beta? Jel radi Mantle na starijim gpu-ima, točnije hd7870?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Friday kaže...
3.0 TDI kaže...

Odi onda na forum gdje ljdui trebaju strucnu pomoc u prevodenju i korekciji gramatickih pogresaka.

hahah bas si smesan bre.

16 godina
3.0 TDI kaže...
Friday kaže...
3.0 TDI kaže...

hahah bas si smesan bre.

Ovo ti je neka nova fora? ti nisi smiješan. Ok? bre??

[M|C] jokaCRO ingame
11 godina
neaktivan
red_bull kaže...
3.0 TDI kaže...
Friday kaže...
3.0 TDI kaže...

hahah bas si smesan bre.

Ovo ti je neka nova fora? ti nisi smiješan. Ok? bre??

Neviđim da sam iđe narisao da sam smesan. kapiras

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.5.2014 21:14 (3.0 TDI).
13 godina
Battlefield 4

Nema vise ni servera u Bosni... {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
RePlaY kaže...

Don't mess with a goat!

battlelog: b4stardo_CRO
16 godina
Battlefield 4

Kaj znači taj Uniform aiming? nisam skužio...

[M|C] jokaCRO ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
zato igrate na domacim serverima koji svi imaju ok admine. HWB i 53 imaju odlicne servere i normalne admine.
http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
13 godina
neaktivan
ceco22 kaže...
zato igrate na domacim serverima koji svi imaju ok admine. HWB i 53 imaju odlicne servere i normalne admine.

placeni oglas :)

13 godina
red_bull kaže...

Mislim da je to ono da ti se jadnako pomiče puška neovisno dal gledaš kroz ciljnik ili ne.

15 godina
red_bull kaže...

What's Uniform Soldier Aiming?

Uniform soldier aiming (UsA for short) is a new, optional way for the game to set your sensitivity factor when using scopes, based on the sight FOV, to try to give you the most uniform feeling sensitivity, regardless of the magnification.

The original requested purpose of the feature was either to provide the best sensation of sensitivity, or the best practical sensitivity for muscle memory, but it turns out both are one and the same.

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.5.2014 21:42 (fila2208).
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

offtopic. bastardo i špelac u glavnim ulogama?

bez zayebancije, ja ih tako nekako zamišljam.

Steam = animosity_frenzy; Origin = reverend_frenzy;
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
protjeran
Battlefield 4

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Bastardo kaže...
RePlaY kaže...

Don't mess with a goat!

1:18 nogom pod rebra hahaha, kako sam se raskinuo {#}

http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/Hurki_CRO/
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Imam veliki problem sa Battefieldom.

Moja konfa: Intel G3420(haswell generacija) 3.20 ghZ

Sapphire HD 7770 1gb GhZ edition

2gb DDR3 rama 1600 mhZ

Ovako znam da su mi rami veliki problem, no jedan stick sam oštetio tako da ne radi( nema veze sa svime ovim). Igru sam stavio sve na full low settingse, 800*600 rezolucija. Pokrenem prvo kampanju, sve je normalno u loadanju i kada mi se igra loada, CPU skoči odjednom na100% usage, no ram je i dalje oko 70%. Ekran se na kratko izgasi i opet upali, te windows javlja AMD display driver has stopped working. Probao sam mjenjati drivere, ništa.

Isto tako na youtubeu sam našao milijun videa koji čak i uspjevaju vrtiti sp sa duplooo lošijom konfom.

Oprostite ako je offtopic, ali stvarno neznam o cemu se radi, a bf3 tema je pretpostavljam zapostavljena jer je ipak stariji naslov.

EDIT: Nije mi jasno, SP BF3 sam mogao pokrenuti i igrati na starom dual core e6300, 2gb rama ddr2 i geforce 9500 gt, u cemu je sad faking problem?

Best countries in LoL: Poland, Brazil, Russia, Serbia, Turkey
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.5.2014 22:28 (Bera).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
animosity_frenzy kaže...

offtopic. bastardo i špelac u glavnim ulogama?

bez zayebancije, ja ih tako nekako zamišljam.

Ahahahaha, taman to danas postao na facebook ... Kranksvester rastura ... ali s obzirom da smo i kumasin i ja iz Osijeka, nismo daleko ...

evo jedna slika koja otprilike docarava taj blazeni duo ...

16 godina
moderator
Bastardo kaže...

Ahahahaha, taman to danas postao na facebook ... Kranksvester rastura ... ali s obzirom da smo i kumasin i ja iz Osijeka, nismo daleko ...

evo jedna slika koja otprilike docarava taj blazeni duo ...

Imate lijepe oči...

سمندری ڈاکو
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice