Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.641.871
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4
Paradox1 kaže...
patoHD kaže...
Paradox1 kaže...

To je istina,al' nisam napomenuo da otkljucavam oruzja,zato i igram sa tim srotom {#}

Zaboravio si 1 stvar!BIPOD!

Naaah,  kad postaviš Bipod negdje postaješ jako ranjiv jer si na mjestu i ne možeš se odma pomaknut itd...Bipod bad, a i to je onda kempanje.

Battlelog: [XCT] Xtream_Pato
17 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...

Tak ništ ne radiš na tom poslu, samo skupljaš hemoroide.{#}

Unatoč enormnoj količini sjedenja - nisam imao takvih problema nikada {#}

Nemoj reći da ništa ne radim, astra će me odmah popljuvati {#}

Freak Show Inc.
14 godina
Friday kaže...
Jack Sparrow kaže...

Tak ništ ne radiš na tom poslu, samo skupljaš hemoroide.{#}

Unatoč enormnoj količini sjedenja - nisam imao takvih problema nikada {#}

Nemoj reći da ništa ne radim, astra će me odmah popljuvati {#}

Pa nije nista krivo rekao/lagao. {#}

15 godina
Jack Sparrow kaže...

To All Battlefield Fans by Karl Magnus Troedsson, DICE VP & Group GM

The way i see it.{#}

bf4, ajmo ga overhypeat, prodat levoluciju...tesitrati engine.

Igra će potrajati maks. godinu dana, štancaj dlceve, da to zavšrimo. Dići ćemo pare, sad ćemo uvesti i mikrotransakcije koje ćemo gurnuti i u Hardline.{#}

Dotad Visceral radi Hardline, drukčiji pristup bf-u. Imamo BF ime, prodati ga moramo. Syebali smo bf4, ali ajde smislit ćemo kako da vratimo povjerenje.{#}

CTE je vani i ovce nam testiraju to sve za Hardline i Battlefront, zar nismo odlični, imamo besplatne testere, koji su još kupili premium od nas da bi testirali naše engine.{#}

Sa Hardlineom idemo na istu šemu, prodajemo maglu pa dokle ide, Levoluciju smo prodali, sad idemo na nešto drugo, policajci i lopovi...baš nije maštovit, ma ko ga yebe priodat će se. Dotad ''slučajno'' leakamo informacije, palimo ljude i gledamo proredere.{#}

Izlazi Hardline, gasimo bf4, prebacujemo se na battlefront i nemamo brige.

EA je sretan, Dice fino posluje, a mi igramo Hardline. Ima li veće sreće.{#}

eto, inspirirao me svojim pismom čovjek što je je.{#}

MadTomeeee kako ću živjeti bez tebe tomeeee!
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.5.2014 12:51 (fila2208).
17 godina
odjavljen
drahic kaže...

Ali te podsjeti na "činjenicu" da ja po cijele dane sjedim i drkenjam po forumu a za to me još i plaćaju {#}

Freak Show Inc.
14 godina
Friday kaže...
drahic kaže...

Ali te podsjeti na "činjenicu" da ja po cijele dane sjedim i drkenjam po forumu a za to me još i plaćaju {#}

Tako je. {#}

16 godina
moderator
fila2208 kaže...

The way i see it.{#}

bf4, ajmo ga overhypeat, prodat levoluciju...tesitrati engine.

Igra će potrajati maks. godinu dana, štancaj dlceve, da to zavšrimo. Dići ćemo pare, sad ćemo uvesti i mikrotransakcije koje ćemo gurnuti i u Hardline.{#}

Dotad Visceral radi Hardline, drukčiji pristup bf-u. Imamo BF ime, prodati ga moramo. Syebali smo bf4, ali ajde smislit ćemo kako da vratimo povjerenje.{#}

CTE je vani i ovce nam testiraju to sve za Hardline i Battlefront, zar nismo odlični, imamo besplatne testere, koji su još kupili premium od nas da bi testirali naše engine.{#}

Sa Hardlineom idemo na istu šemu, prodajemo maglu pa dokle ide, Levoluciju smo prodali, sad idemo na nešto drugo, policajci i lopovi...baš nije maštovit, ma ko ga yebe priodat će se. Dotad ''slučajno'' leakamo informacije, palimo ljude i gledamo proredere.{#}

Izlazi Hardline, gasimo bf4, prebacujemo se na battlefront i nemamo brige.

EA je sretan, Dice fino posluje, a mi igramo Hardline. Ima li veće sreće.{#}

eto, inspirirao me svojim pismom čovjek što je je.{#}

Ovaj BF4("pravi BF") će po svemu trajati 3 godine.

To je to što ekipa želi, ne?

Ove godine nema pravog BFa,sljedeće isto ne.

Ako će kako je rekao i nakon zadnjeg DLCa nastaviti unaprijeđivati netcode i samu igru sve 5.Il nije?

BTW Pogledaj si ovu temu,imaš dara pa napiši tamo nešto...

سمندری ڈاکو
15 godina
pirat kaže...

Ovaj BF4("pravi BF") će po svemu trajati 3 godine.

To je to što ekipa želi, ne?

Ove godine nema pravog BFa,sljedeće isto ne.

Ako će kako je rekao i nakon zadnjeg DLCa nastaviti unaprijeđivati netcode i samu igru sve 5.Il nije?

BTW Pogledaj si ovu temu,imaš dara pa napiši tamo nešto...

Zamolio bih te da kratiš citate.

gdje će trajati 3 godine? Kao i bf3 kojeg sad daju džabe jel?
Bf4 ne traje ni 6 mjeseci, toliko ljudi je odustalo od njega da to nisu istine...

I ako je rekao...za nekog kao ti smiješno mi je da vjeruješ svemu što govore.

Govorili su svašta pa šta je od toga svega ispalo; It's magic! Govore jedno a rade drugo...netcode već popravljaju 6 mjeseci i popravljat će ga do bf5, onda će ga tamo popravljati opet 3 godine ili šta.

Hvala za link na temu, budem pročitao i napisao koju. 

13 godina
fila2208 kaže...
.netcode već popravljaju 6 mjeseci i popravljat će ga do bf5,

Nemoj tako, vidiš da netcode više ne pišu s navodnicima.

[19xx] 4ntraks
16 godina
moderator
fila2208 kaže...

Zamolio bih te da kratiš citate.

gdje će trajati 3 godine? Kao i bf3 kojeg sad daju džabe jel?
Bf4 ne traje ni 6 mjeseci, toliko ljudi je odustalo od njega da to nisu istine...

I ako je rekao...za nekog kao ti smiješno mi je da vjeruješ svemu što govore.

Govorili su svašta pa šta je od toga svega ispalo; It's magic! Govore jedno a rade drugo...netcode već popravljaju 6 mjeseci i popravljat će ga do bf5, onda će ga tamo popravljati opet 3 godine ili šta.

Hvala za link na temu, budem pročitao i napisao koju. 

BF3 je trajao dvije godine,do kad nije došao BF4.

Ne kužim taj tvoj post{#}

Znači trebali su sad opet napraviti novi pravi BF?

سمندری ڈاکو
17 godina
odjavljen
pirat kaže...

Možda sam previše trijezan pa nisam uočio - što to znači "pravi" BF?

Freak Show Inc.
15 godina
pirat kaže...

bf3 je trajao, bf4 neće, bf4 je gotov kad hardline izađe i to je to.

Ne kužiš, a pročitaj par puta šta da ti ja radim.

Bf4 je tako manjkav da će ljudi jedva dočekati novi bf naslov kakav god bio da skoče na njega. Neki koji su napustili bf franšizu se ionako neće vraćati na onakav bf koji izlazi.

Pravi bf? što je pravi bf? Izvini, nakon bf4 više ne znam što je pravi bf. Ti znaš vidim kao jedan od veterana, što je pravi bf?

Misliš na full warfare? naravno da ne, i ovaj potez sa hardline nije uopće nužno loš kad su već medal of honor franšizu zasrali. Treba im nešto novo što se izlazit svake druge godine da rupu popuni.

Velim živi bili pa vidjeli svakako, nema potrebe da se tu prepiremo oko toga oće neće i kako će, samo sam iznio svoje neko mišljenje, ponukan onim jadnim pismom od njega nabijenim lažnim emocijama.

Ništa više, eto pa vidimo kako bude dalje.

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.5.2014 13:45 (fila2208).
16 godina
moderator
Friday kaže...

Pa valjda velike mape,s tenkićima,avionima i helićima.

سمندری ڈاکو
16 godina
moderator
fila2208 kaže...

Pravi bf? što je pravi bf? Izvini, nakon bf4 više ne znam što je pravi bf. Ti znaš vidim kao jedan od veterana, što je pravi bf?

Misliš na full warfare? naravno da ne, i ovaj potez sa hardline nije uopće nužno loš kad su već medal of honor franšizu zasrali. Treba im nešto novo što se izlazit svake druge godine da rupu popuni.

Svašta,pa vi pišete jedno u jednoj temi a nešto sasvim drugo u drugoj temi(hardline)

سمندری ڈاکو
15 godina
pirat kaže...
fila2208 kaže...

Svašta,pa vi pišete jedno u jednoj temi a nešto sasvim drugo u drugoj temi(hardline)

Njet. Ti previše stvari izvlačiš iz konteksta.

Mene osobno hardline nije previše impresionirao, pokušay paydaya i cs:go-a sa battlefield imenom? Ok, ali daj da vidim to i probam da vidim kako to radi.

Šta nam vrijedi sad dobiti bf5, možda još na novijem engineu da sucka više od bf4. Da ima tick rate 1hz yebote pa da pola godine igramo puding lutriju.

Ja bi da dogodine dobijemo medal of honor i battlefront.

Tek onda godinu kasnije novi bf5.

17 godina
odjavljen
pirat kaže...
Friday kaže...

Pa valjda velike mape,s tenkićima,avionima i helićima.

Ne, to nije "pravi" BF, to je jednostavno BF. Sve drugo - nije BF!

Freak Show Inc.
16 godina
moderator
fila2208 kaže...
Njet. Ti previše stvari izvlačiš iz konteksta.

Mene osobno hardline nije previše impresionirao, pokušay paydaya i cs:go-a sa battlefield imenom? Ok, ali daj da vidim to i probam da vidim kako to radi.

Šta nam vrijedi sad dobiti bf5, možda još na novijem engineu da sucka više od bf4. Da ima tick rate 1hz yebote pa da pola godine igramo puding lutriju.

Ja bi da dogodine dobijemo medal of honor i battlefront.

Tek onda godinu kasnije novi bf5.

BF5 neće sigurno sljedeće godine,jer skoro cijeli dajs sad sadi na Battlefrontu,a ovi drugi (LA) popravljaju BF4 i mali dio uz Visceral radi na Hardlineu.

Gle neki u Hardline temi pišu da bi "pravi" BF,neki da bi da "pravi "BF" traje 3g.Tako da je teško to sve skužiti.

Jer BF4 će sad trajati 3godine,bez obzira igrali ga ljudi ili ne.Do novog "pravog" bfa proć će 3g.

سمندری ڈاکو
15 godina
pirat kaže...

BF5 neće sigurno sljedeće godine,jer skoro cijeli dajs sad sadi na Battlefrontu,a ovi drugi (LA) popravljaju BF4 i mali dio uz Visceral radi na Hardlineu.

Gle neki u Hardline temi pišu da bi "pravi" BF,neki da bi da "pravi "BF" traje 3g.Tako da je teško to sve skužiti.

Jer BF4 će sad trajati 3godine,bez obzira igrali ga ljudi ili ne.Do novog "pravog" bfa proć će 3g.

Šta sam ti ja napisao.

Ove god hardline. 2014

2015, Dogodine battlefont i medal (?) i onda nakon toga bf5. 2016

A zamisli da roknu umjesto bf5, bc3(2016), pa onda nagodinu hardline 2(2017) pa bf5.2018

Da ga još oduže ali da bude straha.

Tko zna! 

{#}

14 godina
odjavljen
Battlefield 4

Kad vidim toliko uzbuđivanja zbog igre na forumu, dođe mi da vam napišem ono što pišem njubovima kad vajnaju u čet: "Shut up and play the f*cking game". {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.5.2014 14:10 (patoHD).

5 1 hvala 0
17 godina
patoHD kaže...

Kad vidim toliko uzbuđivanja zbog igre na forumu, dođe mi da vam napišem ono što pišem njubovima kad vajnaju u čet: "Shut up and play the f*cking game". {#}

Something went wrong. Please try again.

Nazad na forume i vajnanje jer igra ne radi kako spada je pravo svakoga tko je dao svoj novac na igru. 

BTW Javite kad netkod i igra budu radili i u normalnoj igri. Dotad bye bye BuggerField 4

''It's not broken, It's a game feature''
16 godina
moderator
fila2208 kaže...

Šta sam ti ja napisao.

Ove god hardline. 2014

2015, Dogodine battlefont i medal (?) i onda nakon toga bf5. 2016

A zamisli da roknu umjesto bf5, bc3(2016), pa onda nagodinu hardline 2(2017) pa bf5.2018

Da ga još oduže ali da bude straha.

Tko zna! 

{#}

No pa zato sam i napisao da će BF4 trajati 3 godine.("pravi" battlefield kako ga neki zovu u hardline temi)

U onoj temi su neki napisali da žele da "pravi" bf potraje bar 3 godine,da nemoraju svaku godinu-dvije kupovat novi.

Pa eto sad će potrajati.Ma lol ponavljam se.

btw treba preživjeti do 2018{#}

سمندری ڈاکو
15 godina
pirat kaže...

No pa zato sam i napisao da će BF4 trajati 3 godine.("pravi" battlefield kako ga neki zovu u hardline temi)

U onoj temi su neki napisali da žele da "pravi" bf potraje bar 3 godine,da nemoraju svaku godinu-dvije kupovat novi.

Pa eto sad će potrajati.Ma lol ponavljam se.

btw treba preživjeti do 2018{#}

''trajati'' će tri godine, na papiru, ali zanima me kako će bit kad hardline izađe...oće odmah za žićBo biit free bf4 samo da popune servere ili će bit humble bundleu.,

14 godina
odjavljen
Hummer kaže...

Nazad na forume i vajnanje jer igra ne radi kako spada je pravo svakoga tko je dao svoj novac na igru. 

Onda se vajna na Battlelog forumima, jer se neće ništa promjeniti ako se vajna ovdje.

13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Zajednica je progovorila u vezi Hardlinea i rezultati nedvojbeno pokazuju da sam ja buducnost!

Svojim biracima obecavam pretilost, hedonizam, spolno opcenje bar 3x dnevno, vise fraga i manje laga!

battlelog: b4stardo_CRO
Moj PC  
7 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Bastardo kaže...

Zajednica je progovorila u vezi Hardlinea i rezultati nedvojbeno pokazuju da sam ja buducnost!

Svojim biracima obecavam pretilost, hedonizam, spolno opcenje bar 3x dnevno, vise fraga i manje laga!

Bavis se glupostima, bolje bi ti bilo da obrijes te brcine.

17 godina
odjavljen
Bastardo kaže...
...

Piše se "precjednika"...

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.5.2014 15:42 (Friday).
11 godina
neaktivan
Friday kaže...
Bastardo kaže...
...

Piše se "precjednika"...

Pise se gtfo sa gramarom na forumu

17 godina
odjavljen
3.0 TDI kaže...

Kad bi svi pisali kao ti onda to ne bi bio forum nego predškolski odgoj...

Freak Show Inc.
13 godina
odjavljen
Friday kaže...
3.0 TDI kaže...

Ako hoce njemu ce odabrana kupiti i predskolski odgoj : )

11 godina
neaktivan
Friday kaže...
3.0 TDI kaže...

A kad_ bi svi imali postove kao ti onda nebi tjebali iČi u cirkus, jer bi ovaj forum bijo cirkus. 

Neznam niti jedan tvoj komentar vezan za igju nego samo gjpuosti pises koje su smjesne samo predskolskoj deci koju spominjes breeee. 

Odi onda na forum gdje ljdui trebaju strucnu pomoc u prevodenju i korekciji gramatickih pogresaka.

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.5.2014 16:04 (3.0 TDI).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice