LOL, odgovorio sam ti gore
Nemoj SLUČAJNO kupovati u dučanu. 10 puta veče cijene!
Ako baš moraš, pitaj u Algoritmu. Imali su prije 1-2 mjeseca.
LOL, odgovorio sam ti gore
Nemoj SLUČAJNO kupovati u dučanu. 10 puta veče cijene!
Ako baš moraš, pitaj u Algoritmu. Imali su prije 1-2 mjeseca.
Tu: https://www.g2a.com/, http://www.go2arena.com/, http://www.kinguin.net/.
Odavdje sam ja kupovao i relativno sam jeftino prošao. Ima neka šema s nabavkom iz Meksika al to bu bolje drugi znali, nisam probavao.
Nađi di je najjeftinije i kupi.
Ak te pitaju password, napiši: cecki.
Tak bu znali da te treba prespojit u Varaždinsku poslovnicu.
Koji kralj...
Koji kralj...
Sad vidim "premium PC"
Pffff....
I za one koji žele pravi 3D moraju imati (za Nvidia kartice):
-kupiti 3D monitor ili TV i imati dodatni softver (NVIDIA 3DTV Play)
-kupiti 120Hz monitor i NVIDIA 3D Vision paket
Ja imao i prodao... mlaahhh...
To je najbolje za auto simulacije, ali je glavni problem što nema kvalitetne igre da to kvalitetno podržava. Igrao malo BF3 s 3D i nije loše, BF4 je katastrofa. Ugl nebitno.
To je najbolje za auto simulacije, ali je glavni problem što nema kvalitetne igre da to kvalitetno podržava. Igrao malo BF3 s 3D i nije loše, BF4 je katastrofa. Ugl nebitno.
Hahaha Hvala.
Gledam po netu, nigdje nitko ne spominje BF u 3D-u! Ono, malu čudno, nova tehnologija, 3D, treba dobar hardver.. sve što je potrebno da bi se netko hvalio A kad tamo, ništa.
Sad mi je jasnije
Koji kralj...
Sad vidim "premium PC"
Pffff....
Hahaha ma nisam ni mislio na to... Lipo si mu odgovorio, on ti se zahvali i onda se nakon 2 minute vrati s potpuno istim pitanjem
Cijelo prijepodne traje taj upgrade.
Možda puste netcode patch sa CTEa? Možda dođu nova oružja i assignmenti? Šta će se sad strgati?
Možda puste netcode patch sa CTEa? Možda dođu nova oružja i assignmenti? Šta će se sad strgati?
Bila bi dobra neka kladionica, ali su toliko random da mislim da nema smisla.
Ja pretpostavljam da će popraviti onaj bug u Firefoxu da se ne vidi gdje ti igraju frendovi, ali će se dogoditi nekakva greška u praćenju statsa :D
Sumnjam da ce se ista promijeniti..I kad dode patch sa CTE a pojaviti ce se novi bugovi i tako u krugu do izlaska BF 5.
Sumnjam da ce se ista promijeniti..I kad dode patch sa CTE a pojaviti ce se novi bugovi i tako u krugu do izlaska BF 5.
Predstavi se.
Predstavi se.
Dobar dan, možete li se prestaviti?.......... ležernim tonom pita Oliver Mlakar:
osoba A: ja sam onaj što vježba na praznim serverima
osoba B: ja sam onaj što vježba na praznim serverima
osoba C: ja sam onaj što vježba na praznim serverima
Dobar dan, možete li se prestaviti?.......... ležernim tonom pita Oliver Mlakar:
Nije to taj panj.
hint: ovaj je pismen!
Predstavi se.
Hm, ne znam baš... Dosta komplicirana rečenica je napisana praktički bez greške...
EDIT:
Ahahaha, antraks me preduhitrio
Nije to taj panj.
....a možda cuko piški vani............ali dobro kažeš nije sve do cuke
Nije to taj panj.
Možda mu je žena napisala post. Ipak je to uspješan muškarac.
Nije to taj panj.
Možda mu je žena napisala post. Ipak je to uspješan muškarac.
AAAAAAAAAAAAAAAAA, UMIREM
ARHIVA!!!!!
Predstavi se.
Oprosti :). Novi sam igrac u BF svijetu, kupio sam igru prije 2 mjeseca od prijatelja. Prije BF a igrao sam COD koji mi se zgadio izlaskom ghosta. Nisam neki igrac ali nadam se da cete mi pomoci u savladavanju igre :). Ovako ljudi imam problem sa fluidnoscu BF 4. Iz nekog razloga stalno mi padaju fpsi i ko da imam konstantno mikro trzanje..do cega bi moglo biti?
Oprosti :). Novi sam igrac u BF svijetu, kupio sam igru prije 2 mjeseca od prijatelja. Prije BF a igrao sam COD koji mi se zgadio izlaskom ghosta. Nisam neki igrac ali nadam se da cete mi pomoci u savladavanju igre :). Ovako ljudi imam problem sa fluidnoscu BF 4. Iz nekog razloga stalno mi padaju fpsi i ko da imam konstantno mikro trzanje..do cega bi moglo biti?
Možda nije on???
FPS dropovi se događaju "pod normalno" - ali i od zadnjeg patcha su još više naglašeni ako imaš ATI-jevu karticu.
FPS dropovi se događaju "pod normalno" - ali i od zadnjeg patcha su još više naglašeni ako imaš ATI-jevu karticu.
Da imam 6950..ali zasto imam micro trzanje u igri? Jel bi i to bilo zbog patcha?
Da imam 6950..ali zasto imam micro trzanje u igri? Jel bi i to bilo zbog patcha?
Probaj isključiti virtualnu memoriju u windowsima, meni je to pomoglo ogromno u slučaju tih micro trzanja :D
Probaj isključiti virtualnu memoriju u windowsima, meni je to pomoglo ogromno u slučaju tih micro trzanja :D
Hvala budem probao kad dodem doma.
Haha, lol, sorry :) imamo nekih sumnjivih likova tu, pa imamo fobije kad upadne netko novi iz vedra neba
Samo pitaj, Skileđija voli pomagati.
Za početak, probaj promjeniti nekoliko drivera, pogotovo jer imaš AMD (jedan savjet: pod profil si upiši Moj PC, lakše će nam biti odgovarati na pitanja)
A druga stvar, koja je pomogla skoro svima: prelazak na Win 8.1 (ako imas 7).
Nemoj se bojat osmice, uz malo tweakanja je ko Win 7, samo je brža i stabilnija.
Ma je...
A koja oruzja koristite? Ja sam dosada igrao sa MG4 al mi je domaca ekipa hebala sve po spisku i castila me uvredama..bob?low?..sta to uopce znaci...?
A koja oruzja koristite? Ja sam dosada igrao sa MG4 al mi je domaca ekipa hebala sve po spisku i castila me uvredama..bob?low?..sta to uopce znaci...?
Nemoj se obazirat na to što drugi pišu, igraj s onim oružjem s kojim misliš da jesi ili bi mogao biti dobar. Jednostavno, isprobaj sve, pa vidi što ti odgovara. To su ti klasične gejmerske "uvrede" koje pišu ljudi kad su ljuti jer si ih ubio, samo ignor. A ako ti napišu da si cheater, napiši im "hvala".