mali slatkisssssss :DDD
A tu ste negdje po godinama, ha?
mali slatkisssssss :DDD
A tu ste negdje po godinama, ha?
Brace yourselves
Pedo comments are coming
Brace yourselves
Pedo comments are coming
Cyberu??
Pffff, da mi je vidjeti toga tko zeli ostati bez accounta
Zaboravljate da zna biti i nesunčanih dana, pa čak i bure. Nisu svi dani za kupanje i slično.
Kupanje po buri i nesunčanim danima je najjače. Prazne plaže, valovito more, tek je onda gušt.
Di ideš raditi? da ti se javim ako navratim, umag jel?
Umag, da.
Ček malo, ja idem sad na sezonu to znači kad dođem u mjesto rada sa spomenutim papirima idem na na zavod za zaošljavanje?
A neznam,to sam ja s facea od brata procitao.Probaj nazvat zavod ako ti treba i ako je sve to tako
1. Za sve koji su se jučer kod Bosanaca bunili na xMs-Deerhntr, ova stranica kaže da nije cheater:
http://bf4db.com/players/938351
(U BF3 ima KD 11, u BF4 oko 5,5)
2. Igrao sam u 3D:
Sve je skoro bez boje. Ne raspoznaju se crveni i plavi trokutići, poslije na jedno oko ne vidiš crveno, a na drugo plavo, super osječaj dubine..
Ako netko ima Nvidiju, plavo-crvene naočale, i htio bi ovo isprobati a ne zna kako, nek se javi.
Ako netko ima Nvidiju, plavo-crvene naočale, i htio bi ovo isprobati a ne zna kako, nek se javi.
Radi to i na AMD-u, samo treba iz3D driver.
Radi to i na AMD-u, samo treba iz3D driver.
Hvala, to sam i pretpostavio.
Ali pošto ne znam dati savjet vezano u AMD, nisam se ni ponudio za objašnjavanje.
Pa to da ides radit i da te nece biti si i ranije znao, pa si mogo i rec da znamo unaprijed, a ne ovako "e ja za 20 dana idem"
Nadao sam se poslu u struci i svakodnevnom (ili barem višesatitjednom) igranju BF4 na još bržoj vezi nego što je ova koju imam...
ides radit na more i nadas se svakodnevnom igranju bf-a....
daj zaboravi fucking bf, poslje posla rucnik pod ruku i na more...
Još jedan panj što ni čitati ne zna. Pročitaj još jednom što sam napisao. Ili dvaput. Ili ne komentiraj ako ne razumiješ.
Newb. Ne rucnik pod ruku nego čehinja pod jaja...
Pa to da ides radit i da te nece biti si i ranije znao, pa si mogo i rec da znamo unaprijed, a ne ovako "e ja za 20 dana idem"
Nadao sam se poslu u struci i svakodnevnom (ili barem višesatitjednom) igranju BF4 na još bržoj vezi nego što je ova koju imam...
ides radit na more i nadas se svakodnevnom igranju bf-a....
daj zaboravi fucking bf, poslje posla rucnik pod ruku i na more...
Još jedan panj što ni čitati ne zna. Pročitaj još jednom što sam napisao. Ili dvaput. Ili ne komentiraj ako ne razumiješ.
Newb. Ne rucnik pod ruku nego čehinja pod jaja...
Pa to i ja kazem ... opce je poznato da se cehinje hvataju na mrmke ...
Što vam prvo padne na pamet kad vidite ovu sliku?
Sex.
Silovanje iz Z-11W po dusmanima na Armored Shield-u! Kako je to dobra mapa! Uh! Sad sam se oznojio!
Jebo te koliki ventilator
Glupi Recon na Heavy Metal stazi....
Glupi Recon na Heavy Metal stazi....
Hvala kurtzu da je netko pogodio :)
Ili ovi panjevi nisu uočili lika na vrhu?
Ili nisu igrali BC2 Heavy metal mapu??
Ili su samo panjine...
Sto sve ukljucuje Battlefield 4 standard edition?
i gdje u Varaždinu mogu kupiti bf4 premium PC?
2. Igrao sam u 3D:
Sve je skoro bez boje. Ne raspoznaju se crveni i plavi trokutići, poslije na jedno oko ne vidiš crveno, a na drugo plavo, super osječaj dubine..
Mislim da ti za 3D treba minimalno 120hz monitor jer na 60 ti svaki onaj sloj radi na 30hz. A to što ti je bez boje je radi crveno plavih naočala, sa onima iz kina mislim da bi bilo bolje ili si kupiš onaj nvidia 3d set za 1500kn.
Malo mi je kćer igrala BF s Čarapicom:
"Junior, pazi desno!"
"Hehehe, jesi ga"
That eyes..
Isto kad meni necakinja dode. Striko,koji su tvoji ? Koji su zlocesti? Pazi tu ti je plavi! A sta je ovo? Gle,pa mozes letjeti....
Ili ovi panjevi nisu uočili lika na vrhu?
Nisam panj!
Koju god ti sliku pošalješ, ja ću misliti na sex.,
Sto sve ukljucuje Battlefield 4 standard edition?
i gdje u Varaždinu mogu kupiti bf4 premium PC?
10 osnovnih mapa, osnovna oružja i vozila.
Uglavnom, sve da možeš normalno igrati (sve osim DLC-eva i njihova oružja/vozila)
Premium možeš kupiti preko neta.
A ako hoćeš dati 10 puta više love, onda pitaj u Algoritmu.
bc2 heavy metal
Nisam panj!
Ti to meni postavljaš izazov?
Lol, Kuky! Ovo ja objašnjavam onima koji ne znaju :)
U anaglyph (crveno-plavom) modu se igra normalno renderira i prikazuje, nije ograničena frekvencijom prikaza.
A bez boje je jer igra mora tako biti nacrtana kad uključiš anaglyphnačin rada. Inače se ne bi mogle koristiti prave kombinacije boja i nijansi, i koristiti plavo-crvene naočale.
Pod "naočale iz kina" vjerojantno misliš na polarizirane. S njima ne bi vidio ništa (posebno), pogotovo ako bi igra ostala u ovom načina rada.
I za one koji žele pravi 3D moraju imati (za Nvidia kartice):
-kupiti 3D monitor ili TV i imati dodatni softver (NVIDIA 3DTV Play)
-kupiti 120Hz monitor i NVIDIA 3D Vision paket
Zadovoljan?
Nisam panj!
Ti to meni postavljaš izazov?
Hm.. uviđam svoju grešku
Nemoj slučajno ići nešto dokazivati :)