Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.650.703
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Battlefield 4

LOL, Ponylion igra PTFO {#}

(ako vam se ne gleda sve, stavite na 1:10)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
12 0 hvala 4
13 godina
Re: Battlefield 4
Friday kaže...
Soldier977 kaže...

Rekao bi čovjek sve cvjeta te nam teku med i mlijeko....

A ti si jedva priuštio pošteni SLI... {#}

Znam, ali ne pametujem tebi o programiranju jel de. {#}

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...

{#}

To je bilo jače od mene {#}

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...
Soldier977 kaže...

{#}

To je bilo jače od mene {#}

Ma ja sam se prvim postom referirao na ove što znaju kako popraviti battlefield, a pritom vajnaju ko da im je neko auto zamazao govnima.

11 godina
neaktivan

zaboravite i cte i sve.

http://wolf3d.atw.hu/

15 godina
odjavljen
Battlefield 4

Ne razumijem zašto jednostavno ne ubace Squad Rush i to je to, imaju odličan kompetitivni mod za 5v5. 25 ticketa attackerima pošto squad ima jednog više. Istina da level design nije toliko pogodan za rush ko u prethodnim nastavcima, al eto... Ovo mi se čini i pomalo zanimljivo.

Battlelog: [XCT] Xtream_Pato

2 0 hvala 0
16 godina
R4ck0 kaže...

zaboravite i cte i sve.

http://wolf3d.atw.hu/

I u ovom novom ima original verzija...kao mini igra, skrivena unutar baze pobunjenika ;)

أهبل Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Najavljena rear camera in action:

Edit:

Sad sam na CTE forumu pročitao jš jednu zanimljivu stvar. Ako ste imali osjećaj da igra radi drukčije na različitim serverima, niste ludi, stvarno je tako. Evo i potvrde od developera:

2014-05-21 22:09

Not because of gameplay degradation though - but for memory leaks. This is normally not connected. What we've seen now is both memory _and_ processing usage goes up slowly over time, and at some point start affecting gameplay negatively.

Steam = animosity_frenzy; Origin = reverend_frenzy;
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.5.2014 13:45 (animosity_frenzy).
Moj PC  
1 0 hvala 4
13 godina
Battlefield 4

Što se tiče samog gameplaya i ostalih "netcode" sitnica, to je sve u CTE-u nekako puuuno puno bolje. Bacio sam koji minut jednu partiju nakon 4. patcha i ostao sam vrlo pozitivno iznenađen. Udar svakog metak sam čuo, svake granate iz attack hellija prije killa, kada se sakrijem iza zida nema tup nakon sekunde...... Definitvno će ovaj DICE LA srediti igru kakva je oduvijek i trebala biti. Imam osjećaj da s puno entuzijazma ova ekipa pristupa testiranju, patchiranju (DICE LA) i samoj igri na serverima kako bi sve to ispolirali da valja. 

Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...

Što se tiče samog gameplaya i ostalih "netcode" sitnica, to je sve u CTE-u nekako puuuno puno bolje. Bacio sam koji minut jednu partiju nakon 4. patcha i ostao sam vrlo pozitivno iznenađen. Udar svakog metak sam čuo, svake granate iz attack hellija prije killa, kada se sakrijem iza zida nema tup nakon sekunde...... Definitvno će ovaj DICE LA srediti igru kakva je oduvijek i trebala biti. Imam osjećaj da s puno entuzijazma ova ekipa pristupa testiranju, patchiranju (DICE LA) i samoj igri na serverima kako bi sve to ispolirali da valja. 

Prekini, ubit ćeš ljudinu...

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...

Prekini, ubit ćeš ljudinu...

Uh... sorry... {#}

17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...

Uh... sorry... {#}

Kasno... već žica ženu za karticu!

Freak Show Inc.
13 godina
Battlefield 4

BTW što se tiče High ticket rate-a od 30Hz, on je must have.

Ostavili su opciju i za 10Hz ticket rate, ali mi nije jasno zašto. Oni to objašnjavaju razlogom da slabije veze to neće moći prožvakati(?). Why? Šta su po njima slabije veze?

Dokaz A:

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.5.2014 16:12 (Soldier977).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Friday kaže...
Soldier977 kaže...

Uh... sorry... {#}

Kasno... već žica ženu za karticu!

Ljudina, neka..... sačekaj....... doći će patchevi i za samu igru, ne srljaj grlom u jagode.....

13 godina
Battlefield 4

Evo,napokon na red otključavanja dođao i ACE,tj: ACE 52 CQB.

Zvijer od puške na srednjoj udaljenosti.

Locker,Zavod,....nema joj ravne.Taj brutalni dmg,.....

u 7 runda 210 killova.

opasno,opasno :D

Prestanite stavljati zarez,tamo gdje je odavno trebala biti tocka!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Paradox1 kaže...

Evo,napokon na red otključavanja dođao i ACE,tj: ACE 52 CQB.

Zvijer od puške na srednjoj udaljenosti.

Locker,Zavod,....nema joj ravne.Taj brutalni dmg,.....

u 7 runda 210 killova.

opasno,opasno :D

Probaj acwr+suppresor....pa se onda javi :)

Battlelog: [G] pijana_carapa
13 godina

Jesam,još davno,ACE i suppresor je bolji.

{#}

Prestanite stavljati zarez,tamo gdje je odavno trebala biti tocka!
15 godina
Battlefield 4

Ima tko da je sa novim patchem izgubio sve opcije i setup cijeli, da se sve defaultiralo?

{#}

MadTomeeee kako ću živjeti bez tebe tomeeee!
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Ima tko da je sa novim patchem izgubio sve opcije i setup cijeli, da se sve defaultiralo?

{#}

Samo kopiraj PROFSAVE_profile iz originala u CTE

15 godina
D4RKR1DE kaže...
fila2208 kaže...

{#}

Samo kopiraj PROFSAVE_profile iz originala u CTE

Kad sam kliknuo odgovori sjetih se samo da kopiram fajl.

lol, hvala :)

16 godina
Soldier977 kaže...

Ostavili su opciju i za 10Hz ticket rate, ali mi nije jasno zašto. Oni to objašnjavaju razlogom da slabije veze to neće moći prožvakati(?). Why? Šta su po njima slabije veze?

Pa valjda misle na brzinu interneta.

13 godina
Jack Sparrow kaže...
Soldier977 kaže...

Pa valjda misle na brzinu interneta.

Hvala na iscrpnom odgovoru.

Ali s obzirom da su velika većina konekcija ne ispod d/l=2/200, a koje definitivno mogu prožvakati svaku igru, mislim da nisu mislili na brzinu neta.

15 godina
Battlefield 4

Gdje sam gledao da su tu gledali u obzir i slabija računala koja ne mogu procesirati toliku količinu inofrmacija...e sad ne znam koliko to sve ima skup veze, ali treba imat i dobro računalo i vezu da bi cte radio kako je zamišljen.

{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
digitall1982 kaže...
3.0 TDI kaže...

Ja bih volio kada bi to bio najbolji fps ikada, ali on to nece biti nikada

mozes li mi reci koji fps je bolji od ovoga, cak i u stanju kakvom je sada? moze li mi itko reci? nemam nista protiv tebe ni nikoga nego me cisto zanima da znam pocet igrati taj neki "bolji fps", da se zabavim jos bolje nego sto se zabavljam sa bf4 ? znaci kompletniji, zabavniji fps..

hvala

Meni je RO/rising storm i ARMA 3 puno bolji od bf4. I da, ARMA 3 spada pod first person shooter.

Ubi bene, ibi patria.
15 godina
Battlefield 4

Jedan simpatični gif mačke, eto toliko od mene za večeras.

Ontopično, ima li vijesti o zmajevim zubima dlcu?

Moj PC  
4 2 hvala 0
16 godina
Soldier977 kaže...

Ali s obzirom da su velika većina konekcija ne ispod d/l=2/200, a koje definitivno mogu prožvakati svaku igru, mislim da nisu mislili na brzinu neta.

Ne znam kako sam ti jednostavnije mogao odgovoriti. 

Bilo je već na battlelog forumu rasprava oko toga pa čak i računanja gdje se dolazilo da bi kod tickratea većeg od 60 trebalo i do 12mb internetske veze. Tako da se vjerovatno misli na ovo, zato su i stavili da si podesiš.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.5.2014 0:00 (Jack Sparrow).
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Meni se ovo o tick rate-u čini dosta površno. Barem ovdje nisam vidio nekakve konkretne informacije. Vidim da kuky spominje umnožak tickova sa brojem ljudi na serveru. Mislim da je to posve nebitno u kontekstu brzine interneta kod klijenta jer nije on taj koji šalje informacije drugim igračima nego on to pošalje na server a server onda dalje "dila" informacije. Pitanje je koliko uploada troši visok tick rate i gdje se "udara u zid".

Ili postoji još neki aspekt te komunikacije a da mi je promaklo? {#}

Freak Show Inc.

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Friday kaže...

Meni se ovo o tick rate-u čini dosta površno. Barem ovdje nisam vidio nekakve konkretne informacije. Vidim da kuky spominje umnožak tickova sa brojem ljudi na serveru. Mislim da je to posve nebitno u kontekstu brzine interneta kod klijenta jer nije on taj koji šalje informacije drugim igračima nego on to pošalje na server a server onda dalje "dila" informacije. Pitanje je koliko uploada troši visok tick rate i gdje se "udara u zid".

ja koliko sam vidio po videu... je nekih 5 kb up i max 18kb down na 64 igrača, 10 hz tick. to bi bilo nekih 15 kb up i 60kb down po slobodnoj procjeni... mislim ipak se tu radio o 3 puta više poslanih paketa.

a udarit ces u zid kad ti upload probije granice. za hrvatsku je to oko 512 kbita ili 64 kilobajta teoretski, u praski manje. znači oko teoretski 100 - 120 hz bi bio limit jer bi onda počela pucat komunikacija.

16 godina
ranko091 kaže...
Friday kaže...

ja koliko sam vidio po videu... je nekih 5 kb up i max 18kb down na 64 igrača, 10 hz tick. to bi bilo nekih 15 kb up i 60kb down po slobodnoj procjeni... mislim ipak se tu radio o 3 puta više poslanih paketa.

a udarit ces u zid kad ti upload probije granice. za hrvatsku je to oko 512 kbita ili 64 kilobajta teoretski, u praski manje. znači oko teoretski 100 - 120 hz bi bio limit jer bi onda počela pucat komunikacija.

I onda uz sve to puno ljudi koristi neki VOIP, što već sada može biti problematično(igram s 2 prijatelja(braća), i već sada ne mogu oboje igrati i pričati istovremeno zbog premalog uploada)

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
Soldier977 kaže...

Ne znam kako sam ti jednostavnije mogao odgovoriti. 

Bilo je već na battlelog forumu rasprava oko toga pa čak i računanja gdje se dolazilo da bi kod tickratea većeg od 60 trebalo i do 12mb internetske veze. Tako da se vjerovatno misli na ovo, zato su i stavili da si podesiš.

U pokušaju da pronađem tu temu na battlelogu naišao na jedan info.

30 ticks times 64 players = sending 1920 updates per second 

60 ticks times 12 players = sending 720 updates per second 

Which means Titanfall could theoretically run at 160hz to achieve the same bandwidth as Battlefield 4.

kakve gluposti, kakve veze ima bf sa titanfallom!? 

bf je na frostbiteu a titanfall na sourceu, onda slobodno mozes napisati 30x128=3840 sta znaci da bi bf mogao teoretski raditi na 60hz da bi imao isti bandwidth kao CS.... sta je glupost jer igre nemaju veze jedna s drugom po pitanju enginea...

Steam: just_mau5
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.5.2014 23:37 (berto).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice