Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.615.203
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

Po killstreakovima je vidljivo da ste svi mahom kemperi {#}

3 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
Odeš fino na kanale pa se izrezuckaš do mile volje. Još pamtim onaj dan kad sam te onako mućki dvaput za redom piknuo. Ahhh…
12 godina
neaktivan
eevek kaže...

Po killstreakovima je vidljivo da ste svi mahom kemperi {#}

battlelog: b4stardo_CRO
13 godina
Battlefield 4

E ljudi dal mozda ima kod od koristio custom resolution utility,stavio sm nove drivere pa mi se resetiralo,uglavnom trebaju mi ovi settingsi sa FHD da imam 75hz ko prije.

sry za off topic{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Doca15 kaže...

E ljudi dal mozda ima kod od koristio custom resolution utility,stavio sm nove drivere pa mi se resetiralo,uglavnom trebaju mi ovi settingsi sa FHD da imam 75hz ko prije.

sry za off topic{#}

kupi nvidiu pa neces imat tih problema {#}

evo kako je to kod mene automatski podeseno u nv control panelu, mozda ti pomogne...

Steam: just_mau5
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.4.2014 16:12 (berto).
15 godina
Doca15 kaže...

sry za off topic{#}

http://www.bug.hr/forum/topic/monitori/dell-u2312hm-ips-vs-dell-p2412h-vs-dell-u2412m/134403.aspx?page=3&jumpto=3469353&sort=asc&view=flat

14 godina
Battlefield 4

Hoce li mi raditi ruska verzija bf4 na originu?vidim da je jeftinija za  7 eura

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

zar bf4 ima rusku verziju? o.O

14 godina

Da,pise this product is region locked and can be only activated and played in russia.Znam da bf3 se mogao aktiviraiti i igrati na eu

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.4.2014 18:33 (Chosenone1).
13 godina
neaktivan

gdje si to nasao?

13 godina
Battlefield 4

Koliko vam bf4 zauzima na disku mjesta?

Se da kaj izbrisati iz tog foldera igre da se malo mjesta napravi?

Meni pise 39.7gb,al ako se ne varam prije nego sam radio reinstalaciju da mi je manje zauzimalo

Trazim ljude za BF4 squad + TS i timsko igranje. PP ako ste zaintersirani
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

g2a.com

17 godina
Battlefield 4

Ruska ti je na čirilici, poljska na latinici, obje se lako promijene ne engleski latinični ako se ima ekspanzija China Rising.

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
GrimReaperKC kaže...

Meni pise 39.7gb,al ako se ne varam prije nego sam radio reinstalaciju da mi je manje zauzimalo

Prije neg si radio reinstalaciju ti je zauzimalo isto kolko i sad, osim ak nisi radio prije NS-a mapa pa je logično da je zauzimala manje. {#}

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
14 godina

vec kupio english verziju.Skidat cu ga dobrih 30 sati sa ovim netom :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.4.2014 19:12 (Chosenone1).
13 godina
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...
GrimReaperKC kaže...

Prije neg si radio reinstalaciju ti je zauzimalo isto kolko i sad, osim ak nisi radio prije NS-a mapa pa je logično da je zauzimala manje. {#}

kuzim kaj hoces rec, da prije NS-a sam radio reinstalaciju... al mislio sam da mi je manje uzimalo. mislil sam mozda postoje kakvih instaleri ili fileovi koji bezveze stoje a daju se obrisati a da igra radi normalno...

Trazim ljude za BF4 squad + TS i timsko igranje. PP ako ste zaintersirani
17 godina
Battlefield 4

Sad navodno kažu da je, što se opcije terrain decoration tiče, situacija obrnuta.

Hoću reći, postavljeno na LOW daje ULTRA dekoraciju, medium daje high, high daje medium a ultra daje low.

I znate što, čini se da je tako. Čudim se što to nisam primjetio prije...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
191x7 kaže...

Sad navodno kažu da je, što se opcije terrain decoration tiče, situacija obrnuta.

Hoću reći, postavljeno na LOW daje ULTRA dekoraciju, medium daje high, high daje medium a ultra daje low.

I znate što, čini se da je tako. Čudim se što to nisam primjetio prije...

LOL {#}

Samo kod rucnog podesavanja, ili i kad stavi Ultra preset?

Sad ne mogu pokrenuti igru, pa ako imas volje {#}

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
17 godina
Battlefield 4

Neovisno o presetu.

Evo više info: http://battlelog.battlefield.com/bf4/forum/threadview/2955064768159361567/

Prvi su to primjetili francuzi.

Moj PC  
1 0 hvala 3
17 godina
odjavljen
191x7 kaže...

Naravno, optika... {#}

Freak Show Inc.
15 godina
191x7 kaže...

Neovisno o presetu.

Evo više info: http://battlelog.battlefield.com/bf4/forum/threadview/2955064768159361567/

I još nije popravljeno? pa to je staro skoro 6 mjeseci...jesi testirao? znam da više testiraš no što igraš {#}

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
16 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
I još nije popravljeno? pa to je staro skoro 6 mjeseci...

Pazi iščuđavanje {#}

13 godina
eevek kaže...
fila2208 kaže...

Pazi iščuđavanje {#}

Poznavajuči kolegu Filu, to je sarkazam. {#}

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
15 godina
Soldier977 kaže...
eevek kaže...
fila2208 kaže...

Pazi iščuđavanje {#}

Poznavajuči kolegu Filu, to je sarkazam. {#}

{#}

14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

I još nije popravljeno? pa to je staro skoro 6 mjeseci...jesi testirao? znam da više testiraš no što igraš {#}

A ja isao na test range i gledam malo one bacve,pomaknem se npr 70 metara i nevidim je,tek kad aimam se pojavi(mesh na ultra) onda stavim mesh na low i nevidim je ni ovako ni onako hihi,to je vec poznato ali sam sad isao bas malo gledat.Sad neznam mi je bolje neprijatelja vidjet pa pucat u njega a on mozda skriven iza neceg pa pucam u to ili je bolje vidjet odmah to nesto a ne vidjet neprijatelja iza toga,muke po Bf-u :)

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
15 godina
Blade Runner31 kaže...
fila2208 kaže...

A ja isao na test range i gledam malo one bacve,pomaknem se npr 70 metara i nevidim je,tek kad aimam se pojavi(mesh na ultra) onda stavim mesh na low i nevidim je ni ovako ni onako hihi,to je vec poznato ali sam sad isao bas malo gledat.Sad neznam mi je bolje neprijatelja vidjet pa pucat u njega a on mozda skriven iza neceg pa pucam u to ili je bolje vidjet odmah to nesto a ne vidjet neprijatelja iza toga,muke po Bf-u :)

To ti je u bf codeu, bez obzira na mesh quality...doduše na ultra ga treba držati, ali opet ne garantira da ćeš vidjet nekog, tj. vidiš ga da da nije iza zaklona, pa zumaš pa skužiš da ipak je.

Ugl. postoa sam video ima par mjeseci pa je bio fino ignore, a to se dešava često i jako je izraženo na nekim mapama.

Besplatni wallhack ponekad.{#}

14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Blade Runner31 kaže...
fila2208 kaže...

To ti je u bf codeu, bez obzira na mesh quality...doduše na ultra ga treba držati, ali opet ne garantira da ćeš vidjet nekog, tj. vidiš ga da da nije iza zaklona, pa zumaš pa skužiš da ipak je.

Ugl. postoa sam video ima par mjeseci pa je bio fino ignore, a to se dešava često i jako je izraženo na nekim mapama.

Besplatni wallhack ponekad.{#}

A nije,kad sam mesh na low stavio nisam uopce vidio s iste udaljenosti,bas cu sutra opet probat btw vidio sam taj video i gledao sam jos neke,znam sta je ali sam prvi put isao to gledat sam

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.4.2014 23:52 (Blade Runner31).
11 godina
Friday kaže...
fila2208 kaže...

Zaklat qurac, idem zaklat sa leđa i onda se countera od toga, ta nisam ja petko ili madtom {#}

Ma nemam ni 300 killova nožem (tom ima nešto preko 1000 što je za njega mizerija). Ali vidim da ljudi općenito imaju dosta malen broj killova sa nožem. Sjebali su mehaniku. Nož uopće više ne služi onome čemu je služio - brzi kill. Sad moraš biti točno namješten, kao da se slikaš za osobnu. U trojci se moglo u prolazu dokačiti bilo koga i nije bilo spasa. Ovdje povučeš nož i izrešetaju te ko konja... {#}

Meni je fora counter attack jer proizvodi podjednako komične i frustrirajuće momente, dakle efekt je postignut i to mi je ok.

Međutim animacije moraju biti brže, ovo naguravanje 10 sec nema smisla, posebno u bržim modovima.

Ove duge animacije 'borbe' su trebali ostaviti samo za SP i pre-release marketing sa spikom koju su i imali kako je to inovativno, a onda prvim patchem uvaliti pristojan i brz potez za MP sa objašnjenjem kako je to uber feature koji popravlja igru i opet je inovativno (iako brzi MP melee kill postoji u svakom pristojnom FPS-u od impact hammera iz UT-a).

Cy
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.4.2014 8:44 (Cynical).
17 godina
odjavljen
Cynical kaže...

Meni je fora counter attack jer proizvodi podjednako komične i frustrirajuće momente, dakle efekt je postignut i to mi je ok.

Međutim animacije moraju biti brže, ovo naguravanje 10 sec nema smisla, posebno u bržim modovima.

Ove duge animacije 'borbe' su trebali ostaviti samo za SP i pre-release marketing sa spikom koju su i imali kako je to inovativno, a onda prvim patchem uvaliti pristojan i brz potez za MP sa objašnjenjem kako je to uber feature koji popravlja igru i opet je inovativno (iako brzi MP melee kill postoji u svakom pristojnom FPS-u od impact hammera iz UT-a).

Counter attack treba ostati - dodaje dozu realnosti. Ali definitivno se ne slažem sa postojećom mehanikom zbog koje su promašaju toliko česti da to nije normalno. Nož je postao šminka a ne nešto što ćeš koristiti radi stvarnog gaina...

Freak Show Inc.
11 godina
Ma melee attack je oduvik sredstvo za provociranje.

Zvekneš nekog kundakom, nožem, defibom, čimegod i onda te isti taži po mapi da ti vrati, i samo gine i ne radi više ništa za svoj tim :)
Cy
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice