Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.620.807
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4
Arabarran kaže...
Ajd,netko mo netko objasni, pliiiiz!!
Spawnam se u gunship. Rokam po svemu, tenkovima, kamperskim snajperima…vidiim kako projektili pogađaju metu i ništa!!! To neki bug ili šta"

Meni se nije dogodilo do sada ali astra je stavio video gdje mu se događa upravo to. Očito postoji neki bug!

Freak Show Inc.
12 godina
Friday kaže...
LeftY_CRO kaže...

jesi bio u vzu mozda?

Ne, KC...

Mogo si u zg stat na pivu

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
17 godina
odjavljen
SiNkE.Zgb kaže...
Friday kaže...
LeftY_CRO kaže...

jesi bio u vzu mozda?

Ne, KC...

Mogo si u zg stat na pivu

Pa mogao sam, da sam išao iz pravca Karlovca...

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

E nek sam im pokazao...

Freak Show Inc.

7 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Nesto slicno se mom prijatelju desilo i na BF3 haha

15 godina
Arabarran kaže...
Spawnam se u gunship. Rokam po svemu, tenkovima, kamperskim snajperima…vidiim kako projektili pogađaju metu i ništa!!! To neki bug ili šta"

Dawnbreaker?

Tamo je astra probao ac130, nema ti efekta, tj. nema hitrega za bilo što iz ac130 na toj mapi.

Ako je neka druga onda reci koja da znamo na kojoj još ac130 ne radi.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
12 godina
Battlefield 4

Pozdrav ekipi

Pratim temu duze vrijeme iz prikrajka.Jos sam uvijek na BF3 pa imam samo dva pitanja:

1. Ima li ovdje  entuzijast koji igra BF4 na dual core 2.8, i 

2. Ima dosta skillera koji opako igraju stvarno su predani,ali ima li rekreativaca koji igraju onako, bez obaveze i samo za gust igre? 

0 0 hvala 0
15 godina
pukycro kaže...

Pozdrav ekipi

Pratim temu duze vrijeme iz prikrajka.Jos sam uvijek na BF3 pa imam samo dva pitanja:

1. Ima li ovdje  entuzijast koji igra BF4 na dual core 2.8, i 

2. Ima dosta skillera koji opako igraju stvarno su predani,ali ima li rekreativaca koji igraju onako, bez obaveze i samo za gust igre? 

naravno da ne, ovdje su ti svi super skillz, esl pro pwnz 800x600 1337 420 no scopez.{#}

Naravno da ima, imaš dosta servera di se okuplja domaća ekipa i gušta bez nekog pritiska.

Za dualca ne znam, sretno :)

12 godina
Battlefield 4

Hvala na brzom odgovoru.....

"kupio" sam cetvorku i odigrao SP samo da vidim ambijent, naravno bilo je nekih problena ali s dodanim i uredjenim user.cfg stvar se popravila.

Znaci vjerojatno 4 GB rama i HD 7770 1 Gb nece biti od koristi u MP ..............

BTW betu sam odigrao na ovoj konfi.

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.3.2014 13:37 (pukycro).

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 4

jel netko rekao da bf4 zgleda ruzno???

http://www.flickr.com/photos/jim2point0/sets/72157637127890173/

LP{#}strava

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Moj PC  
6 5 hvala 1
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Pusti ti grafiku, igra je ne igriva...

Moj PC  
13 12 hvala 0
15 godina
neaktivan
Arabarran kaže...

Meni se dogadja da nemogu ostetit gunship, mogu rokat tri dana po njemu.

16 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Arabarran kaže...

Dawnbreaker?

Tamo je astra probao ac130, nema ti efekta, tj. nema hitrega za bilo što iz ac130 na toj mapi.

Ako je neka druga onda reci koja da znamo na kojoj još ac130 ne radi.

Jeste, Dawnbreaker. I to svaki put...

15 godina
Battlefield 4

levelfag o novom patchu

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Od dual core-a nemas nista u battlefieldu 4, jedino kad izadje mantle optimizacija za GCN 1.0 karte da ces moci igrati na tom procesoru :D

11 godina
Neonyziee kaže...

Od dual core-a nemas nista u battlefieldu 4, jedino kad izadje mantle optimizacija za GCN 1.0 karte da ces moci igrati na tom procesoru :D

Mislis ja imam dual core i3 i imam od 60-80 fps bez mantela 

12 godina
Neonyziee kaže...

Ma da, u pravu si, nego kako se igra vrti na tvom Q8400, jer sve ostalo je isto i kod mene pa bi optimalno bilo samo naci takav proc da ne moram bas sve mijenjati.

Ili mozda zas nekoga ko daje proc u dobre ruke..hahaha

15 godina
neaktivan
Ice45 kaže...
Neonyziee kaže...

Trolling?Ja imam quad pa ni sa mantleom nemam 60 FPS-a.

Vratio sam se ja na BF3 do daljnjega(radi ko urica),dok ne poprave igru ako ju ikad poprave.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
13 godina
neaktivan
NFSPredator0010 kaže...
Ice45 kaže...
Neonyziee kaže...

Vratio sam se ja na BF3 do daljnjega(radi ko urica),dok ne poprave igru ako ju ikad poprave.

ne znam o cemu pricas,mora da igras na previsokim postavkama

ja igram na DX 11 sve medium + 4X MSAA na 1680*1050 i fps mi je 80 average,mada ne pratim to toliko kao minimum koji je 60ka vecinom,jedino me nesto hainan resort zna zeznut

a na MANTLEu sve na high stavim i minimum je 80 a average negdje oko 120 samo šteta sto na mantleu mi nakon 10-15 minuta igre pobjeli ekran u BF4 i izbaci me

a imao sam i i3 2100 i igrao BF3 na njemu i igra je radila lijepo ali graficke su bile bottleneckane nema govora sa dualcem izvuc sve iz BF4,ipak 64 playera je daleko previse za dualca

aa ev vidim da imas samo phenom nije onda ni cudo,graficka ti je daleko prejaka za taj procesor,ne znam ko ti to sastavi :D

pa i3 je jaci od tog phenoma

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.3.2014 15:53 (mersimh).
11 godina
NFSPredator0010 kaže...
Ice45 kaže...
Neonyziee kaže...

Ne stvarno imam 60-80 fps sa i3 3.30 ghz 8gb rama i ati radeon hd 7750 1gb drr5 i na medium postavke a sa ultra 40

17 godina
Battlefield 4
Twitter: @191x7
Moj PC  
2 4 hvala 2
13 godina
neaktivan

jebo tvoj bench brate,na kojoj grafi testiras nema smisla,kod mene mantle i DX 11 ko nebo i zemlja,kod tebe razlike nikakve

jesil ti izlazio iz igre i ponovo ulazio kad promjenis na mantle uopce xD

17 godina
mersimh kaže...

jebo tvoj bench brate,na kojoj grafi testiras nema smisla,kod mene mantle i DX 11 ko nebo i zemlja,kod tebe razlike nikakve

jesil ti izlazio iz igre i ponovo ulazio kad promjenis na mantle uopce xD

Mislim da nisam zaslužio da mi se tako obraćaš, s takvim riječnikom.

Naravno da sam kod svake promjene izlazio iz igre, kako možeš uopće to pitati (također vrijeđaš, ako je to uopće bilo pitanje).

A grafa s kojom sam testirao je grafa koju imam. Kada sam kupovao grafičku (iz nužde, prošla se pokvarila) nisam imao za jaču a ni sada nemam.

I da imam jaču opet ne bi imalo smisla jer je i ovoj procesor usko grlo u BF4.

Usput, primječujem i da iznosiš neke tu "argumente" a nisi se potrudio niti cijeli tekst pročitati a kamo li analizirati grafove. To nije uredu.

Twitter: @191x7
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Imam jedno pitanje za 53-ce. Već drugi put sam iz nekog razloga kickan sa servera. Je li to neka skripta, ili sam nekome stao na žulj? Oba puta kada sam kickan mi je dosta dobro išlo, pa ono wtf? Pogotovo je wtf, jer se kao natječem i nije baš u redu da se to događa.

Steam = animosity_frenzy; Origin = reverend_frenzy;
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
animosity_frenzy kaže...

Imam jedno pitanje za 53-ce. Već drugi put sam iz nekog razloga kickan sa servera. Je li to neka skripta, ili sam nekome stao na žulj? Oba puta kada sam kickan mi je dosta dobro išlo, pa ono wtf? Pogotovo je wtf, jer se kao natječem i nije baš u redu da se to događa.

Nisi jedini, i 35-ojke ne kickaju.

Samo da znas. A zasto se to dogadja, ne znam.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
14 godina
neaktivan
animosity_frenzy kaže...

Mozes ih pitati na njihovom forumu. Ukljucili su chat filter pa kika zbog neki rijeci u chatu. A sjebali su i server forsiranjem domination moda pa server kika i random(mene danas dva puta)

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
13 godina
mersimh kaže...
...na kojoj grafi testiras nema smisla...

Zasto??

Pa sigurno ima ljudi s tocno tom grafom. I recimo dodju ovdje, pitaju kako ce mi raditi Mantle. Sto ces im reci? Gubite se s takvim pitanjima?

Neko vrijeme gledam taj pdf od 191x7, i koliko sam vidio prema netu on nema ni priblizno toliko dobitka ukljucenjem Mantlea koliko imaju drugi na benchevima.

Ali, svi koji rade bencheve imaju sasvim drugaciju konfiguraciju za koju znaju da ce biti velikih razlika.

Kad ulovim vremena cu usporediti rezultate od 191x7 i nekih slicnih konfiguracija (ako ih nadjem) tako da ti potvrdim ili opovrgnem tvoje tvrdnje da kod njega nesto ne stima {#}

P.S. Jos uvijek mi nije zao sto sam odabrao Nvidiu, a ne AMD. Moraju se bolje potruditi {#}

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.3.2014 19:12 (CyberDemonVZ).
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

Mantle je super...dok mi nakon par minuta ne ispuni memoriju kartice i onda ispuni memoriju kompa i skrši cijeli komp...inače je sasvim ok :D

Nekakav žešći memory leak je u igri, barem na r9 270x kartici

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.3.2014 19:20 (eevek).

1 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
animosity_frenzy kaže...

Nisi jedini, i 35-ojke ne kickaju.

Samo da znas. A zasto se to dogadja, ne znam.

ceco22 kaže...
animosity_frenzy kaže...

Mozes ih pitati na njihovom forumu. Ukljucili su chat filter pa kika zbog neki rijeci u chatu. A sjebali su i server forsiranjem domination moda pa server kika i random(mene danas dva puta)

Nisam ništa pisao u chat kad sam kickan, ali ok. Hvala na odgovorima dečki, očito nema neko pik na meni iz nekog razloga. Samo to me zanimalo. Thx.

Steam = animosity_frenzy; Origin = reverend_frenzy;
14 godina
odjavljen
Battlefield 4

Ne znam jel ovo bilo već, ako jest, isprika. Smiješan video. {#}

Battlelog: [XCT] IDream34I

2 0 hvala 2
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice