Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.629.343
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Re: Battlefield 4
pirat kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Cek, a sam download?

Vec smo skinuli SA kod onog zadnjeg downloada? Ili je ono bio samo nekakav patch?

EDIT: Aha, mogu se otkljucavat oruzja, znaci skinuli smo ga.

Naval strajk nismo skinuli.

Da, kasnim, skuzio sam i ispravio :)

Znaci, prvo ide download?

Proxy nece pomoci, jer ih svugjde pustaju istovremeno.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
16 godina
moderator
CyberDemonVZ kaže...

Znaci, prvo ide download?

Proxy nece pomoci, jer ih svugjde pustaju istovremeno.

Pa ni do sad nije proxy pomogao.Il je?

سمندری ڈاکو
13 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...
pirat kaže...
Možeš probat i odmah ujutro igrati al bi mogao imati problema sa serverima,izbacivanjem i to.

Sutra očekujem ujutro vajnanje kao i obično kad izađe novi dlc.

Cek, a sam download?

Vec smo skinuli NS kod onog zadnjeg downloada? Ili je ono bio samo nekakav patch?

EDIT: Aha, mogu se otkljucavat oruzja, znaci skinuli smo ga.

EDIT 2: Ali pod Update nema Xpack2 direktorija....

Oružja su dio osnovne igre. Kako bi inače ja koji nemam premium mogao uzeti AWS nekog mrtvog vojnika? Posljednji DLC koji je bio dio patcha je bio Back To Karkand u BF3.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.3.2014 10:34 (NiramX).
12 godina
Friday kaže...
SiNkE.Zgb kaže...

Ja sam s njima od cetvorke i neznam tko je popadao u trojci....ocito je i tebe neki knife dohvatio kad si tak frustriran Pali su ljudi i iz poznatijih klanova pa se neblati klanove zbog njih A ti bi se mogao i predstavit da znam s kim pricam Edit: i nisam rekao da je neko bog i batina u necemu nego da su decki dobri

Ljude već hvata kriza bez čitera... {#}

Nek ljece frustracije na drugi nacin....
BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
14 godina
Battlefield 4

Gle stvarno,sutra izlazi Naval...

Toliko me je odusevilo sve da nisam niti primjetio..

Ajmo jedna anketa sad od vas koji prate ovu temu.

Da najave sada da krajem 8og mjeseca izlazi BF5 i da puste neki brutalan preview i da IZGLEDA brutalno,kao sto je bila razlika Bf3/4,cak i vise,s obzirom da znaju marketinski sve dobro pripremit,dali bi kupili tj, preordali BF5 nakon ovog iskustva sa 'broken' igrom BF4 ? 

17 Da
42 Ne
7 Nikad vise preorder icega
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.3.2014 11:08 (drahic).
Moj PC  
3 4 hvala 2
14 godina
NiramX kaže...

Oružja su dio osnovne igre. Kako bi inače ja koji nemam premium mogao uzeti AWS nekog mrtvog vojnika? Posljednji DLC koji je bio dio patcha je bio Back To Karkand u BF3.

Ostane ti samo čakija. 

Nemas premium? Nisi cool.

13 godina
protjeran
drahic kaže...

Nemas premium? Nisi cool.

Čekam da poprave igru.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
15 godina
neaktivan
SiNkE.Zgb kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Tko je Tribaunjac?

Genijalno igra! Svako malo se provuce iza ledja. Imao je 16 knife killova u jednoj rundi!

To je u BF4 skoro nemoguce!

A s oruzjima igra tak dobro da se 1 na 1 protiv njega uvijek gubi.

Tribunjac je CROd-ovac i tu je forumu prisutan al ni meni nezeli otkrit nick.... tribunjac faaag javi seeeeee

al ima jos dobrih i anonimnih CROd-ovaca 

recimo HypnoseNO1 covjer rastura i da mu das kamenje u ruke samo

pa NOAMOBOXFORYOU odlican u tenku

pa Alexballscracker covjek od noza

pa Redflash covjek od snajpa

pa Borg_Comander...

pa Sinke_the_HUnter on je za kur...{#}

sve je to ekipa postovanog Crazy_Man_Ops-a

http://battlelog.battlefield.com/bf4/platoons/view/8507211950670452502/

A što ja nisam u CROd-u? :D

Interested in all thing Android, also freelance programmer! Battlelog: https://battlelog.battlefield.com/bf4/user/ppero196/
12 godina
jameshook kaže...
SiNkE.Zgb kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Tko je Tribaunjac?

Genijalno igra! Svako malo se provuce iza ledja. Imao je 16 knife killova u jednoj rundi!

To je u BF4 skoro nemoguce!

A s oruzjima igra tak dobro da se 1 na 1 protiv njega uvijek gubi.

Tribunjac je CROd-ovac i tu je forumu prisutan al ni meni nezeli otkrit nick.... tribunjac faaag javi seeeeee

al ima jos dobrih i anonimnih CROd-ovaca 

recimo HypnoseNO1 covjer rastura i da mu das kamenje u ruke samo

pa NOAMOBOXFORYOU odlican u tenku

pa Alexballscracker covjek od noza

pa Redflash covjek od snajpa

pa Borg_Comander...

pa Sinke_the_HUnter on je za kur...{#}

sve je to ekipa postovanog Crazy_Man_Ops-a

http://battlelog.battlefield.com/bf4/platoons/view/8507211950670452502/

A što ja nisam u CROd-u? :D

Pa nisam iso sve nabrajat ppero ;)
BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.3.2014 11:04 (SiNkE.Zgb).
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Izlazi sutra i  dlc Reaper of Soul za Diablo 3 pa ću ga nekako morati pomiriti s Naval Strikom.

sake08
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Battlefield 4
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
drahic kaže...

Da najave sada da krajem 8og mjeseca izlazi BF5 i da puste neki brutalan preview i da IZGLEDA brutalno,kao sto je bila razlika Bf3/4,cak i vise,s obzirom da znaju marketinski sve dobro pripremit,dali bi kupili tj, preordali BF5 nakon ovog iskustva sa 'broken' igrom BF4 ? 

Vjerojatno ga nebi preorderao ali isto tako bi ga vjerojatno kupilo jako puno trenutnih vajnera. Pogotovo da izgleda brutalno.

Cijela ta priča oko igre je pretjerana. Svi kenjaju, svi imaju nekaj protiv igre a svi imaju po 200, 300, 400 sati igre što je po meni puno. Igra kakva god da je, je i dalje jedna od najboljih 4-5 igara trenutno i svi ju igramo.

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.3.2014 11:44 (DadoZG).
13 godina
NiramX kaže...
Oružja su dio osnovne igre. Kako bi inače ja koji nemam premium mogao uzeti AWS nekog mrtvog vojnika?

Pa naravno :)

Ali ih moramo downloadati.

Osim ako mislis da su u igri vec i oruzja iz Dragons Teetha i Final Standa?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
13 godina
neaktivan
drahic kaže...

Gle stvarno,sutra izlazi Naval...

Toliko me je odusevilo sve da nisam niti primjetio..

Ajmo jedna anketa sad od vas koji prate ovu temu.

Hrpa ljudi odavdje bi ga uzela. Ja takodjer. Bilo je svakakvih gresaka ali je uglavnom manje vise ok. Netcode i killcam su u totalnoj banani kao i mantle. Srecom pa DX radi manje-vise ok. Na netcode se covjek i navikne a killcam - well - po meni je to ionako glupost. Tko me ubio - ubio. Smatram nepostenim kada vidim njegovu lokaciju jer to kompromitira snajpera.

Igra je daleko od onoga sto bi trebala biti za 100 eura premiuma. Isto tako, po kvaliteti onoga sto u igri radi kako spada - daleko je ispred konkurencije. CoD nije niti ce ikada biti blizu igrivosti battlefielda. Koja je jos alternativa? Titanfall? Nisam ljubitelj mech warriora u nikojem obliku. Dakle battlefield it is. Premisljao bih se izmedju osnovne igre i premiuma ali onih 14 dana early accessa bi prevagnulo, kao i bolja cijena ...

battlelog: tomba_nzxt
14 godina
DadoZG kaže...
drahic kaže...

Vjerojatno ga nebi preorderao ali isto tako bi ga vjerojatno kupilo jako puno trenutnih vajnera. Pogotovo da izgleda brutalno.

Cijela ta priča oko igre je pretjerana. Svi kenjaju, svi imaju nekaj protiv igre a svi imaju po 200, 300, 400 sati igre što je po meni puno. Igra kakva god da je, je i dalje jedna od najboljih 4-5 igara trenutno i svi ju igramo.

Iskreno,jucer sam probao igrat malo rush,jer sam ga se zazelio. 

64p,Paracel storm. Nemogu ce priblizit icime. Javelin lockanje,ako i uspijes doc do broda,moras bas na posebno mjesto,gdje naravno cekaju.

Pucam po nekome,dobivam hitmarke ali kucka nece past. Jednostavno sta god da napravis,nejde i nece. 

Poslije toga jos par mapa,samo sam rekao Rupyu,nemogu ja to vise izdrzat,odo na Bf3.

Igrali Rush na bf3 narednih 3 sata i bilo je super. 

Bf5 bi mozda i kupio,ali preordao nebi. Znam da bi napravili filmic neki di bi jizzali svi na tsu kak je yebeno,super,mrak,gle ovo,gle ono,ali nakon bf4,necu. Nedam im pare unaprijed. 

Odlucio bi se nakon mjesec dana i nakon filmica od YTubera da vidim kako to sve izgleda. 

12 godina
Battlefield 4

ja isto nebi preordao al bi ju kupio 99% a onih 1% ak bi zena stavila veto onda nebi {#}

igra je meni odlicna, zivciralo me ono izbacivnje soundloopovi al odkad su to sredili meni je super

a netcode mi radi savrseno kad su s druge strane njubare al kad su s druge strane Pr0 igraci onda mi malo steka netcode {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.3.2014 12:01 (SiNkE.Zgb).
Moj PC  
8 0 hvala 3
13 godina
SiNkE.Zgb kaže...

ja isto nebi preordao al bi ju kupio 99% a onih 1% ak bi zena stavila veto onda nebi {#}

{#}

Isto tako!

Kupio bi sigurno. Al bas ne bi preordao, bar da budem jedan vise koji im pokazuje da bas ne mogu raditi sto zele...

12 godina

tako je mamicu im.... ni ja nebi preordao (zato kaj se neznam sluzit karticom na netu)

treba im pokazat {#}

15 godina
SiNkE.Zgb kaže...

tako je mamicu im.... ni ja nebi preordao (zato kaj se neznam sluzit karticom na netu)

treba im pokazat {#}

Vježbaš na praznom serveru? {#}

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.3.2014 12:02 (Nisam Ja,Nisi Ti).
13 godina
protjeran
drahic kaže...
DadoZG kaže...
drahic kaže...

64p,Paracel storm. Nemogu ce priblizit icime. Javelin lockanje,ako i uspijes doc do broda,moras bas na posebno mjesto,gdje naravno cekaju.

Pucam po nekome,dobivam hitmarke ali kucka nece past. Jednostavno sta god da napravis,nejde i nece. 

Poslije toga jos par mapa,samo sam rekao Rupyu,nemogu ja to vise izdrzat,odo na Bf3.

Igrali Rush na bf3 narednih 3 sata i bilo je super. 

I ja sam malo prije pokušao igrati Rush. Odustao sam nakon 10 minuta.

15 godina
DadoZG kaže...

I dobro što igrati onda kad si se navukao na takav žanr igre?

Imam nekih 180 što je ono, ispod nekog prosjeka možda.

Imam cs:go koji je super, ali je jako naporan za igrati i nemrem se ni približiti onim skilanderima tamo koji otkidaju sve one shot. Sat-dva dnevno maks.

Imam Titanfall koji mi je odličan, ali je to igra za odmorit se, nema tu neke napetosti, trčiš, skačeš, dopeljaš mecha i rokaš.

Cod, od mw2 nema cod više smisla.

Insurgency, dobro, ali neam skime to igrati, jako malo ljudi igra.

Prelazak na drugi žanr, igrao sam i rtsove i mobe, i sve, ali ništa me ne drži kao dobar fps. Trenutno igram paralelno Hearstone da se malo opustim, ali nije to to.

Battlefield kao takav ima puno sadržaja i nudi puno sati igre, ali isti taj battlefield nije niže mogao pasti i sad ga zakapaju spamanjem Dlcova...smatram da je to jadno.

Novi battlefield bil kupio?Ovisi, preorder ne, a sad ovisno kako će mi se neke stvari u životu složiti za iduće dve godine, ako se poslože kako treba, imat ću malo vremena za PC i neću bacati novac na to.

Inače ako ne, onda ću vidjeti ko će sve iz klana kupiti, ako kupe ljudi sa kojima rado igram i uživam, kupit ću radi eventualnog druženja ništa više, ali da sam izgubio svaku nadu da će bf biti kvalitetni serijal i da će opet stati na noge i zasjati, to da.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
16 godina
Battlefield 4

BC2 rush je bio najbolji jer su mape bile rađene za njega, ovdje i BF3 većina mapa je napravljena za CQ zato je rush malo teži jer se može dolaziti sa više strana, ali daleko od toga da je smeće. U početku smo baš samo rush rokali, dok sad CQ.

Ideš igrati rush i onda baš odeš na 64p, .{#} Maksimalno 32 igrača za rush, sve ostalo je previše.

RO2 fila. :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.3.2014 12:12 (Jack Sparrow).
Moj PC  
9 2 hvala 2
15 godina
Jack Sparrow kaže...

BC2 rush je bio najbolji jer su mape bile rađene za njega, ovdje i BF3 većina mapa je napravljena za CQ zato je rush malo teži jer se može dolaziti sa više strana, ali daleko od toga da je smeće. U početku smo baš samo rush rokali, dok sad CQ.

Ideš igrati rush i onda baš odeš na 64p, .{#}Maksimalno 32 igrača za rush, sve ostalo je previše.

Slažem se, ali rush je bf4 je tako loše i bez smisla napravljen da je nabačen samo da ono bude ingame.

mcomovi koji gledaju jedan u drugi, loši spawnovi, premalo flank ruta....

Jedan valparaiso i isla inocentes su bog i batina za cijeli bf4 rush.

{#}

Što se RO2 tiče, probao sam i nije mi sjela...igra koju svi hvale, ali malo ljudi igra, slično kao Insurgency. Možda ako bude super cheap, upiknem, ali nije to to.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.3.2014 12:13 (fila2208).
12 godina
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...
SiNkE.Zgb kaže...

treba im pokazat {#}

Vježbaš na praznom serveru? {#}

kad nece niko punit server i onda se cude odakle mi tolkio sati

neusudi se niko doc kad me vidi unutra{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.3.2014 12:17 (SiNkE.Zgb).
17 godina

Evo ovdje sam bio nešto bolji nego u toj rundi koju si "objavio":

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/447880794204199616/252024139/

Twitter: @191x7
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

kupite si dayz i više nikad nećete pomisliti na bf4 kamoli ga upaliti.{#}

battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
4 17 hvala 1
12 godina
17 godina
SiNkE.Zgb kaže...

Jeste, ista ona u kojoj nisi padao baš lako (powered by afrička šljiva)... XD

Twitter: @191x7
12 godina
191x7 kaže...
SiNkE.Zgb kaže...

Jeste, ista ona u kojoj nisi padao baš lako (powered by afrička šljiva)... XD

netcode {#}

16 godina
neaktivan
drahic kaže...

o.

Ne kužim kak ti uopće dođe da se spojiš na 64p rush.

Ja ti imam teoriju o tome da ekipa koja podivlja na igru podivlja u trenutku iz recimo takvog razloga kao i ti.

Naravno da se nemožeš pomaknuti na 64p rush kad svi imaju cilj osvojiti/obraniti 3 kvadrata mape.

Masa ekipa podivlja na igru nakon dominationa sa 32+ igrača (po meni 24 max za domination).

Igra ima probleme, i hitreg nekad ne radi kak treba ali ako se vodiš nekim pravilma (rush, domination, CTF, obliteraton sa 32p i manje a CQ sa 40+) mislim da bi ti sve puno manje smetalo. Bar ja na to tako gledam.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice